Mijn Wereld Is Leeg Zonder Jou

My World Is Empty Without You Quotes

Liefde is een krachtige emotie die je naar de top van de berg kan brengen en je naar beneden kan doen denderen. Wanneer je verliefd bent, is het moeilijk om aan iets anders te denken. Je gaat op je werk dagdromen over je partner, je wilt zijn aanraking, en je wilt elk wakker moment bij hem zijn.

Er zijn echter tijden dat je niet bij hen kunt zijn. Misschien wonen ze ver weg, of misschien houdt je werk je langer uit elkaar dan je zou willen. In deze gevallen kun je je eenzaam en leeg voelen zonder je partner aan je zijde.

Wat kun je tegen je geliefde zeggen om hem te laten weten dat hij een belangrijk deel van je leven is? Soms kunnen de juiste woorden op het juiste moment het verschil maken.

De volgende lijst van mijn wereld is leeg zonder jou citaten kan helpen herinneren uw significante andere hoe belangrijk ze zijn voor u wanneer ze het sentiment het meest nodig.

Mijn wereld is leeg zonder jou

Je bent de mooiste mens die ik ken. Je hebt me zoveel geleerd het afgelopen jaar, en je betekent alles voor me. Bedankt dat ik van je mag houden, het is het beste gevoel in de wereld. Ik zou nooit een dag zonder jou in mijn leven kunnen, want mijn wereld is leeg zonder jou.

1. Jij bent het belangrijkste in mijn leven. Ik hou zoveel van je. Alles aan jou is geweldig. Daarom verdien ik je niet in mijn leven, want er is niets wat ik niet voor je zou doen. Jij bent mijn wereld, en zonder jou is alles leeg voor mij.

2. Mijn wereld is leeg zonder jou. Ik vind je de meest geweldige persoon die ik in mijn leven ben tegengekomen, en het is jammer dat mensen van mijn leeftijd niet zo ruimdenkend zijn als jij. Je bent echt uniek, en hoewel we pas een paar maanden samen zijn, zie ik mezelf met niemand anders dan jou.

3. Ik ben verloren zonder jou. In feite is mijn leven leeg zonder jou. Als ik me down voel, heb ik alleen een knuffel of een kus van je nodig en dan komt alles weer goed.

4. Ik hou ervan hoe je me laat lachen en hoe we elkaars beste vrienden zijn. Je bent mijn wereld, en ik ben niets zonder jou. Ik hou zoveel van je.

5. Ik blijf aan je denken en hoeveel je voor me betekent. Elke keer als ik je zie, slaat mijn hart een slag over en worden de vlinders in mijn buik gek. Ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld, schatje.

6. Mijn wereld is leeg zonder jou. Ik hou zoveel van je, schatje. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik hoop dat je dat weet. Telkens als ik je stem hoor of je gezicht zie, slaat mijn hart een slag over.

7. Ik wist nooit hoe echte liefde voelde totdat jij in mijn leven kwam. Het is verbazingwekkend hoeveel je voor me betekent. Je bent mijn wereld, en ik wil voor altijd bij je zijn. Ik wil dat we samen oud worden, en ons leven doorbrengen met elkaar te laten lachen.

8. De klok tikt nooit snel genoeg als je op je werk bent, of in een vergadering en ik je niet kan zien. Als ik bij je ben, staat de tijd stil. Als we uit elkaar zijn, denk ik constant aan je. Mijn wereld is leeg zonder jou. Ik hou van je.

9. Elke keer als ik aan je denk, gaat mijn hart tekeer en weet ik dat ik hoe dan ook van je hou. Je bent mijn alles en ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou om me op te vrolijken en rustig te houden. Ik hou van je.

10. Je brengt altijd een glimlach op mijn gezicht, en een warm gevoel in mijn hart, en dit alles samen maakt me elke dag zo dankbaar. Bedankt dat je de persoon bent die je bent. Mijn wereld is leeg zonder jou.

11. Ik mis je armen en benen elke dag om me heen. We zijn als zielsverwanten in deze wereld. Je bent echt mijn beste vriend. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Je bent mijn enige echte, en ik wil nooit meer een dag zonder je.

12. Mijn wereld is leeg zonder jou. Ik hou meer van je dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Bedankt dat je er altijd voor me bent, in goede en slechte tijden. Jouw liefde brengt zoveel licht in mijn leven. Woorden kunnen niet uitdrukken hoeveel ik van je hou en je koester.

13. Ik kan niet stoppen aan je te denken, en ik wil gewoon bij je zijn. Elke keer als we kussen, worden mijn knieën zwak, en word ik overweldigd door geluk. Je betekent alles voor me, schatje.

14. Mijn wereld is leeg zonder jou. Ik ben blij dat je in mijn leven bent. Ik wil voor altijd bij je zijn. Ik zou alles voor je doen. Ik hou zoveel van je, schatje.

15. Alles wat ik wil is aan je zijde staan. Ik hoop dat we nooit het einde van onze liefde zullen zien. Toen ik vanmorgen wakker werd, had ik jou niet naast me, en mijn wereld was zo leeg. Mijn leven is beter als jij bij me bent. Ik hou van je.

16. Ik probeer me een leven zonder jou voor te stellen en dat lukt niet. In de korte momenten van de dag dat we niet samen zijn, verlangt mijn hart naar je armen om me vast te houden. Ik hou zoveel van je, en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen.

17. Het leven kan soms hard zijn, maar het is een stuk makkelijker met jou aan mijn zijde. Mijn wereld is leeg zonder jou. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken.

18. Ik kan de woorden niet vinden om te beschrijven hoeveel je voor me betekent, maar ik zal het proberen. Ik hou meer van je dan er sterren aan de hemel en zanddeeltjes op aarde zijn. Elke keer als ik naar je kijk, zie ik de liefde die we delen; een liefde die mijn hart vult. Je bent mijn alles en ik weet niet wat ik zou doen zonder jou aan mijn zijde.

19. Door jou voel ik me zo geliefd en compleet. Je zegt altijd de juiste dingen op het juiste moment en geeft me het gevoel dat ik de enige ben die telt. Mijn wereld is leeg zonder jou. Ik aanbid je met heel mijn hart.

20. Weet je hoe dankbaar ik ben dat ik jou heb? Jouw wereld is mijn wereld. Jouw liefde is alles wat ik nodig heb en wil. Jij bent de zon die over mij schijnt en zal blijven schijnen tot mijn laatste adem. Ik hou van je.

21. Mijn wereld is leeg zonder jou. Ik hou zoveel van je. Je bent het liefste in mijn leven; alles wat ik ooit wilde. Je bent mijn wereld, mijn ziel, mijn alles.

22. Er is geen manier om te begrijpen hoeveel ik van je hou. Jij bent alles waar ik aan denk. De wereld staat stil als ik bij je ben. Je maakt mijn leven compleet en brengt me een ongelooflijk geluk. Mijn wereld is leeg zonder jou.

23. Je betekent meer voor me dan wat dan ook, en zonder jou in mijn leven zou het zo leeg zijn. Met elke dag die voorbijgaat, word ik meer en meer verliefd op je. Mijn hart is voor altijd van jou.

24. Zonder jou zijn heeft me doen beseffen hoeveel ik van je hou. Ik mis hoe je lippen smaken, hoe je aanraking aanvoelt en de geur van je huid. Je betekent zoveel voor me dat ik me mijn leven zonder jou niet kan voorstellen. Ik zal er altijd voor je zijn.

.

25. Ik wilde je bedanken dat je van me houdt. Zonder jou is er een leegte in mij. Ik hou meer van je dan het leven zelf, en ik ben zo gelukkig je in mijn leven te hebben.

26. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Ik mis je. Ik wil bij je zijn. Je bent de liefde van mijn leven, mijn enige ware liefde. Niets zou me meer vreugde brengen dan weer bij je te zijn op elke mogelijke manier.

27. Ik probeer alle redenen te bedenken waarom ik van je hou, maar er zijn er zoveel. Je brengt geluk en licht in mijn leven als geen ander. Als ik in je ogen kijk, voel ik me heel en compleet. Bedankt dat je jezelf bent, voor alles wat je bent.

28. Mijn wereld is leeg zonder jou. Bedankt dat je deel uitmaakt van mijn leven, mijn beste vriend bent en me steunt in alles wat ik doe. Bedankt dat je om me geeft, van me houdt, en ik zal nooit ophouden van je te houden.

29. Ik heb je nodig in mijn leven. Jij bent mijn soulmate, de enige persoon waar ik niet zonder kan. Ik wil nooit bij je weg zijn, want mijn wereld is leeg zonder jou. Je maakt me zo gelukkig, en ik hou van je met heel mijn hart.

30. Het leven is een gekkenhuis, maar jij maakt het allemaal beheersbaar. Er is niemand bij wie ik liever ben dan bij jou, want mijn wereld is leeg zonder jou. Ik hou van je.

.

31. Ik hou meer van je dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Elke dag word ik meer en meer verliefd op je. Mijn hart kent alleen uw beeld om zijn affecties op te plaatsen, en ik draag dat beeld in mijn hart naast God en de rest van de mensheid.

32. Voor het eerst in mijn leven voel ik me eindelijk thuis. Ik hou van je. Mijn wereld is leeg zonder jou, want mijn leven heeft geen zin zonder jou. Soms, pruil ik met mezelf dat ik je voor altijd zou verliezen, maar nu, besef ik dat het onmogelijk moet zijn. Je bent een deel van mij, en ik zal je nooit laten gaan.

33. Ik hou van je, je bent mijn hele leven. Ik haat het om niet bij je te zijn, want als ik er ben, fleurt je glimlach mijn dag op en de warmte van je aanraking doet me de kou en het regenachtige weer vergeten. Ik wil dat we ons hele leven samen doorbrengen.

34. Ik weet niet eens waar ik zou zijn zonder jou. Mijn wereld is leeg zonder jou. Je hebt me het meest geweldige leven gegeven dat er is, en ik zal je voor altijd dankbaar zijn.

35. Mijn liefde voor jou groeit met elke dag, mooier dan de vorige. Bedankt dat je mijn leven zo mooi maakt. Jou kennen doet wonderen voor mijn ziel. Mijn hart zou niet kunnen rusten als het niet in jouw armen lag.

36. Jij bent mijn leven. Ik kan me geen wereld zonder jou voorstellen. Ik heb het gevoel dat alles wat ik heb aan jou te danken is. Je maakt me compleet en maakt me een betere man. Ik zal er altijd voor je zijn, en je steunen in alles wat je doet, want zonder jou in mijn leven, ben ik niets. Ik hou van je met heel mijn hart.

37. Ik breng liever één leven met jou door, dan dat ik alle eeuwen van deze wereld alleen doorsta. Jij bent elke reden, elke hoop en elke droom die ik ooit had, en wat er ook gebeurt in de toekomst, elke dag dat we samen zijn is de mooiste dag van mijn leven.

38. Je bent mijn alles, mijn vriend, mijn minnaar. Ik beloof dat ik er altijd voor je zal zijn. Je kunt altijd op me rekenen, schatje. Ik hou zoveel van je.

39. Ik wil de rest van mijn leven aan je zijde liggen. Ik wil je troosten en ‘s nachts vasthouden. Ik wil voor je zorgen en er voor je zijn in moeilijke tijden. Ik wil je lippen kussen en glimlachen als ik je ogen zie oplichten. Mijn wereld is leeg zonder jou.

40. Bedankt dat je er altijd was. Bedankt dat je mijn beste vriend, mijn minnaar en mijn wereld bent. Ik ben zo gelukkig dat het lot ons heeft samengebracht. Bedankt dat je van me houdt.

41. Jij bent de enige die me op de been houdt als ik in de put zit. Mijn wereld is leeg zonder jou. Bedankt dat je in mijn leven bent.

42. Mijn liefste, woorden kunnen niet uitdrukken hoeveel ik van je hou. Elke keer als ik naar je kijk, gaat mijn hart tekeer en lijkt het leven zoveel beter. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Ik hou van je.

43. Ik wou dat ik mijn baan kon opzeggen en thuis bij jou kon blijven. Ik heb zoveel liefde in mijn hart voor jou. Ik wil je vasthouden en nooit meer loslaten. Je betekent alles voor me, en ik kan niet wachten om mijn leven met je door te brengen.

44. Als ik adem, adem ik alleen voor jou. Als ik droom, is het alleen van jou. Als ik naar mijn toekomst kijk, zie ik ons samen. Als ik je aanraak, is het alleen jouw huid die mijn geest kent. Deze drie simpele dingen, zijn meer dan liefde voor mij. Mijn wereld is leeg zonder jou.

45. Mijn leven is leeg als jij er niet bent. Ik betwijfel of ik een leven zonder jou kan overleven. Mijn wereld zou niets betekenen als je me zou verlaten. Ik hou meer van je dan wat dan ook, en dat zal altijd zo blijven.

46. Je bent de liefste man die ik ooit heb ontmoet. Je bent intelligent, grappig en aardig. Je tovert altijd een glimlach op mijn gezicht. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben, omdat je me zoveel vreugde en liefde brengt. Je bent mijn beste vriend.

47. Onderschat nooit de kracht van je aanraking, glimlach, kus en liefde. Ze laten mijn wereld draaien. Jij bent de enige die de ruimtes rond mijn hart kan vullen. Je bent het beste wat me ooit is overkomen.

48. Ik zou onze liefde voor niets willen ruilen. Je bent loyaal, lief, charmant en heet. Mijn wereld is leeg zonder jou. Ik hou zoveel van je, schat.

49. Mijn liefste, ik mis je. Het leven is niet hetzelfde zonder jou. Mijn hart doet pijn voor je op een manier die ik niet kan beschrijven. Alleen al jouw nabijheid maakt mijn leven compleet. Ik hou van je.

50. Ik wil nergens anders zijn dan in jouw armen. Je houdt mijn hart vast en laat me voelen als een heel persoon. Jouw glimlach verlicht mijn leven, en mijn wereld is leeg zonder jou.

Hallo daar. Ik weet zeker dat je het leuk vond om de verzameling mijn wereld is leeg zonder jou citaten door te nemen. Ik weet ook zeker dat ze zullen helpen de band die je hebt met je partner te versterken.

Graag uw commentaar en deel dit bericht met anderen. Dank u.