Please Talk To Me Quotes Voor Hem Of Haar

Please Talk to Me Quotes for Him or Her

Een relatie is een groot deel van je leven. Die heb je gemaakt met iemand die zo speciaal voor je is, en die moet je in de loop der tijd zorgvuldig koesteren. Maar op een gegeven moment krijg je ruzie met je partner. Soms kan het zelfs uit de hand lopen, en voor je het weet is het al geëscaleerd tot iets groters dan wat het eigenlijk was.

Je hebt misschien het gevoel dat er geen uitweg is uit deze puinhoop. Je hebt misschien het gevoel dat het nooit meer goed komt. Ik denk dat het meest romantische dat je kunt doen is luisteren als ze over hun problemen willen praten. De genegenheid die je hen toont helpt het probleem op te lossen zonder woorden, en hoe meer tijd je daarna met hen doorbrengt, hoe groter jullie band zal worden.

De tijd nemen om te begrijpen wat je partner nodig heeft en effectief communiceren zijn twee van de beste manieren om je partner te helpen zijn problemen op te lossen.

Wacht niet tot ze aandringen op een gesprek; dit zal je alleen maar meer afstand nemen. Ik weet zeker dat je hier op zoek bent naar een geweldige verzameling alsjeblieft praat met me citaten voor hem of haar iets hebt dat je zal helpen door deze moeilijke tijd in je relatie te komen.

Praat alsjeblieft tegen me citaten voor hem

We hebben elkaar al een tijdje niet gesproken. Ik weet dat het mijn schuld is en ik heb je altijd gezegd dat er niets is waarover je met mij kunt praten, maar het spijt me voor wat er gebeurd is, en nu wil ik echt dat je met me praat.

1. Het spijt me dat ik steeds spelletjes met je speel. Als ik bij je ben, vliegt de tijd voorbij. Alles wat ik wil doen is met je praten en lachen. Praat alsjeblieft met me.

2. Ik heb je nodig, praat alsjeblieft met me. Ik hou zoveel van je. Als we praten, maakt dat altijd mijn dag goed. Ik kan niet stoppen aan je te denken. Ik kijk uit naar elke sms, e-mail en Facebook bericht.

3. Je brengt me geluk als geen ander. Ik wil je niet kwijt. Ik mis het heel erg om met je te praten. Ga alsjeblieft niet weg zonder iets te zeggen, want ik kan er niet tegen dat ik niet weet wat er in je leven gebeurt.

4. Ik denk dat met het tijdsverschil, het moeilijk voor ons is om de hele tijd te praten. Dat betekent niet dat we het niet moeten proberen. Ik wil je gewoon laten weten dat ik er voor je ben, wat er ook gebeurt, en dat ik meer van je hou dan wat dan ook in de wereld, en dat ik er zal zijn als je me nodig hebt.

5. Praat alsjeblieft met me. Ik ben er voor je. Laat me weten wat je bezighoudt. Ik hou van je en wil alles horen. Ik heb veel liefde in mijn mouw, en we kunnen samen door dingen heen werken. Praat alsjeblieft met me, ik zal er zijn.

6. Ik ben niet de makkelijkste persoon om mee om te gaan en dat irriteert je waarschijnlijk, maar ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel ik van je hou. Alles wat ik wil is dat we vaker praten en onze problemen oplossen zodat we samen gelukkig kunnen zijn. Ik hou van je.

7. Je praat niet met me, en daar zou ik nu aan gewend moeten zijn. Elke keer als ik dichtbij kom, duw je me weg. Maar ik zal niet stoppen. Elke keer dat je aan jezelf twijfelt, geef ik je een reden om dat niet te doen. Je bent mijn beste vriend, mijn minnaar en mijn leven.

8. Jij bent perfect voor mij. Je onvolkomenheden zijn perfect voor mij, je fouten zijn perfect voor mij, en je onvermogen is perfect voor mij. Alles aan jou, zowel van binnen als van buiten, is ideaal in mijn ogen. Je moet alleen wat meer praten.

9. Ik mis je. Ik mis je zo erg, en ik wil met je praten. Laat me weten wanneer we kunnen praten. Mijn gedachten zijn zo vol gedachten over onze relatie en dingen die ik tegen je wil zeggen. Praat alsjeblieft snel met me.

10. Ik voel je liefde in de lucht om me heen, maar ik kan je stem nog steeds niet horen. Ik wil bij je zijn. Geef me alsjeblieft een kans om je te laten zien hoeveel onze liefde voor me betekent. Praat alsjeblieft met me.

11. Ik denk elke dag aan je. Als ik wakker word, ben jij het eerste waar ik aan denk, en als ik ga slapen, ben jij de laatste gedachte in mijn hoofd. Ik mis het horen van je stem en het praten met je zo erg. Alsjeblieft, ik beloof dat ik niet vervelend zal zijn.

12. Ik hoor je stiltes luider dan je woorden. Ik voel dat je gevoelens sterker zijn dan je daden. Je kunt me niet voor de gek houden. Dus praat alsjeblieft met me.

13. Als je ergens heen wilt, iemand om mee te praten of een schouder om op uit te huilen, zal ik er altijd voor je zijn. Ik hou zoveel van je, en niets kan dat ooit veranderen.

14. Ik wil praten! Ik moet praten. En je weet hoe je bent. Ik had moeten weten dat je niet zou bellen. Het spijt me als ik aanhankelijk of wanhopig klink, maar ik heb pijn. Ik heb iemand nodig die me zegt dat het goed komt of me geruststelt of zoiets. Deze stilte maakt me kapot.

15. Ik weet niet of je die tijd die je met me doorbracht nog weet, maar ik zal het nooit vergeten. Het was de beste nacht van mijn leven. We hebben gelachen en gekust en ik mocht je in mijn armen houden. Je lijkt net een engel als je slaapt. Hoe kon ik deze perfecte liefde door mijn vingers laten glippen? Praat alsjeblieft met me.

16. Ik mis je, praat alsjeblieft met me. Ik ben er voor je tot het einde der tijden. Bel me alsjeblieft als je dit bericht krijgt. Als ik niet snel iets van je hoor, moet ik aannemen dat je al verder bent gegaan. Hopelijk is dat niet het geval, maar als het wel zo is, wil ik je bedanken voor alle goede tijden die we samen hebben gehad en ik hoop dat onze wegen elkaar in de toekomst weer zullen ontmoeten.

17. Het spijt me dat ik de laatste tijd zo afstandelijk was. Ik mis je in mijn armen en mijn bed, ook al weet ik dat dit het beste is. Ik ben zo bang om je te verliezen dat het me tegenhoudt om je gelukkig te maken. Praat alsjeblieft met me, ga terug naar huis, laten we het gewoon opnieuw proberen, en we gaan terug naar waar we waren.

18. Ik mis hoe het was voordat dit allemaal uit elkaar viel, en ik haat mezelf omdat ik dit heb laten gebeuren. Ik staar naar mijn telefoon, wacht tot je me terugbelt. Ik weet dat het een paar lange dagen zijn geweest, maar ik hoop dat we tijd vinden om te praten en dingen op te lossen. Praat alsjeblieft met me.

19. Het spijt me zo dat we weer ruzie hadden. Ik wil dat je weet dat ik je nooit heb willen kwetsen en dat ik wel geef om wat je te zeggen hebt. Praat alsjeblieft met me! Ik hou niet van vechten, en ik hou er niet van als we ruzie maken.

20. Ik weet dat je niet veel tegen me zult praten, maar ik wil zeker weten dat je nog steeds aan me denkt. Ik zal altijd van je houden. Vergeet dat alsjeblieft niet.

21. Ik wou dat ik je nu kon oppakken en je kussen, je dicht bij me houden. Ik mis onze gesprekken, het is te lang geleden dat we gepraat hebben. Kun je alsjeblieft met me praten? Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen.

22. Jouw aanwezigheid betekent zoveel voor me. Zelfs als we uit elkaar zijn, denk ik elke dag aan je. Je bent mijn beste vriend, mijn zielsverwant en degene van wie ik met heel mijn hart hou. Elk moment met jou is kostbaar. Praat alsjeblieft met me.

23. Wist je maar hoe je mijn leven opfleurde en me liet lachen tot ik huilde. Ik weet dat het moeilijk is geweest de afgelopen week, maar ik wil dat je weet dat ik je mis en dat ik om je geef. Ik zie je niet graag depressief en verdrietig. Praat alsjeblieft met me.

24. Ik denk midden op de dag aan je en droom ‘s nachts over je. Je bent nooit te ver van mijn gedachten. Ik moet je stem horen, je horen lachen. Ik hou van je, schatje.

25. Ik ben zo bang dat je nooit meer met me zult praten. Ik probeer alles om dit op te lossen, maar er verandert niets. Ik mis je en ik hou van je met heel mijn hart. Praat alsjeblieft met me.

26. Ik kan niet boos op je blijven omdat je altijd de juiste woorden weet te zeggen. Je maakt me altijd aan het lachen, zelfs als ik in de put zit. Ik haat het als je weg bent of drukke dagen hebt, want dan raak ik zo opgewonden en kan ik niet stoppen aan je te denken. Ik wou dat we nu konden praten.

27. Er is iets aan jou dat me doet smelten. In mijn ogen is er niets dat kan verpesten wat wij hebben. Je bent de liefde van mijn leven en ik hou zoveel van je.

28. Ik wil dat je weet dat ik hier ben en er altijd voor je ben om mee te praten. Jij bent degene die mijn hart in jouw handen houdt. Zolang we samen zijn, zal ik gelukkig zijn. Bedankt dat je van me houdt, schatje.

29. Ik wil dat je weet dat ik echt om je geef. Ik kan niet stoppen met altijd en eeuwig van je te houden. Ik zal alles doen om je leven beter te maken en een glimlach op je gezicht te toveren. Nu wil ik dat je met me praat.

30. Ik ben er altijd voor je, als je wilt praten. Ik wil gewoon dat je weet dat ik er ben. Onthoud dat, oké? Vertrouw me als ik zeg dat waar we ook doorheen gaan, ik je zal steunen. Je kunt me alles vertellen zonder je schuldig of slecht te voelen.

31. Mijn liefste, ik weet dat het de laatste tijd moeilijk is, maar laat me alsjeblieft weten wat er aan de hand is. Ik wil altijd aan je zijde staan, dus praat alsjeblieft met me. Ik hou van je, en ik ben er voor je.

32. Ik weet dat we allebei in het verleden nogal wat rotzooi hebben gemaakt, maar ik hoop dat je weet dat ik nog steeds met heel mijn hart van je hou. Ik mis je en wens meer dan wat ook dat we op een dag samen zullen zijn in een vredige omgeving waar we kunnen praten en onze problemen kunnen oplossen. Liefs altijd, je vriend.

33. Het is een tijd geleden dat we gepraat hebben, althans zo voelt het. Ik wil niet dat er afstand is tussen ons. Vertel me alsjeblieft wat je denkt, want ik wil dit oplossen. Ik wou dat je mijn gedachten kon lezen zodat ik dit niet allemaal binnen hoefde te houden. Het breekt mijn hart dat ik niet weet wat je denkt.

34. Omg. Ik mis je nu zo erg. Ik weet dat het nog maar een paar dagen geleden is, maar ik kan het niet helpen, maar ik moet aan je denken. We zijn samen door moeilijke tijden gegaan, en ook door gelukkige tijden. Je betekent meer voor me dan iemand zich ooit kan voorstellen, en ik wil er altijd voor je zijn. Praat alsjeblieft met me.

35. Je bent erg leuk, grappig en lief. Ik zou willen dat je me weer bericht en met me praat. Ik heb veel aan je gedacht. Ik wil je stem horen. Bel me alsjeblieft snel terug, ik heb niet veel lopers meer over.

Praat alsjeblieft tegen me citaten voor haar

Wat heb ik gedaan? Ik schaam me voor mezelf. Het spijt me voor wat er gebeurd is. Sindsdien neem je mijn telefoontjes niet meer op. Praat alsjeblieft met me, schat. Ik hou zoveel van je.

36. Ik hoop dat het goed met je gaat. Het is moeilijk geweest zonder jou, maar ik denk elke dag aan je en wou dat we weer samen waren. Sms me alsjeblieft terug of bel me zodat we kunnen praten. Ik mis je echt, en ik hou zoveel van je.

37. Wees alsjeblieft niet boos op me. In mijn ogen ben je perfect, en woorden kunnen niet beschrijven hoe speciaal je voor me bent. Ik ben echt gezegend dat ik je heb ontmoet, vergeet dat alsjeblieft niet. Kunnen we nu praten?

38. Ik mis je altijd, maar meestal als ik alleen zit. Ik haat het dat ik je niet kan zien of met je kan praten. Ik wou met elk bot in mijn lichaam dat we samen waren. Mijn hart doet pijn als ik mijn ogen sluit en wegdrijf. Ik hoop dat je me alles kunt vergeven en dat je weet dat ik van je hou. Laten we alsjeblieft praten.

39. Het is altijd moeilijk om naar je te luisteren als we ruzie hebben. Dus ik wil je vertellen dat ik hier ben om te luisteren en je er doorheen te helpen. Praat alsjeblieft met me!

40. Praat alsjeblieft met me! Als je nog steeds van me houdt, laat dit dan niet zo ver gaan. Ik wilde nooit dat het zover zou komen, maar nu is er geen andere manier. Praat alsjeblieft met me zodat we opnieuw kunnen beginnen.

41. Ik weet dat ik de laatste tijd zo’n afstandelijke vriend ben geweest. Alles wat ik kan zeggen is dat ik van je hou, en dat ik je mis. Bel me terug wanneer dan ook, dag of nacht. Ik ben er voor je, wat er ook gebeurt, en ik wil in contact blijven. Alsjeblieft, praat gewoon met me.

42. Ook al wil je niet met me praten, doe het alsjeblieft wel. Ik moet van je horen. Ik doe mijn best om te begrijpen wat je doet en wat er met je aan de hand is. Dus heb geduld met me, en reik me de hand. Ik hou zoveel van je.

43. Ik mis hoe het was voordat we ruzie maakten, dus praat alsjeblieft met me. Laten we het opnieuw proberen.

44. Praat alsjeblieft met me, laat dit niet het einde zijn. Het spijt me dat ik je pijn heb gedaan. Vergeef me alsjeblieft.

45. Ik wil dat je weet dat jouw aanwezigheid in mijn leven meer betekent dan wat dan ook in deze wereld. Praat alsjeblieft met me.

46. Het is belangrijk te weten dat je met mij kunt praten over alles wat je dwars zit. Laat me je erdoorheen helpen en we komen er samen doorheen.

47. Ik wou dat ik al je zorgen kon wegnemen, en ik beloof dat wat er ook met ons gebeurt, ik altijd van je zal houden. Als je me ooit ergens voor nodig hebt, aarzel dan niet om er met me over te praten.

48. Ik weet dat dingen soms moeilijk kunnen zijn, maar er is niets dat tussen ons moet komen. Je kunt met mij over alles praten. Ik zal altijd luisteren en je troosten. Mijn liefde is alleen voor jou.

49. Alles wat je me vertelt blijft tussen ons. Je weet dat ik graag luister, en ik wil dat je je op je gemak voelt om met mij over alles te praten.

50. Ik weet dat deze relatie niet altijd om mij draait, en dat we moeten samenwerken om het te laten bloeien. Praat gewoon met me als iets je dwars zit. Ik hou van je zoals je bent, en ik zal jouw kant van de zaak steunen.

51. Ik zal er altijd zijn om te luisteren, en met je te praten of je te knuffelen als er iets is. Je kunt met mij over alles praten. Je kunt me vertellen of je verdrietig, boos of gelukkig bent. Ik garandeer je dat ik er altijd voor je zal zijn.

52. Ik ben er voor je, of je het nu beseft of niet. Ik hou van je, ik zal er altijd voor je zijn. Als je van streek bent, ben ik er om je te troosten en bij je te liggen, op elk moment van de dag. Als mijn geknuffel niet helpt, praat dan met me over wat je dwars zit.

53. Verberg je woede en verdriet niet, want die emoties gaan niet weg, ze worden alleen maar groter naarmate ze langer worden ingehouden. Je kunt altijd met me praten. Ik hou van je.

54. Praat alsjeblieft met me als je ergens mee zit. Ik wil dat je weet dat je altijd bij me terecht kunt als je iets nodig hebt of over iets wilt praten. Jij bent de belangrijkste persoon in mijn leven, en ik ben er altijd voor je.

55. Ik weet dat je de laatste tijd gestrest bent, en het is mijn taak ervoor te zorgen dat je je altijd geliefd en veilig voelt. Praat alsjeblieft met me als er iets is wat ik kan doen. Ik help je graag met alles wat je nodig hebt.

56. Als je iets op je lever hebt, kom dan met me praten. Ik hou van je, en ik wil je helpen. Hou niets voor je, want hoe meer je praat, hoe beter je je zult voelen.

57. Als er iets is wat je dwars zit of je wilt gewoon praten ben ik er voor je. Je kan me alles vertellen zonder oordeel want ik hou van je.

58. Ik weet dat je je gevoelens soms binnen wilt houden, maar het maakt me verdrietig als je me niet vertelt wat je dwars zit. Je bent erg belangrijk voor me, en ik wil je kunnen helpen met alles wat je dwars zit.

59. Ik vertrouw jou, meer dan wie ook in de wereld, met mijn leven en mijn hart. Ik hou van je met elke ademtocht, en ik wil dat je hetzelfde voelt. Als je met me wilt praten over iets, wat dan ook, kom dan naar me toe. Ik ben er voor je, wat er ook gebeurt.

60. Als je ooit het gevoel hebt dat je ergens over wilt praten, laat het me dan weten. Ik zou graag met je praten over van alles en nog wat; echt of niet. Als je bezorgd of overstuur bent, hoor ik dat graag. We hebben een geweldige relatie, dus je hoeft niets voor elkaar te verbergen.

61. Soms heb ik het gevoel dat je je van me afkeert. Het zou fijn zijn als je me dat laat weten in plaats van alles op te kroppen. Ik hou van je, en ik wil je helpen, dus stel je alsjeblieft open voor me.

62. Ik ben er altijd om te luisteren. Alsjeblieft, als je wilt praten, kom dan met me praten. Ik geef om je, dus vertel me wat er aan de hand is.

63. Ik hoor niet graag dat je ergens mee zit en dat je me dat niet verteld hebt. Als iets je verdrietig maakt, wil ik het weten. Als de gedachte je dwars zit, laat het me dan weten. Als je dingen voor me verborgen houdt, voel ik me niet geliefd; het geeft me het gevoel dat je iets voor me probeert te verbergen, en ik wil niet worden voorgelogen of in het ongewisse worden gelaten.

64. We zijn partners en beste vrienden, hou niets achter. Ik wil weten wat je denkt. Als het verdrietig of blij is, zal ik proberen te helpen op welke manier dan ook. Laat me gewoon binnen, en laat me los. Samen kunnen we alles aan.

65. Als er iets mis is, praat er dan gerust met me over, vooral als het met mij te maken heeft. Het is oké als je je een beetje down voelt.

66. Vertel me gewoon wat er mis is. Het lijkt misschien niets, maar ik beloof je dat ik zal luisteren. Dus praat met me, als je niet boos of verdrietig bent, dan is er absoluut niets aan de hand. Ik ben hier om te helpen, wat er ook gebeurt. Blijf met me praten, en alles komt weer goed.

67. Als je geliefde ben ik er voor je. Ik wil de schouder zijn waarop je leunt, het oor waarnaar je moet luisteren, de armen waarin je je veilig en geborgen voelt. Laat me je helpen om welke storm dan ook te doorstaan, want ik voel dat wat er ook komt, goed of slecht, we zullen het samen doorstaan. Je zult niet alleen zijn.

68. Ik weet dat je dingen aan je hoofd hebt, dus laat me weten wat ze zijn. Ik wil alleen dat je gelukkig bent. Ik ben er voor je wanneer je me nodig hebt.

69. U kunt elk onderwerp met mij bespreken, en weet dat ik zal luisteren zonder oordeel. Ik ben hier om je te steunen. Ik zal je eerlijk advies geven waarvan ik hoop dat het je zal opbouwen. Als het te veel wordt, dan moeten we misschien de relatie verbreken, maar laten we proberen die weg niet in te slaan. Ik hou meer van je dan woorden kunnen uitdrukken.

70. Ik wil je eraan herinneren dat ik er altijd voor je ben. Als je ooit over iets wilt praten sta ik volledig open en ben ik altijd bereid te luisteren. Je bent een geweldige aanvulling op mijn leven en ik breng graag tijd met je door.

Hallo daar. Ik weet zeker dat je het leuk vond om de verzameling alsjeblieft praat met me citaten voor hem of haar daarboven door te nemen. Ik weet ook zeker dat ze zullen helpen de kwestie die je hebt met je partner te regelen.

Graag uw commentaar en deel dit bericht met anderen. Dank u.