Niemand Kan Onze Relatie Verbreken

No One Can Break Our Relationship Quotes

Relaties zijn delicaat, complex en eeuwig veranderend. Sommige relaties leiden tot een huwelijk en duren jaren, andere duren dagen en hoewel geen van beide opties per se goed of fout is, gaan de meeste mensen een relatie aan in de hoop dat die lang, zo niet levenslang, zal duren.

Een sterke relatie biedt zekerheid voor jullie beiden en laat zien hoe een liefdevol, respectvol partnerschap hoort te zijn. Eén ding dat een sterke relatie garandeert die niemand kan breken is vertrouwen. De gelukkigste relaties zijn gebouwd op vertrouwen.

De beste relatie is wanneer jullie twee de enige geheimhouders van elkaar zijn. Niemand kan zo’n relatie verbreken omdat niemand ervan weet, behalve jullie zelf.

Liefde is het belangrijkste in het leven en als je het geluk hebt het te vinden, hou je dan stevig vast en laat het nooit meer los. Ben je klaar voor wat lieve woorden en citaten van geruststelling voor je geliefde? Hier is een aantal verbazingwekkende niemand kan breken onze relatie citaten voor u om te gebruiken.

Niemand kan onze relatie verbreken

Ik hou van de manier waarop je me zo gelukkig maakt, en de manieren waarop je laat zien dat je om me geeft. Ik hou van de manier waarop je « Ik hou van je » zegt en de manier waarop je er altijd bent. Ik hou van de manier waarop je me aanraakt en hoe je me de adem beneemt. Ik hou ervan dat we gewoon onszelf kunnen zijn, niemand anders kan onze relatie verbreken omdat we zo sterk zijn.

1. We zullen voor eeuwig samen zijn. Niemand kan onze relatie verbreken, niemand kan ons uit elkaar houden.

2. We hebben geleerd lief te hebben zonder angst dat we elkaar kapot zouden maken, want niemand kan onze relatie verbreken. We hebben vooral zorgzaam kunnen zijn en intens kunnen communiceren. Je weet dat je verliefd bent als je een reden moet verzinnen om je partner te bellen of te sms’en.

3. Ik ben zo blij dat we deze prachtige relatie zijn begonnen. Ik was een puinhoop toen we elkaar ontmoetten en nu kan ik met jou lachen. Ik hou van mijn koning en er is niemand anders die onze relatie kan verbreken!

4. Niemand kan onze liefde, onze toewijding en onze inzet voor elkaar vernietigen. Als jij net zoveel van mij houdt als ik van jou, zal dit gevoel met de dag sterker worden. Samen kunnen we alles, zelfs de obstakels overwinnen die ons in het leven confronteren. Ik beloof mijn hart en mijn leven te wijden aan de liefde voor jou.

5. Niemand kan ons uit elkaar halen. Niemand zegt me wat ik moet doen, wie ik moet zijn, wat ik moet zeggen. Ik ben vrij door jou. Samen zijn we één grote menselijke knuffel tegen de koude en eenzame dag.

6. Niemand kan onze relatie verbreken, niemand kan het vernietigen. We kunnen samen zijn, We kunnen onze handen stevig vasthouden en nooit achterom kijken, Niemand kan ons uit elkaar halen, en niemand probeert dat ook maar.

7. Het zal niet makkelijk zijn, we zullen ups en downs hebben, maar ik wil dat je weet dat wat er ook gebeurt, je altijd mijn baby zult zijn. We maken het gewoon goed, want niemand kan onze relatie verbreken.

8. Niets kan ons uit elkaar halen. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben, en ik weet zeker dat niemand onze relatie kan verbreken. Je maakt me zo gelukkig. Je bent nu mijn leven.

9. Hoe moeilijk het soms ook is om voor de relatie te vechten, je hebt nog steeds de kracht om te slagen. Niemand kan onze relatie verbreken, zolang we het blijven proberen en van elkaar houden.

10. Onze relatie is zo krachtig, dat niemand het kan breken. Het wordt elke dag sterker, en onze liefde groeit. Ik ben zo gelukkig om jou te hebben en ik kijk er al naar uit om de rest van mijn leven met jou door te brengen.

11. Niemand kan onze speciale relatie verbreken. We zijn gewoon te goed en houden te veel van elkaar. Ik kijk nu al uit naar zaterdagavond en we hebben nog niet eens tijd met elkaar doorgebracht. Je bent het beste vriendje ooit!

12. Jij bent mijn zielsverwant, jij bent de liefde van mijn leven. Onze liefde is zo sterk dat niemand het kan breken.

13. Iedereen heeft het vermogen om verliefd te worden, om de vreugde van vlinders en regenbogen te voelen. Er zijn mensen die zeggen dat het niet voor jou bestemd is om gelukkig te zijn. Je bent voorbestemd voor verdriet en ellende, maar ik zeg met mij aan je zijde kan niemand ons uit elkaar halen of naar beneden halen.

14. Niemand kan onze relatie verbreken, we zijn samen door dik en dun. We zullen nooit opgeven, wat er ook gebeurt. We zullen voor eeuwig en altijd van elkaar houden.

15. Mijn schat, Mijn koningin, Mijn engel, Niemand kan onze relatie verbreken. Het is te sterk, het is te goed. Gebonden door een onverwoestbare draad en gedefinieerd door een liefde die nooit zal eindigen. Ik kan niet wachten om wakker te worden en elke dag met je te knuffelen! Ik hou meer van je dan van alle sterren aan de hemel.

16. Ik ben zo verliefd op je dat ik niet kan stoppen met dromen over je. Je bent de beste vriendin die een man zich kan wensen. Ik heb geluk met jou en niemand kan onze relatie verbreken.

17. Ware liefde kan niet gebroken worden. Liefde is als het leven, het heeft zijn ups en downs. Maar liefde zonder trouw is niets, daarom vertrouw ik je en geloof ik in je. Want als je iets zo graag wilt, kan niemand je relatie verbreken.

18. Niemand kan onze relatie verbreken, eindelijk heb ik iemand gevonden om van te houden. Je hebt me gelukkig gemaakt en ik beloof dat ik alles voor je zal doen, niet alleen vandaag en morgen, maar voor de rest van mijn leven.

19. Niemand kan onze relatie verbreken. We staan samen sterk, we wandelen samen. De lasten van de wereld en relaties zijn niets voor ons. We hebben veel triomfen en beproevingen gehad, maar we komen er doorheen omdat onze liefde sterker is dan elke storm.

20. Ik hou van je, schat. Geen van hen kan onze relatie verbreken en een gelukkig gezinsleven hebben. Ik weet dat niemand van me kan houden zoals jij en niemand de persoon kan zijn die me compleet maakt.

21. Niemand kan de liefdesrelatie tussen ons verbreken. Ik hou zoveel van je, en ik hoop dat dat nooit verandert. Het is moeilijk te geloven dat jij en ik het kunnen volhouden, maar dat hebben we. Ik herinner me nog de eerste dag dat we elkaar ontmoetten. Toen je me met die ogen aankeek, wist ik dat niemand je ooit kon vervangen.

22. Niemand kan onze relatie verbreken. We hebben zoveel liefde en gelach dat onze band eeuwig zal duren. Jij bedenkt altijd creatieve manieren om mij je liefde te tonen en ik hoop hetzelfde voor jou te doen. We zijn een team, we zijn elkaars beste vrienden, vertrouwelingen en geliefden.

23. Niets kan ons samen ten val brengen… niemand kan onze relatie verbreken! Onze relatie is alleen gebaseerd op liefde en begrip. We hebben geen negatieve kanten, alleen positieve kanten die tellen! We zijn meer dan capabel om alles aan te kunnen wat op ons pad komt en ik weet dat we alles samen zullen overwinnen.

24. Je zult me nooit uit elkaar halen omdat niemand onze relatie kan verbreken. Met jou ben ik compleet en gelukkig. En ik wil je bedanken dat je mijn leven hebt veranderd, dat je er was in mijn tijd van nood, en dat je me de gelukkigste persoon in de wereld hebt gemaakt. Ik hou van je.

25. Elke keer als ik je zie, slaat mijn hart een slag over. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder jou aan mijn zijde. Onze relatie is zeldzaam, maar het werkt perfect voor ons. Niemand kan onze relatie verbreken, want niemand anders is voorbestemd om met mij samen te zijn.

26. Wat er ook gebeurt, wie er ook wat zegt, onze liefde is sterk genoeg om alles te weerstaan. Door jou voel ik me zo goed over mezelf en ook al zijn het moeilijke tijden, het maakt ons alleen maar sterker. En ik beloof dat niemand ons ooit zal breken.

27. Niemand kan tussen ons komen, niemand. We zullen voor eeuwig en altijd van elkaar houden. Jij bent degene met wie ik de eeuwigheid wil doorbrengen.

28. Niemand kan onze relatie verbreken, behalve de dood, want we houden heel veel van elkaar. We zijn al lang samen, maar ik voel me niet verveeld, omdat we onze relatie altijd verkennen, en die is nu heel sterk.

29. God maakte geen fout toen hij ons samenbracht. Ik geloof echt dat als je bij iemand hoort te zijn, het blijft bestaan, wat er ook gebeurt in het leven. Niemand kan onze relatie verbreken.

30. Onze relatie is succesvol. Niemand kan onze relatie verbreken, we houden van elkaar, en met de steun van onze familie en schoonfamilie zullen we geen obstakels tegenkomen op onze weg naar onze levensdoelen en ons geluk. Onze relatie wordt met de dag beter!

31. Mijn liefde voor jou is oneindig en onvoorwaardelijk. Ik weet dat we voorbestemd zijn om ons leven samen te leven. Er is niemand in deze wereld die onze relatie ooit zou kunnen verbreken. Je bent echt mijn levenspartner.

32. Niemand kan onze liefde wegnemen, niemand kan ons uit elkaar halen. Als we vechten of huilen, als haat alles is wat we zien, laten we niet opgeven, want aan het einde van alles…wie kan het schelen; zolang ik nog steeds bij je ben.

33. Ik wilde je alleen laten weten dat ik van je hou en dat niemand je van me kan afnemen. Je bent mijn wereld, mijn leven en mijn alles. De dagen dat ik je gezicht niet zie doen zo’n pijn, maar als ik in je ogen kijk smelt ik in een plas slijm. Blijf voor altijd bij me!

34. Niemand kan onze relatie verbreken. Onze liefde is sterker dan elke externe kracht, fysieke barrière of emotionele test.

35. Niemand kan onze relatie verbreken, want onze liefde leeft nog steeds. Onze ware liefde maakt van elke dag een soort hemel. Ik koester het geschenk van uw liefde en de pracht van het leven in uw armen.

36. Niemand kan wegnemen wat we hebben; niemand zal ooit onze relatie kunnen verbreken. We zijn door dik en dun gegaan, maar ik weet dat onze liefde sterk genoeg is om door te gaan omdat we er samen voor staan.

37. Ik hou je stevig vast en weet dat niemand onze relatie kan verbreken. Ik vind mijn troost in jouw omhelzing en de warmte van jouw liefde die een vuur in mij aanwakkert. Wat er ook gebeurt, niets kan ons voor de rest van de eeuwigheid scheiden. Elke dag word ik dieper en dieper verliefd op je.

38. Ik geloof niet dat iemand onze relatie kan verbreken. Mijn liefde voor jou is eeuwig en echt. Met elke dag die voorbijgaat, word ik verliefder en het lijkt steeds beter te worden! Er is niets dat ons uit elkaar kan trekken.

39. Er is niemand in deze wereld die ooit de mooie band en relatie die wij hebben kan verbreken. Ik hou meer van je dan van het leven zelf en dat zal nooit veranderen!

40. Mijn vriend, die een heel bijzondere man is, houdt meer van mij dan van wie ook ter wereld. Niemand kan onze relatie verbreken. Zijn liefde voor mij is onveranderlijk, eeuwig en echt.

41. Niemand kan onze relatie verbreken. Jij bent de liefde van mijn leven. Je bent als een droom waaruit ik nooit meer wil ontwaken. Er is iets aan jou dat me het gevoel geeft dat ik de wereld kan veroveren als we samen zijn. De gedachte je te verliezen maakt me aan het huilen, en ik zal er alles aan doen om dat nooit te laten gebeuren.

42. Niemand kan onze relatie verbreken, niemand kan tussen ons en onze liefde komen. Ik zal voor eeuwig en altijd van je houden. Niemand kan ooit zoals jij zijn, ik ben zo intens verliefd op je!

43. Niemand kan onze relatie verbreken, niemand kan tussen ons komen, want ik ben met mijn vriend en MIJN LIEFDE zal nooit eindigen.

44. Niemand kan onze relatie verbreken, niemand kan tussen ons komen. Niemand kan jouw plaats innemen, ik klamp me voor de rest van mijn dagen aan je vast.

45. Niemand kan onze relatie verbreken, niemand kan onze liefde veranderen. Geen macht in de hemel of op aarde kan ons scheiden van Gods grote liefde voor ons. Wij loven de Heer en danken God voor alles wat hij voor ons heeft gedaan.

46. Ik weet dat niemand onze relatie kan verbreken, want mijn gevoelens voor jou, zijn sterker dan wat dan ook. Ik weet dat we altijd samen zullen zijn. IK HOU VAN JE.

47. Het mooie beeld van onze relatie dat we samen hebben gecreëerd, kan niemand verpesten, hoe hard ze ook proberen, en dat meende ik.

48. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb. Niemand kan onze liefde breken. Niemand anders kan ooit tussen ons komen en ons uit elkaar scheuren omdat onze liefde te sterk is.

49. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Ik hou echt van je met heel mijn hart en ziel. Niemand kan dat veranderen, niemand kan ons scheiden, zelfs de dood niet. Ik zal er altijd voor je zijn, dat beloof ik je, mijn liefste.

50. Iedereen kan een relatie verbreken, maar alleen mensen met een sterke relatie kunnen bij elkaar blijven, ongeacht de omstandigheden.

51. Niemand kan onze relatie verbreken omdat we verliefd zijn en dat is iets moois. Net als de natuur groeit de liefde elke dag. Laten we samen oud worden en nooit uit elkaar vallen. Ik zal altijd van je houden!

52. Niemand kan onze relatie verbreken. Onze liefde is het kostbaarste in de wereld. Het is zo makkelijk om te zeggen dat ik van je hou. Jij bent degene met wie ik voor altijd wil samenzijn.

53. We hebben veel ups en downs gezien in onze relatie. Het is niet altijd makkelijk om verliefd te blijven, om trouw te blijven. Maar we blijven bij elkaar uit vrije wil. We laten ons niet uit elkaar drijven door moeilijke omstandigheden. We steunen elkaar.

54. Niemand kan onze relatie verbreken. We hebben veel meegemaakt! Wij zijn de beste geliefden die er altijd voor elkaar zullen zijn. We tonen onze liefde door handen vast te houden en lange strandwandelingen te maken en overdag kijken we samen films. We maken nooit ruzie of ruzie, en we maken tijd voor elkaar. Onze relatie is perfect!

55. Wat mensen ook zeggen, niemand kan onze relatie verbreken. Ik heb en zal je altijd bijstaan.

56. Jij blijft mijn ultieme alles. Niemand kan de relatie die we delen verbreken en niemand kan je van me afnemen. Je zit levenslang aan me vast. Ik hou meer van je dan wat dan ook!

57. Niemand kan onze relatie verbreken. In deze koude en donkere wereld, zullen we samen schitteren als diamanten. Onze liefde is een licht dat niemand kan uitblazen. Door alle strijd en moeilijke tijden heen, zullen we het redden! alleen geluk, vreugde en liefde wachten op ons.

58. Ik weet dat onze liefde sterk is en dat we nooit zullen breken. Als je door het leven gaat maak je veel dingen mee, sommige goed en sommige slecht. Maar zolang we samen zijn weet ik dat er niets tussen ons kan komen.

Niemand kan je relatie verbreken als je hem zelf niet verbreekt. Dus stop met het maken van ruzie en accepteer elkaar liefdevol als deel van je leven en probeer een gelukkige en vreedzame relatie met je liefste te onderhouden.

Jullie relatie zou zeker vele malen op de proef worden gesteld en jullie zijn er sterker en verliefder uitgekomen dan voorheen. Niets en niemand kan dat ooit verbreken voor jullie.