Quotes Van Het Legerpaar

Army Couple Quotes

De term legerpaar verwijst naar twee mensen die in het leger of andere strijdkrachten dienen en die beiden een romantische relatie met elkaar hebben. Als je een relatie hebt met een andere persoon die in het leger dient, dan ben je ook een legerpaar!

Het kan echter moeilijk zijn om een legerpaar te zijn en het vergt veel werk en extra inspanning vanwege de verblijfsvereisten, de uitzendschema’s en andere factoren, wat het voor legerparen moeilijk kan maken om hun leven samen te plannen. Ook wordt in sommige militaire kringen gezegd dat romantische relaties het moreel en de algemene prestaties van de officieren kunnen schaden.

Toch heeft de kracht van de liefde ervoor gezorgd dat sommige legerofficieren de kansen hebben getrotseerd en hun liefde voor elkaar hebben durven onderzoeken en uiten, ondanks de schijnbare omstandigheden. Militair zijn is waarschijnlijk een van de meest uitdagende banen, maar hoe stressvol en gevaarlijk het ook kan zijn, het heeft sommige koppels geholpen om meer dan ooit verliefd op elkaar te worden.

Een romantische relatie tussen legerofficieren draait om liefde, vertrouwen en opoffering. Als het om liefde gaat, kun je niet helpen voor wie je valt en er is geen betere manier om je gevoelens voor elkaar uit te drukken dan met deze legerpaar quotes. Dus, of je nu date, het hof maakt, pas getrouwd bent of al jaren getrouwd, de citaten zijn speciaal samengesteld voor mensen zoals jij.

Quotes van het legerpaar

Als je van iemand in het leger houdt, kan het een zware strijd zijn om het te laten werken en je zult hem elke dag van je leven missen. Maar als je je ervoor inzet, zijn er manieren om met de afstand om te gaan en je relatie gelukkig, gezond en leuk te houden.

1. Hoewel het militaire leven zwaar kan zijn en een relatie onder druk kan zetten, moeten paren een sterke verbintenis met elkaar hebben en samen een solide basis opbouwen om de onvermijdelijke beproevingen van het dienen in het leger te boven te komen.

2. Niets heeft hen dichter bij elkaar gebracht dan samen hun land te dienen. De jaren van uitzendingen, training en ontberingen van het dagelijks leven hebben de band tussen de legerkoppels alleen maar sterker gemaakt.

3. Een relatie hebben met iemand in het leger betekent dat je lange tijd van elkaar weg moet zijn, maar het is niet zonder unieke uitdagingen en voordelen.

4. Als legerpaar zal elke uitzending de kracht van jullie levenslange toewijding aan elkaar testen. Zorg ervoor dat je elkaar eraan herinnert dat je er nog steeds bent in hun hart.

5. Een legerpaar worden is misschien zeldzaam en niet altijd gemakkelijk, maar als het lukt, weet je dat het de moeite waard is.

6. Een militair huwelijk is een van de sterkste en langdurigste banden die iemand kan delen. Je bent toegewijd om elkaar te beschermen en te vechten voor je land.

7. Stellen in het leger zijn een uniek ras. Ze zijn gewend om gescheiden te zijn en lange periodes apart te zitten. Maar als koppel zijn ze er altijd voor elkaar, wat er ook gebeurt.

8. Liefde in het leger is niet voor doetjes. Het is een reis die zowel belonend als uitdagend kan zijn, maar een die ongetwijfeld je leven zal vullen met vele gelukkige herinneringen.

9. Mijn liefde voor jou is sterker dan elke oceaan, dieper dan elke zee. Ik weet dat ik in het leger moet, maar als het moeilijk wordt, weet dan dat mijn liefde nooit ver weg zal zijn.

10. Als de militaire plicht roept, kan je partner achterblijven. Zelfs als ze eenzaam zijn, zullen ze zich nooit vervelen omdat jij ze een hartelijke brief hebt geschreven.

11. Wanneer jij en je echtgenoot samen in het leger dienen, wordt je leven zoveel meer op een manier die niet kan worden uitgelegd. Het is krachtig, mooi en een eer.

12. Het leger kan een uitdaging zijn, maar het is ook lonend. Het heeft koppels bij elkaar gebracht en ze meer van elkaar laten houden dan ooit tevoren.

13. De uitdagingen en voordelen van een relatie met iemand in het leger vereisen dat je langere tijd apart bent, maar het valt niet te ontkennen dat het moeilijk kan zijn.

14. Legerparen moeten sterk zijn en elkaar steunen, vooral wanneer een partner wordt uitgezonden. Maar het is niet alleen het leger dat koppels sterk maakt; het is ook de liefde die ze delen die hen bij elkaar houdt.

15. Er is gewoon iets aan een militair huwelijk dat een blijvende kracht heeft. Of je nu bij het leger, de marine of de luchtmacht zit, je bent altijd toegewijd aan je echtgenoot en aan de bescherming van het land.

16. Een militair huwelijk betekent meer dan alleen het hebben van een echtgenoot. Het is een levenslange verbintenis met je geliefde en een verbintenis om je land te dienen.

17. Als je uitgaat met een lid van de speciale strijdkrachten, is het moeilijk om lange tijd van hen weg te zijn, maar het kan uiteindelijk de moeite waard zijn.

18. Liefde is wat de wereld doet draaien, of u nu een militair bent die in een vreemd land is gestationeerd of gewoon in uw woonplaats woont. Je bent altijd toegewijd aan je echtgenoot en aan de bescherming van ons land.

19. Een lange uitzending doorstaan is moeilijk, maar de juiste persoon op je laten wachten kan het verschil maken.

20. Het militaire leven kan een tol eisen van relaties. Voor legerparen moet de band sterk genoeg zijn om hen bij elkaar te houden in moeilijke tijden en hun toewijding aan elkaar te versterken. Als het om liefde gaat, is het nooit gemakkelijk om afscheid te nemen.

21. Als je een militaire relatie hebt, moeten beide partijen zich aanpassen en veranderen als je rol als partner verandert. Maar het is niet allemaal slecht. Een relatie met een militair kan een van de spannendste avonturen zijn die twee mensen kunnen beleven.

22. Voor legerparen moet de band sterk genoeg zijn om hen in moeilijke tijden bij elkaar te houden en hun toewijding aan elkaar te versterken. Liefde is zoiets moois.

23. Legerparen moeten op alles voorbereid zijn. Ze moeten flexibel en begripvol zijn en zich kunnen aanpassen en bijsturen zodat ze bij elkaar kunnen blijven.

24. In het leger zitten is zwaar. Je bent maanden uit elkaar, maar jullie liefde kan nooit verbroken worden.

25. Als je het hebt meegemaakt, weet je hoe moeilijk en lonend militaire relaties kunnen zijn. Wanneer je carrière deel uitmaakt van je relatie, zijn de vreugde, de opofferingen en de uitdagingen allemaal anders dan bij een doorsnee burgerpaar.

26. Degenen die als militair paar hebben gediend, hebben elkaar beter leren begrijpen en daardoor het leven beter leren leven. Hoewel sommige paren het niet halen, heeft de ervaring hen dichter bij elkaar gebracht en aangetoond hoe sterk hun liefde is.

27. Met een militaire echtgenoot krijg je het beste van twee werelden: een levenspartner en een echte soulmate die begrijpt dat je je land moet dienen.

28. Een militaire relatie is een symbool van liefde en toewijding. Een militaire relatie betekent dat je je partner bijstaat in alle ups en downs die het leven met zich meebrengt, zonder dat er vragen worden gesteld.

29. Een relatie met een man of vrouw in het leger is niet anders dan andere relaties, het is gebaseerd op liefde en vertrouwen.

30. Het legerleven is zo zwaar, maar jij maakt het makkelijk. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik hou ervan dat je van mij bent.

31. Een relatie hebben in het leger is een van de moeilijkste maar mooiste dingen die er zijn. Je leert wat liefde, partnerschap en toewijding echt betekenen.

32. Waarachtiger woorden zijn nooit gesproken. Ook al verschillen we in onze vaardigheden en talenten, verliefd zijn op een soldaat heeft mijn leven zeker ten goede veranderd.

33. Je zult lange tijd uit elkaar zijn als je partner dienst heeft. Het kan ongelooflijk moeilijk zijn, maar je komt er wel doorheen.

34. Liefde kent geen grenzen. Een militaire relatie is een voorbeeld van de krachtige banden van ware liefde.

35. We zijn een stel dappere soldaten. We staan samen, en we horen bij elkaar. Je bent belangrijk voor ons en we zullen voor je vechten.

36. Er is een nieuw soort liefde. Het heet militaire liefde. Soldaten tonen hun echtgenoten hoeveel ze van hen houden door hen te beschermen tegen alle soorten gevaar, inclusief rampspoed en dood.

37. Het soldatenleven kan vervreemdend en eenzaam zijn. Dank je schat dat je me hebt laten zien wat het betekent om onvoorwaardelijk lief te hebben.

38. Hoe zwaar het militaire leven ook kan zijn, je hebt je partner aan je zijde. Als reisgenoten, vrienden en familie van elkaar, ben je op de perfecte plek voor de liefde van je leven.

39. Liefde is een slagveld, en als je een relatie hebt met iemand uit het leger, moet je voorbereid zijn op zowel liefde als oorlog.

40. Langeafstandsrelaties in het leger brengen unieke uitdagingen en voordelen met zich mee die jullie relatie kunnen verrijken en versterken.

41. Militaire relaties gaan over het ten goede veranderen van je leven en het ervaren van de passie om verliefd te worden op iemand die sterk, dapper en betrouwbaar is.

42. Legerparen staan voor unieke uitdagingen als ze de vaak moeilijke weg naar het huwelijk bewandelen. De liefde tussen hen doet hen doorgaan ondanks de hindernissen.

43. Het leger heeft veel voordelen, maar een van de grootste is de kans om je zielsverwant te ontmoeten.

44. Als u uw persoon in het leger hebt gevonden, weet u hoe het is om een partner te hebben die de uitdagingen van het militaire leven begrijpt en bereid is zich er samen doorheen te slaan.

45. Het leger is een geweldige plek voor koppels om hun toekomstige echtgenoot te ontmoeten. Het is een militaire traditie die eeuwen teruggaat.

46. Als de bommen beginnen te vallen en er nog maar één plek is om te staan, is het aan haar zijde. Omdat er geen andere plek is waar we liever samen zijn.

47. Onze soldaten zijn ongelooflijk moedig, zij reizen de hele wereld over en stellen anderen boven zichzelf, maar als partners en geliefden moeten zij de last van de tijd apart evenredig delen.

48. Liefde in het leger is niet voor doetjes. Aan de ene kant heb je verantwoordelijkheden die het leven van anderen boven dat van jezelf stellen, maar aan de andere kant mag je samen met je partner reizen en de wereld ervaren.

49. In het leger is liefde niet voor mensen zonder hart. Aan de ene kant heb je verantwoordelijkheden die de veiligheid van anderen boven die van jezelf stellen. Aan de andere kant kun je reizen en de wereld ervaren met je partner.

50. Als legerpaar zijn we alleen liever samen op het slagveld, maar dat is niet ons thuis.

51. Er zijn uitdagingen en voordelen aan een relatie met iemand in het leger, jullie kunnen langere tijd uit elkaar zijn, maar jullie liefde blijft sterk.

52. Het legerleven kan uitdagend zijn, maar samen kunnen we de taak aan. Ik hou van je, en ik wil altijd bij je zijn.

53. Niets is groter en mooier dan de liefde van een legerpaar voor elkaar. Hun liefde voor elkaar zou sterker zijn dan ooit en zal duren tot hun laatste adem.

54. Het legerleven heeft zijn ups en downs, maar we zijn zo dankbaar dat we deel uitmaken van het grootste liefdesverhaal ooit. Bedankt dat je bij me bleef tijdens deze laatste uitzending.

55. Liefde in het leger gaat over nieuwe ervaringen en avonturen. Reis de wereld rond met je partner en zie plaatsen die je nog nooit hebt gezien. Wees samen en werk samen om elkaar veilig te houden.

56. Tijd apart kan moeilijk zijn. Relaties in het leger kunnen een tol eisen van je hart, maar het valt niet te ontkennen dat iemand die thuis op je wacht een ongelooflijk lonende ervaring is.

57. Ze zeggen dat liefde een slagveld is, maar voor ons is het zoveel meer dan dat. We zijn zo gelukkig om in dezelfde loopgraven te staan en samen dezelfde vijanden het hoofd te bieden als een legerpaar.

58. Zonder twijfel is het moeilijkste aan een relatie met iemand die in het leger zit, de tijd dat je uit elkaar bent en de onzekerheid over wanneer je elkaar weer zult zien. Soms voelt het alsof je verschillende levens leidt.

59. Het leger heeft me inderdaad veranderd. Het heeft me een betere man, echtgenoot, vader en leider gemaakt. Maar het kan nooit veranderen wat jij voor mij betekent. Je bent voor altijd van mij. Ik hou van je, schat.

60. Een relatie hebben met een man of vrouw in het leger betekent dat je geduldig, trouw en begripvol moet zijn, maar het lijdt geen twijfel dat zij altijd evenveel van jou zullen houden als jij van hen.

61. Soms moet je loslaten zodat je met een helderder oog kunt zien. Ik ben dankbaar dat ik de kans kreeg om mijn leger vrouw te laten zien wat het betekent om geliefd te zijn.

62. We verlieten onze woonplaats, familie en vrienden om ons land te dienen. Het enige wat ons op de been houdt is elkaar.

63. Uw soldaat is weg om te vechten voor de vrijheid en de rechten van alle vrouwen, wees hem en zijn wapenbroeders dankbaar en bedank hen voor wat ze doen.

64. Mijn liefde voor jou is als de oceaan. Tussen twee uitzendingen door, weet ik dat mijn hart veilig is bij jou en dat onze liefde me terug zal leiden naar je open armen.

65. Ik hou van mijn soldaat, wat ik ook meemaak, ik weet dat hij er altijd zal zijn. Hij kan er niet altijd fysiek zijn, maar ik weet dat hij op een bepaalde manier aanwezig is.

66. Als soldaten weten we allemaal hoe het is om weg te zijn van huis en haard. Er gaat niets boven het geven van een verrassingscadeau aan je familie en hen te vertellen dat je van hen houdt.

67. Hoewel ik graag mijn land dien, als ik niet bij je ben, voelt elke minuut als een dag. Maar als ik bij jou ben, voelt elk uur als een minuut.

68. In het leger zitten is niet makkelijk, maar niets zal me van je afhouden. Ik zie je snel weer.

69. Om van een soldaat te houden moet je begrijpen hoe vreemd en eenzaam je leven kan worden. Bedankt dat je me hebt laten zien wat het betekent om onvoorwaardelijk lief te hebben.

70. Bedankt dat je door dik en dun aan mijn zijde stond. Ik weet niet of ik deze jaren had overleefd zonder jouw liefde, genegenheid en steun. Ik ben vereerd om je vrouw genoemd te worden, en ik kan niet wachten om te zien hoe we verder gaan.

71. Je bent je waarschijnlijk bewust van mijn problemen als soldaat, maar ik ben erg dankbaar dat ik van je hou en ernaar uitkijk de rest van mijn leven met je door te brengen.

72. Als je van iemand houdt die in het leger zit, zul je van veraf van hem houden, maar je zult hem nooit uit je leven kunnen bannen.

73. Als je met een speciaal iemand uitgaat, kan het soms moeilijk zijn om uit elkaar te gaan. Maar altijd in contact kunnen blijven is een krachtig iets.

74. Ik ben misschien niet de beste soldaat, maar ik beloof mijn uiterste best te doen om voor je te vechten. Ik hou van je en zal je doelen, ambities en dromen steunen. Het is jij en ik tegen deze wereld in voor- en tegenspoed.

75. Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen. Je hebt mijn leven veranderd en me zoveel geluk gegeven. Bedankt dat je van deze soldaat hield en me liet zien wat het betekent om verliefd te zijn.

76. Liefde laat de wereld draaien. Het leven kan een constante strijd zijn, dus de kracht van de liefde is wat ons er doorheen helpt als legerpaar.

77. Houden van iemand in het leger is moeilijk, maar niet onmogelijk. Op een dag zul je weer verenigd zijn.

78. Als de plicht roept, zitten sommigen vast aan een lange uitzending. Je vrouw of vriendin kan je missen, maar ze zullen zich nooit vervelen door je brieven.

79. Ik weet wat oorlog betekent, en ik ben bereid risico’s te nemen. Als je hier bent, zal ik je bij elke stap bijstaan.

80. Het vergt kracht om een special forces lid te zijn. Als je weet dat je liefde er altijd voor je is, kun je alles aan.

81. Wanneer je als soldaat van huis bent, zijn het de kleine attente dingen die de pijn van het weg zijn van je geliefde verzachten.

82. Als je nooit met een lid van de speciale strijdkrachten bent uitgeweest, kan het moeilijk zijn hun verlangen om te dienen te begrijpen. Echter, de beloningen van de liefde kunnen elk offer de moeite waard maken…

83. Niets is vergelijkbaar met jou, dus ik blijf vechten voor nog één dag om je te zien.

84. Of ze nu ver weg zijn of in de straat, waardeer uw dierbaren die in het leger dienen. Wees dankbaar voor hun dienst.

85. Ik ben misschien niet altijd de perfecte soldaat, maar ik sta altijd achter je.

86. De grootste uitdaging en beloning in je leven kun je vinden in de armen van een soldaat.

87. Ook al is de afwezigheid van een lid van de speciale strijdkrachten moeilijk, er zijn beloningen en deze kennis zal u helpen een emotioneel lonende band te hebben.

88. Of je nu uitgaat met een lid van de speciale troepen of niet, het kan een emotionele achtbaan zijn. Je moet sterk blijven voor jezelf en voor je partner.

89. Liefde kent geen grenzen, zelfs als je uitgaat met iemand in het leger.

90. Als je kiest voor iemand in het leger, maak je hem tot je eerste liefde. Je vertrouwt erop dat hij er altijd voor je zal zijn, ook als dat niet zo is.

91. Het militaire leven kan uitdagend zijn, zelfs in de beste tijden. Er is echt geen manier om te voorspellen hoe het leger iemand anders zal veranderen na verloop van tijd, maar we weten dat iedereen verandert als ze in het leger gaan.

92. Natuurlijk zul je ze missen als ze er niet meer zijn. Maar een militaire relatie is net zo lonend als uitdagend.

93. De liefde van je leven zit in het leger. Er zullen veel uitdagingen komen. Maar met liefde kun je alles overwinnen!

94. Het gaat niet om jou. Je hebt een relatie met een soldaat, wat betekent dat je altijd op de tweede plaats komt. Je moet leren onbaatzuchtig te zijn en je geen zorgen maken of je relatie wel of niet « normaal » is.

95. Wanneer je echtgenoot naar het leger vertrekt, voel je misschien pijn. Maar de trots die je krijgt van de wetenschap dat een soldaat ons land beschermt is onbeschrijfelijk.

96. Een militaire relatie draait om liefde en opoffering. Een militaire relatie betekent er voor elkaar zijn in goede en slechte tijden, ongeacht de omstandigheden.

97. Liefde is je bestemming. Als een partner actief in het leger dient, is liefde de enige manier om er doorheen te komen. Om een goede militaire echtgenoot te zijn, moet je die onvoorspelbare situaties omarmen en er zijn om je partner aan te moedigen in blijde en droevige tijden.

98. Een militaire relatie kan moeilijk zijn, maar het is het allemaal waard. Jullie liefde zal groter en beter zijn dan ooit wanneer jullie weer samen zijn. Wat er ook gebeurt, je weet dat je iemand in je leven hebt die altijd achter je staat en omgekeerd.

99. Alle uitdagingen en ontberingen van een militaire relatie zijn het waard! Liefde zal alles overwinnen. Je hebt altijd je beste vriend en eerlijke metgezel bij je in het leven, wat er ook komt.

100. Ik weet dat ik niet de meest conventionele vrouw in het heelal ben of de meest conventionele soldaat, maar ik zal altijd de jouwe zijn en jij bent nog steeds mijn man.

Hopelijk hebben deze legerpaar quotes je genoeg geïnspireerd om te weten dat wat je ook moet doormaken als legerpaar, de liefde sterk zal blijven en je door de moeilijke tijden heen zal helpen.

Doe er goed aan dit bericht te becommentariëren en te delen met zoveel mogelijk mensen die u zullen zegenen omdat u dat doet.