Moeder En Dochter Beste Vriend Citaten

Mother and Daughter Best Friend Quotes

De relatie tussen moeder en dochter is een van de mooiste en meest unieke ter wereld. Het is als geen andere vriendschap in de wereld. Moeder en dochter zijn twee prachtige mensen die aan elkaar zijn gesmeed door de liefde die ze voor elkaar hebben.

Het hebben van een dochter geeft veel trots. Je wilt met haar pronken en haar ook laten weten dat ze geliefd is. De band tussen moeders en dochters wordt zorgvuldig onderhouden en is een inspiratie voor iedereen.

Gelukkig is de liefde van een moeder voor haar dochter iets dat nooit vervangen kan worden. Moeders en dochters delen een speciale band en dit helpt hen ook om geweldige vriendschappen op te bouwen.

Deze moeder en dochter beste vriend citaten hieronder verklaren de omvang van de liefde tussen een dochter en haar moeder.

Mijn dochter mijn beste vriendin

Ik hou van mijn dochter. Ze is mijn beste vriendin en er is niemand anders met wie ik liever mijn leven zou doorbrengen. Ook al maakt ze me soms gek, en kibbelen we zeker veel, ik weet dat we overal doorheen komen zolang we bij elkaar blijven.

1. Mijn dochter, ik ben zo blij dat we altijd beste vriendinnen zijn geweest. Je bent mijn favoriete persoon in de wereld en ik weet niet wat ik zonder jou zou doen. Je bent de meest geweldige dochter die een moeder zich kan wensen.

2. Lieve dochter, ik hou van je. Je bent mijn beste vriendin en de enige die alles van me begrijpt. Zonder jou zou ik voor altijd verloren zijn. We zijn er altijd voor elkaar geweest. Ik hou van onze tijd samen, alleen wij twee. Voor mij is dat perfect en die herinneringen zullen me altijd bijblijven.

3. Aan mijn lieve dochter, ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben. Je bent niet alleen de beste dochter die ik me kan wensen, maar ook mijn allerbeste vriendin. Jouw lach verlicht mijn wereld en jouw knuffels verwarmen mijn ziel. Ik waardeer onze relatie echt en hou van jullie beiden zoals een moeder betaamt.

4. Het is verbazingwekkend hoe ik elke keer een bericht van je krijg waarin je dingen zegt die zo geweldig zijn en me zo goed laten voelen. Ik wil je bedanken dat je me speciaal maakt, dat je me vertelt wat ik voor je beteken en dat je mijn beste vriendin bent. Ik hou van je, dochter.

5. Ik heb de hele dag aan je gedacht. Ik hou zoveel van je. Ik ben zo dankbaar dat je mijn dochter bent. Ik ben je elke dag dankbaar. Blijf de geweldige persoon die ik ken en waar ik van hou.

6. Je bent mijn beste vriendin zolang ik me kan herinneren, je bent de beste dochter ter wereld – en dat zeg ik niet zomaar. Door jou voel ik me een geweldige moeder. Ik hou zoveel van je, dochter.

7. Vergeet nooit hoeveel ik van je hou, want dat zal ik niet doen. Elke dag ben ik gezegend met jou als beste vriend en vertrouweling. Terwijl je door het leven reist, onthoud dat het belangrijk is om altijd trouw te blijven aan jezelf en weet dat mijn liefde voor jou zal zijn zolang de maan en de sterren boven ons staan.

8. Ik wil je vertellen wat een vreugde je bent in mijn leven. Je brengt me zoveel geluk door gewoon jezelf te zijn. Ik wist niet hoeveel liefde een moeder voor haar kind kon hebben tot jij geboren werd. Ik ben zo trots op de vrouw die je aan het worden bent, en kan niet wachten om te zien wat voor geweldige dingen je doet.

9. Dochter, je bent mijn favoriete persoon in de hele wereld. Als ik bij jou ben, staat de tijd stil en klopt alles in de wereld. Je brengt me zoveel vreugde en geluk dat ik niet kan stoppen met glimlachen. Ik hou van je tot aan de maan en terug, oneindig en verder.

10. Dochter, bedankt dat je er altijd voor me bent. Ik hou zoveel van je. Je betekent mijn hele leven al de wereld voor me. Je bent zo sterk en onafhankelijk, er is niets dat je niet kunt doen.

11. Bedankt dat je altijd mijn beste vriend bent geweest. Ik ben zo blij dat we elkaar hebben. We kunnen alles aan met onze liefde, steun en geloof. Ik ben zo blij dat we een team zijn, en dat we er altijd voor elkaar kunnen zijn.

12. We zien er hetzelfde uit, we doen alles samen. We vechten om hetzelfde. Het voelt alsof ik je voor altijd ken. Je bent mijn beste vriendin en dochter in één.

13. Ik ben zo gelukkig dat ik jou als mijn dochter heb. Je bent opgegroeid tot een mooie, intelligente, creatieve en grappige meid. Je bent een goede vriendin en een inspiratie voor de mensen om je heen. Ik hoop dat we nooit iets tussen ons in laten komen, dat we altijd de beste vrienden en familie blijven. Ik hou van je, meisje.

14. Als mijn dochter, zullen jouw woorden altijd de beste zijn. Ik hou meer van je dan alles in deze wereld. Je betekent zoveel voor me, zelfs de sterren kunnen niet tellen hoeveel.

15. Dochter, ik hou zoveel van je. Je bent de beste persoon in de wereld en ik ben zo trots om je moeder te zijn.

16. Aan mijn mooie dochter, je bent een oprecht, zorgzaam en liefhebbend persoon. Ik ben blij en trots dat ik je mijn beste vriendin mag noemen. Ik hou van je.

17. Je bent een van de meest geweldige mensen die ik ooit gekend heb, en een van de mooiste dingen aan jou als beste vriendin is dat we samen kunnen zitten en niets zeggen, maar toch plezier hebben en van elkaars gezelschap genieten. Ik hou zoveel van je, dochter.

18. Je bent altijd in mijn leven geweest. We lijken zo op elkaar, het is ongelooflijk! Ik hou van alles aan jou en weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Ik ben zo blij dat ik in je leven ben, meisje.

19. Je leven zou leeg zijn zonder mij. Ik bracht bepaald geluk in je leven en elke dag leef je beter door mij. Onthoud alsjeblieft dat ik meer van je hou dan wat dan ook in de wereld.

20. Dochter, ik hou zoveel van je. Je bent slim en grappig en weet overal iets van af. Ik heb altijd al een dochter als jij gewild. Als ik verdrietig ben, hoef ik alleen maar je stem te horen of je te zien lachen en mijn dag klaart op.

21. Lieve dochter, terwijl je door het leven gaat, hoop ik dat je de moed hebt om je hart te volgen. Ik hoop dat je nooit je ware emoties hoeft te ontkennen. Soms zal het moeilijk zijn, maar blijf vechten voor wat juist is. Het is altijd het donkerst voor de dageraad. De ochtend komt na een nacht van rust.

22. De manier waarop je van mensen houdt en voor ze zorgt is inspirerend. Je bent mijn beste vriend. Je bent mijn leven. Je bent in alles wat ik ben en doe. Ik hou altijd en voor altijd van je, wat er ook gebeurt.

23. Dochter, ik hou van je met alles wat ik heb en meer. Je betekent meer dan de wereld voor me, het is onmogelijk onder woorden te brengen wat ik voor je voel. Je bent mijn beste vriend, vertrouweling en zielsverwant. Ik hou van je.

24. Je bent er altijd voor me geweest in moeilijke tijden, zelfs als ik niet de makkelijkste moeder was. Ik wil dat je weet dat wat er in de toekomst ook gebeurt, ik altijd je moeder zal zijn.

25. Dochter, bedankt dat je mijn beste en meest vertrouwde vriendin bent. Ik hou zoveel van je en zou nooit weten waar ik zou zijn zonder jou aan mijn zijde. Je betekent alles voor me en ik zal altijd je liefhebbende moeder zijn.

26. Op mijn beste vriendin, mijn dochter. Ik ben zo trots op je en je prestaties. Je bent zo’n geweldige vrouw. Je bent lief en attent, hardwerkend, onafhankelijk en zorgzaam. Je brengt een glimlach en een lach voor de mensen om je heen. Ik hou van je.

27. Ik hou van mijn dochter met heel mijn hart, en ze is de beste vriendin die ik heb in de hele wereld. Ik hoop dat ze me gelukkig blijft maken.

28. Dochter, je bent de meest geweldige persoon die ik ken. Ik hoop dat je kinderen zoals jij kunnen zijn als ze opgroeien. Je bent altijd mijn beste vriendin geweest en dat zal je altijd blijven. Ik hou meer van je dan je weet.

29. Lieve dochter, ik hou zoveel van je. Je bent mijn beste vriendin en de beste dochter ter wereld. Ik hoop dat je vandaag een leuke dag op school hebt.

30. Je bent er altijd voor me en ik wil je bedanken. Je bent de beste dochter die iemand ooit zou kunnen hebben. Ik hou zoveel van je en wou dat ik altijd een geweldige moeder voor je kon zijn.

31. De liefde die je voor me hebt, is het zachtste ooit. Ik wou dat ik je net zoveel liefde kon geven als jij mij. Ik hou van je met heel mijn hart en weet niet wie ik zou zijn zonder jou. Ik hoop dat we nog lang beste vrienden zijn, zelfs als ik geen tanden meer heb.

32. De dag dat ik van je beviel was de dag dat mijn leven begon, de dag dat je geboren werd. Je ogen die stralen van nieuwsgierigheid, je kussen die smaken naar zoetheid en liefde, je stem die mijn hart verwarmt op een manier die geen ander heeft. Elke keer als ik je hoor huilen, je in me voel bewegen of je gezicht zie oplichten met een glimlach, word ik alleen maar meer verliefd op je en zo dankbaar dat ik je moeder mag zijn.

33. Ik zal voor eeuwig en altijd van je houden, hoe lang ik ook leef. Ik ben blij dat ik je mama ben.

34. Je bent een van mijn beste vrienden en ik hou van je. Je bent er altijd voor me, wat er ook gebeurt en ik weet niet wat ik zonder je zou moeten.

35. Dochter, je bent de beste vriendin die een moeder zich kan wensen. Ik hou van je oneindige en onvoorwaardelijke liefde. Je blijft me verbazen met je vriendelijkheid. Ik hou van jullie allemaal.

36. Zelfs als ik fouten maak, vind je nog steeds iets in me om te complimenteren. Je bent een geweldige dochter, vriend, minnaar en persoon. Ik zou me geen betere in mijn leven kunnen wensen.

37. Lieve dochter, ik hou zoveel van je. Door de goede en slechte tijden heen zijn we er voor elkaar geweest. Je bent er altijd voor me en helpt me met alles. Je bent mijn beste vriendin en te weten dat je er altijd voor me bent, geeft me een veilig gevoel.

38. Dochter, je bent mijn beste vriend. Je weet me altijd te laten lachen en op te vrolijken. We zijn allebei zo gelukkig dat we elkaar gevonden hebben. Ik koester de liefde die we delen. Ik zal het voor altijd koesteren. Ik hou van je.

39. Dochter, je bent de beste dochter die een vrouw zich kan wensen. Ik zal nooit vergeten hoeveel je van me houdt en hoeveel je voor me hebt gedaan. Je was er door alles heen. Heel erg bedankt voor alle keren dat je er was om me op te vrolijken als ik overstuur was.

40. Lieve dochter, ik wil je bedanken dat je mijn vriendin bent. Bedankt dat je het liefste meisje en steunsysteem bent. Ik hou meer van je dan je denkt.

Moeder Dochter Beste Vriend Quotes

Een moeder en haar dochter voelen zich altijd zo gelukkig dat ze elkaar hebben. Ze kijken ernaar uit om de rest van hun leven naast elkaar door te brengen.

41. Uiteindelijk is je moeder alles wat je hebt omdat jullie beste vriendinnen zijn. Hou van haar en zorg er altijd voor dat ze gelukkig is.

42. Een dochter is haar moeders trots en vreugde. Ze dankt God elke dag dat hij haar gezegend heeft met zo’n prachtige dochter. Ze is altijd gelukkig omdat haar dochter dat is.

43. Een moeder is de beste vriendin van haar dochter. Ze zal er altijd voor haar zijn als ze haar het meest nodig heeft. Ze ziet alleen het goede en negeert het slechte in mij. De liefde is er altijd en eeuwig.

44. Een moeder wil altijd bij haar dochter zijn tot het einde der tijden. Voor haar is ze de meest geweldige dochter die een moeder zich kan wensen, en ze houdt zoveel van haar.

45. Een dochter betekent alles voor haar moeder. Ze is de beste vriendin van haar moeder en is geliefd zonder woorden. Als je je moeder nog hebt, zorg dan goed voor haar.

Een moeder is de beste vriendin van een dochter

Voor een moeder is haar dochter de meest geweldige persoon ter wereld en ze voelt zich altijd gelukkig haar moeder te zijn. Ze is hier mijn beste vriendin, ouder en zoveel meer.

46. Een moeder is de enige beste vriendin die een dochter heeft. Ze houdt zoveel van haar en hoe oud ze ook wordt, ze zal altijd haar kleine engel zijn.

47. Een moeder is de meest geweldige persoon die een meisje zich kan wensen. Elke dag voelt goed omdat ze de liefde van haar moeder heeft. Ze wordt geïnspireerd om te groeien, te leren en haar best te doen.

48. De liefde van een moeder voor haar dochter is onbetaalbaar. Een moeder is de beste vriendin van haar dochter. Ze hebben allebei geluk dat ze zichzelf hebben. Samen liefhebben, leven en lachen.

49. Een moeder is de beste vriendin en vertrouweling van haar dochter. Zij is het grootste geschenk dat God haar ooit heeft gegeven. Zij is de reden achter al haar geluk, en haar liefde is wat haar gaande houdt.

50. Een moeder zou de wereld geven als ze daarmee haar dochter gelukkig kon maken. Woorden kunnen de liefde van een moeder voor haar dochter niet uitdrukken. Ze voelen zich beiden gelukkig dat ze zichzelf hebben.

Een dochter is de beste vriendin van een moeder

Voor een dochter is haar moeder de beste moeder die iemand zich kan wensen, en ze voelt zich altijd gelukkig haar als haar beste vriendin te hebben. Ze kent de ware waarde van een vrouw door haar moeder, en ze doet alles om haar gelukkig te maken.

51. De kracht en vastberadenheid van een moeder helpen haar dochter op te groeien tot een sterke vrouw. Een dochter kan altijd op haar moeder rekenen voor liefde, steun en een goede lach.

52. Een dochter is de beste vriendin van haar moeder. Bij haar voelt ze zich veilig, beschermd en meer dan wat ook geliefd. Zelfs als ze ruzie hebben, weet ze diep van binnen dat ze allebei van elkaar houden.

53. De liefde tussen een dochter en haar moeder is onbetaalbaar. Voor een dochter is haar moeder het beste wat iemand ooit zou kunnen hopen te hebben. Een dochter is de beste vriendin van een moeder.

54. Een dochter laat haar moeder altijd glimlachen en weet haar altijd op te vrolijken in haar donkerste tijden. Een moeder zal er altijd voor haar dochter zijn, wat er ook gebeurt.

55. Een dochter is de beste vriendin van haar moeder. Haar moeder steunt en bemoedigt haar. Zij koesteren beiden elke dag die zij samen doorbrengen en zijn God dankbaar dat Hij hen het beste heeft gegeven.

Citaten over moeder en dochter die beste vrienden zijn

Moeder en dochter zijn de beste vriendinnen ter wereld. Ze voelen zich zo gelukkig, veilig en speciaal als ze bij elkaar zijn. Niemand is zo belangrijk als een dochter voor haar moeder.

56. Een moeder en haar dochter zijn de beste vriendinnen van de hele wereld. Ze zijn hechter dan twee mensen ooit zouden kunnen zijn. Het leven zit vol ups en downs, maar ze slaan zich er samen doorheen.

57. Een moeder en dochter zijn ultieme beste vriendinnen en kunnen niet zonder elkaar. Wanneer een dochter zich down voelt, krijgt haar moeder haar weer op de been.

58. Een dochter is de beste vriendin van haar moeder. Als ze aanmoediging nodig heeft, is haar moeder er voor haar. Als ze bang is, zet haar moeder haar aan om te vechten. Als ze in de war is, helpt haar moeder haar de antwoorden te vinden. Dit is ongetwijfeld de beste relatie ooit.

59. Een moeder maakt haar dochter groot, zelfs als ze geen idee heeft wat ze mist. Ze staat altijd aan haar zijde en haar moeder is er om te luisteren. Als een dochter advies nodig heeft of gewoon wil praten, is haar moeder er om haar door alles heen te helpen. Een moeder is de beste vriendin van haar dochter.

60. De wijze woorden en vriendschap van een moeder betekenen zoveel voor haar dochter. Voor een moeder is haar dochter er één uit duizenden.

Mijn dochters zijn mijn beste vriend citaten

Jullie zijn de beste dochters en vrienden die een moeder zich kan wensen. Jullie verrassen me elke dag met jullie vriendelijke en liefdevolle harten. We hebben onze ups en downs gehad, maar wat er ook gebeurt, jullie zullen altijd mijn engeltjes blijven. Ik hou zoveel van jullie.

61. Jullie zijn zo mooi, mijn dochters. Het is zo verbazingwekkend om jullie te zien groeien tot wie jullie nu zijn. Jullie hebben een groot hart, jullie vriendelijkheid en medeleven kennen geen grenzen. Ik ben zo trots op jullie, lieverds. Ik zal altijd van jullie houden.

62. Lieve dochters, jullie zijn de liefde van mijn leven. Jullie zijn mijn beste vrienden. Bedankt dat jullie er altijd voor me zijn. Ik zou verloren zijn zonder jullie. Jullie hebben mijn hart op zoveel manieren geraakt en boven alles waardeer ik jullie vriendschap.

63. Naarmate de tijd verstrijkt, ben ik zo blij dat ik jullie als dochters heb. De band die we delen is als geen ander en ik zou het voor niets willen ruilen. Ik hou altijd van je.

64. Ik hou zoveel van jullie. Jullie zijn mijn beste vrienden en de beste dochters die iemand ooit zou kunnen hebben. Alles wat ik ben en alles wat ik heb komt door jullie. Bedankt voor alles wat jullie voor me doen en wat jullie voor me betekenen.

65. Mijn dochters zijn de beste vrienden die ik me kan wensen. Zij betekenen meer voor mij dan wie ook in mijn leven. De tijd die we samen hebben is van onschatbare waarde en ik ben zo blij dat ik ze in mijn leven heb. Zij houden van mij en ik hou ook van hen.

66. Als ik alles over kon doen, zou ik alles op dezelfde manier doen. Je moeder worden is het mooiste wat er in mijn leven is gebeurd en ik zou het voor geen goud willen ruilen. Ik hou van je met heel mijn hart.

67. Mijn liefste dochters, ik hou onmetelijk veel van jullie en kan niet trotser zijn op wie jullie geworden zijn. Door al jullie ups en downs en de keren dat jullie me lieten huilen van bezorgdheid, hebben jullie het toch voor elkaar gekregen om mooie dames te worden van binnen en van buiten. Ik ben blij dat ik jullie in mijn leven heb.

68. Ik wil dat jullie allebei weten hoeveel ik van jullie hou en jullie waardeer als mijn dochters. We zullen altijd samen zijn, ook al wonen we ver weg.

69. Ik wil dat jullie weten hoe trots en gelukkig ik ben op de vrouwen die jullie zijn geworden. Ik hou meer dan ooit van jullie en ben zo gelukkig om zulke mooie dochters te hebben.

70. Je moeder zijn is een van de grootste vreugdes in mijn leven. Ik hou van je met heel mijn hart en mis je vreselijk als we uit elkaar zijn. Je bent mijn zonneschijn. Met jou aan mijn zijde, kan ik alles.

71. Verander nooit, mijn kinderen. Jullie zijn het licht van mijn leven. Ik hou zoveel van jullie. Mensen zeggen dat je je familie niet kunt kiezen, maar ik ben blij dat ik de mijne heb gekozen. Ik ben zo gelukkig om jullie als mijn dochters te hebben.

72. Ik hou van jullie mijn schatjes en ik hou ervan jullie in mijn leven te hebben. Jullie laten me alles eruit halen, lachen als zelfs ik dat niet kan, en laten me lachen als ik wil huilen. Bedankt dat jullie geweldige dochters en vrienden zijn. Ik ben zo gelukkig jullie moeder en beste vriendin te zijn!

73. Het is soms niet makkelijk om moeder te zijn, maar het is het altijd waard. Jullie zijn mijn beste vrienden in het leven en ik kijk ernaar uit om samen met jullie oud te worden. De liefde die ik voor jullie heb is niet in woorden uit te drukken, maar hopelijk zijn deze woorden voldoende.

74. Moeder worden heeft mijn ogen geopend hoe geweldig jullie zijn. Jullie zijn beiden eerlijk en liefdevol en alles wat ik had kunnen vragen om een rolmodel te zijn voor mijn dochters.

75. Ik hou ervan hoe we beste vriendinnen zijn, hoe we samen de ballen van het leven aanpakken, en hoe we elkaar altijd aan het lachen kunnen maken. Ik hou zoveel van jullie.

76. Bedankt dat je er altijd voor me was en dat je onvoorwaardelijk van me hield. Jullie zijn de beste dochters die een vrouw zich kan wensen en ik ben zo gelukkig jullie aan mijn zijde te hebben. Ik hou van jullie beiden.

77. Jullie liefde betekent alles voor me en ik zal altijd van jullie houden. Jullie zijn de beste dochters ter wereld en ik ben zo trots op jullie beiden.

78. Mijn lieve dochters, jullie zijn de mooiste mensen in mijn leven. Ik ben zo trots op wie jullie geworden zijn en ik kan niet geloven hoeveel jullie gegroeid zijn sinds ik jullie kreeg. Jullie maken me elke dag aan het lachen en jullie brengen zoveel vreugde en geluk in mijn leven. Ik hou van je.

.

79. Jullie zijn mijn geweldige vrienden en prachtige dochters. Ik beloof er altijd voor jullie te zijn en jullie te steunen, wat er ook gebeurt.

80. Jullie zijn mijn vrienden en vertrouwelingen, mijn schouders om op te leunen, mijn grootste fans, mijn partner in crime, en het belangrijkste, mijn dochters. We hebben ons altijd kunnen verstaan zonder een woord te zeggen. Onze levens zijn onafscheidelijk en onbeschrijfelijk. Ik hou van je.

81. Ik hou zoveel van jullie, mijn dochters. Ik kan me geen betere dochters wensen. Jullie zijn er altijd voor me als ik jullie nodig heb, en niemand zal ooit kunnen vergelijken met hoe speciaal jullie zijn.

82. Je hebt me zoveel geleerd en het spijt me als ik het niet genoeg zeg. Jullie hebben me zoveel liefde getoond dat woorden jullie nauwelijks recht kunnen doen. Jullie meiden zijn mijn sterkste supporters. hou van je mam, babies.

83. Mijn dochters, ik weet niet wat ik zonder jullie zou moeten. Jullie zijn de beste vrienden die ik ooit heb gehad, en ik kan me de reis van het leven zonder jullie niet voorstellen. Als jullie moeder, wil ik niets dan geluk voor jullie.

84. Ik hou van jullie. Jullie zijn mijn leven, mijn grootste les, en mijn beste vrienden. Ik kan niet wachten op ons volgende avontuur samen. Ik hou van jullie, meiden.

85. We zullen voor altijd beste vrienden blijven. Ik ben zo blij dat we alles samen kunnen delen. Jullie zijn mijn beste vrienden en de plek waar ik altijd mijn hart kan uitstorten. Jullie herinneren me eraan om steeds te stoppen en aan de rozen te ruiken, want het leven is te kort. Ik hou van jullie.

86. Mijn dochters zijn verreweg het beste wat mijn leven is overkomen. Ze zijn mijn hardste critici, maar ze zijn er altijd als ik iemand nodig heb om mee te praten. Ik had me geen begripvollere dochters kunnen wensen. Bedankt dat jullie er altijd voor me zijn en me steunen. Ik hou zoveel van jullie.

87. Bedankt dat jullie mijn beste vrienden en dochters tegelijk zijn. Ik hou zoveel van jullie lieverds, meer dan jullie ooit zullen weten.

88. Voor mijn dochters, jullie zijn zo’n schat. Ik weet nog dat ik je voor het eerst zag en dat ik een overweldigend gevoel van liefde voor je had. Jullie zijn zo geestig, humoristisch, slim en mooi. Je maakt alles leuker en ik ben zo blij dat we deze moeder en dochter band delen. Ik zal er altijd voor je zijn, wat er ook gebeurt.

89. Ik wilde jullie zeggen dat ik van jullie hou en dat jullie geweldige dochters voor me zijn. Ik weet dat dat waarschijnlijk raar klinkt, maar het is waar. Jullie stonden altijd aan mijn zijde als ik jullie nodig had en steunden me bij alles wat ik deed. Bedankt.

90. Zelfs op deze leeftijd zijn jullie altijd zo lief en zorgzaam voor mij geweest en hebben jullie ook boodschappen voor mij gedaan. Weet dat ik zo gelukkig ben om jullie als mijn dochters te hebben. Jullie zijn de beste dochters die een vrouw zich kan wensen. Ik hou van jullie.

91. Jullie zijn mijn dochters en ik hou meer van jullie dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Jullie zijn slimme, zelfverzekerde en mooie jonge vrouwen geworden. Ik aanbid jullie.

92. Jullie zijn meer dan gewone dochters voor mij. Jullie zijn mijn beste vrienden aan wie ik alles kan vertellen, die altijd het juiste te zeggen hebben. Ik ben zo blij dat ik jullie moeder ben. Jullie zijn het beste wat me ooit is overkomen.

93. Aan mijn dochters, bedankt dat jullie de beste dochters zijn die een vrouw zich kan wensen. Bedankt dat jullie me elke dag inspireren om een beter mens te zijn. Ik hou van jullie, lieverds.

94. Bedankt voor alle momenten, groot en klein, die mijn leven zo perfect maken. Jullie zijn het liefste wat er is en ik zal dankbaar zijn voor elke seconde die we samen doorbrengen. Ik koester jullie, mijn baby’s.

95. Ik hou zoveel van jullie, mijn kleine meisjes. Elke dag verbaast het me hoe gelukkig ik kan zijn als ik bij jullie ben. Jullie zijn liefdevol, slim en mooi. Elke keer dat we praten, aan de telefoon of persoonlijk, verlaat ik onze interactie gelukkiger dan ervoor. Na al die tijd vind ik het nog steeds heerlijk om tijd met je door te brengen.

96. Ik ben zo trots op de vrouw die jullie aan het worden zijn en ik ben er graag bij elke stap die jullie zetten. Jullie maken mijn leven zoveel beter. Ik kan niet stoppen met denken aan hoeveel vreugde je me brengt. Ik hou van jullie.

97. Mijn dochters, ik hou zoveel van jullie. Jullie zijn altijd mijn beste vrienden geweest en jullie hebben me altijd begrepen. Ik ben een betere moeder door jullie. Bedankt dat jullie de beste dochters ter wereld zijn.

98. Ik wil jullie bedanken dat jullie geweldige vrienden zijn en de beste dochters die een moeder zich kan wensen. Ik hou van jullie.

99. De dag dat je geboren werd, wist ik dat ik en jij een geschenk van God hebben gekregen. Jullie zijn mijn beste vrienden en ik ben de gelukkigste mama ter wereld.

100. Jullie zijn mijn lieve dochters. Dat zullen jullie altijd blijven. Jullie zijn het grootste geschenk dat ik ooit gekregen heb, naast vele andere gelukkige dingen. Ik zal altijd van jullie houden, zolang ik leef, en als we ver van elkaar zijn, zal ik jullie voor altijd in mijn hart bewaren.

Hey there. Ik hoop dat deze mooie moeder en dochter beste vriend quotes in staat waren om je te laten weten hoe diep en mooi een moeder-dochter liefde en vriendschap is.

Gelieve uw opmerkingen te laten vallen en ze met anderen te delen. Dank u.