Natuur Avontuur Citaten

Op avontuur gaan in de natuur is zo ontspannend omdat de natuur rust en kalmte brengt in het leven. Er is ook een stille schoonheid in de natuur. Zo eenvoudig en toch zo complex, lijkt het. De natuur is de ongerepte tempel van de mensheid. Niemand kan in vrede leven zonder één te zijn met de natuur.

Je komt tot rust als je omringd bent door de natuur. Als je van avontuur houdt, dan mag je het verkennen van de natuur nooit overslaan. Het prachtige groen en de prachtige landschappen van de natuur doen je al je zorgen vergeten en geven je een gevoel van geluk en opwinding.

Natuuravontuur is ook een geweldige manier om nieuwe dieren en planten te leren kennen en een uitstekende manier om de natuurlijke habitat van verschillende ecosystemen en wilde dieren te observeren.

Als je een workaholic bent, kun je proberen een pauze in te lassen door bijvoorbeeld op natuuravontuur te gaan en de vogels in de lucht te horen en de wind door de bomen te horen waaien, de rust van de natuur op je huid en de aarde onder je voeten te voelen.

Hier heb ik een aantal avontuurlijke citaten over de natuur verzameld die jou of iedereen die je een van deze citaten stuurt zullen inspireren om de natuur meer te verkennen. De verzameling is een zacht duwtje in de rug om je eraan te herinneren dat de wereld groot is, het leven kostbaar, en een heel interessant uitzicht als je gewoon op verkenning uitgaat en het leven bekijkt zoals het zich in avontuur ontvouwt.

Natuur Avontuur Citaten

Het natuuravontuur heeft zo veel adembenemende uitzichten, waardoor je je vergaapt aan de bezienswaardigheden rondom, waardoor elke stap een unieke ervaring is en je met ervaring een heel ander verhaal kunt vertellen.

1. Het mooiste van een avontuur in de natuur is dat je niets anders hoeft te doen dan te genieten van de prachtige uitzichten die de natuur voor ons heeft geschapen.

2. Natuuravontuur geeft me de tijd om naar de natuurlijke wereld om me heen te kijken en echt tijd met God door te brengen.

3. Het avontuur in de natuur verjongt en helpt om los te komen van de drukte van alledag.

4. Het avontuur in de natuur brengt rust en kalmte in mijn leven. Er is ook rustige maar chaotische schoonheid. Het is alsof alles in zichzelf ontspant alsof ze op dat moment dansen. Zo eenvoudig en toch zo complex, lijkt het.

5. Een avontuur in de natuur brengt je weer tot leven.

6. Natuuravontuur is vredig, het kalmeert me, en daarom doe ik het altijd.

7. In een avontuur met de natuur neem je alleen herinneringen mee en laat je alleen voetafdrukken achter.

8. Wandelen in de natuur is getuige zijn van duizend wonderen.

9. Kijk diep in de natuur, en dan zul je alles beter begrijpen.

10. De beste remedie voor wie bang, eenzaam of ongelukkig is, is naar buiten gaan, ergens waar men stil kan zijn, alleen met de hemel, de natuur en God. Want alleen dan voelt men dat alles is zoals het moet zijn.

11. De wildernis bevat antwoorden op vragen die de mens nog niet heeft leren stellen.

12. De duidelijkste weg naar het heelal is door een bosrijke wildernis.

13. Blijf dicht bij het hart van de natuur… en maak je af en toe los en beklim een berg of breng een week door in het bos. Was je geest schoon.

14. En ik ga het bos in, om mijn verstand te verliezen en mijn ziel te vinden.

15. De duidelijkste weg naar het heelal is door een bosrijke wildernis.

16. Ik ga graag op avontuur in de natuur. Ik hou van de rust en sereniteit die het me brengt als ik in de natuur ben.

17. Alleen zij die het risico nemen te ver te gaan, kunnen er achter komen hoe ver zij kunnen gaan.

18. Dapper zijn of moedig zijn is een kwestie van hoe graag je iets wilt doen. Als je iets niet zo graag wilt doen, dan ben je niet moedig genoeg om het te doen.

19. Een schip in de haven is veilig, maar daar zijn schepen niet voor.

20. Ik hou ervan om buiten te zijn en de stress van het leven even achter me te laten. Er is gewoon iets aan frisse lucht inademen, wandelen door het bos en genieten van de natuur dat mijn ziel kalmeert en me het gevoel geeft dat ik leef tijdens een drukke dag.

21. De schepping van duizend bossen zit in één eikel.

22. De natuur is geen plaats om te bezoeken. Het is thuis.

23. In elke wandeling met de natuur ontvangt men veel meer dan hij zoekt.

24. Ik ging alleen maar wandelen en besloot uiteindelijk om tot zonsondergang buiten te blijven, want uitgaan was eigenlijk naar binnen gaan.

25. Wij zien de natuur niet met onze ogen, maar met ons verstand en ons hart.

26. Wij hebben het tonicum van de wildheid nodig. Op hetzelfde moment dat wij alles willen onderzoeken en leren, eisen wij dat alles mysterieus en onontdekbaar is, dat land en zee oneindig wild zijn, niet onderzocht en door ons onontdekt omdat ze ondoorgrondelijk zijn. We kunnen nooit genoeg hebben van de natuur.

27. Een aanraking van de natuur maakt de hele wereld verwant.

28. In elke wandeling met de natuur ontvangt men veel meer dan hij zoekt.

29. Het is een geweldige manier om te ontspannen van de dagelijkse sleur van het leven en te genieten van Gods prachtige schepping.

30. De bergen roepen, en ik moet gaan.

31. Fouten zijn een feit van het leven. Het is de reactie op de fout die telt.

32. Als je echt van de natuur houdt, vind je overal schoonheid.

33. Kijk naar de bomen, kijk naar de vogels, kijk naar de wolken, kijk naar de sterren, en als je ogen hebt, zul je kunnen zien dat het hele bestaan vreugdevol is. Alles is gewoon gelukkig. Bomen zijn blij zonder reden.

34. Voel je longen opblazen door de lucht, bergen, bomen en mensen. Ik dacht: « Dit is wat het is om gelukkig te zijn.

35. Een aanraking van de natuur maakt de hele wereld verwant.

36. Kijk diep in de natuur, en dan zul je alles beter begrijpen.

37. In elke wandeling met de natuur ontvangt men veel meer dan hij zoekt.

38. Er is een manier waarop de natuur spreekt, waarop het land spreekt. Meestal zijn we gewoon niet geduldig genoeg, stil genoeg, om aandacht te schenken aan het verhaal.

39. Ik ging alleen wandelen en besloot uiteindelijk om tot zonsondergang buiten te blijven, want uitgaan was eigenlijk naar binnen gaan.

40. Kijk diep in de natuur, en je zult alles beter begrijpen.

41. Een goede reiziger heeft geen vaste plannen en is niet van plan aan te komen.

42. Ik hou ervan de frisse, schone lucht in te ademen en de eekhoorns en het wild te zien.

43. Het was een strijd om binnen te blijven met wilde bergen op slechts een paar mijl afstand en al die inspirerende woorden van geweldige personages die door mijn hoofd vlogen.

44. Natuuravontuur is geweldig om nieuwe dieren en planten te leren kennen.

45. Natuuravontuur is een uitstekende manier om de natuurlijke habitat van verschillende ecosystemen en wilde dieren te observeren. Als ik in de natuur ben, voel ik me vrij en ontspannen.

46. Blijf dicht bij het hart van de natuur… en maak je af en toe los en beklim een berg of breng een week door in het bos. Was je geest schoon.

47. Ik ging naar het bos omdat ik bewust wilde leven, alleen de essentiële feiten van het leven wilde zien, en kijken of ik niet kon leren wat het te leren had en niet, wanneer ik zou sterven, ontdekken dat ik niet geleefd had. »

48. Wie gelukkig wil reizen, moet licht reizen.

49. Een wandeling in de natuur brengt de ziel terug naar huis.

50. Alleen ontwaken in een vreemde stad is een van de aangenaamste sensaties ter wereld.

51. Ik reis niet om ergens heen te gaan, maar om te gaan. Ik reis omwille van het reizen. De grote zaak is om te reizen.

52. De echte ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken naar nieuwe landschappen, maar uit het hebben van nieuwe ogen.

53. Reizen is meer dan bezienswaardigheden zien; het is een verandering die doorgaat, diep en permanent, in de ideeën van het leven.

54. Ik ga naar de natuur om gekalmeerd en genezen te worden en om mijn zintuigen op orde te krijgen.

55. De natuur wint uiteindelijk.

56. De duidelijkste weg naar het heelal is door een bosrijke wildernis.

57. De natuur verzacht je ziel.

58. In elke wandeling met de natuur ontvangt men veel meer dan men zoekt.

59. Blijf dicht bij de natuur, breek af en toe uit, beklim een berg, of breng een week door in het bos. Was je geest schoon.

60. Neem het tempo van de natuur aan: haar geheim is geduld.

61. Aarde en hemel, bossen en velden, meren en rivieren, de bergen en de zee zijn uitstekende leermeesters en leren sommigen van ons meer dan we ooit uit boeken kunnen leren. –

62. Ik ga naar de natuur om gekalmeerd en genezen te worden en om mijn zintuigen op orde te krijgen.

63. Beklim de bergen en ontvang hun goede berichten. De vrede van de natuur zal in je stromen zoals de zon in de bomen stroomt.

64. De bossen zijn prachtig, donker en diep. Maar ik heb beloftes na te komen en nog kilometers te gaan voordat ik slaap.

65. Als je echt van de natuur houdt, vind je overal schoonheid.

66. Ik maakte een wandeling in het bos en kwam er groter uit dan de bomen.

67. De natuur heeft geen haast, maar toch wordt alles volbracht.

68. Onthoud dat geluk een manier van reizen is – geen bestemming.

69. De zon schijnt niet op een paar bomen en bloemen, maar op de vreugde van de hele wereld.

hoop dat je je geïnspireerd voelt. Wees klaar om naar buiten te gaan en iets nieuws te proberen. Vrijwel alle beste dingen in het leven gebeuren wanneer je buiten bent, en hopelijk kunnen deze natuur avontuurlijke citaten je daarbij helpen.

Je zou ervoor kunnen kiezen elke ochtend een citaat te kiezen om je eraan te helpen herinneren dat het leven een avontuur moet zijn, omdat het leven een avontuur is. Veel plezier!

Vergeet ook niet deze citaten te delen en er commentaar op te geven.