Ontbrekende Familieleden Met Kerstmis Citaten

Missing Family Members at Christmas Quotes

Kerstmis is een tijd om bij familie te zijn en tradities in ere te houden. Het zien van je naaste familie, neven en nichten en de uitgebreide familie met Kerstmis is het mooiste deel van de feestdagen. Kerstmis is een tijd om dankbaar te zijn en je zegeningen te tellen, maar als je weg bent van al je familie kan dat extra moeilijk zijn.

Kerstmis is een tijd van herinneringen, dus het is geen verrassing dat de feestdagen moeilijk kunnen zijn voor families die een familielid missen. Of er nu een geliefd familielid is overleden, of dat er omstandigheden zijn waardoor uw familie niet bij elkaar kan zijn tijdens de feestdagen, omgaan met vermiste familieleden met Kerstmis kan voor iedereen een uitdaging zijn.

Soms is de beste manier om met deze gevoelens van verdriet en verlangen om te gaan, erover te praten en ze met anderen te delen. Als je op zoek bent naar woorden die je helpen je emoties uit te drukken dit kerstseizoen, zullen deze ontbrekende familieleden met Kerstmis citaten helpen.

Onze geliefden herdenken met Kerstmis hoeft niet te betekenen dat we verdrietig zijn. Het kan ook een tijd van vreugde en geluk zijn waarin we vieren op welke manieren onze geliefden ons leven beter hebben gemaakt. Deze ontbrekende familieleden met Kerstmis citaten zullen u helpen herinneren die speciale mensen in je leven als ze niet in staat zijn om er fysiek te zijn.

Ontbrekende familieleden met Kerstmis Citaten

Vrolijk Kerstfeest! Moge dit seizoen je geluk, vreugde en gelach brengen. Dit jaar was zo moeilijk omdat je niet bij ons was. Ik wil je zo graag omhelzen en je een vrolijk kerstfeest wensen. Je familieleden missen je.

1. Ik mis je, mam. Ik wou dat je hier was met Kerstmis, zodat we allemaal samen de feestdagen konden vieren.

2. Ik mis je zo erg op eerste kerstdag. Ik kan niet wachten om je dit jaar weer te zien, lieve broer.

3. Ik mis je het meest met Kerstmis. Ik mis je gezellige uitstraling, je lach en die kleine twinkeling in je ogen. Maar ik mis vooral onze kersttradities, die we zoveel jaren geleden deelden. Fijne feestdagen, zus.

4. Thuis voor de feestdagen. Ik mis je nu al, pap.

5. Zonder familie zou onze Kerstmis niet compleet zijn. Vrolijk kerstfeest voor iedereen die ons huis warm en de feestdagen helder houdt.

6. Met Kerstmis mis ik iedereen vreselijk deze tijd van het jaar. Misschien tot volgend jaar.

7. Ik wens je een vrolijk kerstfeest, waar ter wereld je ook bent. En ik mis je als je niet bij ons bent.

8. Ik mis je. Ik kijk uit naar het geluid van je stem, de warmte van je lach en de vreugde die we delen. Ik mis je zoals Kerstmis sneeuw mist.

9. Het voelt niet als de feestdagen of Kerstmis zonder jou hier.

10. Ik mis je in deze tijd van het jaar, mijn mooie moeder. Het is geen Kerstmis zonder jou.

11. Kerstmis is een tijd voor wonderen. Het is de tijd van het jaar dat mistletoe kussen echt uitkomen en ik wou dat je hier was … met mij.

12. Mijn gedachten en gebeden zijn bij jou. Ik mis je zo erg deze kersttijd, nichtje zus.

13. Ik zal je het meest missen met Kerstmis, lieve zus.

14. Elke keer als ik naar de kerstboom kijk, moet ik aan je denken, mam. Je zit altijd in mijn hart. Deze kerst zal niet hetzelfde zijn zonder jou. Ik mis je zo erg.

15. Familie is het belangrijkste deel van Kerstmis. Ik hoop dat iedereen een heerlijke vakantie heeft met zijn naasten. Ik mis jullie allemaal.

16. Op de kerstochtend die ik de hele dag met mijn familie mag doorbrengen. Ik denk aan jullie allemaal, waar jullie ook zijn dit jaar.

17. Vrolijk kerstfeest mam. Liefs, je zoon. Ik mis je deze kerstperiode.

18. Soms kun je een plek alleen missen als je er omheen zit. Vakantie doet me je zo missen, hoewel ik weet dat we snel weer samen zullen zijn, mijn lieve vrouw.

19. Ik mis je. Ik ben weg van jou en mijn hartzeer. Ik mis je deze kersttijd.

20. Ik tel de dagen af tot we weer bij elkaar zijn. Het is nooit Kerstmis zonder jou.

21. Gedachten en wensen deze feestdagen met mijn vermiste familieleden.

22. Ik mis je. Echt waar. Mijn familie is nu zo verspreid en ik probeer ze zo goed mogelijk samen te brengen. Maak deze kerst extra speciaal omdat we allemaal een moeilijke tijd doormaken. Wanneer is de familie weer bij elkaar?

23. We zijn meer dan halverwege Kerstmis, en ik realiseer me dat we dit jaar een groot gebrek aan familiefoto’s hebben. Ik mis jullie allemaal.

24. Ik mis je deze kerst, mijn lieve man.

25. Als alles wat we voor Kerstmis willen is een klein broertje of zusje. We missen jullie allemaal. Vrolijk kerstfeest, mijn lieve broers en zussen.

26. Als je iemand mist, kun je het gemis niet zomaar uitschakelen. Hoe ver weg ook, iedereen heeft een plekje in ons hart voor de feestdagen.

27. Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen, en missen ze hun geliefden die er dit jaar niet bij kunnen zijn.

28. Ik mis jullie, mam en pap. Ik hou van jullie, jongens. Ik kan niet wachten om volgend jaar Kerstmis met jullie te vieren. Nog één keer rond de zon, hier komen we!

29. Ooit zal het toch weer Kerstmis zijn, en ik hoop dat je er bent, want ik mis je deze Kerstmis

30. De feestdagen kunnen leuk zijn, maar er is altijd die ene persoon die ontbreekt.

31. Ik mis je met Kerstmis lieve neef broer. Ik hoop dat je dag vol vreugde en liefde is, en dat deze tijd weg je eraan herinnert hoeveel we je missen.

32. Ik ben zo dankbaar voor mijn eerste kerst met jou, maar ik mis mijn familie zo erg.

33. Er gaat niets boven thuis voor de feestdagen en Kerstmis. Ik mis jullie allemaal.

34. Deze kerst is zo anders nu jij er niet bent. Ik word herinnerd aan de vele momenten die we deelden, de liefde en de lach die je me bracht. Ik zal ze de rest van mijn leven koesteren.

35. Hoeveel kerstmagie we ook oproepen, het zal nooit genoeg zijn om deze leegte in mijn hart te vullen. Ik mis mijn familie deze kerst.

36. Kerstmis is een tijd om zich te herenigen met familie en vrienden, maar het is ook een tijd van het jaar die emotioneel moeilijk kan zijn voor degenen die dierbaren hebben verloren.

37. Als Kerstmis voorbij is, zal ik je het meest missen.

38. We tellen onze vrienden door het aantal keren dat we elkaar in een jaar zien, maar we tellen onze familie door het aantal keren dat we ze missen met Kerstmis.

39. Ik mis je deze kerst en kan niet wachten tot volgend jaar.

40. Terwijl ik hier sneeuwengelen maakte, maakte jij thuis peperkoekmannetjes voor me. Ik mis je, lieve neef!

41. Wanneer het Kerstmis is en u uw familieleden mist, denk dan aan de warmte van hun omhelzingen en het geluid van hun gelach.

42. Deze feestdagen wens ik een paar ontbrekende dingen: familie, vriendschap en mijn favoriete vakantiefilms.

43. Lief familielid dat ik mis, ik hoop dat het goed met je gaat. Ik hou heel veel van je en mis je aanwezigheid aan de kersttafel dit jaar.

44. Hoe ver we ook uit elkaar zijn, we zullen altijd familie zijn. Heb je familie nog steeds dicht in je hart deze kerst met onze vakantie aanbiedingen.

45. Soms is het moeilijkste deel van Kerstmis het missen van al onze geliefden, die mijlenver weg zijn.

46. Ik mis de lach, vreugde en liefde van deze tijd met jou. Maar ik stuur je liefde vanuit ons hart op eerste kerstdag.

47. Ik wou dat je nu hier was. Kerstmis is een tijd voor delen en familie, maar het is ook een tijd om bij de mensen te zijn met wie je het leven moet delen. Ik mis je zo erg. Vrolijk kerstfeest.

48. Hoe ver weg je ook bent, je bent altijd in mijn hart. Ik mis degenen die dicht bij me staan deze kerst.

49. Kerstmis is de tijd dat we saamhorigheid vieren. Ook al zijn onze geliefden ver weg, ze zijn nog steeds in onze harten en gedachten.

50. Vrolijk kerstfeest en fijne feestdagen voor alle families, vrienden en kennissen over de hele wereld. We missen jullie enorm. We wensen jullie een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar.

51. Reis veilig, en weet dat we je allemaal missen… . veel missen deze kerst.

52. Ik mis jullie allemaal met Kerstmis, maar ik zie jullie volgend jaar!

53. Verre familieleden zijn nog steeds familie. Ik wens je fijne feestdagen.

54. Kerstmis is een speciale tijd waarin we allemaal worden herinnerd aan de mensen die het meest betekenen.

55. Ik ben zo dankbaar voor de mensen in mijn leven, maar ik mis ze als ik weg ben. Ik mis jullie echt deze kerst.

56. Vrolijk kerstfeest van ons allemaal. We missen je zo erg!

57. Het is de mooiste tijd van het jaar. De geuren, de geluiden, de bezienswaardigheden, ze zijn er allemaal, zelfs als jij er niet bent. Ik mis je zo erg deze kerst.

58. We missen je. We zouden willen dat je hier was. We denken aan je en sturen liefde van onze kant deze kerst.

59. Ik weet dat je bij me bent. Ik voel je aanwezigheid. Maar het is niet hetzelfde als dat je hier bij me bent. Het komt niet eens in de buurt. Ik mis je zo erg deze kerst.

Deze Missing family members at Christmas quotes daarboven zijn heel bijzonder. dus ik hoop, dat je veel van zulke quotes kunt vinden om te delen met je geliefden in de kersttijd.

Ik hoop ook dat deze citaten u zullen inspireren en uw gevoelens levendig zullen maken op dit mooie festival van Kerstmis.