Militaire Vrouwen Citaten

Military Women Quotes

Het leger is een overkoepelende term die verwijst naar een groep mensen die zijn opgeleid om in de strijdkrachten te opereren en te werken. Het is een instelling van de strijdkrachten van een staat. Het bestaat meestal uit een leger, marine en luchtmacht.

Militaire vrouwen zijn er in alle soorten, maten, leeftijden en achtergronden. Ze dienen als officier en soldaat op vrijwel elk denkbaar gebied, waaronder luchtvaartonderhoud, wetshandhaving, communicatie, het verzamelen van inlichtingen en zelfs de strijd.

Vrouwen in het leger staan voor unieke uitdagingen. De unieke omgeving van het militaire leven brengt mentale, fysieke en professionele obstakels met zich mee waar veel vrouwen misschien niet op voorbereid zijn. Maar in de loop der tijd hebben vele moedige vrouwen deze uitdagingen overwonnen, wat aanzienlijke hoop geeft voor het vrouwelijke geslacht.

Net als hun mannelijke tegenhangers hebben veel vrouwelijke soldaten en vliegeniers vaak de eisen van gevechtssituaties doorstaan. Zij hebben dapper en eervol opgetreden en het ultieme offer gebracht voor hun land en kameraden. Bent u een vrouwelijke soldaat? of een burger die meer wil weten over enkele van de meest moedige vrouwen? dan zijn deze schattige militaire vrouwen quotes zorgvuldig voor u samengesteld.

Militaire Vrouwen Citaten

De dienst van militaire vrouwen is altijd een stille geweest. Niet gevierd, onbezongen en ongezien door velen, maar alleen zij die ooit durfden op te komen voor de vrijheid van een natie. Een militaire vrouw is een held, vier degene om je heen vandaag.

1. Militaire vrouwen zijn sterk en moedig. Geen wonder dat ze tot de beste helden behoren die de wereld ooit gekend heeft. Wij groeten u!

2. Militaire vrouwen zijn een van de moedigste, meest veerkrachtige en meest inspirerende helden die onze wereld ooit heeft gezien. We vieren hun kracht, veerkracht en onbaatzuchtigheid.

3. Ze kan elke plicht aan op het slagveld of in de bestuurskamer. De kracht van een militaire vrouw is ongeëvenaard.

4. Sinds het ontstaan van de natie behoren militaire vrouwen die hun land met eer en onderscheiding hebben gediend tot de grootste helden van de natie.

5. Vrouwen in het leger hebben hun leven gewaagd om het land te beschermen, te behouden en te verdedigen. Ze zijn ook moeders, dochters, zusters en vriendinnen. Militaire vrouwen verdienen ons grootste respect en dankbaarheid.

6. de moed die deze vrouwen hebben is bijna onoverkomelijk. Ik groet de militaire vrouw!

7. Ze hebben ons respect verdiend. Ze hebben ons trots gemaakt. En eindelijk is het tijd voor ons land om een einde te maken aan de laster tegen militaire vrouwen en hun hype waar te maken.

8. Militaire vrouwen behoren tot de beste helden die de wereld heeft voortgebracht. Ze zijn dapper, toegewijd en moedig! Hulde aan hun moed!

9. Militaire vrouwen zijn een van de beste helden die de wereld heeft voortgebracht.

10. Militaire vrouwen hebben dapper gevochten, offers gebracht, en hun naties beschermd, en offers gebracht voor liefde en familie, vrienden en huis.

11. Werkelijk, de wereld heeft vele vrouwelijke helden voortgebracht, die dapper hebben gediend in verschillende invloedssferen in het leger!

12. Kijk naar deze militaire vrouwen die hun leven riskeerden in dienst van hun land en volk. Zij zijn enkele van de grootste helden die deze wereld ooit heeft voortgebracht.

13. Wie is een held? Iemand die het woord plicht begrijpt en het niet weigert. Iemand die bereid is zijn leven op elk moment op te offeren. We hebben veel helden onder ons en velen van hen zijn militaire vrouwen.

14. Vrouwen in het leger hebben geschiedenis geschreven. Ze hebben hun leven geriskeerd, ze hebben offers gebracht, en ze hebben ons een veiliger natie gemaakt.

15. Dit zijn sterke vrouwen die houden van hun land, hun familie en de mannen en vrouwen waarmee ze dienen. Ze maken deel uit van een zusterschap dat samenkomt bij tragedies, het zijn militaire vrouwen.

16. Waar je nu ook bent in deze wereld, je hebt een kans om te vechten door het werk waar onze militaire vrouwen deel van uitmaken.

17. We zijn hier om de vrouwen te vieren die ons land dienen, onze vrijheid en ons beschermen.

18. Vrouwen in het leger zijn sterk, veerkrachtig en stralen karakter uit.

19. Wat maakt een militaire vrouw? Kracht. Moed. Leiderschap. Ze is een soldaat voor alle seizoenen en het leven.

20. Een militaire vrouw is sterk, gepassioneerd, en vecht fel voor waar ze van houdt.

21. Dienen in welke tak van het leger dan ook vereist kracht, moed en toewijding. Dezelfde kwaliteiten die onze vrouwelijke militairen sterk maken, zijn dezelfde die hen woest maken. Vrouwen die dienen verbazen ons elke dag, en we zijn trots om hun uitmuntendheid te eren.

22. We groeten de vrouwen die ons land dienen en beschermen. Dank u voor uw dienst.

23. Of het nu gevechtslaarzen of baljurken zijn, echte vrouwen rocken hun uniformen.

24. Het gevaarlijkste moment van de dag is niet tijdens het gevecht. Het is wanneer je op weg er naar toe bent.

25. Sterk. Zelfverzekerd. Onwankelbaar. En altijd klaar om te dienen.

26. Ze heeft hart, moed en kracht. Van het slagveld tot de bestuurskamer, wij groeten onze militaire vrouwen.

27. Moed. Moed. Loyaliteit. Dit zijn de waarden die wij als militaire vrouwen nastreven. En we hopen dat u zich aansluit bij onze missie om anderen te inspireren en kracht te geven.

28. We vechten voor de veiligheid van deze grote natie en om de mensen te beschermen van wie we thuis houden. We leven voor de momenten die ons trots maken dat we Militaire vrouwen zijn.

29. Sterke armen, opvallende trekken en een glimlach die je hart doet smelten en je ademloos achterlaat. Dat is een militaire vrouw!

30. Ze is klaar, veerkrachtig, glamoureus, intelligent, vindingrijk en vastberaden. Ik vier militaire vrouwen!

31. Echt patriottisme is niet opschepperig. Het is stil. Het is nederig. Het is nobel.

32. We leiden je door de duisternis en schijnen een licht op onbekende paden. We zijn uniek en we zijn onbevreesd.

33. De militaire vrouwen die ons inspireren zijn onverschrokken en vindingrijk. Wij vieren hun doorzettingsvermogen.

34. Wij zijn de vrouwen van het leger, die met trots ons land dienen. Wij zijn sterk en zelfverzekerd. Wij zijn moedig. Wij hebben onbevreesd lief.

35. Militaire vrouwen zijn sterk, onafhankelijk en moedig. Wij groeten hen op deze Internationale Vrouwendag!

36. Sterk. Vastberaden. Onverschrokken. Inspirerend. Als het gaat om deze ongelooflijke vrouwen, geloven we in het vieren van het goede, dankbaar zijn voor het slechte, en voor altijd samen verder gaan: Sterke Militaire Vrouwen.

37. Een militaire vrouw worden: een proces van zelfontdekking en volharding. Daar zijn we voor geschapen.

38. Vrouwen in het leger zijn er niet alleen om hun land te dienen, ze zijn er om het te leiden.

39. Ik wil dat vrouwen weten dat ze alles kunnen. Ik ben er trots op een vrouw in militair uniform te zijn.

40. Je innerlijke krijger vinden en tegenslagen overwinnen. Dat is de samenvatting van het leven van een militaire vrouw.

41. Helden worden niet geboren, ze worden gemaakt. Ja, militaire vrouwen zijn inderdaad gemaakt. Ben je klaar om hun rangen te vervoegen?

42. Het is onze taak om de beste en slimste mannen en vrouwen van de volgende generatie die ons land dienen, op te leiden.

43. Meisjes, groei op wetende dat je alles kunt doen. Inclusief een militaire vrouw worden.

44. Word lid van de wereldmacht en maak indruk. Ontketen uw potentieel bij de dynamische denkers, doeners en leiders van vandaag!

45. Het werk is zwaar en vermoeiend, maar het gevoel van voldoening maakt het de strijd waard.

46. Waar je ook dient, of wat je missie ook is, elke militaire vrouw verdient een goed leven.

47. We zijn hier om een wereld te creëren waarin alle militaire vrouwen een doelgericht en zinvol leven kunnen leiden. We zijn geïnspireerd door hun inzet om deze geweldige natie te dienen en te beschermen. Zij verdienen een goed leven, in elke zin van het woord.

48. Een goed leven is niet alleen deel uitmaken van een eenheid. De mannen en vrouwen in ons leger verdienen een goed leven, omdat zij deel uitmaken van deze elitegroep van mensen die hun land hebben gediend en er hun leven voor hebben geriskeerd. Zij zijn de zonen, dochters, ouders en vrienden van degenen die zij dienen.

49. Steun militaire vrouwen. Geef ze het leven dat ze verdienen. als je ouders, kinderen of geliefden.

50. Voor elke militaire vrouw, een moeder, een vrouw, een vriendin, of een dochter. We zijn vereerd om u in onze familie van de strijdkrachten te hebben.

51. Trots om de militaire vrouwen te steunen die ons land dienen. Geef ze alles wat ze verdienen met een onbeperkte beurs.

52. Het militaire leven is een reis voor ons allemaal, maar het kan vooral moeilijk zijn voor militaire vrouwen. Daarom moeten we hen de steun geven die ze verdienen.

53. De vrouw van vandaag is sterker, slimmer en zelfstandiger dan ooit tevoren. Laten we een stap zetten en haar steunen.

.

54. Op een dag zal elke militaire vrouw de steun krijgen die ze nodig heeft. Omdat ze een goed leven verdienen.

55. Wij geloven dat elke militaire vrouw een goed leven verdient en met onze hulp kunt u dat bereiken.

56. Militaire vrouwen zijn sterk. Ze zijn moedig. Ze dienen ons land. Ze verdienen een goed leven, en zo zien wij dat ook.

57. De militaire gemeenschap staat voor een nieuwe uitdaging: de genderkloof. Doe mee om elke militaire vrouw te helpen het leven te krijgen dat ze verdient.

58. Steun de stichting die gezinnen van militaire vrouwen helpt bij een soepele overgang naar het leven thuis.

59. Laten we ervoor zorgen dat er voor deze geweldige mensen dingen zijn om naar uit te kijken als ze thuiskomen. Zoals banen, en een leven dat meer inhoudt dan barbecues met vrienden.

60. Laten we ervoor zorgen dat elke militaire vrouw een goed leven verdient, als ouder, echtgenoot, kind en vriend.

61. Elke militaire vrouw heeft offers gebracht voor ons land. Nu is het tijd om thuis te komen, te ontspannen en je gezin het beste leven te geven dat je kunt.

62. Laat een militaire vrouw zien dat je dankbaar bent voor haar dienst met een cadeau dat haar laat zien hoeveel ze wordt gewaardeerd.

63. Dit zijn de dochters, vrouwen, tantes, zussen, broers, grootouders militaire vrouwen. Zij hebben onze dank.

64. Als je een vrouw bent en lid van het leger, kan ik je vertellen dat vrouwen in het leger ons land groter maken.

65. Van de bergen van Afghanistan tot de straten van Baltimore, elke militaire vrouw verdient een goed leven, maak er een als ouders, echtgenoten, kinderen en vrienden.

66. Erken de offers van elke militaire vrouw. Ze verdienen een goed leven, maak ze dat als ouders, echtgenoten, kinderen en vrienden.

67. Elke militaire vrouw verdient een goed leven als ouders, echtgenoot, kinderen en vrienden.

68. Elke militaire moeder, vader, echtgenoot, zoon en dochter verdient een goed leven, of ze nu uitgezonden zijn of niet. Laten we dat waarmaken.

69. Militaire moeders zijn strijders, en elke strijder verdient een goed leven. Wat is je volgende stap?

70. Voor elke militaire vrouw die moeder is. Voor degenen die we verloren hebben, en degenen wiens naam we niet kennen.

71. Het militaire leven is zwaar. Help ons, help hen, door bewustwording en fondsen te werven om de lasten te verlichten waarmee zij worden geconfronteerd, terwijl zij hun land dienen.

72. Het militaire leven kan erg druk en stressvol worden, maar dat betekent niet dat je je geluk moet opofferen voor anderen. Laat de regels van anderen uw geest niet ondermijnen om te doen wat goed is voor uw gezin.

73. Zij zijn de helden die dienen en beschermen. Zij die de oproep beantwoorden wanneer de plicht roept. Zij verdienen al het goede dat het leven te bieden heeft, vooral op het werk.

74. Elke minuut van je tijd met een militaire vrouw is kostbaar, laat elke seconde tellen.

75. Geniet van elke minuut die je hebt met je militaire vrouw en moeder.

76. Er is geen groter avontuur dan een militaire echtgenoot te zijn. Je maakt deel uit van de wereld, één moment per keer.

77. Op het meisje dat liever gevechtslaarzen draagt dan hakken: Jij. Bent. Verbazingwekkend.

78. Haar glimlach in je armen, het gevoel van haar kloppend hart naast het jouwe, de aanraking van haar handen als ze door je haar strijkt. Dit is niet zomaar liefde, dit is een droom die voor altijd uitkomt. Elke militaire vrouw verdient mooie momenten.

79. Elke minuut van je tijd met een militaire vrouw is kostbaar, laat elke seconde tellen.

80. Geniet van elke minuut die je hebt met je militaire vrouw en moeder.

81. Er is geen groter avontuur dan een militaire echtgenoot te zijn. Je maakt deel uit van de wereld, één moment per keer.

82. Op het meisje dat liever gevechtslaarzen draagt dan hakken: Jij. Bent. Geweldig.

83. Haar glimlach in je armen, het gevoel van haar kloppend hart naast het jouwe, de aanraking van haar handen als ze door je haar strijkt. Dit is niet alleen liefde, dit is een droom die voor altijd uitkomt. Elke militaire vrouw verdient mooie momenten.

84. Elk moment dat je hebt met deze militaire vrouw is heel belangrijk, geniet van elke seconde.

85. Het belangrijkste om te onthouden bij het daten met een militaire vrouw is om geduldig en begripvol te zijn. Zij zal te maken krijgen met lange perioden zonder jou, dus zorg ervoor dat je aanwezig bent bij elk minuutje dat jullie samen hebben.

86. Laat het moment niet aan je voorbij gaan. Leg elke minuut vast met een militaire vrouw.

87. Vandaag kwijlde ik op een vrouw in uniform. Ik kon het niet laten. Ze was een aardige dame.

88. Vanmorgen ben ik dankbaar voor dit leven. Voor de opwinding om verliefd te zijn en een leven op te bouwen met mijn militaire vrouw.

89. Military Parents Matter. Militaire kinderen zijn belangrijk. Militaire Echtgenoten doen ertoe.

90. Uw dienst maakt u een held, maar wij helpen u om dat thuis ook te zijn.

91. Wij eren de kracht en moed van elke militaire vrouw. Wat je pad ook is, je verdient een goed leven.

92. Het persoonlijke en professionele welzijn van militaire vrouwen ondersteunen om hen te helpen weer een normaal leven te leiden.

93. Wij respecteren en waarderen alle mannen en vrouwen die ons land dienen, zowel in het verleden als in het heden. We zijn vereerd om levensverzekeringen aan te bieden aan militaire families.

94. Er is niets moeilijker dan een militaire vrouw te zijn. Daarom bouwen we aan een buitengewoon team van mensen die u in al uw behoeften kunnen voorzien.

95. Wij erkennen de opofferingen die militaire vrouwen maken en zetten ons in om hen in staat te stellen hun geliefden centraal te stellen in hun leven.

96. Hef het glas op deze militaire vrouwen wiens geliefden ons land dienen.

97. De militaire vrouwen steunen je als je ze het meest nodig hebt.

98. De mannen en vrouwen van onze strijdkrachten vechten elke dag om u de veiligheid en vrijheid van ons land te garanderen. Neem een moment om hen te bedanken voor hun dienst. vooral de militaire vrouw.

99. Als je met een militaire vrouw bent, moet je elk moment met haar waarderen.

100. Wij zijn toegewijd aan de militaire vrouw die haar land en haar familie elke dag dient.

In wezen streven militaire vrouwen er voortdurend naar tot de sterkste en gezondste vrouwen ter wereld te behoren. Dit is niet alleen omdat zij op hun best willen en moeten zijn, maar ook omdat zij de offers begrijpen die onze mannen in uniform brengen. Onze vechtende vrouwen begrijpen dat elk offer dat zij brengen de moeite waard is om zowel mannen als vrouwen van vrijheid te voorzien.

Neem de tijd om deze citaten nog eens door te nemen en er gebruik van te maken. Ik waardeer uw mening over deze berichten via het commentaarvak hieronder en doe er goed aan ze ook met anderen te delen. Bedankt