Niemand Kan Je Zegeningen Stoppen Quotes

No One Can Stop Your Blessings Quotes

Voor een gelovige geldt: hoe meer je God prijst en aanbidt, hoe meer Hij je zegent. Wanneer u Hem aanbidt, is het onmogelijk dat uw zegeningen worden tegengehouden. Niemand kan uw zegeningen tegenhouden, want God heeft de controle over uw leven.

Er staan veel verhalen in de Schrift waarin God zijn volk zegende als het Hem aanbad en prees.

De waarheid is dat je omringd bent door engelen en dat God je in overvloed heeft voorzien, maar wat heb je daaraan als je je zegeningen buitensluit? Je kunt de grootste zegeningen ooit ontvangen en toch niets ontvangen.

Dat is de verschrikkelijke realiteit. Als je je hart, geest en ziel niet openstelt om de zegeningen toe te laten in en door je heen te komen, dan worden ze buitengesloten van je leven. Het is alsof je een baby een potlood, papier en speelgoed geeft en verwacht dat hij een boek schrijft. Hij is daar gewoon nog niet toe in staat. Dat is waar we met de meeste mensen zijn als het gaat om het ontvangen van zegeningen, omdat we ons er niet op hebben voorbereid.

Maar als je eenmaal voorbereid bent op je zegeningen, dan kan niemand, ik bedoel absoluut niemand die tegenhouden. Hier zijn de beste niemand kan je zegening stoppen citaten voor je om te gebruiken om je aan te moedigen en jezelf eraan te herinneren dat je zegeningen niet kunnen worden gestopt.

Niemand kan je zegeningen stoppen Quotes

Zegeningen zijn een geschenk van boven. Hoe meer dankbaarheid je hebt, hoe meer zegeningen je zult ontvangen. Niemand kan uw zegeningen tegenhouden; niet uw vrienden, familieleden of kennissen en zeker niet de duivel zelf.

1. Niemand kan je zegeningen tegenhouden als je bereid bent uit te stappen en de zegen te zijn.

2. Niemand kan je zegeningen tegenhouden. Dat is Gods werk, en zijn werk is nooit klaar.

3. Niemand kan je zegeningen tegenhouden. Je hebt altijd geweten dat ze onderweg zijn. Ze zullen tot u komen zo zeker als de zon opkomt, en ze zullen zo prachtig zijn als een nieuwe dag.

4. Laat los wat je niet nodig hebt, grijp wat je had moeten hebben, en kijk hoe het zich ontvouwt. Niemand kan je zegeningen tegenhouden.

5. Laat niemand je vreugde stelen en je ervan weerhouden de zegeningen te zien die het leven te bieden heeft.

6. God heeft een speciaal plan voor jou. Alles wat je moet doen is trouw blijven aan je natuurlijke zelf, en je zult gezegend worden.

7. Het leven is een geschenk, ontvang het. Het leven is een zegen, koester het. Het leven is een lied, zing het. Het leven is een uitdaging, ga die aan.

8. Sommige dagen moet je jezelf knijpen om je zegeningen te geloven. Wat voor jou bestemd is zal je niet passeren. Wat niet voor jou bestemd is, zal aan de kant vallen.

9. Als je wilt dat je dromen uitkomen, moet je eerst wakker worden, dan kan niemand je gebeden tegenhouden.

10. Niemand kan je zegeningen tegenhouden als je er zelf in gelooft.

11. Het wordt tijd dat je stopt met denken aan je problemen en begint te denken aan je zegeningen.

12. Vandaag is een zegen! God heeft iets heel speciaals voor je in petto. Stop niet met geloven. Blijf gezegend, mijn vriend. Niemand kan jouw zegen stoppen.

13. Elke kleine zegening is het begin van iets moois.

14. Niemand kan je zegeningen tegenhouden als je niet bang bent om op hun tenen te trappen.

15. Niemand kan je zegeningen tegenhouden. Blijf trouw.

16. Het maakt niet uit of anderen niet in je geloven, want als je dromen uitkomen, weet je dat uiteindelijk niemand je zegeningen kan tegenhouden.

17. Als niemand uw zegeningen kan tegenhouden, wie laat u dan tegenhouden om ze te ontvangen?

18. Je kunt de zegeningen niet stoppen. Ze blijven komen.

19. Niemand kan je zegeningen stoppen, bij de gratie van God. Niemand kan de zegeningen van een goed leven tegenhouden.

20. Gezegend zijn is beseffen dat je de bron bent van je eigen geluk.

21. Niemand kan voorkomen dat de zegeningen jouw kant op komen. Tel uw zegeningen en leef een gezegend leven vandaag!

22. Het leven is te kort en onvoorspelbaar om te stressen over kleinigheden. Je bent gezegend. Je bent genoeg. Je hebt de mogelijkheid om een impact te hebben op deze wereld. Niemand kan dat van je afnemen of je zegeningen stoppen.

23. Je zegeningen komen nu naar je toe en je kunt ze niet tegenhouden. Wees er gewoon klaar voor, anders gaan ze aan je voorbij.

24. Je zegeningen zouden niet kunnen stoppen, dus verspil geen tijd met je zorgen te maken over wat anderen denken. Jouw doel is groter dan je weet.

25. Laat de wereld weten dat je leven gezegend is met zegeningen. Niemand kan uw zegeningen stoppen.

26. Niemand kan uw zegeningen tegenhouden. Soms zul je ze van het ene vat naar het andere moeten verplaatsen.

27. Niemand kan voorkomen dat uw zegeningen tot u komen.

28. Vergeet niet dat niemand uw zegeningen kan tegenhouden. God is erop uit om je zijn genade en liefde te tonen; hij wil dit voor jou.

29. Je bent een zegen voor anderen en de wereld en niemand kan die zegen tegenhouden.

30. Of je nu gelooft in een hogere macht, of in de kracht van positief denken en hard werken, je zegeningen zijn niet te stoppen.

31. Niets kan de zegeningen tegenhouden als we op Gods pad zijn.

32. Het zomerseizoen is bijna voorbij, maar je zegeningen zullen nooit eindigen. Blijf omhoog kijken, en blijf anderen zegenen.

33. Hoe meer je looft, hoe meer het universum je zegeningen zal schenken en niemand kan dat tegenhouden.

34. Niemand kan je zegeningen tegenhouden als je er niet in gelooft.

35. Niemand kan je zegeningen tegenhouden als je ze blijft delen.

36. Niemand kan uw zegeningen tegenhouden als God aan uw kant staat.

37. Niemand kan voorkomen dat je zegeningen naar je toe komen. Als je leeft met dankbaarheid, geloof en vertrouwen in je Schepper, zal het Universum je ondersteunen.

38. We zien ze misschien niet altijd. We geloven ze misschien niet altijd. Maar zegeningen zijn overal om ons heen.

39. Voor zover ik kan zien, is er niemand die jouw zegeningen kan tegenhouden.

40. Wacht niet tot je zegeningen komen; laat los, en ze zullen je vinden, ze zijn niet tegen te houden.

41. Niemand kan je zegeningen tegenhouden. Doe wat je gelukkig maakt.

42. Niemand kan je zegeningen tegenhouden als je God op de eerste plaats zet.

43. De reden waarom het zo belangrijk is om goed te doen en positief te blijven, is dat niemand je zegeningen kan stoppen.

44. Niemand kan voorkomen dat je zegeningen in en uit je leven stromen. Vertrouw erop dat het universum je goede dingen in overvloed zal blijven brengen.

45. Mijn zegeningen komen uit de hoogste bron. Niemand kan ze voor mij tegenhouden. Ik ben vrij om ze te ontvangen. Ik ben vrij om ze te danken.

46. Je zegeningen omringen je. Niemand kan je tegenhouden ze te ontvangen.

47. Niemand kan je zegeningen tegenhouden als je ze wilt hebben.

48. Niemand kan jouw zegeningen in het leven tegenhouden. Niet voor jou, niet voor iemand anders. Het universum heeft grote plannen voor jou.

49. Niemand kan voorkomen dat je zegeningen naar je toe komen. Je moet geloven in de schoonheid van je eigen ziel. Dus stap de wereld in en straal.

50. Niemand kan je zegen tegenhouden. Je kunt alles laten gebeuren als je maar gelooft.

51. Je zegeningen worden niet tegengehouden. God is de auteur van uw toekomst en hij schrijft die elke dag sinds uw geboorte.

52. De zegeningen van het leven kennen geen grenzen! Zorg ervoor dat je de dagelijkse zegeningen in je leven niet over het hoofd ziet.

53. God heeft een plan voor jouw leven. Zijn zegeningen zullen uw kant op blijven komen, ongeacht wat u vandaag te wachten staat! In alles dank je wel!

Niemand kan uw zegeningen tegenhouden, want God heeft u alles al gegeven in Christus. Waar Hij u ook heeft geplaatst, welke verantwoordelijkheid Hij u ook heeft gegeven, en welke pijn Hij u ook heeft laten ervaren, Hij heeft het niet gegeven zodat u een leven van ontzetting zou kunnen leiden, maar juist zodat u er uiteindelijk als winnaar uit zou komen.

Wat betekent dat voor iemand die wanhopig op zoek is naar zegeningen? Het betekent dat hij een trouwe rentmeester moet zijn van wat de Heer hem heeft gegeven – alles – en dat hij moet besluiten zijn omstandigheden nooit te scheiden van zijn identiteit als kind van God. Dat is waar de ware zegen vandaan komt, en niets anders volstaat.