Neem De Tijd Om Te Genezen

Soms lijden we verliezen. Helaas is dat in het leven gewoon normaal. Een geliefde verliezen of liefdesverdriet of ziekte is pijnlijk en vreselijk om mee te maken, maar genezing is een noodzakelijk onderdeel van herstel. Mensen gaan door veel pijn heen, en het duurt vaak lang voordat ze weer heel zijn. Het genezingsproces is lang en moeilijk, maar het is mogelijk om te genezen.

Het kan tijd kosten om echt te genezen en een belangrijk verlies, liefdesverdriet of pijn te verwerken. Het is belangrijk om tijdens de genezingsreis mild voor onszelf te zijn en onszelf de tijd en ruimte te gunnen die we nodig hebben. Het genezingsproces bevat unieke uitdagingen voor iedereen die ermee te maken krijgt. Niet alleen moeten we leren hoe we ons verlies kunnen overleven, maar we moeten er ook naar streven om vanuit een plaats van diepere wijsheid en mededogen te komen.

Soms denken we dat we hoe dan ook door moeten gaan, zelfs als we verdrietig zijn en rouwen, maar we mogen niet vergeten dat het goed is om de tijd te nemen om te genezen. Een snelle oplossing bestaat niet. In plaats daarvan moeten we een moment of meer nemen voor zelfzorg en de tijd nemen tijdens het genezingsproces.

Het is belangrijk om ons tempo te bepalen, want als we ons haasten en dingen forceren, kunnen we uiteindelijk meer schade aanrichten dan goed voor onszelf. We hebben allemaal tijd nodig om te genezen, en daarom heb ik deze mooie verzameling van neem je tijd om te genezen citaten hieronder verzameld. Voel je vrij om er zoveel te gebruiken als je wilt.

Neem de tijd om te genezen

Neem de tijd om te genezen. Geef jezelf de ruimte die je nodig hebt om te groeien. Omring jezelf met mooie en empathische mensen die je hart warm houden en je een veilig gevoel geven. Haast je niet als je je zwak en down voelt.

1. Neem je tijd om te genezen, als een bloem die zich ontvouwt en leeft om de lente te zien.

2. Neem je tijd om te genezen, maar terwijl je bezig bent, neem je tijd om je beter te voelen.

3. Tijd heelt alle wonden, maar niet alle wonden genezen even snel. Neem je tijd om te genezen, maar doe er niet te lang over.

4. Neem de tijd om te genezen als je wilt dat je littekens verdwijnen en dat je zo veel geneest als je wilt.

5. Neem je tijd om te genezen, en als je eruit komt, zul je heel en vrij zijn, en zal je pijn en verdriet verdwenen zijn.

6. Je kunt genezen van moeilijke tijden. Je kunt je beter voelen, en je zult uiteindelijk volledig herstellen.

7. Je kunt de genezing beter niet overhaasten. Geef het tijd. De bittere waarheid over je wonden is dat ze niet jouw schuld zijn. Je kunt de genezing beter niet overhaasten. Geef het tijd.

8. Je kunt de genezing beter niet overhaasten, als het niet zorgvuldig gebeurt, kan het misgaan. Laat het aan uw zelfzorg over en sla geen acht op mijn advies, maar de genezing zal met de tijd plaatsvinden, overhaast het proces niet.

9. Neem de tijd om te genezen, en je zult zien dat de weg naar gezondheid veel langer is, veel langer dan de lange wandeling naar de hemel.

10. Neem je tijd om te genezen, haast je niet, neem je tijd. Je weet nooit wat je mist.

11. Voor elke minuut die je geeft, is er een kans op genezing die vroeg of laat komt, en dan komt het goed.

12. Soms heb je gewoon tijd nodig om te genezen, en dat is ok. Dat is normaal. Neem je tijd, en hou van jezelf.

13. Het is anders dan de rest van ons, en het is veel te moeilijk om ermee om te gaan, maar neem je tijd om te genezen, en je zult een manier vinden.

14. Als je wilt genezen, doe het dan rustig aan en neem je tijd. Neem je tijd om te genezen, en de littekens en pijn duren misschien niet een leven lang.

15. Neem je tijd, neem je tijd. Er is geen haast bij. Het is een stap om te nemen, om te zien dat de pijn die je voelde, het geschenk was van tijd om te genezen.

16. Het is niet onmogelijk om te genezen, en ik schrijf het niet alleen vanuit mijn eigen ervaring, ik schrijf het vanuit de plaats in mij waar ik ooit gekwetst was – maar nu ben ik heel.

17. Sommige mensen denken dat het leven slechts een kom kersen is, maar als ze honderd zijn, zijn ze opgedroogd, dus ik neem gewoon de tijd om te genezen, en dat zou jij ook moeten doen.

18. Tijd om te genezen is belangrijker dan tijd om te sterven. Dus ik neem mijn tijd om te genezen.

19. Neem je tijd om te genezen en kom terug als je er klaar voor bent. Vergeet je littekens niet, ze zijn er om je eraan te herinneren dat het goed is om te genezen.

20. Neem je tijd om te genezen, je bent eerder gekwetst. Maar, onthoud, als je er overheen bent, ben je sterker, en weet je precies hoe je je moet voelen.

21. Je moet de tijd nemen om te genezen. Sommige dagen zul je je voelen alsof je je nooit meer beter zult voelen. Blijf je best doen, terwijl je geneest.

22. Je moet je tijd nemen om te genezen, overhaast het niet, overhaast het niet. Ik weet dat het moeilijk is, maar je bent het waard. Je bent het waard, dus neem je tijd om te genezen.

23. Als de weg hobbelig wordt en de zon zwaar, neem dan de tijd om te genezen, en uiteindelijk zul je je beter voelen.

24. Neem de tijd om te genezen. Je kunt niet van de ene op de andere dag genezen. Dat doet niemand. Je moet je concentreren op wat je vandaag kunt doen en de dingen die je voor morgen moet laten.

25. Genees, haast je niet, en dwing jezelf niet om te genezen. Neem de tijd om te genezen, en dwing jezelf niet om te proberen.

26. Tijd heelt alle wonden. Wees lief voor jezelf. Soms moet je de tijd nemen om te genezen.

27. Genezing is niet lineair. Het is een proces. Neem de tijd om te genezen, en onthoud dat geduld de sleutel is.

28. Je moet niet het gevoel hebben dat je je een weg naar vrede moet haasten, maar tijd voor jezelf nemen en leren om op je eigen manier genezing te vinden, en een leider te zijn voor degenen die dat het meest nodig hebben.

29. Neem je tijd om te genezen; geloof dat je het kunt, en je zult het ook. Je zult genezen door de manier waarop je handelt, loopt en praat.

30. Pijn is een teken van moed, het herinnert ons aan de strijd die we in het verleden moesten voeren. Als het op genezing aankomt, moeten we onze tijd nemen.

31. Genezen is niet lineair; het is een reis die afgelegd moet worden. Door pijn en lijden en verdriet moet je gaan, maar je moet altijd in beweging zijn.

32. Soms is het moeilijk om te genezen, maar het is nooit te laat om te beginnen. Dus als je voelt dat je te langzaam geneest, kun je meteen weer beginnen.

33. Wanneer je down en moe bent en over dingen heen bent en het gevoel hebt dat je het einde hebt bereikt, bedenk dan dat het leven lang is, en kijk dan naar het volgende wat je te doen staat. De eerste stap is weer opstaan, en als je eenmaal opstaat, hoef je je niet te haasten. Elke dag is een kans om te genezen.

34. Elke dag is een kans om te genezen en een kans om een nieuwe weg te vinden. Neem de tijd om te genezen.

35. Op een dag zul je ontwaken en genezen zijn. Je zult je wonden hebben gevoeld. Je geest zal zo helder zijn, je zal in orde zijn, en dat is wanneer je weet dat het loonde dat je het tijd gaf om te genezen

36. Neem je tijd om te genezen. Het is een proces dat tijd nodig heeft. En als je je tijd en geduld geeft, kun je niet anders dan het licht zien.

37. Neem je tijd om te genezen, als een boom zullen je wonden opengaan. Je zult buigen en breken, maar je groeit groter en sterker terug.

38. Wees niet gehaast om beter te worden. Als je je moet haasten, zal het te laat zijn. De tijd om te genezen is niet lineair, je moet ervoor zorgen dat je de tijd neemt om te genezen.

39. We genezen volledig in onze eigen tijd. We moeten onze tijd nemen om te genezen, om volledig te genezen in onze eigen tijd.

40. Genezing is niet lineair, maar een lang, langzaam proces. Soms duurt het veel langer dan een, en soms is het niet eens een halve.

41. Genees een week per keer, en als je weer op de been bent, hoef je je niet te haasten. De wereld zal je alleen zien als een overlever, een overlever in je eigen tijd.

42. Dit is geen race. Dit is geen wedstrijd. In onze race om te ontdekken, zijn we allemaal nog aan het genezen.

43. Je moet je tijd nemen om te genezen zoals je tijd krijgt om te genezen. Geef jezelf de tijd om te genezen, en haast je niet om te genezen. Het is een heel langzaam proces

44. Neem je tijd om te genezen, niet haasten, niet overdrijven. En vergeet niet, het is altijd beter om langzaam te gaan en de tijd te nemen om te genezen.

45. Neem de tijd om te genezen, omarm de schoonheid van het moment, en vind daarin dat speciale iets.

46. Het leven is een puzzel die moet worden opgelost – niet gehaast; vergeet niet dat tijd een geschenk is, aanvaard het en maak plezier.

47. Je moet je nooit opgejaagd voelen, hoe erg je situatie ook is. Je moet de tijd nemen om te genezen.

48. Soms word je geraakt, en soms word je hard geraakt, maar je bent nooit weg. Dit is je leven, het is het enige wat je krijgt. Dus doe het rustig aan en vind je weg. Je zult nooit weg zijn.

49. Als je pijn hebt, moet je de tijd nemen om te genezen. Dus neem je tijd om te genezen, en doe wat het beste voor je is.

50. Soms word je geraakt, en soms word je hard geraakt. Vergeet niet de tijd te nemen om te genezen, en het komt goed.

51. Soms word je geraakt en soms word je hard geraakt, maar je bent nooit weg. Je hart zal altijd genezen, en je ziel zal altijd sterk blijven.

52. Ik heb de hardste klappen gekregen, maar ik ben zoveel harder geraakt. Ik ben uit mijn pijn gekomen. Ik ben er aan de andere kant uitgekomen.

53. Het leven is meer dan ademen en bewegen, je lichaam, geest en ziel verdienen het om zich goed te voelen. En we hebben allemaal die keuze om vrede en liefde te vinden.

54. Ik zal nooit weten wat je voelt, en nu ben je mijn enige hoop, dus neem je tijd om te genezen, ik neem mijn tijd om te genezen.

55. Om de plaatsen binnenin te helen, om de leegte te vullen, om de stille schreeuwen te vertellen, om de storm te stoppen, om je tijd te nemen om te helen.

56. Doe wat goed is, als je tijd hebt, doe niet iets als je te vol angst zit. Haasten is angst hebben, en het is verliezen, dus neem je tijd en genees.

57. Als de tijd rijp is, zal het gebeuren; als de tijd verkeerd is, zul je moeten wachten. Maar als je weet dat je tijd goed is en je weet dat je tijd verkeerd is, zal er een tijd voor genezing komen.

58. Neem je tijd om te genezen, overhaast het proces niet; je zult je capaciteit vinden als je loslaat wat je vasthoudt.

59. Genezen is niet het einde van de weg, alleen het begin van een nieuw pad. Het enige wat je niet kunt herstellen is tijd, dus neem je tijd om te genezen.

60. Wat er ook gebeurt, geef niet op. Het is pas voorbij als het voorbij is, en je kunt nooit meer terug als je eenmaal begonnen bent.

61. En toch is er een tijd om te genezen en een tijd om te rouwen, en als die tijd voorbij is, kunnen we pas echt beginnen.

62. Het leven is een reis, en we hebben tijd nodig om te genezen. Bij die genezing is het niet nodig je te haasten. Neem de tijd om te genezen, en weet dat genezing onze enige keuze is.

63. Je herinnert je altijd degenen die je ziel helpen helen, en het zijn deze die het waard zijn om dicht bij je te houden, omdat ze je door je dagen heen helpen en je het gevoel geven dat je de storm kunt overleven.

64. Als genezing iets moreels kan zijn, waarom noemen sommigen het dan een zonde? Waarom moet genezing een morele zaak zijn zolang het gevonden kan worden

65. We hebben allemaal littekens, en sommigen van ons hebben ze diep. Maar ze kunnen alleen helen als we ze gebruiken om te herstellen.

66. Het leven is een grote en oneindige uitgestrektheid. Vandaag ben ik een golf, een golf van water, en morgen zal ik weer een golf zijn.

67. Neem je tijd om te genezen, haast je niet voor een tijdelijke oplossing. Neem je tijd om te genezen, en je zult zo goed als nieuw zijn.

68. Iedereen geneest anders en we genezen allemaal in een ander tempo, dus neem je tijd om te genezen en je een weg te banen door het verdriet.

69. Neem je tijd om te genezen. Op een dag als je een regenboog ziet, als je beseft dat je niet zo sterk hoeft te zijn en je op kunt staan, zul je je snel beter voelen…

70. Genezen gaat langzaam en gestaag en is iets dat alleen jij kunt leren, maar als je gewond bent, weten we niet hoe we de tijd moeten nemen, dus denken we dat we meteen klaar moeten zijn.

71. Neem je tijd, veeg de tranen uit je ogen, verspil je tijd niet, en probeer te genezen wat gebroken is.

72. Neem je tijd, dag voor dag, stap voor stap. Je zult met de tijd genezen.

73. Er zit een helende kracht in tijd; tijd kan bijna alles helen, tijd om te vertragen en tijd om te versnellen; tijd is een genezer die jou en mij kan genezen.

74. De tijd is een rivier; hij stroomt snel als je in het midden zit, word je meegesleurd. Als je in het ondiepe gedeelte komt, kan het even duren…

75. Neem je tijd om te genezen Ik weet dat tijd tijd nodig heeft om te genezen, maar tijd heelt niet tijd het is genezingstijd die geneest.

76. Neem je tijd om te genezen en neem je tijd om te lachen en neem je tijd om te kiezen.

77. Tijd heelt bijna alles, alle gebroken stukken, alle littekens die jaren nodig hebben om te helen, hoewel de pijn voortduurt, het zal niet eeuwig duren. Je hebt genoeg tijd nodig om die littekens te helen en om heel te worden.

78. Tijd heelt bijna alles, de littekens van onze fouten. Elke dag is een kans om opnieuw te beginnen, we hebben een kans om boven te komen, en de tijd zal alles helen.

79. Tijd is een genezer, het verwijdert het litteken van alle pijn die is toegebracht aan hen die niet proberen of niet sterven.

80. In een wereld waar het verleden slechts vluchtig is en het heden niet de aanwezigheid van gisteren is, heb je genoeg tijd nodig om te genezen; je hebt genoeg tijd nodig om weer jezelf te zijn.

81. Je hebt genoeg tijd nodig om je gebroken stukken, weer samen te voegen tot een geheel.

82. Tijd is je genezer het heelt alle onware dingen; het is onze hoop; het is een manier om te wachten, om alles te zijn wat we horen te zijn.

83. Neem je tijd om te genezen, overhaast je herstel niet; je bent geen renpaard; je hebt een lange en bochtige race.

84. De tijd heelt alle wonden. De wonden die we onszelf toebrengen of die anderen ons toebrengen. En dat is het enige wat tijd ooit heelt.

85. De genezing van wonden, de genezing van snijwonden, de genezing van je geest, de genezing van je hart en de genezing van je ziel zijn slechts het verstrijken van de tijd.

86. Tijd heelt alle wonden tijd heelt de diepste littekens tijd verzacht de hardste klappen tijd heelt het gebroken hart tijd heelt de geest tijd heelt de wonden die bloeden

87. Het is misschien onmogelijk om je gebroken hart te herstellen, maar het is eenvoudig om je gebroken geest te herstellen. Het is een klus waarvoor je geen ervaring nodig hebt, het is een klus waarvoor je genoeg tijd nodig hebt.

88. Het is altijd moeilijk los te laten in het leven, liefde of oorlog, maar je moet leren, leren genezen, je hart heeft tijd nodig om te herstellen, dus neem je tijd om te genezen.

89. Neem je tijd om te genezen, laat het stof bezinken, en als je er klaar voor bent, weet je wat je moet doen neem je tijd om te genezen, en je tijd zal komen.

90. Er is een dunne lijn tussen pijn en genezing plaatsen. Dus nu je klaar bent om te genezen, is het prima om de tijd te nemen die je nodig hebt om te genezen en de genezing te laten beginnen.

91. Tijd heelt bijna alles, dus wacht, maak je geen zorgen, en wees sterk, neem je tijd om te genezen, en het komt goed.

92. Als een blad in de wind word ook ik omgewaaid, maar mijn leven hoeft niet kort en saai te zijn. Ik heb tijd, tijd om te genezen, tijd om mijn wonden te helen zodat ik mijn tijd neem,

93. Er is mij altijd verteld om mijn tijd te nemen, om mijn wonden te helen, om mijn fouten te vergeten, maar ik heb nooit echt geweten hoezeer ik het nodig had tot de dag dat het voorbij was.

94. Neem je tijd om te genezen; geef het aan je hart en dan aan god, luister naar je hart en wees niet bang want niemand kan je pijn doen als je het niet toelaat.

95. Het leven is een voortdurende cyclus van geleerde lessen en vergoten tranen, maar je geneest met de tijd als je gewoon alles loslaat wat je tegenhoudt om vooruit te gaan.

96. Je geneest met de tijd, overhaast het proces niet. Geef het tijd.

97. Tijd heelt alle wonden, maar overhaast het proces niet, ook al is het zo makkelijk om weg te lopen van de pijn, en te moeilijk om zelf te genezen.

98. Je geneest met de tijd als je kunt ademen, adem nu als je kunt denken, positief denken en zingen.

99. Neem je tijd om te genezen, en genees jezelf en alle anderen, want jij bent degene die weet hoe je je helende krachten moet gebruiken.

100. Neem je tijd, neem je tijd, veeg de tranen uit je ogen, verspil je tijd niet, probeer te helen wat gebroken is. Je zou nooit weten wiens beurt het is om je te inspireren. Je zou nooit weten wat je moet zeggen, je zou nooit weten wiens verhaal het zou inspireren.

101. Zij die de tijd nemen om te genezen, vinden hun ware zelf terug.

Het is waar dat het tijd kan kosten om te genezen, maar dat is niet erg. Het betekent alleen dat je individueel aan je problemen en je doelen werkt met de beste bedoelingen. Als je ooit het gevoel hebt dat je er te lang over doet om te genezen van iets in je leven, probeer je dan geen zorgen te maken. Geef jezelf de tijd die je nodig hebt om het te verwerken – het zal het uiteindelijk allemaal waard zijn.

Ik hoop dat je deze take your time to heal quotes leuk vond. Vriendelijk deel deze post met uw vrienden en geliefden. Dank u voor het lezen.