My Bestie Is My Life Quotes

My Bestie Is My Life Quotes

Vrienden komen en gaan, maar een beste vriend is voor het leven. Een beste vriend is er voor je, wat er ook gebeurt. Zij zijn de mensen bij wie je je op je gemak voelt en bij wie je jezelf kunt zijn. Je weet dat je voor alles op hen kunt rekenen, en ze zullen er altijd voor je zijn, wat er ook gebeurt. Je vrienden lachen met je en huilen met je, en zijn het grootste deel van je leven!

Als je een beste vriend hebt, dan heb je echt iets speciaals. Ze zijn als een broer of zus die je mag kiezen die er voor je is in alle facetten van je leven, en het is belangrijk om ze te vieren op welke manier dan ook!

Net als bij broers en zussen is het soms leuk om je bestie te laten zien hoeveel ze voor je betekenen. Maar de juiste woorden vinden om ze te laten weten hoe ze je leven beter maken kan lastig zijn. Maak je geen zorgen. Ik sta achter je!

Dus neem je tijd en kies je favoriet uit deze prachtige my bestie Is my life quotes, die ik zorgvuldig voor je heb samengesteld.

My Bestie Is My Life Quotes

Ik ben zo gelukkig om een beste vriend als jij te hebben. Je bent een van de aardigste, grappigste, meest nuchtere mensen die ik ken en ik kan altijd op je rekenen voor alles! Jij bent mijn leven.

1. Jij bent mijn ogen, mijn hart en mijn ziel! Ik heb het gevoel dat ik met jou over alles kan praten en daarom ben jij de enige met wie ik niet hoef te praten. Je bent zo’n fenomenale beste vriend en dat zal je altijd blijven.

2. Ik hou meer van je dan een dik kind dat van taart houdt! Je bent mijn absolute beste vriend en ik aanbid je!

3. Je bent mijn beste vriendin, mijn zus en mijn rolmodel. Ik ben zo dankbaar dat je in mijn leven bent. Ik zou verloren zijn zonder jou. Je hebt een beter mens van me gemaakt en ik kan je nooit genoeg bedanken.

4. Ik vraag me af of je weet hoeveel je vriendschap voor me betekent. Ik weet niet hoe vaak ik je dit al verteld heb, maar het is zo waar. Er is niemand anders die ik liever in mijn leven zou hebben en niemand die belangrijker is dan jij. Ik hou van je, mijn beste.

5. Everything I do, I do it for you. My every dream, my every goal and my every word, it is all for you, my bestie. You are my life.

6. I love you so much it’s now my whole reason for living and I don’t ever plan on quitting. My love for you could run forever because your impact on my life is everlasting, thank you, my bestie. You are my life.

7. You are more than a bestie, you are my life, you are more like the sister I never had. You are funny and smart and beautiful in every way imaginable. I love that we can talk about anything. Sharing both of our lives with each other is amazing.

8. You are my life! I can’t even begin to describe what you mean to me. The world seems like a more wonderful place when I’m with you. Without your amazing friendship, I would be lost. Thank you for being by my side through all of life’s ups and downs, laughter and tears.

9. Just so you know, you’re my life. I can’t imagine what I’d do without you, my bestie. I love how you make me laugh every day and that no matter how mad we get at each other, we always make up a smile at each other and laugh it off. You are my life.

10. There is nothing better than having you in my life. You are the bestie anyone could ask for. You are my life. There isn’t a day I don’t laugh with you or cry with you. I love our friendship and know it will last forever!

11. I love you more than you will ever know. You are the only person I could ever count on and we have been through everything together. Best friends for life. You are my life.

12. You always make me believe that the world is a wonderful place. If it were not for you, I’m not sure where I would be. A friend like you is hard to find. You are my life. Thanks for being my bestie.

13. I love you more than words can say. You mean the world to me. I want to be with you forever. I’ve known you since elementary school and I’ve never ever been happier with anybody else in my life. I am so lucky to have your friendship and your love. You are my life.

14. I love you. Our sweet friendship will last a lifetime. I’m so lucky to have you as my best friend, that there aren’t enough words to tell you how much I care and love you. You are my life.

15. You are the most amazing friend I have ever had. You make me smile, you make me laugh and you inspire me to be a better person. I honestly don’t know where I’d be right now if it wasn’t for you. My only regret is that I didn’t meet you sooner! Thanks for being you! You are my life.

16. There is no better friend than you. You are the most amazing person that I have ever known, and I love you to the moon and back! You are my life, my bestie.

17. I don’t how I would have gotten through life without you. You are always there to listen and you pick me up when I fall. You are a good friend and I love having you around! You are my life.

18. When I look into your eyes I see the soul that completes me. You are all I want in my life! You are my life.

19. I love you more than words can ever express. You’re an amazing person and I’m so lucky to call you my friend. Your passion for life and love is contagious, and I admire you so much. You make me smile and bring me happiness every day. You are my life.

20. Ik hoop dat je weet hoeveel ik van je hou. Het beste moment van mijn dag is als ik bij jou ben. Het beste deel van mijn leven is de eer om mezelf jouw vriend te noemen. Je bent een groot deel van mij geworden en ik kan je niet dankbaar genoeg zijn dat je in mijn leven bent. Jij bent mijn leven.

21. Je bent mijn beste vriend en de beste vriend die een meisje zich kan wensen. Je weet me altijd op te beuren en je bent er altijd als ik je nodig heb. Ik hou van je lach, je vriendelijkheid, en zelfs de eigenaardigheden die me gek maken. Ik ben zo blij dat ik jou als vriend heb.

22. Jij bent mijn leven. Er is niets dat ik niet zou doen om je gelukkig te maken. Je brengt zoveel vreugde en gelach in mijn leven, ik zou niet zonder je kunnen. Veel liefs, altijd en voor altijd.

23. Jij bent mijn alles. Mijn beste vriend, mijn minnaar, mijn partner. Je maakt me op elke manier compleet. Ik hou van je tot aan de maan en terug! Ik koester onze relatie en zou er niet van dromen om zonder jou te zijn. Bedankt dat je de mijne bent! Je bent mijn leven.

24. Ik ben zo gelukkig om een beste vriend als jij te hebben. Je zorgt altijd voor me en ik hoef me nooit zorgen te maken dat je er voor me bent als ik je nodig heb. Je bent mijn ultieme beste vriend en ik hou van je als een zus. Jij bent mijn leven.

25. Ik ben gezegend met een vriend, een beste vriend zo perfect. Je stond aan mijn zijde door dik en dun. Ik zou graag zeggen dat ik net zo’n goede vriend ben, maar dat zou een leugen zijn. Je bent voor altijd de mijne en onze vriendschap is de beste! Jij bent mijn leven.

26. Je bent bij me geweest bij elke vreugde en elke pijn. Ik had het niet allemaal kunnen doorstaan zonder jou aan mijn zijde. Je bent mijn beste vriend en als ik terugdenk aan al het plezier dat we hadden, weet ik dat ik onze vriendschap voor altijd zal koesteren. Jij bent mijn leven.

27. Ik ben blij dat we zoveel tijd samen kunnen doorbrengen, je bent een van de belangrijkste mensen in mijn leven. Ik kijk tegen je op en bewonder je, bedankt dat je mijn vriend bent! Je bent mijn leven.

28. Mijn bestie is mijn leven. Zij is de persoon die me het beste kent en alles van me houdt. We hebben samen veel meegemaakt. Jij bent mijn leven.

29. Mijn bestie kent me beter dan ik mezelf ken, en dat is goed. Jij bent mijn leven.

30. Iemand kijkt naar harten, en die iemand ben ik. Ik kijk naar jou, en die iemand is mijn bestie. Jij bent mijn leven.

31. Mijn bestie is mijn leven, ze is mijn andere helft. Ik zou niet zonder haar kunnen leven.

32. Mijn beste vriend is mijn leven. We zijn altijd samen, niets en niemand kan tussen ons komen. Daarom wil ik op je proosten, mijn vriend.

33. Mijn beste vriend is mijn alles. We zijn er altijd voor elkaar. Niets en niemand kan tussen ons komen. Daarom wil ik het glas heffen op jou, mijn vriend.

34. Mijn beste vriend is mijn leven. We zijn altijd samen, we zitten er voor altijd in. Op jou, vriend!

35. Mijn beste vriend staat aan mijn zijde door dik en dun. Ze zijn een deel van mij. Ik ben er in een oogwenk voor ze, en ook al maken we soms ruzie, niets maakt me gelukkiger dan hen in mijn leven te hebben. Proost op jou vriend.

36. Vriendschap is het beste in ons leven. Vrienden zijn betekent dat niets anders er toe doet, en dat je op elkaar kunt leunen, wat er ook gebeurt. Ik sta achter je, mijn vriend.

37. Aan mijn beste vriend, het is een eer om deel uit te maken van je leven. Je maakt me op zoveel manieren gelukkig. Ik ben zo dankbaar om jou als mijn beste vriend te hebben.

38. Ik wil iets zeggen over mijn beste vriend. Mijn beste vriend is de persoon die me hoe dan ook zal helpen, die genoeg tijd voor me heeft en die me begrijpt.

39. Ze is letterlijk het beste wat me ooit is overkomen. We hebben elkaar vier jaar geleden ontmoet in een smoothie tent, en sindsdien zijn we onafscheidelijk.

40. Mijn bestie is mijn leven. Op dezelfde golflengte en altijd in sync, we weten elkaars gedachten zonder een woord te spreken.

41. Mijn beste vriendin kent me beter dan wie dan ook. Ze is er altijd voor me geweest en ik ben meer dan dankbaar. Mijn beste vriendin is mijn leven.

42. Mijn beste vriend is degene die het beste in mij naar boven haalt… Mijn bestie is mijn leven.

43. Mijn bestie is mijn leven en mijn rots. Ik zal haar nooit laten gaan.

44. Mijn bestie is mijn leven. Ik heb de persoon gevonden die me gelukkig maakt, die me aanmoedigt, die me steunt en voor me zorgt.

45. Waar ik ook ga of wat ik ook doe, mijn bestie zit altijd in mijn hart.

46. De waarheid is, dat ik me geen leven zonder jou kan voorstellen. Je bent mijn beste vriend, mijn partner in misdaad en mijn zielsverwant.

47. Mijn beste vriend is degene die het beste in mij naar boven haalt.

48. Waar moet ik beginnen? Ik denk met een bedankje dat je mijn beste vriendin bent. Ik hou zoveel van je en hoe afgezaagd het ook klinkt, het was het lot dat onze paden elkaar kruisten. Je maakt me gelukkig, laat me lachen en maakt me compleet.

49. Ik hou ervan om met je om te gaan en over het leven te praten. Je bent zo’n speciaal persoon voor me en ik ben er trots op dat je mijn beste vriendin bent.

50. Vrienden zijn de familie die we voor onszelf kiezen. Ik ben er zo trots op dat jij mijn vriend bent.

.

Ik hoop dat deze mijn bestie is mijn leven citaten nuttig zijn geweest. Ik ben er zeker van dat je er enkele nieuwe favorieten tussen hebt gevonden.

Laat me je favoriet weten in de commentaarsectie hieronder en vergeet ook niet dit bericht te delen. Bedankt.