Putting More Effort Into A Relationship Quotes

Putting More Effort Into a Relationship Quotes

Relaties kunnen moeilijk zijn, maar als beide mensen bereid zijn eraan te werken, kunnen ze behoorlijk magisch zijn. Iemand die de moeite waard is, zal je nooit het gevoel geven dat je moet vechten voor zijn aandacht en genegenheid. Ze zullen merken wanneer je moeite in de relatie steekt en ze zullen er ook moeite voor doen.

Maar in de wereld van vandaag nemen we altijd meer risico’s voor de objecten van onze genegenheid dan voor onszelf, zelfs als we weten dat de risico’s er zijn. We proberen hun held te zijn omdat we hen niet willen teleurstellen of zien lijden.

Maar hoe prachtig het ook is, het is ook ongelooflijk gevaarlijk, want vaak gaan we te ver in onze liefde en verliezen we uit het oog wat belangrijk voor ons is, waaronder onze eigen gezondheid en geluk.

Maar dat betekent niet dat je niet meer moeite kunt doen om je relatie te verbeteren. Hieronder staan meer moeite doen in een relatie citaten die alles hebben over moeite doen in een relatie.

Putting More Effort Into a Relationship Quotes

Als u meer moeite doet voor uw relatie, kan dat een verschil maken in hoe gelukkig u en uw partner zijn. Het is niet altijd gemakkelijk om de eerste stap te zetten, maar als je dat eenmaal doet, kun je merken dat je partner bereid is hetzelfde te doen.

1. Het is oké om meer moeite te doen voor een relatie. Als je een relatie hebt en het is goed, zelfs als niets anders in je leven goed is, heb je het gevoel dat je hele wereld compleet is.

2. Doe niet meer moeite in een relatie dan de ander. Als je je voortdurend moet afvragen waar je staat, dan is het de moeite niet waard.

3. Het gaat er niet om hoeveel liefde je in het begin hebt, maar hoeveel liefde je opbouwt tot het einde. Doe meer moeite voor je relatie.

4. Als je wilt dat je relatie werkt, moeten beide partners evenveel moeite doen om de dingen te laten werken. Je moet je ook in de schoenen van je partner kunnen verplaatsen en proberen de situatie vanuit hun perspectief te bekijken.

5. Een echte relatie gaat niet over elk moment samen doorbrengen. Het gaat erom dat je tijd apart kunt doorbrengen en je toch verbonden voelt omdat je weet dat de ander er altijd voor je is. Doe meer moeite voor een relatie.

6. Als je een vriend of vriendin hebt die de hele tijd werkt en nooit tijd voor je lijkt te hebben, dan is het waarschijnlijk tijd voor verandering. Hoe meer moeite er in een relatie wordt gestoken, hoe sterker deze na verloop van tijd zal zijn.

7. Meer moeite doen voor een relatie is alles. Hoe druk iemand het ook heeft, als hij/zij echt van je houdt, zal hij/zij altijd tijd voor je vinden. Verspil je tijd niet aan een man/vrouw, die zijn tijd niet aan jou wil verspillen.

8. Doe meer moeite voor je relatie, want je trouwt niet met iemand waarmee je kunt leven, maar met degene zonder wie je niet kunt leven.

9. Meer moeite doen voor een relatie betekent niet altijd iets geks of duurs doen. Het kan zo simpel zijn als naar je partner luisteren als hij of zij dat nodig heeft, of zeggen dat je aan hem of haar denkt.

10. Het is goed om meer moeite te doen voor je relatie, maar als het je meer stress oplevert dan geluk, is het tijd om een stapje terug te doen en te evalueren wat je nodig hebt om je gelukkig te voelen met je partner.

11. Het kan zijn dat de ene persoon meer moeite doet voor de relatie dan de andere, of dat jullie allebei evenveel gewicht in de schaal leggen.

12. Ongeacht waar u staat, er zijn stappen die u kunt nemen om meer moeite te doen voor uw relatie.

13. Als uw partner plotseling meer geld aan u begint uit te geven dan normaal, kan dat betekenen dat hij of zij meer moeite doet voor de relatie.

14. Als de persoon met wie je uitgaat meer moeite doet om tijd voor je vrij te maken, kan dat zijn omdat hij of zij zich slecht voelt over iets dat tussen jullie tweeën is gebeurd. Het punt is; dat hij of zij meer moeite doet voor de relatie.

15. Je moet altijd moeite doen om een relatie te laten werken, maar je moet bedenken dat je dingen niet kunt forceren.

16. Als je partner niet evenveel moeite doet als jij, kun je niet veel meer doen voordat je opgebrand raakt.

17. Als iemand geen deel wil uitmaken van je leven, dan kun je daar niets aan doen. Het heeft geen zin om al je moeite te doen voor iemand die geen moeite doet voor de relatie.

18. Ook al is het raadzaam meer moeite te doen voor een relatie, je kunt nooit iemand dwingen van je te houden als hij dat niet wil en je kunt nooit iemand dwingen om je te geven als hij daar geen zin in heeft.

19. Als je in een relatie zit waarin je het gevoel hebt dat jij de enige bent die er werk van maakt, ben je niet de enige.

20. Een van de meest voorkomende redenen waarom relaties mislukken is omdat één persoon stopt met proberen. Het is niet zo dat ze niet meer om hun partner geven, maar ze stoppen gewoon met het investeren van tijd, energie en moeite om de relatie beter te maken.

21. Als je wilt dat je relatie standhoudt, moet je eraan blijven werken. Doe elke dag je best en je zult verbeteringen zien.

22. Echte liefde gaat over het doorstaan van de voorwaarden van het leven samen. Meer moeite doen voor een relatie.

23. Meer moeite doen voor een relatie is heel redelijk. Geef niet te snel op wat je wilt. Het is moeilijk om te wachten, maar moeilijker om spijt te krijgen.

24. Het zal niet makkelijk zijn, het zal niet perfect zijn, maar het zal het gevecht waard zijn. Blijf moeite doen voor je relatie.

25. Je moet hard werken om een relatie te laten slagen. Het kost veel moeite om iemand gelukkig te maken, en het is niet alleen de andere persoon waar je je zorgen over moet maken; jij moet er ook moeite voor doen.

26. Als je niet bereid bent de nodige moeite in je relatie te steken, verwacht dan niet dat alles goed komt.

27. Als je resultaten wilt, moet je er werk van maken. Je kunt niet verwachten dat dingen veranderen als je elke dag hetzelfde doet. Blijf moeite doen voor je relatie.

28. De beste relaties zijn die waarin twee mensen samenwerken als een team. Ze kunnen soms vechten en ruzie maken, maar ze zullen nooit uit het oog verliezen wat echt belangrijk is.

29. Als we allemaal evenveel energie in onze relaties zouden steken als in onze banen of hobby’s, dan zouden er geen scheidingsadvocaten nodig zijn.

30. Er zijn twee mensen nodig om een relatie te laten werken. Eén persoon kan er niet alle tijd en moeite in steken, want vroeg of laat worden ze moe en geven ze het op.

31. Als je relatie mislukt, en je wilt niet dat ze eindigt, dan moet je er meer moeite voor doen.

32. Leer over de interesses van je partner. Wat doen ze voor de lol? Waarover praten ze graag? Wat zijn hun verwachtingen en dromen? Wat voor dingen maken hen van streek? Hoe meer je over ze weet, hoe beter je ze gelukkig kunt maken.

33. Luister wanneer zij praten. Wacht niet gewoon tot ze klaar zijn met praten zodat je zelf kunt beginnen met praten. Toon interesse in wat ze zeggen door vragen te stellen, en kijk betrokken bij het gesprek. Doe meer moeite voor je relatie.

34. Stel je partner voor aan nieuwe dingen. Of het nu gaat om het uitproberen van een nieuw restaurant in de stad, het zien van een film waarin ze geïnteresseerd zijn, of het bezoeken van een familielid. Dit zijn maar een paar manieren om meer moeite in je relatie te steken.

35. Als je niet meer moeite doet voor je relatie, wordt het nooit zoals je wilt.

36. Als je van iemand houdt, wil je die persoon alles geven wat je hebt. Je wilt geven door zo goed mogelijk te zijn, je wilt hem gelukkig maken, zijn leven verbeteren, je wilt dingen voor hem doen die hem gelukkig maken. Je wilt meer moeite doen.

37. In een relatie moet het gaan over van elkaar houden en elkaar gelukkig maken. Het is niet te laat voor jullie beiden om meer moeite te doen voor jullie relatie.

38. Maak tijd voor de relaties die er toe doen, en begin geen nieuwe die dat niet doen.

39. Relaties zijn een delicaat iets. Ze vereisen werk en aandacht van beide partners. Als je meer moeite in je relatie hebt gestoken dan je partner, is het tijd om een stapje terug te doen.

40. Als je wilt dat je relatie werkt, moet je bereid zijn er moeite voor te doen. Er komen moeilijke en minder moeilijke tijden. Om je relatie op lange termijn te laten overleven, moet je het verlangen en het vermogen hebben om je door de moeilijke tijden heen te werken om de goede tijden te bereiken.

41. Als ik iemand verliefd zie, zie ik iemand die meer moeite doet voor zijn relatie dan voor iets anders. Als ik een verliefd persoon zie, zie ik iemand die hoge verwachtingen heeft van de ander en van zichzelf.

42. Als ik een verliefd persoon zie, zie ik ook iemand die bereid is zijn partner op de eerste plaats te zetten, en zichzelf op de tweede plaats als dat nodig is. Dat is een van de manieren om meer moeite te doen voor een relatie.

43. Sommige relaties hebben wat meer moeite nodig dan andere. Als je net begint, dan is het normaal om er veel werk en energie in te steken om het te laten werken. Maar als je al een tijdje samen bent, dan is het misschien tijd om je relatie te evalueren.

44. Als u moeite hebt om te begrijpen wat uw partner met u probeert te communiceren, moet u beter uw best doen en beter luisteren; zo doet u meer moeite voor uw relatie.

45. Als je wilt dat een relatie standhoudt, moet je er moeite voor doen. Maar het moet niet aanvoelen als hard werken. Het moet voelen als een plezierig spel van geven en nemen en samenwerken. Op die manier zullen beide partijen gelukkig zijn, en zal de relatie gedijen.

46. Probeer de beste versie van jezelf te zijn voor je partner. Dat zal niet altijd lukken, maar als je het blijft proberen, zul je steeds beter worden.

47. Meer moeite doen voor je relatie kan betekenen dat je oude gewoonten moet opgeven die je ontgroeid bent of die te duur worden. Het kan betekenen dat je tijd maakt voor een hobby waar je vroeger van hield, maar die je al lang niet meer hebt gedaan.

48. Als je meer moeite in een relatie steekt, weet je niet hoe ver de relatie kan gaan, maar als je stopt met moeite doen, kun je hem net zo goed beëindigen.

49. Sommige mensen zijn zo bang om zich in te spannen omdat ze niet gekwetst willen worden of bang zijn om afgewezen te worden.

50. Relaties vereisen werk. Als je er moeite voor doet, laat je zien dat je echt om de relatie geeft.

Hallo daar. Ik weet zeker dat je het leuk vond om de verzameling van meer moeite doen in een relatie citaten hierboven door te nemen. Ik weet ook zeker dat ze je zullen helpen te weten welke inspanning je relatie precies nodig heeft.

Graag uw commentaar en deel het bericht met anderen. Dank u.