Richt Klein Miss Klein Citaten En Uitspraken

Aim Small Miss Small Quotes and Sayings

Streef klein, mis klein. Mensen besteden veel tijd aan hun grote doelen en ambities. Het is goed om grote doelen te stellen. Maar vaak zijn die grote doelen intimiderend en dat kan mensen ervan weerhouden actie te ondernemen. Mik klein, mis klein. Het gaat erom hoe je naar iets kijkt. Als je een klein doel stelt, maar je er volledig voor inzet, is het nog steeds een succes. Iedereen mikt graag hoog, maar niet iedereen begint aan de top. Wat iemands doel ook is, het kost tijd, moeite en soms zelfs mislukking om er te komen.

Het is belangrijk te begrijpen dat alles niet van de ene op de andere dag kan worden bereikt. Als je een langetermijndoel nastreeft, moet je jezelf gemotiveerd en geïnspireerd houden, want dat kan je helpen om op koers te blijven tijdens je reis. Je hebt dit cliché voor kleine bedrijven waarschijnlijk al vaak gehoord, maar heb je er ooit bij stilgestaan wat het betekent? En ik bedoel echt stoppen en erover nadenken. Het is geen korte verklaring die slechts één interpretatie heeft. Als je het langzaam leest, geeft het meerdere inzichten in succes en falen in het bedrijfsleven.

Aim small miss small is een gezegde dat betekent dat als je een te hoog doel hebt, je het doel zult missen. Probeer je doelen niet te hoog te stellen. Doe wat je kunt, al is het maar een beetje tegelijk. Als je jezelf een lager doel stelt en het mist, weet je tenminste dat je het hebt geprobeerd en opnieuw hebt geprobeerd. Deze post deelt krachtige citaten over het nastreven van je dromen en het onder ogen zien van tegenslag onderweg door woorden van wijsheid uit aim small miss small citaten en uitspraken. Als je wat motivatie nodig hebt om verder te komen in je carrière, persoonlijke relaties of het leven als geheel, zal deze lijst met citaten en gezegden zeker helpen.

Richt Klein Miss Klein Quotes

De grootste glorie in het leven ligt niet in het vallen, maar in het opstaan telkens we vallen. Opgeven mag niet eens een optie zijn, wat iemand succesvol maakt in het leven is het stellen van doelen en alles doen wat nodig is om ze te bereiken. Dus, streef ernaar om nooit op te geven in het leven.

1. Richt altijd op de sterren; als je mist, land je op de maan.

2. Streef hoog genoeg zodat je, zelfs als je tekortschiet, toch op een hoger niveau zit dan voorheen.

3. Het lijkt altijd onmogelijk totdat het gedaan is. Streef hoog en droom groots!

4. Ik kan falen accepteren, iedereen faalt ergens in. Maar ik kan niet accepteren dat ik het niet probeer.

5. De grootste glorie in het leven ligt niet in nooit vallen, maar in opstaan telkens als we vallen.

6. Als je kijkt naar wat je hebt in het leven, zul je altijd meer hebben. Als je kijkt naar wat je niet hebt in het leven, zul je nooit genoeg hebben.

7. Als je je doelen belachelijk hoog stelt en het lukt niet, dan faal je boven het succes van alle anderen.

8. Richt op de zon en je bereikt hem misschien niet, maar je pijl zal veel hoger vliegen dan wanneer je hem richt op een voorwerp dat op gelijke hoogte staat met jezelf.

9. Het is niet hoe groot je bent, het is hoe groot je speelt. Richt hoog en vlieg hoog om het te halen.

10. Als je schip niet binnenkomt, zwem dan naar buiten om het te ontmoeten!

11. Richt op de hemel en je krijgt er aarde bij. Richt op de aarde en je krijgt geen van beide.

12. Als het eerst niet lukt, probeer het dan opnieuw. Stop er dan mee. Het heeft geen zin om een verdomde dwaas te zijn.

13. Als het eerst niet lukt, vernietig dan alle bewijzen dat je het geprobeerd hebt… En probeer het opnieuw.

14. We moeten een beetje geduld hebben. We moeten op de sterren mikken, maar soms kunnen we ze niet raken, dus landen we op de maan.

15. Ik heb niet gefaald. Ik heb alleen 10.000 manieren gevonden die niet werken.

16. De manier om te beginnen is te stoppen met praten en te beginnen met doen.

17. God, geef mij de kalmte om de dingen te accepteren die ik niet kan veranderen, de moed om de dingen te veranderen die ik wel kan veranderen, en de wijsheid om het verschil te weten.

18. Ik ben niet wat me is overkomen, ik ben wat ik wil worden.

19. Het kost niets om je bij de menigte aan te sluiten. Er is alles voor nodig om alleen te staan.

20. Het leven is als fietsen. Om je evenwicht te bewaren moet je in beweging blijven.

21. Probeer geen persoon van succes te worden, maar probeer een persoon van waarde te worden.

22. Geluk is niet iets kant en klaar. Het komt voort uit je eigen acties.

23. Een schip in de haven is veilig – maar daar zijn schepen niet voor.

24. Richt op de zon, en je bereikt hem misschien niet, maar je pijl zal veel hoger vliegen dan wanneer je hem richt op een voorwerp dat op gelijke hoogte staat met jezelf.

25. Streef in alles naar volmaaktheid, hoewel die in de meeste dingen onbereikbaar is. Maar wie ernaar streeft en volhardt, komt er veel dichter bij dan wie door luiheid en moedeloosheid het als onbereikbaar opgeeft.

26. Streef naar succes, niet naar perfectie. Geef nooit je recht op om ongelijk te hebben, want dan verlies je het vermogen om nieuwe dingen te leren en verder te gaan met je leven.

27. Onthoud dat achter perfectionisme altijd angst schuilgaat. Je angsten onder ogen zien en jezelf toestaan menselijk te zijn, kan je paradoxaal genoeg een veel gelukkiger en productiever mens maken.

28. De fout die mensen maken is dat zij gaan voor de big bang in plaats van te streven naar langzame groei in de tijd.

29. Iemand die nooit een fout heeft gemaakt, heeft nooit iets nieuws geprobeerd.

30. Laat je niet leiden door je problemen, maar door je dromen.

31. Al onze dromen kunnen uitkomen als we de moed hebben ze na te jagen.

32. Succes is van mislukking naar mislukking lopen zonder verlies van enthousiasme.

33. Het is niet of je neergehaald wordt, het is of je weer opstaat dat telt!

34. Richt op de maan. Als je mist, raak je misschien een ster.

35. Als u naar de gemene deler streeft, wees dan voorbereid op een incidentele deling door nul.

36. Ik zoek nooit echt iets. Wat God me toewerpt komt. Ik word ‘s morgens wakker en welke kant God me ook opdraait, ik ga.

37. Je moet veel kikkers kussen voordat je je prins vindt.

38. Het verschil tussen een succesvol persoon en anderen is niet een gebrek aan kracht, niet een gebrek aan kennis, maar eerder een gebrek aan wil.

39. Het is onze houding bij het begin van een moeilijke taak die, meer dan al het andere, het resultaat ervan beïnvloedt.

40. We moeten eindige teleurstelling accepteren, maar nooit de oneindige hoop verliezen.

41. Ga nooit terug naar de oude manier als je met iets beters vooruit kunt.

42. Op niets richten is een gevaarlijke onderneming. De Japanse boogschutter leert te schieten op een doel dat zo klein is dat het misschien maar een centimeter in diameter is, en hij doet dit door er naar toe te werken vanuit steeds grotere doelen. Na ongeveer duizend schoten is zijn doel nauwkeurig genoeg om zelfs het kleinst mogelijke doel niet meer nodig te hebben; sommigen zeggen dat hij zelfs leert om op niets te mikken. – Bruce Lee

43. Als je ergens naar streeft, heb je meer kans op succes dan wanneer je de dingen gewoon laat gebeuren.

44. In het leven moet je klein mikken voordat je groot kunt mikken.

45. Met beperkte middelen en onbeperkte plannen, stel kleine doelen.

46. Als je denkt dat je iets kunt of denkt dat je niets kunt, heb je gelijk.

47. Als je niet naar de sterren streeft, kom je nooit van de grond.

48. De ware maatstaf voor succes is hoe vaak je terug kunt komen van een mislukking.

49. Beperk jezelf niet. Veel mensen beperken zich tot wat ze denken dat ze kunnen. Je kunt zo ver gaan als je geest je toestaat!

50. Wat je ook gelooft, onthoud dat als het echt in je hart zit en je er echt in gelooft, er niets is dat je zou moeten tegenhouden!

Aim small miss small is een geweldig levensadvies dat van toepassing is op elk gebied van het leven. Groot streven zal je zeker helpen je grootste dromen te verwezenlijken. Op dezelfde manier zal vertrouwen in jezelf je altijd het vertrouwen geven om ervoor te gaan. Om succesvol te zijn op welk gebied dan ook, moet je vertrouwen hebben in de doelen die je voor jezelf hebt gesteld en er zonder aarzeling voor gaan.

Achievers hebben zich lang aangesloten bij deze aim small miss small citaten, omdat het een gevoel van troost geeft dat je dat ongrijpbare doel nog niet hoeft te bereiken. Er is niets mis met een klein doel, want we moeten allemaal ergens beginnen, weet je nog? Je kunt beginnen met iets kleins en zodra je weer op de been bent plannen maken voor iets groters. Hou jezelf scherp, zodat je, wat er ook gebeurt, weet dat je het juiste hebt gedaan.