Niemand Is Zoals Jij

No One is Like You Quotes

Liefde is iets moois, vooral als je verliefd bent op de juiste persoon. Alles aan die persoon lijkt je juist. Wanneer je verliefd bent op iemand, is er niemand anders met wie je liever zou zijn dan degene die je hart heeft veroverd.

Je wilt dat ze weten hoe speciaal ze zijn en hoeveel ze voor je betekenen. Zelfs als ze je onrecht aandoen, zie je dat door de vingers. Je moet hen laten weten wat je voor hen voelt, maar het is belangrijker dat je het goed doet, op een manier die hun hart zal doen smelten.

Ik heb het op me genomen om u de beste citaten ter beschikking te stellen die u kunt gebruiken om uw gevoelens aan uw partner uit te drukken.

De niemand is zoals jij citaten hieronder zullen je helpen dat uit te drukken op een manier die hen meer verliefd op je zal maken.

Niemand is zoals jij

Niemand is zoals jij. Ik heb nooit een liefde gekend zoals de onze. Elke dag word ik wakker naast mijn geestverwant, degene met wie ik alles kan delen. Er is niemand anders met wie ik mijn leven zou willen delen, wetende dat het levenslang en gezond, gelukkig en opwindend zal zijn. Ik hou van je.

1. Ik hou van je. Er is niemand anders zoals jij. Je laat mijn hart een slag overslaan, en je weet altijd precies wat je moet zeggen. Ik heb nog nooit iemand gevonden die zo perfect geweldig is als jij.

2. Jij bent de liefde van mijn leven. Ik kan niemand anders bedenken die me laat voelen wat ik voor jou voel. Je bent ongeëvenaard, uniek, en niemand kan ooit jouw plaats innemen.

3. Als ik aan je denk, is er niet één ding dat me te binnen schiet. Je schoonheid gaat mijn bereik te boven, je elegantie overstijgt het gewone en je kwetsbare hart is als een kostbaar juweel. Je bent zo bijzonder en er is niemand zoals jij.

4. Je bent een van de belangrijkste mensen in mijn leven gebleken. Als ik in je ogen kijk, zie ik iets wat niemand zich kan voorstellen. Er is niemand zoals jij. Ik hou van je omdat je jezelf bent en niemand kan die plaats in mijn hart innemen.

5. Door jou voel ik me zo speciaal, zo verzorgd. Je hebt me een betere definitie van liefde gegeven dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Jij bent het soort man dat mijn kloppend hart nieuw leven heeft ingeblazen. Je bent zo anders dan alle anderen en daarom vind ik je geweldig.

6. Je bent mijn favoriete persoon in de wereld. Iedereen brengt je iets anders. Momenten met jou zijn nooit saai en ik ben altijd verbaasd over hoeveel gevoelens je inspireert. Inderdaad, er is niemand zoals jij. Ik hou van je.

7. Je bent heel speciaal voor mij, ik weet dat je hetzelfde voelt. Bedankt dat je mijn beste vriend en minnaar bent, bedankt dat je voor me zorgt. Jouw liefde heeft me gemaakt tot wie ik ben. Ik hou zoveel van je.

8. Het maakt niet uit wat we doen of waar we heengaan, mijn wereld is perfect nu ik bij jou ben. Je bent zo perfect in elk opzicht. Ik hou ervan hoe je me aan het lachen maakt, hoe je lacht en hoe je ogen oplichten als je me ziet. Ik wou dat ik elke seconde van de dag met jou kon doorbrengen.

9. Je bent zo’n speciaal persoon. Ik wil je laten weten dat ik alle liefde, vriendelijkheid en vriendschap waardeer die je me hebt laten zien. Ik hoop dat het leven je goed behandelt en dat je dromen uitkomen. Ik waardeer elk moment met jou.

10. Er is niemand zoals jij. De mensen om je heen kunnen niet anders dan glimlachen en zich goed voelen in jouw aanwezigheid. Het zijn niet alleen de woorden die je zegt, maar de manier waarop je ze zegt die het grootste verschil in de wereld maken. Je bent geliefd.

11. Ik ben graag in je buurt omdat er een gevoel van acceptatie en goede wil in de lucht hangt. Ik wou dat ik het kon opvangen en aan iedereen geven die het nodig heeft. Bedankt dat je trouw blijft aan jezelf.

12. Ik wilde je zeggen dat ik je een geweldig persoon vind en ik geniet altijd van onze gesprekken. Er is niemand zoals jij. Bedankt dat je mijn vriend bent. Ik hou toch van je.

13. Je bent uniek. Ik heb nog nooit iemand zoals jij ontmoet. Je onderscheidt je van de rest, niet door hoe mooi je bent of hoe perfect je lijkt, maar door je karakter. Je bent aardig en slim, met gevoel voor plezier en avontuur.

14. Je bent zo anders dan iedereen die ik ken, zo uniek en speciaal. Je bent ongelooflijk, gepassioneerd en mooi in elk opzicht. Ik ben zo blij dat ik je mijn vriendje mag noemen. Ik hou zoveel meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken.

Niemand kan zijn zoals jij

Niemand kan zijn zoals jij. Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet. Niemand kan me laten lachen, glimlachen of voelen zoals jij dat doet. Door jou voel ik me compleet, geliefd en mooi. Ik ben zo gelukkig je vriendin te zijn.

15. Jij bent de enige voor mij. Niemand kan zijn zoals jij. Je maakt me aan het lachen en je maakt mijn dag wat vrolijker. Je bent het beste deel van mijn leven. Ik hou van je met heel mijn hart.

16. Je bent het meest geweldige meisje dat ik ooit heb ontmoet. Je brengt helderheid en geluk in mijn leven dat niemand anders heeft kunnen doen. Je geeft me hoop, je laat me beter voelen, je laat me weer lachen, je laat me de hele tijd lachen, en er is niemand anders zoals jij.

17. Jij bent de liefde van mijn leven, de meest geweldige man die ik ken. Ik zou onze liefde voor niets ter wereld willen ruilen. Je brengt me zoveel vreugde dat ik niet kan stoppen met glimlachen. Ik hou elke dag meer van je.

18. Je bent een inspirerend juweeltje; uniek op alle mogelijke manieren. Je inspireert me om te dromen buiten mijn bereik, troost me als ik in nood ben en houdt onvoorwaardelijk van me. Niemand kan zijn zoals jij. Ik zou je nooit kunnen laten gaan.

19. Ik hou zoveel van je. Bedankt dat je er altijd voor me bent, voor me zorgt en me liefde en steun geeft. Ik waardeer alles wat je voor me doet.

20. Je bent zo mooi voor mij, zo aardig en geweldig. Je bent geweldig in elk opzicht en ik ben zo gelukkig dat je van mij bent. Niemand kan zijn zoals jij. Ik hou zoveel van je.

21. Ik heb nog nooit iemand als jij ontmoet. Je hebt zo’n goede ziel en een geweldig hart. Ik ben zo blij dat we elkaar ontmoet hebben, en ik ben zo trots dat ik je de mijne mag noemen. Bedankt voor alles wat je voor me doet. Ik hou van alles.

22. Jij bent mijn reden om te ademen, jij bent de sterren aan de hemel, jij bent al mijn dromen die uitkomen. Niemand kan zoals jij zijn, want er is er maar één van jou, en ik hou meer van jou dan wat dan ook.

23. Ik ben zo blij dat we samen zijn. Niemand kan zoals jij zijn, en dat is maar goed ook. Je bent het beste wat me ooit is overkomen en als ik alles over kon doen, zou ik dezelfde keuze maken. Ik hou van je.

24. Elke dag zie ik hoe gelukkig ik ben om jou in mijn leven te hebben. De afgelopen twee jaar waren de beste van mijn leven, en ik kan niet wachten op nog vele jaren samen. Ik hou van je.

25. Ik hou van de manier waarop je me laat voelen, ik hou van het geluk dat je in mijn leven brengt. Je bent zo speciaal en uniek, ik kan niet stoppen aan je te denken. Ik hoop dat je weet hoeveel ik van je hou, en dat het elke dag groeit.

26. Niemand is met jou te vergelijken, niemand doet iets zoals jij. Je bent de beste van allemaal, en ik kan niet stoppen met van je te houden. Ik hou ervan hoe geweldig je me laat voelen, en niets is te vergelijken met hoe gelukkig en veilig je me laat voelen in je armen.

27. Je bent mijn rots, mijn zielsverwant en de liefde van mijn leven. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb. Je bent zo uniek, en niemand kan zoals jij zijn. Ik geniet ervan om tijd met je door te brengen.

28. Je bent een geweldige vriend en een geweldig vriendje. Ik hou van de manier waarop je lacht, en de persoon die je bent als je over je dag praat. Je bent een geweldige luisteraar, en nog beter in het geven van advies. En bovenal ben je heel lief.

No One Like You My Friend Quotes

Er is niemand zoals jij, mijn vriend. Je bent de beste en ik wil je in mijn leven, voor altijd. Dit leven, deze wereld is zoveel beter met jou in de buurt. Ik hou van je.

29. Mijn vriend, er is niemand zoals jij. Je ogen schitteren als je lacht. Je stem is als een melodie voor mij. Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit gekend heb en ik kan niet wachten om je nog beter te leren kennen.

30. Ik ben nog nooit zo zeker geweest van iets in mijn leven. Ik hou zoveel van je. Je bent mijn wereld, mijn liefde, mijn leven. Er zal nooit een dag komen dat ik niet van je hou met alles wat ik ben en als die dag komt, zal ik het niet erg vinden want dan heb ik al alle liefde die er toe doet.

31. Ik weet nog steeds niet hoe je het voor elkaar krijgt om zo geweldig te zijn, maar ik ben blij dat je dat bent. Er is niemand zoals jij. Je bent mijn beste vriend en ik hou van alles aan je. Je bent de liefste persoon die ik ooit heb ontmoet, de grappigste ook. Ik hou van je.

32. Niemand kan zoals jij zijn, mijn vriend. Ik hou van je rare gevoel voor humor, je rare trekjes en je manier om me elke dag geliefd te laten voelen. Ik hoop dat je weet dat je zelfs op mijn slechtste momenten aan mijn zijde staat, wat er ook gebeurt. Dank je.

33. Als ik in je ogen kijk, zie ik een liefde die eeuwig zal duren. Als ik je lippen kus, proef ik eeuwige gelukzaligheid. En als je me stevig vasthoudt, verenigt ons hart zich en klopt als één. Jij bent mijn liefde en mijn hart. Niemand zal ooit jouw plaats innemen, want er is niemand zoals jij.

34. Hoewel ik het al eerder heb gezegd, zeg ik het nog een keer. Ik hou van je. Deze woorden vatten samen hoe ik me voel, maar kunnen niet echt beschrijven hoe mijn hart klopt als ik je zie of denk aan onze toekomst samen. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb en hou meer dan ooit van je.

35. Ik ben zo gelukkig dat ik een vriend als jij heb gevonden. Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet en ik ben geobsedeerd door je. Ik zou de hele dag over je kunnen praten. Je geweldige persoonlijkheid, gevoel voor humor, glimlach, ogen; alles. Ik hou van je.

36. Elke keer als ik thuiskom van mijn werk, gaat mijn hart tekeer omdat ik zo blij ben je te zien. Een perfecte dag voor mij is wanneer ik tijd met jou kan doorbrengen. Er is niemand zoals jij, mijn vriend.

37. Niemand is zoals jij en niemand zal dat ooit zijn. De liefde die ik voor je heb stroomt over naar elke hoek van mijn wezen. Je bent mijn vriend, mijn vertrouweling, en ik zal altijd van je houden.

38. Ik heb nog nooit iemand als jij ontmoet. Ik heb nog nooit zo’n diepe band met iemand gehad. Je maakt me aan het lachen, je laat me huilen en je laat me elke dag lachen. Ik hou ervan hoe je je emoties zo vrij toont en ze naar iedereen uit. Het laat mijn hart smelten. Niemand is zoals jij, en ik kan niet wachten om meer tijd met je door te brengen.

39. Ik vind je zo geweldig en schattig. Je brengt altijd een glimlach op mijn gezicht en ik aanbid je gewoon. Je bent uniek, de enige die me compleet maakt. Er is niemand zoals jij, mijn vriend.

40. Ik hou van alles aan je; de manier waarop je denkt en de manier waarop je het leven ziet. Je maakt me blij als ik verdrietig ben en geeft me hoop als alles hopeloos lijkt. Soms voel ik me zo gelukkig dat ik iemand heb gevonden die zo perfect is als jij. Je bent uniek in je soort.

41. Je hebt mijn leven op zoveel manieren veranderd, je hebt me hoop gegeven, zelfs als ik het niet kon zien. Je vriendschap is sterk en standvastig en vooral echt. Je bent zo zorgzaam en begripvol, ik ben elke dag dankbaar dat ik je in mijn leven heb. Er is niemand zoals jij.

42. Ik hou zoveel van je en weet niet waar te beginnen. Je schoonheid is onbeschrijfelijk, je hart straalt van liefde en mededogen, geluk en succes omringen je. Ik ben zo gelukkig om jou als vriend te hebben. Je bent elk groots ding in het leven waard, en samen zullen we ze allemaal bereiken.

Niemand is zoals jij Citaten voor haar

Niemand is zoals jij. Ik ben de jouwe en jij bent de mijne. Dit alles is bedoeld voor de hele eeuwigheid. Ik hou van je en van elk stukje van je, want niemand is zoals jij. Jij bent de ware voor mij.

43. Jij, mijn lief, bent echt uniek. Ik heb mijn hele leven geprobeerd je te vinden. Het kan me niet schelen wat de toekomst ons brengt, want ik weet dat jij en ik in mijn hart altijd samen zullen zijn. Op het moment dat we alleen zijn, begint ons plezier.

44. Mijn enige echte, mijn rots in de branding. Ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben. Ik kan me geen leven zonder jouw liefde voorstellen. Elk klein ding dat je doet vult mijn hart met vreugde. Jij bent het licht in mijn wereld, en er is niemand zoals jij. Ik wil je alleen maar gelukkig maken.

45. Ik hou ervan als je lacht. En ik hou er nog meer van als ik de reden ben dat je lacht. Niemand is zoals jij. Niemand kan ooit aan jouw schoonheid tippen. Je bent vriendelijk, lief en attent. Ik hou van je glimlach, je ogen en de manier waarop je lacht. Ik hou van alles aan jou.

46. Ik kijk elke dag naar je en dat maakt me gelukkiger dan wat dan ook in deze wereld. Je bent als geen ander die ik ooit heb ontmoet en ik ben zo dankbaar. Onze liefde is als geen ander en ik kan mijn handen niet van je afhouden. Ik hou van je omdat er niemand is zoals jij.

47. Ik glimlach als ik je gezicht zie, mijn hart klopt sneller als je me vasthoudt. Jouw armen zijn een veilige plek waar ik mezelf kan zijn. Je maakt me gelukkiger dan woorden ooit kunnen zeggen en ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben.

48. Er is niemand zoals jij op aarde, en mijn leven is zoveel beter omdat jij erin zit. Je bent uniek. Er zal nooit een ander zijn zoals jij. Je bent zo speciaal voor me en ik hou van wie je bent en wat je voor me betekent. Ik hou van je.

49. Ik hou zoveel van je. Je bent de meest speciale persoon in mijn leven. Je maakt mijn leven elke dag beter. Ik hoop de rest van ons leven samen door te brengen, oud en rimpelig worden en uiteindelijk kinderen krijgen. Ik hou van je.

50. Schat, je bent de beste die er is. Ik hou ervan hoe je me altijd weet op te vrolijken als ik down ben. Je weet echt hoe je een slecht humeur kunt laten verdwijnen. Ik verdien niet iemand die zo aardig en liefdevol is als jij, maar ik ben blij dat er iemand als jij in mijn leven is.

51. Er is niemand zoals jij, schatje. Elke dag word ik meer verliefd op je, en elke minuut die ik met je doorbreng maakt dat ik nog meer bij je wil zijn. Ik wil je de hele wereld geven omdat je het verdient.

52. Elke dag laat je me van je houden. Elke dag maak je van mij een beter mens, en elke avond dank ik mijn gelukkige sterren dat je mij gekozen hebt. Ik weet niet waarom je mij koos uit alle mannen in de wereld, maar ik ben zo blij dat je dat deed. Ik hou van je.

53. Je bent de mooiste vrouw in mijn ogen en ik kan onmogelijk meer van je houden dan nu. Er zijn geen woorden om nauwkeurig te beschrijven hoe ik me voel. Je bent een geweldig persoon die voor me zorgt, en er is niemand zoals jij. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben.

54. Ik hoop dat onze paden zich weer kruisen zodat we samen deze grote berg kunnen blijven beklimmen. Bedankt voor alles. Bedankt dat je zo’n geweldige vrouw bent. Bedankt voor alle liefde en steun die je me hebt gegeven, wat er ook gebeurde. Bedankt dat je me door moeilijke tijden heen helpt en er bent om goede tijden te vieren. Je betekent meer voor me dan je ooit zult weten.

55. We zijn zo verschillend en daarom werken we zo goed samen. We zijn niet zoals iedereen, we zijn uniek. In het begin had je misschien wat tijd nodig om mij te begrijpen, en andersom; maar ik ben zo blij dat we elkaar nooit hebben opgegeven. We zijn samen zo gegroeid en nu zijn we beter dan ooit.

56. Je bent lief, mooi en slim. Je bent mijn wereld, mijn reden van bestaan. Ik hou gek en volkomen van je, gelukkig en verdrietig zonder spijt. Je laat mijn hart overslaan, mijn knieën slap worden en mijn hoofd oplichten. Je bent de beste vrouw die ik ooit gekend heb en ooit in dit leven zal kennen.

Niemand is zoals jij Quotes voor hem

Niemand is zoals jij. Je bent uniek en daarom zou ik alles voor je doen. Bedankt dat je van me houdt zoals ik gehouden wil worden. Ik hou ook van jou.

57. Er is niemand zoals jij. Elke gedachte aan jou in mijn hoofd wordt gevolgd door een beeld van je gezicht. Elk moment dat ik je stem niet hoor, sterft er een stukje van mij. Mijn liefde voor jou is eeuwig.

58. Ik kan niet wachten om de rest van de eeuwigheid samen door te brengen als één in een ander leven! Onze liefde is groter dan ik me ooit had kunnen voorstellen en ik dank God elke dag dat hij jou in mijn leven heeft gebracht. Ik zou niemand anders willen. Je bent er één uit duizenden, en niemand is zoals jij.

59. Je bent zo uniek, en ik kan nooit iemand als jij vinden. Jouw liefde brengt me vreugde en vrede die ik niet kan bevatten. Je bent de beste man die ik ooit in mijn hele leven heb ontmoet. Ik hou van je.

60. Er is niemand zoals jij. Alles aan jou is perfect, van je ogen tot je geweldige lach. Ik hou elke dag meer van je en kan niet stoppen met glimlachen als ik aan je naam denk.

61. Er is niemand zoals jij, daarom wil ik je nooit verliezen. Als ik jou zou verliezen, zou ik nooit iemand als jij kunnen vinden. Ik zou de liefde gewoon opgeven, want ik zou nooit meer van iemand kunnen houden dan van jou.

62. Je bent de meest geweldige persoon in deze wereld, en ik heb geluk dat ik iemand heb gevonden die zo geweldig is als jij. Je bent lief, grappig en zo knap voor me. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Bedankt dat je in mijn leven bent en ik hou zielsveel van je.

63. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Ik hou zoveel van je dat het soms pijn doet. Je bent mijn favoriete persoon in de wereld en ik ben zo gelukkig met jou. Je steun betekent alles voor me en ik hou van onze dagelijkse gesprekken. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft.

64. Ik hou van je. Die woorden beschrijven niet eens de diepte van mijn gevoelens voor jou. Ik denk constant aan je en kijk altijd uit naar de volgende keer dat ik je zie. Inderdaad, er is niemand zoals jij.

65. Liefde is iets ingewikkelds, maar bij jou is het simpel, natuurlijk en makkelijk. Ik kan eeuwig doorgaan, maar dat bewaar ik voor als we elkaar weer zien, want ik kan niet wachten.

66. Ik hou zoveel van je. Ik zie je graag opgewonden raken van je passies en je glimlach de kamer zien oplichten. Je bent de beste vriend die ik me kan wensen. Er is niemand zoals jij.

67. Je bent zo geweldig. Ik hou ervan je vriendin te zijn, en ik ben zo blij je als mijn beste vriend te hebben. Je brengt elke dag zoveel vreugde in mijn leven dat ik niet kan stoppen met glimlachen. Bedankt dat je jezelf bent, en dat je ook van mij houdt.

68. Je maakt me zo gelukkig. Ik kan nog steeds niet geloven dat we elkaar gevonden hebben. Bedankt voor de liefde en steun die je me geeft. Ook al is de toekomst onzeker, zolang ik jou bij me heb, weet ik dat alles goed komt. Ik hou van je.

69. Er is niemand zoals jij. Ik hoop dat je weet hoeveel ik je bewonder, respecteer en van je hou. Ik kan me geen dag zonder jou of een leven zonder jouw aanwezigheid voorstellen. Je bent de liefde van mijn leven, mijn soulmate en mijn vertrouweling.

70. We hebben als koppel zoveel meegemaakt, zoveel mooie momenten en moeilijke tijden. Als mijn liefde een oceaan kon bouwen, zou hij niet groot genoeg zijn om te verwoorden hoeveel ik van je hou.

Hallo daar. Ik weet zeker dat je het leuk vond om de collectie niemand is zoals jij daarboven citeert. Ik weet ook zeker dat ze zullen helpen de band die je hebt met je geliefde te versterken.

Graag uw commentaar en deel het met anderen. Dank u.