Mijn Zus Is Mijn Beste Vriendin

My Sister Is My Best Friend Quotes

Broers en zussen kunnen in hun eigenheid onze beste vrienden zijn. We brengen zo veel van ons leven met hen door dat de band met hen alleen maar sterker kan worden.

Een zuster is iemand die van je houdt vanuit haar hart. Hoeveel jullie ook ruziën, jullie kunnen niet uit elkaar getrokken worden. Ze is een vreugde die niet kan worden weggenomen zodra ze in je hart komt. Ze kan je laten lachen, in tegenstelling tot je vrienden.

De relatie tussen een broer en zus is een bijzondere band die een leven lang kan duren. De band tussen hen is een van de sterkste banden ter wereld. Vaak gaan ze samen door ups en downs en steunen ze elkaar in moeilijke situaties.

Als je het geluk hebt een zus te hebben, en zij is toevallig ook je beste vriendin, dan ben je een gelukkig mens. Of je nu op zoek bent naar een mooie quote voor op de verjaardagskaart van je zus of gewoon je zus wat liefde wilt tonen, ik heb het voor je geregeld.

Vriendelijk scroll door de lijst van mijn zus is mijn beste vriend citaten, en stuur dan uw favoriete degenen aan uw zus.

Mijn zus is mijn beste vriendin

Mijn zus, ik hou meer van je dan ik ooit kan uitleggen. Je bent mijn beste vriendin en een van de rode draden die me vasthouden aan dit leven. Ik zou niet zijn wie ik nu ben zonder jouw aanwezigheid in mijn leven. Je bent zo belangrijk voor me en daarvoor ben ik gezegend.

1. Je fleurt mijn dag op elke keer dat ik je zie. Voor mij ben je perfect. In feite ben je de perfecte zus die een meisje kan hebben. Je bent mijn beste vriendin en ik hou van alles aan je. Bedankt dat je zo’n lieverd bent.

2. Voor het geval ik het je niet genoeg zeg, ik hou van je. Je bent mijn zus, mijn beste vriend, mijn vertrouweling. Je bent de beste persoon die ik ooit gekend heb en ik wil je bedanken dat je er altijd voor me bent. Ik hou van je.

3. We zijn het misschien niet altijd met elkaar eens, maar we komen er altijd wel uit. Ik hou meer van je dan je ooit zult weten.

4. Ik ben misschien niet de beste zus, maar ik weet zeker dat ik de beste vriend ben. Je staat altijd achter mij, wat er ook gebeurt, en ik zal altijd achter jou staan. Je betekent meer voor me dan wat dan ook en ik hoop dat we deze hechte band die we delen nooit verliezen.

4. Jij bent mijn beste vriendin. Voor jou had ik geen zus en nu zou ik niet anders willen. Je bent er altijd voor me, bereid om te luisteren, te praten en me in vertrouwen te nemen. Ik hou meer van je dan je ooit zult weten.

5. Ik voel me zo gelukkig om jou als mijn zus te hebben. Je bent zo’n belangrijk deel van mijn leven en ik hou heel veel van je. Je bent een geweldig persoon, ik zoek altijd naar manieren waarop ik je leven beter kan maken. Je helpt mij ook altijd. Ik ben echt gezegend om iemand als jij in mijn leven te hebben.

6. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Ik ben zo gelukkig om iemand te hebben die zo gek en geweldig is als jij. Ik hou ervan hoe dom je bent en hoe je me altijd aan het lachen maakt. Je bent zo’n geweldige zus en mijn beste vriend. Ik hou van je.

7. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je bent mijn beste vriend sinds ik me kan herinneren. We zijn er altijd voor elkaar geweest zoals een familie zou moeten zijn. Ik hou zoveel van je.

8. Je bent de beste vriend die ik ooit gehad heb, en je bent familie. We zijn door dik en dun gegaan voor God weet hoe lang nu. We hebben de beste tijden gedeeld en elkaar door de slechtste tijden getrokken. Ik kan je niet genoeg bedanken voor alles.

9. Je was erbij toen ik trouwde, ik was zo blij hoe het allemaal uitpakte die speciale dag. Ik kan niet wachten tot onze kinderen samen opgroeien; ik hoop dat ze ook beste vrienden worden, zo close zijn we.

10. Ik hou ervan dat we over alles kunnen praten. Je maakt me gelukkig door je aanwezigheid. Je bent mijn beste vriend en zus, en ik hou van je met mijn hele hart.

11. Ik hou zoveel van je. Je betekent alles voor me. Ik kan niet uitleggen hoe dankbaar ik ben voor jou in mijn leven. Je liefde, steun en enthousiasme zijn van onschatbare waarde voor me. Je bent er altijd in tijden van nood en ook als ik me een beetje belachelijk voel. Waar het leven ons ook brengt, weet dat je voor altijd een plaats in mijn hart hebt.

12. Er zijn veel mensen in deze wereld die ik vrienden noem. Velen met wie ik lach, tranen, vreugde en veel pijn deel. Aan het eind van de dag is er maar één persoon waarvan ik zonder enige twijfel kan zeggen dat het mijn beste vriend is: jij, mijn zus.

13. Je bent altijd mijn beste vriend geweest en ik heb altijd op je vertrouwd als dat nodig was. We hebben onze ups en downs gehad, maar uiteindelijk zullen we er altijd voor elkaar zijn. Ik wil dat je weet hoe dankbaar ik ben om zo’n geweldige zorgzame zus als jij te hebben.

14. Lieve zus, ik ben zo blij je in mijn leven te hebben. We delen een speciale band, vanaf de dag dat we elkaar ontmoetten was het duidelijk dat we zussen zijn. Je bent een zorgzaam, aardig en liefhebbend persoon. Je bent er altijd voor me, wat er ook tussen ons gebeurt. Ik kan me geen betere zus wensen dan jij, die van me houdt en voor me zorgt. Ik hou zoveel van je en zou alles voor je doen.

15. Woorden kunnen niet uitdrukken wat je voor me betekent. Ik hou niet alleen van je als zus, ik hou van je als mijn beste vriend. Je bent mijn rots en zal dat altijd blijven. Ik ben blij dat ik mijn leven met je deel en hoop dat we deze band nooit verliezen. Ik hoop dat we nooit uit het oog verliezen hoeveel we voor elkaar betekenen.

16. Zus, je bent mijn beste vriend. Ik hou meer van je dan je weet. Je bent er altijd voor me en ik wil je een wederdienst bewijzen. Ik hou van je.

17. Ik weet dat we zussen zijn, en ik hou van je als mijn kleine zusje. En ik zal altijd je grote zus zijn. Maar vergeet nooit dat ik je ook zie als mijn beste vriend in de hele wereld. En daarvoor waardeer ik je en hou ik van je.

18. Wat kan ik zeggen over mijn zus? Ik heb niet genoeg woorden. Ze is licht. Haar uitstraling maakt je gelukkig alleen al door in dezelfde kamer te zijn. Ik ben zo gelukkig dat ik haar mijn beste vriendin mag noemen. Ze komt voor me op als niemand anders dat doet en is er altijd om te luisteren. De liefde in ons hart vult onze dagen met eindeloze vreugde en gelach. Ik hou van haar.

19. We hebben samen zoveel meegemaakt, maar onze grootste reis moet nog komen. Onthoud altijd dat je mijn beste vriend bent. Ik weet dat we soms ruzie maken, en soms lijkt het alsof we niet met elkaar kunnen opschieten, maar ik zal er voor je zijn door alles heen.

20. Ik weet dat je alles voor me zou doen en daarom hou ik van je. Wat er ook gebeurt, je bent er altijd voor me, net als ik voor jou. Je zult altijd de wereld voor me betekenen.

21. Ik heb geen idee wat ik zonder jou zou moeten. Bedankt dat je altijd luistert, altijd om me geeft en er altijd bent. Je bent mijn beste vriend, mijn hulpje en mijn zus. Ik hou van je.

22. Ik zal er altijd voor je zijn. Ik hou meer van je dan je ooit zult weten en dat zal altijd zo blijven. Je bent mijn prinses en beste vriend.

23. Je bent mijn beste vriend en mijn favoriete persoon om bij te zijn. Er zijn vele redenen waarom je geweldig bent. Ik ga graag met je om en heb diepe gesprekken van hart tot hart met je. Ik ben zo gelukkig om een beste vriend en zus als jij te hebben.

24. Je bent de beste vriend die ik me kan wensen. Als ik je ooit zou verliezen, zou het zijn alsof ik een deel van mezelf verlies. Je nam een gebroken klein meisje en liet haar zien dat er licht is aan het einde van de tunnel. Ik hou van je met heel mijn hart.

25. Alles wat je doormaakt, heb ik ook meegemaakt. Telkens als je een schouder nodig hebt om op uit te huilen of een hand om te klappen en je aan te moedigen, of gewoon een oor om naar te luisteren of om mee te lachen, sta ik aan je zijde. Je hebt me gemaakt tot de persoon die ik nu ben door je toewijding aan mij. Je bent mijn beste vriend sinds de kleuterschool en dat zal niet snel veranderen.

26. Ik ben zo blij dat ik jou als zus heb. Je bent een van mijn beste vrienden en de meest geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet. Ik heb echt geluk dat ik iemand heb die me als een ei behandelt. Ik hou van je.

27. Lieve zus, ik breng graag tijd met je door en mis je zodra we afscheid nemen. Je bent meer waard dan diamanten, robijnen en smaragden want edelstenen vervagen maar jouw liefde duurt eeuwig.

28. Hoe moet ik je omschrijven? Je bent de beste zus die een meisje zich kan wensen, een echte vriend. Je maakt mijn leven letterlijk beter. Ik weet dat als jij in de buurt bent, alles leuker is. Je bent niet alleen mijn zus, je bent mijn beste vriend.

29. Woorden kunnen niet beschrijven hoeveel ik van je hou. Je bent de beste zus die een meisje zich kan wensen. Door jou ben ik wie ik nu ben, en jij bent mijn ware liefde. Heel erg bedankt om jou te zijn.

30. Je bent de beste zus ter wereld. Ik hou ervan hoe je me altijd opvrolijkt als ik down ben. Je bent als een frisse wind, zelfs op de slechtste dagen laat je alles goed voelen. Je bent voor altijd mijn beste vriendin. Bedankt dat je er voor me bent.

31. Als zusters hebben we bewezen dat we er voor elkaar zijn door dik en dun. We steunen elkaar, houden van elkaar en vieren elke stap die we zetten. Ik heb echt het gevoel dat je mijn beste vriend en vertrouweling bent. Ik zou me geen leven zonder jou kunnen voorstellen.

32. Als iemand in mijn hart kon kijken, zou hij weten hoeveel je voor me betekent. Ik ben hier niet goed in, maar ik wil dat je weet hoe belangrijk je voor me bent. Ik hou van je, mijn lieve zus.

33. Soms vraag ik me af wat voor mens jij bent. Je was er toen ik je het meest nodig had, vulde alle ontbrekende stukken op toen ik gebroken was. Het kon je niet schelen of ik aardig was of niet. Ik ben zo dankbaar voor je liefde.

34. Je bent mijn beste vriend. Ik kon niets doen zonder jou, en ik hou zoveel van je. Bedankt om jou te zijn. Ik zou niet zonder jou willen leven.

35. Zus, je bent er altijd voor me geweest en ik hou zoveel van je. Je bent zo’n geweldige vriend en ik wou dat ik meer bij je kon zijn. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoe geweldig je bent. Ik mis je en kan niet wachten tot ons volgende avontuur.

Mijn zus is mijn beste vriendin voor het leven Citaten

Je bent uniek en er is geen ander zoals jij. Ik hou van onze vriendschap, ik praat graag met je en ben graag bij je in de buurt. Wat er ook gebeurt in de wereld als jij in de buurt bent, alles is oké. Je bent mijn ware zus en beste vriend voor het leven.

36. Vrienden zijn een geschenk, een deel van de dingen waar we van houden in het leven. Ik hou ervan dat je mijn zus dubbel zo goed bent als mijn beste vriendin, iemand met wie ik al mijn gedachten en gevoelens kan delen. Ik ben zo blij haar aan mijn zijde te hebben.

37. We zijn al vrienden voor wat een eeuwigheid lijkt. Ik weet nog dat we samen knutselden en speelden toen we klein waren. Het is gek hoeveel er verandert in de loop der jaren, maar één ding blijft hetzelfde, je staat altijd 100% achter me, wat er ook gebeurt. Ik ben zo blij dat we samen de kindertijd hebben meegemaakt. Ik hou van je.

38. Lieve zus, je bent altijd de persoon geweest waar ik tegenop keek en je hebt altijd een speciaal plekje in mijn hart gehouden. Je bent mijn beste vriendin en naarmate de tijd verstrijkt, wordt onze band sterker dan ooit tevoren. Ik hou zoveel van je, met heel mijn hart.

39. Je bent meer dan alleen mijn zus, je bent mijn beste vriendin. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Je bent zo’n geweldig persoon en ik hou zoveel van je. Vergeet dat nooit.

40. Je bent mijn beste vriend waarmee ik over van alles en nog wat kan praten. Als ik elke dag met jou kon doorbrengen, zou ik dat doen. Je kent me zo goed en onze band is sterker dan ooit. Ook al wonen we ver weg, het maakt niet uit want ik voel me dicht bij je als we bellen of videochatten. Bedankt dat je zo’n geweldige zus en ook een goede vriendin bent.

41. Je bent mijn zus. We maken zoveel mee, maar het voelt nog steeds alsof vandaag de eerste dag was dat we elkaar ontmoetten. Je bent geweldig. Ik hou van je omdat je me elke ochtend zegt dat ik mooi ben en omdat je me in jouw wereld brengt als ik verdrietig of eenzaam ben. Dank je.

42. Je bent de beste zus die iemand zich kan wensen. Je hebt zoveel vreugde in mijn leven gebracht en ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken.

43. Ik denk dat je mijn beste vriend bent. Ik heb het gevoel dat ik alles met je kan delen en ik weet dat het tussen ons blijft. Ik vertel je niet de hele tijd hoeveel ik van je hou, maar dat zou niet genoeg zijn om uit te drukken hoeveel ik het meen. Dank je.

44. Jij bent de persoon die mij beter kent dan wie dan ook, die mijn gekte tolereert en luistert naar mijn geklaag over mijn problemen. Je hebt nooit kritiek en laat me altijd weten dat je om me geeft. Ik hou van je.

45. Ik heb zoveel liefde en respect voor je, zoveel dat woorden niet kunnen beschrijven. Je bent mijn beste vriend. Ik weet niet wat ik zonder jou in mijn leven zou moeten. Bedankt dat je me geluk en vreugde brengt wanneer de dingen er somber uitzien. Ik hou voor eeuwig en altijd van je.

46. Als iemand anders in de wereld je ooit pijn zou doen, zou ik op mijn knieën smeken het niet te doen. Je betekent zoveel voor me. Er is niemand op deze aarde die je beter kent dan ik, niemand die meer om je geeft of voor je naar het einde van de wereld zou gaan. Ik hou van je, mijn zus en beste vriendin.

47. Je bent mijn beste vriend en ik koester elk moment in jouw aanwezigheid, zonder mankeren. Je vult mijn hart met zoveel vreugde, liefde en gelach. Ik geef meer om je dan om wat dan ook en ik zou alles voor je doen.

48. Ik wilde even de tijd nemen om je te vertellen hoeveel ik je waardeer. Je bent mijn beste vriend en een van mijn favoriete mensen in de hele wereld. Je bent er altijd voor me als ik iemand nodig heb, en je maakt me altijd aan het lachen. Bedankt dat je bent wie je bent en dat je altijd aan mijn zijde staat. Ik hou zoveel van je, mijn zus.

49. Ik weet echt dat ik niet zonder je zou kunnen leven. Je wijkt nooit van mijn zijde en ik zou niet meer van je kunnen houden dan nu. Ik voel me veilig in jouw armen waar ik mezelf kan zijn omdat jij de enige bent die echt weet wie ik ben.

50. Mijn zus, mijn beste vriend. Je weet dat ik meer van je hou dan van het leven. Ik hou ervan dat we nog steeds door kunnen gaan zoals toen we klein waren en plezier hebben. De herinneringen zullen er altijd zijn en mijn gevoelens voor jou ook.

51. Je bent mijn beste vriend en zus. Toen ik opgroeide, was ik altijd zo opgewonden om dat kleine sprankje hoop in de lucht te zien dat het een gloednieuwe dag was en jij weer thuis zou zijn. We zijn altijd de beste geweest, we deden alles samen. Ik zal altijd van je houden.

52. Je weet dat je op me kunt rekenen voor alles en nog wat. Ik sta aan je zijde, wat er ook gebeurt. Ook al maken we soms ruzie, we houden nog steeds van elkaar, en niemand kan dat ooit wegnemen.

53. Je bent mijn beste vriend en zus. We hebben samen zoveel meegemaakt en dat is allemaal te danken aan wat onze vriendschap speciaal maakt. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben en ik hou en koester alles aan jou.

54. Ik voel me zo gelukkig met een zus als jij. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je bent er altijd voor me geweest en ik weet niet hoe ik je terug moet betalen. Het beste wat ik kan doen is je elke dag bedanken. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen zeggen.

55. Hoewel we het elkaar moeilijk hebben gemaakt, zal je altijd mijn beste vriendin en zus zijn. Ik hou van je en ben vereerd om iemand zo sterk als jij in mijn leven te hebben.

56. Je bent altijd mijn beste vriend geweest. Waar ik ook ben of wat ik ook doe, je bent er altijd voor me. Je helpt me door het leven als ik het nodig heb, je troost me als ik down ben, en je bent een schouder waarop ik kan leunen voor steun. Onze vriendschap is onbetaalbaar en ik wil dat die eeuwig duurt. Bedankt om jou te zijn en voor altijd mijn beste vriend te zijn.

57. Ik heb het gevoel dat ik met jou over alles en nog wat kan praten. En ik weet dat je me nooit zult veroordelen of boos worden. Bedankt dat je een echte zus en mijn beste vriendin bent.

58. We zijn altijd close geweest, maar zijn niet eens een beetje concurrerend. In een wereld vol stress en drama, zijn wij twee druppels water. Ik hou van je tot de maan en terug en je zal voor altijd mijn beste vriend zijn.

59. Ik hou van je, mijn zus. Ik ben zo blij dat we elkaar in deze gekke wereld hebben gevonden en elkaar door alles heen hebben kunnen steunen. We hebben geweldige avonturen beleefd en kijken uit naar nog veel meer. Proost!

60. Ik hou ervan hoe je me laat lachen, zelfs in de slechtste tijden van mijn leven. Je bent een echte vriend en ik zal je altijd steunen, wat er ook gebeurt.

61. Ik ben zo blij dat ik je in mijn leven heb. Je bent mijn beste vriend en ik wil dat je weet hoeveel je voor me betekent. Ik wil dat je het gevoel hebt dat je met alles bij me terecht kunt. Ik wil dat we onze liefde voor elkaar kunnen delen. Je zult altijd mijn kleine zusje zijn, hoe oud we ook worden.

62. Lieve zus, je bent mijn beste vriendin. We hebben een miljoen keer gelachen en veel goede tijden gehad. Ik ben zo blij dat ik je zus ben. Ik hou van je.

63. Je bent mijn beste vriend sinds we kinderen waren. Geen enkele andere band kan tippen aan de band die wij delen. Je bent een groot deel van mijn leven en ik ben zo blij dat we altijd samen zullen zijn. Je bent alles wat ik me kan wensen in een zus en ik hou van je als broer of zus en als vriend.

64. Lieve zus, van al mijn vrienden ben je nog steeds mijn beste. Onze vriendschap maakt me aan het lachen. Je bent er voor me en geeft echt om hoe het met me gaat. Bedankt dat je er voor me bent door alles wat we samen hebben meegemaakt. Ik hou van je, lieve zus.

65. Ik hou zielsveel van je en dank God elke dag dat ik een geweldige zus als jij heb. Je staat sinds de eerste dag aan mijn zijde en ik kan me geen leven zonder jou voorstellen.

66. Mijn zus, beste vriendin en de liefde van mijn leven. Je bent altijd bij me geweest en ik hou zoveel van je. Elke dag is een avontuur als we meer leren over elkaar en onszelf. Ik hou van je.

67. Als je oudere zus die op je past, heb ik je zien opgroeien tot zo’n grappig, maar mooi en interessant persoon. Ik zou hier duizend manieren kunnen opschrijven waarop je mijn leven beter maakt, maar ik hou het voor mezelf. Bedankt dat je zo’n genot bent.

68. Je maakt me meer aan het lachen dan wie dan ook. Je maakt me trots op wie je bent. Je maakt me aan het lachen. Je bent mijn beste vriend en zus, en ik hou voor altijd van je.

69. We hebben alles samen meegemaakt. Je bent echt een geschenk van God. Je bent mijn beste vriend en ik zou geen minuut van mijn leven meer zonder je willen doorbrengen. Je bent misschien niet altijd bij me, maar ik weet zeker dat je altijd bij me bent in mijn hart.

70. Ik zou nooit een andere vriend als jij kunnen vinden. Ik hou van je, en ik zal er altijd voor je zijn. Je bent uniek, leuk en slim, daarom weet ik dat je toekomst geweldig zal zijn. Veel geluk met alles. Ik hou van je.

Mijn zussen zijn mijn beste vriendinnen

Jullie zijn mijn beste vrienden en grootste inspiratie. Jullie brengen het beste in mij naar boven en ik kijk tegen jullie op. Ik respecteer, hou van en bewonder jullie beiden.

71. Er zijn niet genoeg woorden om de liefde die ik voor je heb te beschrijven. Je bent er altijd voor mij geweest, en ik zal er altijd voor jou zijn. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen zeggen.

72. Jullie zijn letterlijk mijn beste vrienden. Ik zou geen beter persoon in mijn leven kunnen hebben. Jullie steunen me al sinds we zussen zijn en dat zal altijd zo blijven. Jullie betekenen alles voor me en ik kan jullie niet genoeg bedanken voor alles wat jullie doen. Ik hou zoveel van jullie, mijn zussen.

73. Jullie zijn mijn zussen door geboorte, beste vrienden door keuze. Ik hou zoveel van jullie. Jullie zijn er altijd voor me en ik ben elke dag dankbaar dat we zo hecht zijn. Bedankt dat jullie mijn zussen zijn en elk moment makkelijker maken om mee om te gaan. Ik hou van jullie, gekke meiden.

74. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou. We zijn misschien niet eeuwig zo oud, maar jullie zijn de zussen waar ik altijd van gedroomd heb. We zijn het soms oneens, maar diep van binnen zijn jullie mijn beste vrienden en ik hou nog steeds van jullie.

75. Jullie zijn mijn beste vrienden en mijn zussen. Zonder jullie in mijn leven zou alles zo leeg en onvolledig voelen. Ik weet niet wat ik zonder jullie zou moeten. Jullie betekenen te veel voor me, en ik hou van jullie met heel mijn hart.

76. Jullie zijn mijn beste vrienden, de mensen waar ik overal op kan vertrouwen. Jullie steunen me altijd en maken me aan het lachen. Ik hou zoveel van je. Ik kan me mijn leven zonder jullie niet voorstellen. Ik hou zoveel van jullie beiden.

77. Jullie zijn mijn zussen, mijn vrienden en mijn familie. Bedankt dat jullie me eraan herinneren plezier te hebben en het leven niet altijd zo serieus te nemen. Ik hou van jullie.

78. Ik ben zo gelukkig om jullie als mijn zusters te hebben in deze gekke wereld. Ik wens jullie alle geluk en voorspoed in de wereld. Bedankt dat je er altijd voor me bent, wat er ook gebeurt. Mogen we nooit gescheiden zijn.

79. Ik hou van jullie meisjes. We zijn partners door het leven en met onze kinderen. Jullie zijn er altijd voor me en ik kan me geen betere zus wensen. Ik hou zoveel van jullie.

80. We hebben samen zoveel meegemaakt en ik wil alleen maar zeggen dat ik van jullie hou. Jullie zijn mijn beste vrienden op deze aarde en als ik iets zeker weet, is het dat we goede vrienden zullen zijn tot het einde.

81. Van alle zussen die ik had kunnen hebben, ben ik gezegend met jullie twee. We groeiden samen op, deelden dezelfde interesses en kwamen altijd voor elkaar op. Ik hou van jullie en kijk uit naar ons nieuwe leven samen.

82. Jullie zijn mijn beste vrienden en degene met wie ik altijd kan praten. Je bent er altijd voor me geweest, wat ik ook meemaak. Je hebt me zelfs in de moeilijkste tijden opgevrolijkt. Door jou zie ik de wereld nu een beetje anders. Je brengt zoveel vreugde in mijn leven en maakt alles helderder.

83. Jullie zijn mijn beste vriendinnen, degene aan wie ik alles kan vertellen. Ik kan niet anders dan glimlachen als ik jullie zie, jullie lieve glimlach en geweldige persoonlijkheden zijn zo aanstekelijk. Weten dat jullie er altijd voor me zijn geeft me het beste gevoel van de wereld.

84. Ik zeg dit niet vaak genoeg, maar ik wil dat jullie weten hoeveel jullie voor me betekenen. Jullie zijn mijn beste vrienden en ik koester elk moment dat we samen doorbrengen. Al het goede in mijn leven komt door jullie en ik hou meer dan ooit van jullie.

85. Ik kijk tegen jullie op, mijn zusters. Ik hou van jullie, en ik vertrouw op jullie. Jullie zijn de beste zussen die iemand zich kan wensen en ik hoop dat we voor altijd vrienden blijven.

86. Zussen zijn als beste vriendinnen. Je maakt ruzie, je bent het oneens, maar uiteindelijk hou je van elkaar. Ik ben zo gelukkig om jullie als mijn zussen te hebben. Ik hou van jullie.

87. Mijn zussen, zoals altijd, denk ik aan jullie en wil jullie laten weten hoe speciaal jullie voor mij zijn. Ook al wonen we aan de andere kant van het land, in ons hart zijn we samen. Jullie zijn mijn beste vrienden en ik praat graag met jullie aan de telefoon, sms of chat. Jullie vriendschap betekent veel voor me, en ik hou van jullie, meiden.

88. Jullie zijn mijn beste vrienden, mijn schouders om op uit te huilen, mijn bronnen van vreugde. Jullie zijn zo geweldig, en jullie hebben me gevormd tot wie ik nu ben. Nu we samen zijn opgegroeid, voel ik me dichter bij jullie dan ooit en het is een band die niets kan breken.

89. Ik ben zo gezegend om jullie als mijn zusters te hebben. Ik heb het gevoel dat we over alles kunnen praten. Jullie zijn er altijd voor me en ik hou zoveel van jullie.

90. Ik hou ervan hoe we gewoon onszelf kunnen zijn bij elkaar, hoe we altijd over alles kunnen praten. Je maakt me zo gelukkig en ik ben ongelooflijk gezegend met geweldige beste vrienden en zussen. Ik weet dat wat er ook gebeurt, we voor altijd samen zullen zijn.

91. Ik moet zeggen dat jullie de beste vrienden zijn die iemand zich kan wensen. Jullie weten me altijd beter te laten voelen dan ik al doe. Je weet altijd precies wat je moet zeggen en wanneer. Jullie zijn er altijd voor me geweest, in goede en slechte tijden. Ik kan jullie niet genoeg bedanken, meiden. Ik hou van jullie.

92. Je vrolijkt me op als ik down ben en je helpt me positief te blijven als ik dacht dat het onmogelijk was. Sommige mensen waarderen de momenten die ze met hun vrienden en familie hebben niet, maar ik zal altijd dankbaar zijn dat jullie mijn beste vrienden zijn.

93. Bedankt dat je er voor me was toen ik je nodig had. Bedankt om altijd goede vrienden te zijn, wat er ook gebeurt. Ik ben blij dat ik mensen zoals jullie heb die er altijd voor me zijn, vooral in moeilijke tijden.

94. Ik hou meer van jullie dan ik kan beschrijven. Jullie zijn mijn zussen, mijn vrienden, en mensen waarvan ik weet dat ze me altijd zullen steunen. Ik waardeer alles wat jullie voor me doen, alles wat jullie voor me betekenen. Ik hou van jullie.

95. Hoe slecht mijn dag ook was, ik wilde jullie laten weten dat jullie mijn beste vrienden zijn. Jullie zijn er altijd voor mij en wat er ook gebeurt, dat zullen jullie altijd zijn. Jullie zijn zussen die ik nooit heb gehad, maar zussen die ik altijd heb gewild.

96. Ik weet dat we soms op elkaars zenuwen werken en als er iemand op je zenuwen werkt ben ik het wel. Maar ik wil alleen maar zeggen dat jullie mijn beste vrienden zijn en ik hou zoveel van jullie. Jullie zijn meer dan gewoon zussen. Ik ben zo blij dat God me de gave van jullie gaf.

97. Jullie zijn mijn beste vrienden, mijn zielszusters. Ik breng graag tijd met jullie door. Jullie weten precies wat je moet zeggen om mijn dag op te fleuren of me op te peppen als ik down ben. Jullie weten alles van me, het goede en het slechte. Jullie zijn er altijd voor me geweest, door dik en dun. Je hebt me ontelbare keren opgevrolijkt. Je bent mijn schouders om op te leunen. Ik hou zoveel van je.

98. Waar moet ik beginnen? Jullie zijn echt meer dan woorden ooit kunnen beschrijven. Jullie zijn echt beste vrienden, en hoe gek het ook klinkt, jullie kunnen nooit vervangen worden, want jullie zijn mijn zussen.

99. Jullie zijn echt mijn beste vrienden. Jullie geven me rust en vrede. Jullie liefde is het grootste geschenk. Ik ben zo opgewonden over onze toekomst samen, en ik kan niet wachten om het met jullie te vieren.

100. Ik hou zoveel van jullie. Jullie zijn mijn beste vrienden en ik weet dat we hoe dan ook door dik en dun bij elkaar blijven. Je betekent alles voor me en ik ben zo blij dat we zussen zijn.

Hallo daar. Ik weet zeker dat je het leuk vond om de verzameling van mijn zus is mijn beste vriend citaten daarboven door te nemen. Ik weet ook zeker dat ze zullen helpen de band die je hebt met je zus te versterken.

Graag uw commentaar en deel dit bericht met anderen. Dank u.