Mijn Zus Is De Beste Citaten

My Sister Is the Best Quotes

Een zuster is iemand die van je houdt vanuit haar hart. Hoeveel jullie ook ruziën, jullie kunnen niet uit elkaar getrokken worden. Ze is een vreugde die niet kan worden weggenomen zodra ze in je hart komt.

De band tussen zussen is een van de sterkste banden ter wereld. Zussen delen te veel emoties samen; gelukkige tijden en droevige tijden; geheimen en dromen. Ze zijn gemaakt van elkaars hartslagen.

Of je nu op zoek bent naar een mooie quote voor in de verjaardagskaart van je zus, of gewoon je zus wat liefde wilt tonen, ik heb je gedekt. Scroll door deze lijst met mijn zus is de beste quotes, en stuur vervolgens je favoriete quotes naar je zus.

Beste zus ter wereld

Je was altijd mijn beste vriendin, die voor me zorgde en ervoor zorgde dat het pad waarop ik reisde gladjes verliep. Al zocht ik de hele wereld af, er is geen betere zus dan jij. Je bent de beste zus ter wereld.

1. Een zus is de enige persoon in de wereld die je volledig begrijpt en nog steeds van je houdt, hoe raar je ook bent. Je bent de beste zus ter wereld, en ik hou van je.

2. Mijn zus is het beste in mijn leven, ze heeft me geïnspireerd in mijn leven en me sterk gemaakt. Mijn zus heeft me meer over het leven geleerd dan ik van iemand anders heb geleerd. Ze is mijn inspiratie bij alles wat ik doe.

3. Ik heb een grote zus en ik heb altijd tegen haar opgekeken. Zelfs toen we heel klein waren, was ze mijn idool. Ze is de beste.

4. Mijn zus zal altijd mijn beste vriendin zijn, mijn partner in misdaad, en mijn grootste concurrent. Ik kijk tegen haar op en wil zoals haar zijn.

5. Ik weet dat ik altijd op mijn zus kan rekenen, want ze is de beste zus ter wereld. Zij is de persoon in mijn leven die er voor me zal zijn, wat er ook gebeurt.

6. Mijn zus is mijn beste vriendin, mijn schouder om op te leunen, de enige op wie ik kan rekenen; zij is de liefde van mijn leven, mijn hart en mijn ziel.

7. Mijn zus is de beste zus die iemand kan hebben en ik zou haar voor niets ter wereld willen ruilen. Ze is de meest geweldige persoon die ik ken en alles wat ze doet is zorgen voor en houden van iedereen.

8. Soms denk ik dat ik geboren ben om mijn zus in de weg te zitten, maar dan zegt ze precies wat mijn hart nodig heeft om te horen. We hebben zoveel meegemaakt, en niets zal ons ooit uit elkaar halen. Ze is een echte lichtstraal en brengt iedereen vreugde.

9. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen vertellen. Je bent geweldig en ik voel me gelukkig om een zus als jij te hebben. Je bent gewoon geweldig.

10. Je bent de beste persoon die ik ken en ik ben zo dankbaar dat je mijn zus bent. Je maakt me aan het lachen en vrolijkt me op als ik een zware dag heb. Ik wens alleen maar goede dingen voor je in je hele leven en hoop er voor je te zijn bij elke stap.

11. Zus, je bent de beste zus ooit. Je verdient een bos bloemen omdat je zo geweldig bent. Ik hou van je.

12. Ik denk niet dat iemand je minder kan laten voelen dan je bent. Je bent de zus die ik nooit heb gehad, hechter dan degene die ik wel heb en daarvoor dank ik God voor elke dag dat je in mijn leven bent.

13. Toen we kinderen waren, was je er altijd voor me, in goede en slechte tijden. In moeilijke tijden stond je me bij, en dat zal ik nooit vergeten. Je bent niet alleen een zus. Je bent mijn beste vriendin. Ik hou zoveel van je.

14. Ik hou van je met elk stukje van mijn hart en ziel. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoe dankbaar ik ben dat ik je mijn zus mag noemen. Ik weet dat als ik je ooit nodig heb, ik je alleen maar hoef te bellen en je staat voor me klaar.

15. Ik hou van je tot aan de maan en terug. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je bent zo’n geweldige grote zus en ik ben zo blij dat we zo close zijn. Bedankt dat je er altijd voor me bent als ik je nodig heb. Ik hou altijd van je.

16. Je bent mijn beste vriend omdat je me echt beter kent dan wie dan ook. Jij bent de enige die ik midden in de nacht kan bellen om over alles te praten. Ik hou van je.

17. Je bent er altijd voor me, en je hebt me gedurende dit leven aangemoedigd. Je bent aardig, attent en mooi. Ik geloof in je en ik heb er vertrouwen in dat je alles kunt bereiken. Ik hou zoveel van je.

18. Ik hoop dat mijn woorden je zo speciaal laten voelen als je werkelijk bent. Ik hou ervan als we praten. Je bent altijd zo vrolijk en positief, zelfs in moeilijke tijden. Ik bewonder de manier waarop je met dingen omgaat en kiest om door te gaan zonder op te geven. Het is die vastberadenheid die van jou een fantastisch rolmodel, zus en vriendin maakt. Ik hou van je.

19. Of het nu onze telefoongesprekken zijn of grappige sms’jes midden in de nacht, bij jou zijn is een van de beste delen van mijn dag. Ik hou van je.

20. Je bent de beste zus die een meisje zich kan wensen. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou en je waardeer. Je betekent zoveel voor me. Soms denk ik dat we de gewoonte hebben om door het leven te gaan zonder te zeggen wat er echt in ons hart omgaat, vooral als het gaat om degenen waar we van houden. Dus weet dat ik van je hou met heel mijn hart en bedankt dat je zo’n geweldige zus bent. Je bent de beste.

21. Je bent geweldig. Je bent zo zorgzaam, intelligent en mooi. Ik ben zo dankbaar dat we jou hebben. We verschillen dan wel twee jaar van elkaar, maar maak je geen zorgen. Ik zal altijd bij je zijn, je steunen en van je houden. Ik hou van je, zus.

22. Je bent de meest geweldige zus die iemand zich kan wensen. Je bent er altijd voor me geweest bij alles wat ik heb meegemaakt. Je bent sterk, slim en mooi van binnen en van buiten. Je kunt alles doen wat je wilt en ik zal er altijd voor je zijn. Ik hou zoveel van je, zus.

23. Ik wist altijd al dat ik de beste zus ter wereld had, maar nu weet iedereen dat ook. Je bent uitgegroeid tot zo’n mooie vrouw en een plezier om mee om te gaan. Ik hou ervan dat we samen plezier kunnen maken, over alles kunnen praten en hetzelfde gevoel voor humor hebben. Je bent mijn beste vriendin geworden en ik ben zo blij dat ik je in mijn leven heb.

24. Hé zus, ik wilde je laten weten hoeveel ik van je hou en je waardeer. Je bent een van de belangrijkste mensen in mijn leven. Je weet hoeveel ik van je hou, het is verbazingwekkend hoe ver we samen zijn gekomen. Ik koester je vriendschap meer dan alles wat we gedeeld hebben. Bedankt dat je mijn gekke gedrag tolereert.

25. Lieve zus, jouw zus te mogen zijn is het grootste geschenk van mijn leven. Er is niemand anders in de wereld die me zo snel kan laten lachen, huilen, of me thuis laten voelen als jij. Jij bent mijn rots. Ik hou van je.

26. Ik hou van je met heel mijn hart en meer. Je bent de beste grote zus die iemand ooit zou kunnen hebben. Je bent er altijd voor me geweest, om naar mijn problemen te luisteren, me te vertellen dat je trots op me bent, over je kinderen te kwijlen, en zelfs een baan voor me te vinden toen mijn laatste niet lukte. Ik hou van je.

27. Je bent de grappigste en meest luchtige persoon die ik ken. Je tovert altijd een glimlach op mijn gezicht, zelfs in de slechtste tijden. Ik hou zoveel van je.

28. Kleine zus, je bent voor mij de beste zus ooit. Mooi, lief, grappig, en alles wat ik wil met zoveel liefde. Je bent mijn beste vriendin, mijn inspiratie, mijn voorbeeld en mijn held.

29. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mijn oudere zus als vandaag. Je bent er altijd voor me en je laat dat op de juiste manier zien. Je betekent zoveel voor me, en ik hou van je met heel mijn hart.

30. Ik weet dat je er altijd voor me bent als ik in nood ben, en daarom ben je mijn rolmodel. Je bent altijd een goede zus voor me geweest, en ik wil dat je weet dat ik heel veel van je hou.

31. Je bent de beste zus die iemand kan hebben. Bedankt dat je me altijd steunt, zelfs als ik stom doe. Je stelt anderen altijd boven jezelf en ik ben blij dat je mijn grote zus bent.

32. Jij bent de reden dat ik ‘s morgens opsta met een glimlach op mijn gezicht en de kracht om door te gaan. Je bent altijd mijn leidraad geweest in de donkerste dagen van mijn leven, en een schouder om op uit te huilen als ik me alleen en gebroken voelde. Ik hou zoveel van je, en ik ben een beter mens omdat ik jou als mijn zus heb.

33. Ik hou zoveel van je, zusje. Je bent zowat de sterkste persoon die ik ken. Je verdient de wereld en ik ga ervoor zorgen dat je die krijgt. Ik zou alles voor je doen en ik ben zo blij dat we elkaar altijd aan het lachen kunnen maken. Ik hou van je, zus.

34. Ik weet niet wat ik gedaan heb om een zus als jij te verdienen, maar ik ben dankbaar en blij dat je mijn zus bent. Ik hou zoveel van je.

35. Alles wat je doet is mooi voor mij, en ik zou nooit iets aan je veranderen; zelfs niet je vreselijke muzieksmaak en soms twijfelachtige gevoel voor mode. Ik hou van je.

36. Je bent mijn beste vriend, mijn tweelingbroer en de meest speciale persoon in mijn leven. Er is niemand anders die ooit aan jou kan tippen. Geniet ervan nummer één te zijn, want je zult er met mij voor moeten vechten.

37. Ik ben altijd trots op alles wat je doet. Je inspireert me om een beter mens te zijn, en daar kan ik je niet genoeg voor bedanken. Je bent een zeldzaam juweeltje en bent er altijd geweest voor je familie.

38. Ik hou zoveel van je. Je bent de beste zus die een meisje kan hebben. Je kracht, liefde en wijsheid zijn zo’n zegen in mijn leven geweest. Ik weet niet waaraan ik jouw liefde te danken heb, maar ik ben zo dankbaar dat die van mij is. Ik aanbid je.

39. Ik hou zoveel van je dat het pijn doet. Terwijl anderen komen en gaan, zal ik er altijd voor je zijn. Ik weet dat je de beste zus ter wereld bent, ik voel me de gelukkigste persoon op aarde. Ik zal goed voor je zorgen.

40. Ik heb een prachtige beste vriendin, die er altijd is als ik haar nodig heb. Ze is mijn zus. Je bent geweldig en intelligent, ook mooi en aardig. Je bent alles voor me en meer.

41. Ik hou van je. Je bent de beste zus die een meisje kan hebben. Je bent de beste zus die ik ooit heb gehad en de meest zorgzame persoon die ik ken. Je toont altijd liefde en medeleven voor iedereen. Bij jou zijn is als bij een vriend zijn, een zus, een dochter en zelfs een geliefde. Er is niemand zoals jij.

42. Lieve zus, je bent zo’n positief persoon, ik ben blij dat God me gezegend heeft met de meest geweldige zus ooit. Jij bent mijn rolmodel, de persoon waar ik het meest tegenop kijk. Er is niet één ding dat ik aan jou zou veranderen. Ik hou ervan hoe liefdevol en oprecht je bent. Je verdient al het geluk in de wereld, meer dan wie dan ook die ik ken.

43. Ik hou van je, zus. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je brengt mij en iedereen in mijn leven een lach en vreugde. Je bent zo’n geweldig persoon, en ik ben blij dat je mijn pad kruiste. Ik hou zoveel van je.

44. Ik hou zoveel van je, mijn lieve zus. Als ik denk aan alles wat we samen hebben meegemaakt, en de geweldige tijden die ons nog te wachten staan, word ik heel opgewonden. Je bent mijn beste vriendin en ik ben zo gelukkig om een zus als jij te hebben. Ik hou heel veel van je.

45. Lieve zus, op deze speciale dag wil ik je zeggen hoe geweldig je bent geweest. Hoeveel dingen je voor me hebt gedaan, zal ik nooit vergeten. De liefde en het geluk in je ogen fleuren mijn leven elke dag op. Je betekent zoveel voor me en geen woorden kunnen dat ooit zeggen.

46. Ik herinner me de dag dat je geboren werd en ik was zo dankbaar. Nu ben ik nog gelukkiger om jou in mijn familie te hebben. Je betekent zoveel voor me en ik hou meer van je dan ik kan zeggen.

47. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet denk aan hoeveel geluk ik heb om je grote zus te zijn en je in mijn leven te hebben. Je bent een van de belangrijkste mensen in mijn leven en ik hou zoveel van je.

48. Onthoud dat wat er ook gebeurt, ik er altijd voor je ben – ik zal je beschermen en je schouder zijn om op uit te huilen als je down bent. Je maakt me elke dag aan het lachen met je schattigheid en vrolijkheid, verander alsjeblieft nooit.

49. Jij was altijd de dromer en ik de doener. Jij was het timide, stille type, en ik viel op door luid en brutaal te zijn. En toch, als ik terugkijk op mijn leven en wat me gelukkig maakte, wat me naar deze plek in mijn leven bracht waar ik trots ben op wie ik ben, dan sta jij naast me. Bedankt voor alles, mijn zus.

50. Als ik denk aan wat belangrijk voor me is, ben jij het die tegenover me zit aan dat blauwe tafeltje en praat over onze dromen. Je bent de beste zus in de hele wereld. Ik hou van je.

51. Je bent er altijd voor me geweest en ik hou van je uit de grond van mijn hart. Er is geen manier om je terug te betalen voor alles wat je hebt gedaan, maar ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou.

52. Ik hou zoveel van je. Je bent mijn zus en ik zou je voor niets ter wereld willen ruilen. Ik wil precies zoals jij zijn als ik groot ben. Je was altijd mijn vriend, mijn cheerleader, en een schouder om op uit te huilen. Ik hou van je.

53. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet denk aan de dingen die we hebben meegemaakt. Je bent de beste zus die iemand zich kan wensen. Ik sta altijd achter je beslissing, wat die ook mag zijn. Vergeet dat nooit. Laten we onze oude dag samen rocken.

54. Je bent de mooiste persoon van binnen en van buiten. Je bent een geweldige vriendin, een prachtige zus en een liefhebbende dochter. Ik hou van je met heel mijn hart.

55. Je bent echt uniek, een zeldzaam juweeltje. Ik hou ervan dat we zo verschillend zijn en toch zo op elkaar lijken. Je hebt me over je cultuur geleerd en ik heb van elke minuut genoten. Ik ben er trots op je zus, beste vriendin en familie te zijn.

56. Je bent mijn zus, mijn vriend en mijn mentor. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Je hebt me zoveel geleerd in mijn leven en me door de moeilijkste tijden geholpen. Bedankt.

57. Ten eerste moet ik je zeggen dat ik voor altijd en altijd je zus ben. Wat er ook gebeurt, we zullen dit samen doorstaan want we zijn bloed en bloed is dikker dan water. Ik hou van je en zal altijd voor je zorgen.

58. Veel mensen zeggen dat ze een zus hebben, maar ik ben zo gelukkig dat ik jou heb. Je maakt me aan het lachen, we houden van dezelfde muziek, en we begrijpen elkaar op een manier die de meesten niet kunnen. Ik ben zo trots op je en elke dag dankbaar voor je.

59. Zus, ik ben er altijd voor je geweest, sinds mijn geboorte. Vergeet je dat nooit? Je kunt altijd bij mij terecht voor alles. Ik zal je altijd steunen. Ik hou van je met heel mijn hart en ik ben zo trots om je zus te zijn.

60. Wat kan ik zeggen? Je bent de beste. Zo getalenteerd, slim en mooi. Je bent echt een vreugde in mijn leven. Ik kan niet wachten om je naam te zien in de aftiteling van de grote films die je gaat maken. Ik ben zo trots op je en heb er vertrouwen in dat je er snel zult zijn.

61. Zeggen dat je mijn zus bent is een understatement. Je bent echt mijn beste vriendin. Mijn leven zou zo saai zijn zonder jou. Ik hou heel veel van je.

62. Bij jou heb ik geen woorden nodig, maar daden. Zo geweldig ben je. Geloof me, ik ben niet snel onder de indruk. Bewijs mijn ongelijk en bewijs dat je de grootste persoon aller tijden bent.

63. Ik wil je zeggen dat ik je niet genoeg vertel, maar je bent de beste zus die een meisje kan hebben. Je bent mijn hele leven een geweldige vriendin geweest en hebt me nooit in de steek gelaten. Je hebt me zoveel dingen geleerd en zoveel liefde gegeven. Ik ben zo dankbaar voor alles wat je bent. Ik weet zeker dat we samen nog vele jaren plezier zullen hebben. Ik hou van je.

65. Lieve zus, je bent de geweldigste persoon die ik ooit heb ontmoet. Er zijn zoveel dingen die ik je wil vertellen en dingen die ik met je wil delen. Je kunt er altijd zeker van zijn dat, wat er ook gebeurt, ik er altijd voor je zal zijn en je in alles zal steunen omdat je dat verdient.

66. Niemand heeft of zal ooit in de wereld een zus hebben die zoveel van haar houdt als ik van jou. Ik hou zoveel van je. Je bent mijn beste vriendin en het rolmodel waar ik altijd tegenop heb gekeken. Ik ben zo blij dat ik jou als mijn zus heb en nog blijer dat we deze speciale dag mogen delen.

67. Lieve zus, ik wil alleen het beste voor je. Als ik je gelukkig zie, doet dat mijn hart zingen. Je bent de meest geweldige persoon die ik ken en ik ben blij dat ik je in mijn leven heb. Bedankt dat je er altijd voor me bent en dat je zoveel van me houdt. Ik hou van je.

68. Je bent zo’n mooi mens van binnen en van buiten. Ik ben zo gelukkig om jou als mijn geweldige zus te hebben. Door jou voel ik me elke dag speciaal en ik hou van je.

69. Het was een grote eer om je grote zus te zijn. Je zult altijd de beste zus zijn die ik me kan wensen. Je bent geweldig in hoe je me laat lachen, hoe je mijn haar kan doen, en hoe je me kan verslaan met ping pong. Ik zal er altijd voor je zijn, wat er ook gebeurt.

70. Dat onhandige meisje dat we jaren geleden kenden is vervangen door iemand die ik met trots mijn zus kan noemen. Je bent de beste persoon die ik ken en ik kan maar niet stoppen om van je weggeblazen te worden. Bedankt om me door moeilijke tijden te helpen en in mijn leven te zijn.

71. Of het nu onze domme filmavonden zijn of jou je dromen zien najagen, ik ben zo blij dat we zussen zijn. Ik ben zo trots op je! Je hebt zoveel bereikt en verdient zeker al het geluk dat het leven je kan geven.

72. Het is prachtig om te zien hoe je je passie vindt en opgroeit tot de geweldige vrouw die ik ken. Ik hou zoveel van je, mijn kleine prinses.

73. Zus, ik hou zo ongelooflijk veel van je. Je bent al jaren mijn beste vriendin. Door de jaren heen heb ik je kracht en intelligentie gezien en hoe geweldig je bent. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken.

74. Je bent zo perfect voor mij. Je bent er altijd voor me geweest, ik zou verloren zijn zonder jou. Je bent letterlijk een andere helft van mij en het is een absoluut genoegen om je in mijn leven te hebben als mijn zus en beste vriendin.

75. Ik hou ervan hoe we over alles kunnen praten, zelfs als het gaat over de persoon met wie je uitgaat en die een eikel is. Ik hou ervan dat we elkaar nederig houden, en elkaar aan het lachen kunnen maken als we down zijn. Door onze gesprekken voel ik me altijd beter dan daarvoor. Bedankt voor alles.

76. Ik wil alleen maar zeggen dat ik van je hou en dat je de beste zus ooit bent. Ik waardeer alles wat je voor me doet, zoals me helpen met mijn financiën en luisteren naar mijn dagelijkse beslommeringen. Ik zou me geen betere zus kunnen wensen. Je bent alles wat ik me kan wensen.

77. Hey zus, ik wil je gewoon laten weten dat ik van je hou. Je bent de meest geweldige en grappigste persoon die ik ken. Ik wou dat ik elke dag met jou kon doorbrengen want jouw gezelschap brengt mijn wereld zoveel geluk. Ik ben blij dat ik jou als mijn zus heb, nu en voor altijd.

78. Als ik kon kiezen tussen elk bezit waar ik ooit voor gewerkt heb, of jou in mijn leven hebben, zou ik niet aarzelen. Ik zou jou kiezen. Je bent de beste zus in de wereld en je maakt het zo gemakkelijk. Ik hou van je.

79. Ik wilde even zeggen dat je de meest geweldige persoon bent die ik ooit gekend heb. Je bent echt uniek. Je hart is van goud en je persoonlijkheid straalt liefde en medeleven uit. Ik ben altijd trots geweest om je mijn zusje te noemen, maar nu ben ik ook zo trots om je mijn beste vriend te noemen.

80. Jij bent de zus die mij koos. Bedankt dat je er altijd was. Zoveel herinneringen samen en ik zal ze allemaal koesteren. We hebben elkaar gesteund door dik en dun, en ik wens je alleen de beste zus in de wereld.

81. Kijk wat we bereikt hebben, niet in maanden en weken, maar in jaren van groei. Hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze al jaren bevriend zijn met hun zus? We houden van elkaar, dat is een feit, we kennen elkaar zo goed. We weten dat als de ander verdrietig en gelukkig is, we geen vragen hoeven te stellen om dat uit te zoeken. Ik hou van je.

82. Je bent mijn zus en ik hou van je tot in de hemel. Je bent er altijd voor me geweest, zelfs de keren dat ik een kreng was.

83. Ook al zijn we ver uit elkaar, je liefde wordt dichtbij gevoeld. Ik ben blij dat je in mijn leven bent. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel.

84. Je bent de beste zus die een meisje zich kan wensen. Je geeft me de warmste knuffels, de liefste kusjes, en de meest attente cadeautjes. Ik hou zoveel van je.

85. Ik hou van mijn zus. Ik wil dat ze weet dat ze zo belangrijk voor me is. Ze is er voor me zolang ik me kan herinneren en ik kan haar niet genoeg bedanken.

86. Mijn zus, je weet altijd de juiste dingen te zeggen en je laat me zoveel beter voelen als ik down ben. Zonder jou zou ik niet half de persoon zijn die ik nu ben. Bedankt dat je er altijd voor me bent.

87. Baby girl, je bent de beste zus ooit. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Je maakt mijn dagen zoveel beter met je kleine sprankelende persoonlijkheid en als we knuffelen, voelt het als thuis. Vergeet nooit dat je absoluut geweldig bent en dat ik heel veel van je hou.

88. Aan mijn mooie zus, ik voel me zo gezegend om jou als mijn beste vriendin te hebben. Je hart is liefdevoller en groter dan dat van iedereen die ik ken en ik ben er trots op dat je mijn zus bent.

89. Je bent de meest onbaatzuchtige persoon die ik ken, je stelt anderen altijd boven jezelf. Ik hoop dat je weet hoeveel je voor me betekent, want als ik moest kiezen tussen ademen en van je houden, zou ik ademen zodat we samen konden zijn.

90. Ik hou van je tot in de hemel en terug, zusje. Ik ben blij iemand als jij in mijn leven te hebben. Ik mis je zo erg en ik hoop dat je weet hoeveel ik van je hou en je waardeer. Bel me als je de kans krijgt.

91. Ik heb zoveel goede herinneringen aan ons als kinderen. Ik weet dat we onze ups en downs hebben gehad, maar je bent en blijft mijn zus en mijn beste vriendin. We weten alles van elkaar en daarom hou ik van je.

92. Herinneringen neem je mee als je al het andere achterlaat. Ik voel me zo gelukkig dat ik zoveel geweldige herinneringen met je heb gedeeld. Door jou voelde ik me altijd de belangrijkste persoon in de wereld, bedankt daarvoor. Ik hou van je.

93. Je bent de beste zus ter wereld. Ik kon me geen betere persoon wensen om mijn leven mee te delen. Ik hou zoveel van je.

94. Je bent de beste zus ter wereld. Ik kan je niet genoeg bedanken voor alles wat je voor mij en mijn familie doet. Ik mis je nu al zo erg. Ik hou van je.

95. Het geeft me veel plezier om je zus te zijn. Je bent de beste zus in de hele wereld, en ik hou heel veel van je.

96. Je bent een geweldige zus en een nog betere vriendin. Je luistert graag naar mijn problemen, je maakt me aan het lachen als ik me down voel, en je geeft me altijd goed advies. Bedankt dat je mijn leven zo hebt verrijkt, dat je de beste zus bent die ik me kan wensen. Ik hou van je.

97. Ik ben je zus, ik kan niet anders dan opscheppen over hoe geweldig je bent. Als je eens wist; je bent de slimste, liefste, grappigste en meest onbaatzuchtige persoon in de wereld. Je bent een inspiratie voor iedereen om je heen en ik kijk meer tegen je op dan wat dan ook. Ik hou zoveel van je.

98. Je bent de meest geweldige grote zus die iemand zich kan wensen. Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen. Ik was zo gezegend om als je kleine zusje geschapen te worden. Jouw liefde is altijd onvoorwaardelijk geweest, en ik ben zo dankbaar dat ik jou in mijn leven heb. Je bent een geweldig voorbeeld van wat het betekent om te leven en lief te hebben zonder oordeel.

99. Ik ben zo dankbaar voor jou, mijn prachtige zus. Je verdient het elke dag te horen hoeveel ik je waardeer en bewonder. Ik denk graag aan je als ik advies nodig heb, iemand om mee te praten of een gevoel van veiligheid. Je bent een familieschat. Ik hou heel veel van je.

100. Ik voel me zo gelukkig om een zus als jij te hebben. Je bent een deel van mijn leven sinds mijn geboorte. Je bent altijd zo lief, aardig en attent. Ik weet dat ik op je kan rekenen als ik een schouder nodig heb om op uit te huilen of gewoon iemand die naar mijn problemen luistert. Bedankt dat je er altijd voor me bent, ook al heb je je eigen problemen.

Hallo daar. Ik weet zeker dat je het leuk vond om de verzameling van mijn zus is de beste citaten daarboven door te nemen. Ik weet ook zeker dat ze zullen helpen om de band die je hebt met je zus te versterken.

Graag uw commentaar en deel het met anderen. Dank u.