Mijn Zoon Betekent Alles Voor Me Quotes

My Son Means Everything to Me Quotes

Een zoon hebben is een van de grootste geneugten die je in je leven kunt hebben. Ze groeien zo snel op, maar er zijn talloze herinneringen die je een leven lang bijblijven. Van zijn eerste stapjes tot het feit dat hij je voor het eerst papa of mama noemt, elk moment is magisch.

Onze zonen zijn bijzonder en ze zijn zegeningen van de Heer. Zij kunnen een ouder het gevoel geven de meest bijzondere ouder ter wereld te zijn. De band tussen een zoon en zijn ouders is heel bijzonder en daarom wil elke ouder dat zijn zoon vriendelijk, intelligent, attent en liefdevol is. Ze willen ook dat hij gelukkig is en succesvol in het leven.

Hij kijkt tegen hen op en wil net zo zijn als zij als hij groot is. Daarom is het zo belangrijk dat hij elke dag weet hoeveel hij voor je betekent. Of je hem nu wilt vertellen hoe trots je bent of hem er gewoon aan wilt herinneren hoeveel je van hem houdt, deze mijn zoon betekent alles voor mij citaten zullen je helpen je gedachten onder woorden te brengen.

Mijn zoon betekent alles voor me Quotes

Jij bent het belangrijkste in mijn leven. Mijn dagen zonder jou te zien, met je te praten en je vast te houden zijn zo leeg. Er is niemand anders op aarde waar ik liever bij ben dan jij. Je betekent alles voor me, en ik ben zo gezegend je in mijn leven te hebben, mijn zoon.

1. Ik ben zo blij dat je mijn zoon bent, want als ik naar je kijk, zie ik alle dingen waar ik het meest trots op ben. Je bent altijd mijn favoriete persoon in de hele wereld geweest en zal dat ook altijd blijven. Mijn liefde voor jou is eindeloos en ik ben echt dankbaar dat ik je moeder mag zijn.

2. Lieve zoon, je betekent alles voor me. Je bent zo’n goede zoon, en ik hou meer van je dan je weet. Ik hoop echt dat al je dromen uitkomen, en dan nog wat. Je betekent alles voor me, en ik hou van je met heel mijn hart.

3. Zoon, ik hou zoveel van je. Je betekent meer voor me dan wat dan ook in de wereld. Je bent mijn beste vriend, en ik zou niet zonder je kunnen leven. Je bent elke dag in mijn gedachten.

4. Mijn zoon betekent alles voor me. Ik ben zo trots op de jongeman die je geworden bent. Je hebt me veel vreugde gegeven, en je zal me trots blijven maken. Ik hou van je, zoon.

5. Je betekent zoveel voor me. Ik hou zoveel van je, kleine man. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je brengt me zoveel vreugde en geluk dat ik niet kan stoppen met glimlachen. Je bent het licht van mijn leven. Ik hou van je om wie je bent en niet om wat je hebt.

6. Aan mijn favoriete kleine man die de wereld voor me betekent, ik hou zoveel van je. Je groeit veel te snel op, en ik zal elke seconde die ik met je krijg koesteren. Wees jezelf, mijn kleine man, en wees lief voor iedereen die je ontmoet.

7. Ik hoop dat je een geweldig weekend hebt in het nieuwe huis. Ik mis je en ik kan niet wachten om meer tijd met je door te brengen. We gaan vanavond bowlen, dus na het werk kom ik langs om me klaar te maken. Ik hou van je.

8. Ik hou van je. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik wil dat je weet hoe gezegend ik ben met jou. Je brengt elke dag zoveel geluk in mijn leven. Bedankt dat je zo’n geweldige zoon bent. Je vrienden hebben geluk met jou, net als ik.

9. Zoon, je bent mijn hele wereld. Er is niemand in de wereld die kostbaarder is dan jij. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Ik wil alleen jouw geluk, dus volg altijd je hart, en geef nooit je dromen op.

10. Ik hou meer van je dan je ooit zult weten, mijn kleine jongen. Je betekent alles voor me. Je maakt me gelukkig door je te zien opgroeien tot een geweldige man. Ik wil niets dan het beste voor je, en zal je altijd steunen bij elke stap die je zet.

11. Zoon, je betekent alles voor me. Ik hou zoveel van je. Je bent de vreugde van mijn leven; nu en voor altijd. Hou van je papa.

12. Je betekent alles voor me. Je wordt ooit de meest geweldige man. Je verdient al het beste in het leven, en ik doe er alles voor terug.

13. Lieve zoon, je laat mijn hart elke dag smelten. Jouw glimlach is het eerste wat ik zie als ik wakker word, en het laatste wat ik ‘s nachts zie. Er is niets mooiers dan naar je gezicht te kijken als je in slaap valt na een lange dag. Je betekent meer voor me dan je ooit zult weten.

14. Lieve zoon, je betekent de wereld voor me. Je bent mijn alles. Ik had me geen betere zoon kunnen wensen. Ik hou zoveel van je.

15. Je was er altijd voor me. Ik ben gezegend met jou in mijn leven. Jouw lach maakt mijn dag mooier, en jouw lach maakt me diep van binnen gelukkig. Ik zou me geen leven zonder jou kunnen voorstellen, lieverd. Ik hou zoveel van je.

16. Kon je maar weten hoeveel je voor me betekent. Jij bent mijn wereld, de zon die schijnt in mijn dag, en de maan die de donkere hoeken van mijn hart verlicht. Ik hou van je met alles wat ik ben, en alles wat ik ooit zal zijn.

17. Er is geen betere vriend in de hele wereld dan jij. Ik hou van je domme ideeën, je creatieve verbeelding en vooral van je drive om de beste persoon te zijn die je kunt zijn. Je bent mijn stralende ster en ik ben zo dankbaar voor je.

18. Je bent mijn wereld. Ik hou zoveel van je, zoon. Ik kan geen dag zonder aan je te denken. Ik hou van je om wie je bent, en ik ben trots op wat je zult worden.

19. Je betekent alles voor ons. Je hebt ons niets dan vreugde, plezier en geluk gebracht het afgelopen jaar. We konden niet trotser op je zijn dan vandaag. We houden van jullie.

20. Je bent de beste zoon die een moeder zich kan wensen. Je doet alles met passie en hart. Ik ben zo trots op de man die je geworden bent. Ik hou van je tot aan de maan en terug, en dat zal altijd zo blijven.

21. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken, mijn zoon. Ik beloof altijd het beste voor je te doen en je te beschermen tegen alles wat je pijn kan doen.

22. Mijn zoon betekent alles voor me. Als ik naar hem kijk, ben ik ademloos. Hij is het meest bijzondere geschenk dat iemand mij ooit heeft gegeven, en daarom zal ik hem het meest bijzondere geschenk van allemaal geven: mijn onsterfelijke liefde.

23. Ik weet niet wat ik zou doen zonder mijn kleine jongen. Hij is zo’n lichtpuntje in mijn dagelijks leven dat de donkere schaduwen verdrijft. Hij heeft de beste persoonlijkheid, hij is zo slim, grappig en aardig. Ik hou meer van hem dan wat dan ook, en hij betekent alles voor me.

24. Mijn zoon betekent alles voor me. Hij is het mooiste wat me ooit is overkomen, en ik dank God elke dag dat hij in mijn leven is gekomen.

25. Je bent meer dan een kind voor me. Je bent mijn beste vriend, en ik wil niets dan het allerbeste voor je. Je groeit zo snel op, en ik kan niet geloven hoe je het afgelopen jaar gegroeid bent. Jou zien groeien is een van de grootste geschenken die ik me kan wensen. Ik hou van je, en ik wens niets dan goede dingen voor je.

26. Ik ben er altijd om te luisteren en te helpen, altijd. Je bent mijn zoon, je kunt altijd met me praten. Ik kan niet wachten tot je zelf kinderen hebt en beseft hoeveel liefde een ouder voor zijn kind heeft. Ik hou van je.

27. Ik hou ervan als je me vraagt naast je te blijven slapen omdat je me mist als we uit elkaar zijn. Ik stop met alles wat ik doe zodat ik de hele dag bij je kan zijn. Vader zijn is het beste wat me ooit is overkomen. Je betekent alles voor me.

28. Je bent altijd het meest geweldige kind geweest waar een moeder om kan vragen. Ik hou zoveel van je, en ik hoop dat je weet hoe waardevol je bent. Je betekent alles voor me.

29. Je hebt me zoveel dingen geleerd, en ik ben je dankbaar. Ik weet dat je alles voor me zou doen als je ouder bent. Ik hou van je, zoon.

30. Je bent het beste kind dat een ouder zich kan wensen. Als ik ooit een slechte dag heb, weet ik dat ik thuis kan komen en een glimlach op je gezicht en blijdschap in je hart kan vinden. Je bent er altijd om me te helpen als ik dat nodig heb, of me advies te geven om uit een moeilijke situatie te komen.

31. Mijn zoon betekent alles voor me. Mijn liefde voor hem wordt elke dag sterker. Ik kan me mijn leven zonder hem niet voorstellen. Hij is een constante bron van vreugde en inspiratie. Ik ben zo trots op alles wat hij bereikt, en wat hij in de toekomst zal bereiken. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als met mijn zoon.

32. Ik hou zoveel van je, zoon. Je geeft me meer vreugde dan woorden kunnen beschrijven. Ik dank God elke dag dat hij me met jou gezegend heeft. Je bent mijn beste vriend, mijn grootste supporter en mijn alles. Ik hou van je tot aan de maan en terug.

33. Ik ben zo blij dat je mijn zoon bent. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Er is niemand anders in deze wereld waar ik liever mijn tijd mee doorbreng. Bedankt dat je net zo onvoorwaardelijk van me houdt als ik van jou.

34. Ik hou van je, en niets zal dat wegnemen. Als ik naar je kijk, zie ik vreugde, geluk en de man die ik altijd heb willen zijn. Je bent mijn licht in een wereld vol duisternis, en mijn kracht als ik me zwak voel. Bedankt dat je de zoon bent waar ik nooit meer om zou kunnen vragen.

35. Je bent de beste zoon die een vader zich kan wensen. Je verlicht mijn leven elke dag met je grote glimlach en lieve kusjes. Ik hou meer van je dan je weet, en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft.

36. Jij bent mijn wereld, mijn zoon. Niemand zal ooit jouw plaats innemen. Je was mijn eerste kind, en je was zo’n gelukkige aankomst dat ze me de rockstar mama noemden. Je betekent alles voor me.

37. Elke ochtend als ik wakker word en je gezicht zie, smelt mijn hart. Jij bent het licht in mijn leven, en de reden dat ik ‘s morgens opsta. Ik hoop dat je weet hoeveel liefde je voor me betekent.

38. Ik ben zo trots om je vader te zijn. Ik hou zoveel van je, en ik weet niet wat ik zonder je zou moeten. Je bent het liefste jongetje van de wereld. Je brengt zoveel mensen samen, en je maakt van mij een beter mens.

39. Lieve zoon, je betekent alles voor me. Je groeit op tot zo’n geweldige kleine man. Ik kan niet wachten om te zien wat je allemaal zult bereiken in je leven.

40. Jij bent mijn grootste voorbeeld. Je komt op voor wat juist is, en je vecht hard om je doelen te bereiken. Ik ben zo trots op hoe ver je bent gekomen. Ik hou te veel van je om in woorden uit te drukken.

41. Je betekent alles voor me. Je glimlach verwarmt mijn hart, en elke dag die voorbijgaat, hou ik nog meer van je.

42. Je bent altijd mijn held geweest. Ik zal je tegen alles en nog wat beschermen, koste wat het kost. Je betekent alles voor me. Ik hou zoveel van je.

43. Je betekent alles voor me. Ik hou van de manier waarop je een doel stelt en nooit opgeeft tot je klaar bent. Ik hou ervan hoe je alles doet om ons trots te maken. Je bent een geweldig rolmodel voor jongere kinderen.

44. Jij bent mijn wereld, mijn leven, mijn alles. Ik wil niet leven in een wereld zonder jou. Jij bent mijn stralende ster, mijn charmante prins en mijn soulmate. Jij bent helemaal van mij, en ik ben helemaal van jou, dat is wat er gebeurt als je de liefde van je leven vindt. Ik hou van je, zoon.

45. Ik hou van je, zoon. Ik ben er altijd voor je. Ik wil dat je dit elke dag weet; als je ooit een vriend nodig hebt of gewoon iemand om mee te praten, ik ben hier en altijd bereid om te luisteren. Onthoud hoeveel ik van je hou, en hoe geweldig je het doet door op te groeien tot zo’n geweldige jongeman.

46. Ik hou van je, kleine man. Ik zie je graag opgroeien, en ik kan niet wachten om te zien wat voor man je zult worden. Je bent mijn wereld, mijn alles. Ik hou meer van je dan wat dan ook in de wereld.

47. Ik hou van je sinds je geboorte. Jij bent mijn wereld, mijn eerste prioriteit. Ik geef meer om je dan om wie ook in deze wereld, en dat zal altijd zo blijven.

48. Wat er ook gebeurt, hoe ver we ook van elkaar zijn, weet dat ik zoveel van je hou dat het me doodt om je te zien huilen. Elke keer als ik naar je kijk, slaat mijn hart een slag over en een grote glimlach verlicht mijn dag. Je bent een geweldige zoon.

49. Lieve zoon, ik wil je vertellen hoeveel ik van je hou. Je bent de meest geweldige kleine jongen in de hele wereld. Je betekent alles voor me. Het feit dat jij in mijn leven bent geeft me een doel in alles wat ik doe. Je bent zo’n gelukkige jongen, en ik zie je graag elke dag groeien en leren.

50. Je lacht altijd, hoezeer ik je ook uitscheld. Zelfs als het moeilijk wordt, vind je het positieve, en dat maakt me zo trots om je vader te zijn.

Hallo daar. Ik weet zeker dat je het leuk vond om de verzameling van mijn zoon betekent alles voor mij citaten daarboven door te nemen.

Ik weet ook zeker dat ze de band tussen u en uw zoon zullen versterken. Graag uw commentaar en deel ze met anderen. Dank u.