My Mind Is At Peace Quotes

Het leven wordt bepaald door momenten. Sommige zijn groot en sommige zijn klein, maar ze vormen samen het leven. Gemoedsrust is een geweldige manier om de strijd, de pijn, de angsten en de uitdagingen van het leven te doorstaan. Een wijs man zei ooit: « Gemoedsrust is niet de afwezigheid van conflicten, maar een gemoedstoestand, een houding van aanvaarding, sereniteit en niet-gebondenheid ».

Iedereen kan gemoedsrust bereiken als hij bereid is zijn hart te volgen, of dat nu in een goede of slechte situatie is. Vrede kan niet worden bereikt door dingen, maar door antwoorden op wie je bent als persoon, je doel in het leven, en hoe je anderen behandelt.

We worden elke dag blootgesteld aan een hoop gekte, en het is niet ongewoon om meegezogen te worden in een spiraal van negativiteit die het moeilijk maakt om ons op het positieve te richten en ons hoofd rechtop te houden.

Gemoedsrust is een van de beste dingen die u kunt doen voor uw geestelijke gezondheid. Het helpt je te ontspannen en te focussen, verlicht angst en stress en kan zelfs helpen bij depressie. Het verbetert je metabolisme, helpt je beter te slapen, verhoogt je creativiteit en meer.

Het is echter goed om te weten dat je hier bent omdat je gemoedsrust hebt en die wilt uitdrukken, waarschijnlijk om jezelf een hart onder de riem te steken nadat je veel hebt meegemaakt, de mensen om je heen te verzekeren van je staat of anderen te inspireren. Wat je bedoelingen ook zijn, De mijn geest is in vrede citaten in deze compilatie zijn wat je nodig hebt.

My Mind is at Peace Quotes

Mijn geest is in vrede. Ik heb geen spijt. Er is niets dat ik terug zou gaan en veranderen als ik kon. Wat gebeurd is, is gebeurd met een reden. Het heeft me veranderd in de persoon die ik nu ben en ik ben blij met de persoon die ik nu ben.

1. Mijn geest heeft rust, ik weet dat alles goed komt. Ik heb gewacht op de dag dat mijn hart kan beginnen, de dag dat mijn geest kan rusten.

2. Mijn geest is in rust, ik weet dat er niets is om bang voor te zijn, ik ben een van de weinigen die kan rusten.

3. Ik ben tevreden met alles wat ik gedaan heb, mijn geest heeft vrede en mijn hart is gerust.

4. Mijn geest is vredig, het is niet iets wat je van buitenaf krijgt, maar iets wat je van binnenuit creëert.

5. Mijn geest is in vrede, zoals het hoort. De wereld is zo gevaarlijk geworden dat we moeten schuilen in onze eigen geest, in onze eigen dromen.

6. Ik ben rustig als het tijd is om te zijn, ik ben rustig als het tijd is om te slapen, en ik ben in vrede als het tijd is om te zijn.

7. Mijn geest is in rust, het is mijn heiligdom, waar ik alleen kan zijn, en ik ben vrij om te dromen van een wereld waar allerlei mogelijkheden zijn.

8. Mijn geest is vredig, het is geen scène die ik beleef, maar een toestand waarin ik me bevind – in mijn geest.

9. Ik heb mijn dromen bereikt, mijn geest is in rust, dankbaar, voor alles wat ik heb meegemaakt. Ik heb geleerd van al mijn fouten, ik ben gegroeid en veranderd.

10. Mijn geest is in vrede, ik weet dat alles goed is. Mijn leven is een lied en mijn geest is vrij om zich te verheugen.

11. Ik heb er vrede mee omdat ik weet dat alles goed komt. Ik ben sterk, ik ben moedig, ik weet dat er een weg is, en ik kan omgaan met alles wat ik heb meegemaakt.

12. Ik heb geen reden nodig om tevreden te zijn, mijn geest is in rust. Ik heb geen reden nodig om op mijn gemak te zijn, mijn geest is op zijn gemak.

13. Mijn geest is in vrede. Er zijn geen zorgen in mijn hart, het is alsof ik drijf in een zee van rust.

14. Mijn geest is een plek waar ik vroeger bang voor was, nu is het een plek waar ik kan nadenken en altijd streef naar het bereiken van mijn doelen.

15. Mijn geest is in vrede omdat ik weet dat ik ben waar ik moest zijn.

16. Mijn geest heeft rust omdat ik sterk ben. Ik ben sterk omdat ik nog steeds adem.

17. Mijn geest is in vrede. Er is geen storm of strijd, er is geen twijfel of verwarring.

18. Mijn geest heeft vrede. Mijn hart is tevreden. Mijn ziel is kalm.

19. Ik ben dankbaar voor iedereen die NEE tegen me zei. Door hen doe ik het zelf en nu is mijn geest in vrede.

20. Mijn geest is in vrede. Ik moest het leven dat ik voor mezelf gepland had loslaten, om het leven te accepteren dat op me wacht.

21. Ik heb gemoedsrust. Hoe lang ik ook leef, ik wil een kind in hart en nieren zijn. Geluk is een keuze.

22. Mijn geest is in vrede. Een geest in vrede, een geest die gecentreerd is en niet gericht op het schaden van anderen, is sterker dan welke fysieke kracht in het universum dan ook.

23. Mijn geest heeft vrede. Ik laat het mijn lichaam niet pesten om te geloven dat het de last van zijn zorgen moet dragen.

24. Een van de beste middelen tegen stress is ons vermogen om te kiezen hoe we op stressvolle situaties reageren. Ik kies voor gemoedsrust.

25. Piekeren is een nutteloze bezigheid, dus je kunt net zo goed bidden voor wat je wilt dat er gebeurt. Ik maak me geen zorgen meer en ik heb gemoedsrust.

26. Mijn geest is in vrede. Hoewel ik niet kan controleren wat er buiten gebeurt, heb ik altijd de keuze hoe ik erop reageer.

27. Innerlijke rust kan werkelijkheid worden op het moment dat je ervoor kiest. Ik heb gemoedsrust verkozen boven zorgen.

28. Ik heb gemoedsrust en ben weer gelukkig. Vrede komt van binnenuit. Zoek het niet buiten.

29. Mijn geest is in vrede, ik ben blij met wat ik ook doe, in welke toestand ik ook ben; iedereen is mijn vriend.

30. Als een man rustiger wordt, kan hij meer mensen beïnvloeden met zijn positieve invloed.

31. Ik kies voor gemoedsrust. Om echt gelukkig te zijn, bewaak je je innerlijke vrede zodat anderen die niet kunnen vernietigen.

32. Je zult nooit gemoedsrust vinden totdat je naar je hart luistert.

33. Het is niet genoeg om alleen maar over vrede te praten. Je moet geloven in de mogelijkheid van vrede. En het is niet genoeg om in de mogelijkheid ervan te geloven; je moet ervoor werken.

34. Mijn geest is in vrede. Door volledig in het heden te leven, kun je leren tevreden te zijn met je huidige situatie en elk moment te waarderen zoals het voorbijgaat.

35. Mijn geest heeft rust en ik pieker niet. Ik ga door met leven en liefhebben. Ik heb niet voor altijd.

36. Ik heb gemoedsrust. Ik leer van het verleden, leef voor vandaag en hoop op een betere morgen.

37. Rust brengt innerlijke kracht en zelfvertrouwen, dat is heel belangrijk voor een goede gezondheid. Ik kies voor rust.

38. Een onbewolkte geest brengt geluk; het geheim van gelukkig zijn is leren genieten van wie je bent en niet van wat anderen denken dat je zou moeten zijn.

39. Mijn geest is in vrede. Ik zal nooit toestaan dat de dingen die ik wil me de dingen doen vergeten die ik heb.

40. Ik heb gemoedsrust omdat ik een gezond lichaam heb.

41. Ik heb gemoedsrust en dat komt omdat ik anderen niet wil veranderen.

42. De geest is in vrede. Het leven is als een waterval, het stroomt. Laat het leven stromen.

43. Ik heb stilte geleerd van de praters, tolerantie van de onverdraagzamen en vriendelijkheid van de onvriendelijken; maar vreemd genoeg ben ik die leraren niet dankbaar.

44. Mijn geest is in vrede. Het zal de meeste vragen beantwoorden als ik leer te ontspannen en te wachten op het antwoord.

45. Mijn geest is in vrede. Als onze geest rustig wordt, gebeuren er goede dingen.

46. Ik heb gemoedsrust. Een rustige geest is beter in staat innerlijke wijsheid te horen dan de angst die roept: « Betreed dat pad niet! »

47. Een kalme geest brengt innerlijke kracht en zelfvertrouwen, dus dat is heel belangrijk voor een goede gezondheid.

48. Ik heb gemoedsrust. Geen enkele negatieve ervaring kan je geest binnenkomen, tenzij je ervoor kiest ze toe te laten.

49. Ik heb nog veel te leren. Ik heb er vrede mee dat ik niet alles weet. Ik ben verlicht en blij om hier te zijn, misschien maakt dat me een hippie, ik weet het niet.

50. Mijn geest heeft rust en ik hoef me niet druk te maken over wat ik niet heb bereikt. Wakker worden op een nieuwe dag is een geschenk, ik waardeer het en herinner me dat ik geliefd ben.

51. Ik heb gemoedsrust omdat ik weet dat er voor mijn gezin wordt gezorgd als mij iets overkomt. Het voelt alsof er een gewicht van mijn schouders is afgevallen.

52. Ik heb gemoedsrust. Ik heb misschien geen controle over de wereld, maar wel over mijn houding tegenover de wereld.

53. Mijn geest heeft vrede. Ik kan mijn levensomstandigheden misschien niet bepalen, maar ik kan altijd kiezen hoe ik erop reageer. En die keuze maakt het verschil.

54. Ik heb gemoedsrust. Ik zal pas gelukkig zijn als ik me geen zorgen meer maak over wat anderen van me denken en voor de verandering eens echt voor mezelf ga leven.

55. Als je gemoedsrust hebt, wat er ook komt of gebeurt, je gaat het aan.

56. Ik heb gemoedsrust. Als je gemoedsrust hebt, zul je beslissingen nemen die goed voor je zijn, keuzes maken die goed voor je zijn en dingen doen die goed voor je zijn.

57. Vrede is niet iets wat we wensen; het is iets wat we maken, iets wat we doen, iets wat we zijn, en iets wat we weggeven.

58. Ik heb gemoedsrust. Als ik loslaat wat me dwars zit, word ik wat ik zou kunnen zijn.

59. Vrede begint met een glimlach en die heb ik. Het is niet de afwezigheid van conflicten in het leven, maar het vermogen ermee om te gaan.

60. Ik heb gemoedsrust. Ik train mijn geest om het leven te verwerken zoals het is, in plaats van zoals ik denk dat het zou moeten zijn.

61. Ik heb gemoedsrust omdat ik weet dat mijn mensen veilig zijn.

62. Ik heb gemoedsrust. Ik slaap ‘s nachts goed. Ik weet dat mijn zaken op orde zijn. Ik weet dat als mij iets overkomt, er voor mijn naasten wordt gezorgd.

63. Innerlijke rust is iets wat je in jezelf kunt vinden. Ik heb gemoedsrust omdat ik ervoor gekozen heb die te vinden.

64. Ik heb gemoedsrust en heb besloten af te rekenen met angst. Angst wekt emoties op die de geest blokkeren om helder te zien.

65. Vrede is tegelijk het eenvoudigste en het meest gezochte in de wereld: Het is volledige vrijheid van angst en bezorgdheid.

66. Toen ik begon te mediteren veranderde mijn leven, ik vond gemoedsrust.

67. Gemoedsrust is iets wat je verdient. Het is een deel van een beloning die je krijgt door een goed en fatsoenlijk leven te leiden.

68. Kalmte van geest is een van de mooie juwelen van wijsheid en ik ben ervoor gegaan.

69. Ik ben vredig omdat ik gemoedsrust heb. Ik ben gelukkig omdat ik geluk in mijn hart heb. Ik ben vrij omdat ik mijzelf heb bevrijd van alle negatieve gedachten en gevoelens.

70. Ik heb gemoedsrust en een zuiver geweten.

71. Ik heb fouten gemaakt in het leven, maar ik heb niet voor niets geleefd; ik heb geluk gekend, ik heb verdriet en pijn gekend. Nu heb ik gemoedsrust.

72. Ik heb gemoedsrust. Ik wil niet zo snel bewegen en dingen missen.

73. Het is zo’n luxe om gemoedsrust te hebben in deze wereld. Ik heb veel geluk gehad en dat heb ik.

74. Ik heb gemoedsrust. Ik heb het niet over gemoedsrust als alles goed gaat, maar eerder als het leven je een paar keer tegen de haren instrijkt.

75. Ik heb gemoedsrust omdat ik weet dat ik alles doe wat ik kan en dat ik op God vertrouw om me te helpen.

76. Ik heb gemoedsrust. De eerste vereiste voor innerlijke vrede is de bereidheid je geest te disciplineren; de tweede is geduld met jezelf.

77. Ik heb vrede met het verleden, ben moedig voor de toekomst en wijs over het heden.

78. De vrede waar we naar verlangen is hier en nu. Elk moment van ons leven kan rijk zijn aan vrede. Mijn geest heeft vrede.

79. De grootste vrede is een geest die vrij is van zorgen, vrij van zorgen en vrij van spanningen.

80. Ik heb gemoedsrust, niet omdat alles goed gaat, maar omdat ik weet dat God bij me is.

81. Ik heb nu gemoedsrust. Ze zeggen dat je met geld geen geluk kunt kopen, maar het brengt wel zekerheid en gemoedsrust.

82. Ik heb gemoedsrust. Gemoedsrust ontstaat als je weet dat je ernaar streeft in harmonie met je waarden te leven.

83. Ik heb er vrede mee dat mijn gezin veilig is, dat ik voor hen kan zorgen en dat we uiteindelijk allemaal samen zijn.

84. Vrede is niet slechts een ver doel dat wij nastreven, maar een middel om dat doel te bereiken.

85. Om geluk en een goede gezondheid te bereiken, moet men eerst zijn eigen geest disciplineren en beheersen.

86. Ik heb gemoedsrust. Als een mens zijn geest kan beheersen, zal hij de weg naar verlichting vinden en zullen alle wijsheid en deugd binnen zijn bereik liggen.

87. Ik ben gezegend met een innerlijke vrede die voortkomt uit het kennen en geloven in God.

88. Vrede is geluk in rust, en geluk is vrede in beweging. Ik heb gemoedsrust.

89. Ik ben niet wat me is overkomen, ik ben wat ik wil worden. Ik kies voor gemoedsrust.

90. Ik heb gemoedsrust. Als je een vredige geest hebt, kan je vijand die niet verstoren.

91. Mijn geest is in vrede. Een geest geplaagd door twijfel kan zich niet concentreren op de weg naar de overwinning.

92. Mijn geest is in vrede en ik heb ervoor gekozen gelukkig te zijn. Geluk kan niet worden gevonden in materiële bezittingen, maar kan worden ervaren door elk moment met liefde en gratie te leven.

93. Mijn geest is in vrede. Als je een vrije geest hebt, heb je zielenrust.

94. Ik heb gemoedsrust, en het is mogelijk met mindfulness. Mindfulness is geen techniek maar een levenskunst.

95. Een zuiver geweten geeft je geduld en gemoedsrust. Ik heb een zuiver geweten en gemoedsrust.

96. Vrede en kalmte zijn zeer kostbaar; als we die in ons hebben, kunnen we alles aan wat het leven ons voorschotelt.

97. Ik heb gemoedsrust. Ik heb ervoor gekozen om positief te zijn, wat de situatie ook is.

98. Niets heeft me meer vreugde gegeven dan mijn geest tot rust te laten komen en de dingen op hun plaats te laten vallen.

99. Mijn geest is in vrede omdat ik mijn lasten mijn geluk niet heb laten tegenhouden.

100. Ik heb gemoedsrust. Ik ben gaan beseffen dat niets belangrijker is dan mijn algemene gezondheid en veiligheid.

Ik hoop dat je genoten hebt van de verzameling gemoedsrust citaten en uitspraken hier. Gemoedsrust is geen bestemming maar een manier van leven.

Of je nu op zoek bent naar vrede of een inspiratie wilt zijn voor anderen, deze citaten helpen je om te gaan met persoonlijke gevoelens en veranderen de negatieve denkbeelden van mensen in positieve.