No Words To Describe Your Beauty Quotes

No Words to Describe Your Beauty Quotes

De schoonheid van een vrouw ligt niet in de kleren die zij draagt, het figuur dat zij draagt of de manier waarop zij haar haar kamt. De schoonheid van een vrouw moet worden gezien in haar ogen, want dat is de deur naar haar hart, de plaats waar de liefde woont.

De ware schoonheid van een vrouw wordt weerspiegeld in haar ziel. Het is de zorg die ze liefdevol geeft, de passie die ze toont; de schoonheid van een vrouw groeit alleen met de jaren.

Beauty is in the eye of the beholder, zoals het oude gezegde luidt, en wanneer we die persoon zien wiens schoonheid betoverend en fascinerend is, schieten woorden misschien tekort om die schoonheid te beschrijven, want laten we eerlijk zijn, niet iedereen is een geboren dichter, maar het vinden van de juiste woorden kan moeilijk zijn, vooral als het gaat om het beschrijven van de schoonheid van iemand. Het goede nieuws is, ik heb je gedekt!

Deze verzameling no words to describe your beauty quotes zal je inspireren om je partner of vriend te vertellen dat ze zo mooi zijn.

No Words to Describe Your Beauty Quotes

Je bent prachtig, geen woorden om je schoonheid te beschrijven! Je glimlach is als zonneschijn en je maakt mijn dag mooier elke keer als ik hem zie. Ik hou van jou en je zorgzame ziel. Je weet me altijd beter te laten voelen.

1. Ik zoek nog steeds naar woorden om je schoonheid te beschrijven. Je bent zo mooi, ik kan het niet in woorden uitleggen.

2. Je bent mooier dan je denkt en ik moet nog de woorden vinden om dat te beschrijven.

3. Geen woorden om je schoonheid te beschrijven. Je bent duidelijk geen voorbeeld van slechte fotografie.

4. Geen woorden om te beschrijven hoe mooi je bent. Je bent zo mooi dat woorden niet kunnen beschrijven hoeveel we van je houden.

5. Je bent zo mooi. Je glimlach is aanstekelijk. Je ogen zijn betoverend. Je bent mijn favoriete persoon in de wereld. Er zijn geen woorden die jouw schoonheid echt kunnen beschrijven.

6. Je hebt geen woorden nodig om je schoonheid te beschrijven. Je glimlach zegt alles. Je bent niet alleen prachtig, je bent GLOW-NG.

7. Ik ben sprakeloos. Je bent zo mooi dat je mijn hart laat zingen. Je bent gewoonweg prachtig.

8. Je bent de mooiste persoon die ik ken. Je bent zo mooi mijn lief, Er is geen woord dat jouw schoonheid kan beschrijven, Je hebt een speciale manier om het goed te maken, Het is het liefste wat ik ooit heb gezien.

9. Je bent de mooiste vrouw die mijn ogen ooit hebben gezien, ik ben gezegend om bij jou te zijn, ik ben gezegend om je voor altijd de mijne te noemen, en ik ben gezegend om verliefd op je te zijn.

10. Ogen die schitteren als de sterren. Lippen die een miljoen harten kunnen doen smelten. De gloed van je gezicht is wat ik het meest bewonder. woorden zijn niet genoeg om je schoonheid te beschrijven.

11. De schoonheid van je figuur is net een duif. Ik hou zoveel van je en ik ben trots om te zeggen. Je bent mijn koningin, je bent de straal van mijn leven. Geen woorden kunnen jouw schoonheid echt beschrijven.

12. Geen woorden kunnen jouw schoonheid beschrijven. Ik wil alleen maar zeggen dat je het mooiste meisje bent dat ik ooit heb gezien. Je ziet eruit als een prinses, mijn liefste.

13. Niemand kan zo mooi zijn als jij. Jouw glimlach verlicht mijn wereld. Ik wilde je zeggen dat je er vandaag prachtig uitziet.

14. Je bent zo mooi en jong, geen woorden om je schoonheid te beschrijven eigenlijk.

15. Om heel eerlijk te zijn, heb ik geen woorden om je schoonheid te beschrijven. Daarom staat jouw naam op mijn hele hart geschreven.

16. Ik heb geen woorden om je schoonheid te beschrijven. Je bent de mooiste persoon in deze wereld. Als ik aan je denk verdwijnen al mijn zorgen.

17. Jij bent de reden waarom ik nu lach. Door jou kan ik ‘s nachts rustig slapen. Je bent zo mooi dat ik niet kan stoppen aan je te denken.

18. Ik moet blind zijn geweest om het niet eerder te zien. Jouw schoonheid is iets waarvan ik nooit wist dat het bestond. Ik moet verloren zijn geweest in mijn eigen verdriet, want jouw vriendelijkheid en liefde waren de enige dingen die me er doorheen hielpen.

19. De schoonheid van je glimlach. De gratie van je loopje. De warmte van je ogen. De zachtheid van je aanraking. De charme van je stem. Geen woorden om je schoonheid te beschrijven.

20. Je bent de mooiste vrouw ter wereld, en ik ben de gelukkigste man ter wereld, om een prachtige vrouw als jij te hebben en te houden, mijn hele leven lang.

21. Geen woorden om je schoonheid te beschrijven, geen woorden om het gevoel te beschrijven. De vreugde om bij jou te zijn kan nooit worden uitgelegd.

22. Geen woorden om je schoonheid te beschrijven, ik ben zo blij dat ik je gevonden heb. Je bent zo speciaal voor mij.

23. Je maakte me zo gelukkig, nu kan ik niet ademen. Ik kan ‘s nachts niet slapen omdat je niet aan mijn zijde staat. Er zijn geen woorden om jouw schoonheid te beschrijven.

24. Baby, je bent er één uit duizenden. Geen woorden om je schoonheid te beschrijven. Toen je mijn leven binnenkwam, maakte je me gelukkig en compleet.

25. Het zou voor mij een wonder zijn om woorden te vinden om jouw schoonheid te beschrijven. De manier waarop je ogen zijn en de manier waarop je naar me kijkt maakt dat ik je in mijn armen wil houden.

26. Ik wil je zeggen hoe mooi je er vandaag uitziet. Ik weet niet of je ogen blauwer zijn dan de zee of dat de lucht groener is dan het gras waarop we lopen. Ik hou van je en bewonder je schoonheid.

27. Je bent zo mooi. Je kunt je niet voorstellen hoe mooi je bent. Je bent het mooiste meisje in deze wereld en ik wil je zeggen dat ik van je hou, mijn bloempje!

28. Er zijn veel manieren om jou en je schoonheid te beschrijven. Ik zou pagina’s en pagina’s met woorden kunnen schrijven om jouw schoonheid te beschrijven, maar dat zou nooit genoeg zijn. Hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik weet dat er geen woorden zijn om jou en je schoonheid te beschrijven.

29. Als ik naar je kijk, kan ik niet de juiste woorden vinden om je schoonheid te beschrijven, maar ik ben blij dat mijn hart dat wel kan.

30. Geen woorden kunnen jouw schoonheid beschrijven, dus ik stond daar gewoon naar je te staren. Je bent zo mooi dat je me mijn woorden doet vergeten.

31. Er is iets in je ogen dat me doet smelten in een plas van emoties. Je hebt de kracht om me de adem te ontnemen. Er is geen woord in het woordenboek dat jouw schoonheid kan beschrijven.

32. Je bent de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien. Je ogen schitteren als diamanten in het zonlicht, en je haar valt als een vloeiende stroom in je nek.

33. Je bent zo mooi voor mij, geen woorden kunnen je schoonheid beschrijven. Ik hou van de manier waarop je lacht, ik hou van de manier waarop je naar me kijkt. Je bent zo prachtig!

34. Er zijn geen woorden om jouw schoonheid te beschrijven. Je hebt een hart van goud en een glimlach die de donkerste dagen verlicht. Ik hou van je!

35. Ja, jouw schoonheid is als een bloem in de tuin; Jouw schoonheid is als een ster aan de hemel; Jouw schoonheid is als een maan in de nacht; Jij bent het mooiste meisje in mijn ogen; Jouw schoonheid is als een vogel die vliegt in de lucht.

36. Het mooiste van alles is je glimlach, het vertelt een verhaal zonder woorden.

37. Als je naar me kijkt, wil ik smelten als ijs. Als je me kust, wil ik vergeten dat de wereld bestaat. Als je mijn hand vasthoudt, voel ik me zo gelukkig dat ik je heb. Als ik je gezicht zie, gaat mijn hart steeds sneller kloppen. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoe mooi je bent!

38. Ik ben blij je weer te zien. Ik vraag me af hoe het is om door jou bemind te worden. Ik hou zoveel van je dat ik voor jou met een beer zou vechten. Dat is het beste aan schoonheid; het staat iedereen goed.

39. Geen woorden om je schoonheid te beschrijven. Maar, mijn ogen doen het, en het zijn geen leugenaars.

40. Mijn hart werd genomen door jou. De liefde die ik voor je voel, kan niemand me afnemen. Mijn hart klopt de hele dag voor jou, en alleen voor jou. Geen woorden om jouw schoonheid te beschrijven.

41. Sorry, ik heb geen woorden om je schoonheid te beschrijven, want ze is gewoon uniek.

42. Waar doet jouw schoonheid me aan denken? Ik kan de woorden niet vinden om het te beschrijven. Jouw ogen zijn als de ochtenddauw, Jouw glimlach is als de sterren aan de hemel.

43. Je bent als een rozenknop, die ik in mijn hand wil houden. Helaas! Schoonheid is slechts een woord om je te definiëren.

44. Woorden schieten tekort om uit te drukken hoe mooi je bent. De schoonheid die ik in jou zie, kan door geen enkele schaal of meter gemeten worden. Je bent de mooiste vrouw in deze wereld en ik vraag me af hoe ik zo gelukkig ben geworden om jou als vriendin te hebben.

45. De schoonheid van een vrouw moet worden gezien in haar ogen, want dat is de deur naar haar hart, de plaats waar de liefde woont.

46. De schoonheid van een vrouw wordt weerspiegeld in haar ziel, het is de zorg die zij liefdevol geeft, de passie die zij toont.

47. Geen woorden om jouw schoonheid te beschrijven omdat niemand het zich kan voorstellen. Geen woorden om jouw schoonheid te beschrijven omdat niemand het kan begrijpen. En zelfs als ik een boek over je zou kunnen schrijven, zal het voor mij niet genoeg zijn.

48. Ik kijk nu naar je foto. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik kan geen woorden vinden om te beschrijven hoe mooi je bent. Het is alsof hoe meer tijd er verstrijkt, hoe mooier je eruit ziet.

49. Elke keer als ik je zie, wil ik uren naar je gezicht staren. Ik denk dat je een heel speciaal soort schoonheid hebt die niet in woorden kan worden beschreven of door een ander meisje kan worden geëvenaard. Jouw schoonheid is dieper dan de oceaan en gaat verder dan ik in woorden kan uitdrukken.

50. Je bent op elke manier mooi, woorden kunnen je niet naar beneden halen. Je hebt een prachtige lach en een mooi hart. Niemand kan dat van je afnemen, dus laat niemand je iets anders vertellen, want ze hebben het mis!

51. Je bent het mooiste meisje voor mij, meer dan een woord kan beschrijven. Ik verdwaal vaak in je ogen, ze zijn zo schattig en mooi. Ik hou nu meer van je dan ik ooit voor mogelijk had gehouden en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen.

52. Wow, ze is zo prachtig en mooi. Ze is met geen enkele vrouw op aarde te vergelijken. Ik hou zoveel van haar. Ze is mijn wereld.

Ik hoop dat ik me niet vergis door te hopen dat deze post je een aantal mooie liefdescitaten geeft om te delen met je vriendin, vrouw of die mooie dame wiens schoonheid geen woorden kunnen beschrijven.

Je kunt elk van deze citaten op een kaart zetten, ze op een post-it schrijven en ergens neerleggen waar ze het kan zien, of ze in haar oor fluisteren als je naar binnen leunt voor een romantische knuffel.