Soms Is Het Wachten De Moeite Waard

In het leven moeten we soms wachten. We wachten tot onze kinderen thuiskomen van school, tot onze favoriete tv-programma’s worden uitgezonden, voor het weekend, voor vakantie en voor vele andere dingen. Wachten hoort bij het leven en meestal staan we er niet eens bij stil. Maar er zijn momenten waarop wachten moeilijk kan zijn, vooral als je gewend bent aan onmiddellijke bevrediging en onmiddellijke resultaten.

Soms is het wachten het waard. Eigenlijk is het wachten altijd de moeite waard. Ik zeg niet dat je eeuwig moet wachten, maar wel dat je je niet moet haasten en verwachten dat alles perfect is.

Er zijn momenten dat je gewoon een stapje terug moet doen en de dingen op een natuurlijke manier moet laten gebeuren, zonder enige inmenging van jezelf. Je kunt dingen niet forceren of laten gebeuren; ze gebeuren vanzelf, in hun eigen tijd. En als ze niet lopen zoals gepland, is daar niets mis mee; het betekent alleen dat er snel genoeg iets beters komt, en waarschijnlijk sneller dan je denkt!

Dus geef niets op; blijf vertrouwen op het lot en geloof in jezelf! Hieronder staan enkele soms het wachten is het waard citaten waarvan ik zeker weet dat ze je zullen bevallen en je zullen helpen om deze moeilijke tijden door te komen.

Soms is het wachten de moeite waard

Wachten voelt altijd alsof er geen einde aan komt, maar elk beetje tijd met de mensen van wie je houdt is het meer dan waard, want soms duurt het echt lang om de top te bereiken – maar als je er bent, is het uitzicht het wachten waard.

1. Soms is het wachten het waard. Dat weet je pas als je er bent, maar er is geen reden om op te geven omdat het wachten het waard is.

2. Verlies nooit de moed. Houd vast aan je dromen en wees altijd geduldig, een bevredigende toekomst zal de jouwe zijn.

3. Niets goeds komt gemakkelijk. Wacht erop, en je zult beloond worden op meer substantiële manieren dan je je kunt voorstellen.

4. Omarm het wachten. Het is het altijd waard.

5. Het wachten is het waard, als het moment daar is weet je dat het wachten het waard was.

6. Wees geduldig, want er is een tij in de zaken van de mensen.

7. Als we vandaag besluiten dat we iets groots gaan doen, iets dat de moeite waard is om te ervaren, gaan we dus wat tijd opzij zetten om onszelf in een positie te brengen waarin we het kunnen ervaren.

8. De grootste genoegens in het leven zijn niet gratis, maar ze moeten op je wachten!

9. De beste dingen in het leven zijn het wachten waard. Geloof dat alles met een reden gebeurt.

10. Soms is het wachten de moeite waard. Het zal niet gemakkelijk en niet snel komen, maar het licht zal schijnen in de duisternis als alle hoop verdwenen is.

11. Als je je onzeker voelt over jezelf, onthoud dan dat je met een beetje geduld een heel eind komt.

12. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst brengt. Maar ik weet dat het geweldig wordt, want we hebben al veel meegemaakt en het al gehaald.

13. Tegenwoordig vind ik het moeilijk om geduldig te zijn, ik ben zo ongeduldig en ik ben zo klaar, oh, het is het wachten waard, alles wat ik wil wacht op mij, het is het wachten waard.

14. We hebben niet altijd controle over de timing, maar wel over de inspanning.

15. Succesvolle mensen dromen over hun toekomst en werken er elke dag aan. Ze laten de tijd niet voorbij vliegen zonder er het beste van te maken.

16. Als je grootsheid wilt bereiken, stop dan met vragen om tijd, maak de tijd.

17. Soms is het wachten het waard. Je moet gewoon onthouden hoe ver je bent gekomen om te beseffen hoe ver je kunt gaan.

18. Het wachten is het waard. Wees geduldig, blijf positief en de beloning zal komen.

19. Sommige dingen in het leven zijn het wachten waard zoals de maan en de zon en de sterren ze zullen blijven schijnen zelfs als we weg zijn het hart op de mouw is het wachten waard geweest…

20. Geef niet op. Goede dingen hebben tijd nodig.

21. Je kunt niet blijven wachten tot de dingen gebeuren. Laat ze gebeuren. De wereld is vol kansen; het enige wat je moet doen is de moeite nemen om ze te grijpen.

22. Ik geloof niet in hopen en wensen, maar in de wijsheid van het wachten en de beloning aan de andere kant.

23. Verwar wachten niet met geduld. Geduld is weerstand bieden aan de verleiding om onmiddellijk actie te ondernemen. Wachten is het omarmen van het onvermijdelijke.

24. Er zijn beloningen voor hen die zich niet haasten maar wachten.

25. Mooie dingen zijn het wachten waard.

26. Verlies de hoop niet, ook al duurt het langer dan je verwacht. Het wachten zal het waard zijn.

27. Soms is het wachten het waard. Soms moet je gewoon op je gevoel vertrouwen.

28. Wachten is het waard als het voor een goede koers is. Voor een moment, een seconde, zul je de wortel kennen van al het goede, waarop je hebt gewacht.

29. Het wachten is het altijd waard. Ga door de pijn heen. Het lijkt misschien niet zo. Maar uiteindelijk zul je gelukkig zijn. »

30. Het is het waard om te wachten op iets waar je echt gepassioneerd over bent.

31. Waarom is het zo gemakkelijk om alles te krijgen wat we willen, en toch zo moeilijk om te krijgen wat we eigenlijk nodig hebben? Het antwoord: Omdat de dingen die echt goed zijn in het leven bijna nooit de dingen zijn die snel komen.

32. Het leven is een droom, een ervaring, een reis naar een bestemming en op een dag zul je beseffen dat het leven mooi is en het wachten waard.

33. Sommige dingen in het leven zijn het wachten waard, soms duurt het langer dan je verwacht, en soms maakt het wachten het zoeter.

34. Dromen over je toekomst is gemakkelijk, maar vooruit plannen en tijd inplannen voor wat je wilt bereiken? Dat is een ander verhaal. Als het de moeite waard is om te ervaren, is het de moeite waard om er tijd voor uit te trekken.

35. Wacht je tot je dromen uitkomen? Stem je af op je intuïtie, vertrouw op het proces en heb geduld. Grote dingen hebben tijd nodig!

36. Geduld is een deugd. Het is niet altijd gemakkelijk, maar het is het waard.

37. Wachten loont, net als het vuur dat brandt, me warm houdt en licht geeft, en me behoedt voor verval.

38. Geduld is de kunst van het hopen en toch volharden.

39. Soms is wachten op iets goeds het wachten waard.

40. Je kunt niets groots doen als je niet toegewijd bent aan je taak.

41. Wachten op een goede cursus loont, het wachten is het moeilijkste en als je wat extra tijd nodig hebt is het goed om te wachten op die goede cursus, en dan zul je bevrijd worden.

42. Hoe we wachten is belangrijker dan waarop we wachten.

43. Als je iets ziet wat je echt heel graag wilt, moet je jezelf duidelijk maken, dat als je wacht, het wachten het waard zal zijn.

44. Wat we verliezen in het wachten, weegt ruimschoots op tegen wat we winnen in het krijgen.

45. Het leven is kort, en het kan makkelijk zijn dat te vergeten. Dus soms is het wachten de moeite waard, want als je er eenmaal bent, wil je absoluut niet meer weg.

46. Wachten op een droom is het wachten waard, en wachten op het beste is het wachten waard, en wachten op iemand die het wachten waard is, is het mooiste van alles.

47. Tijd is het kostbaarste geschenk dat je iemand kunt geven en het enige dat niet kan worden teruggegeven.

48. Als je wacht op het juiste moment, zal het waarschijnlijk niet komen, en als je wacht op een goed moment, zal het waarschijnlijk niet duren, dus wacht op het moment dat je leuk vindt en maak het wachten de moeite waard.

49. Geïnspireerde mensen creëren geïnspireerde ideeën en zijn meestal in staat om dingen door te zetten omdat ze er tijd voor maken.

50. Voor hen die ijverig en geduldig zijn, zullen de beloningen zeker komen. Wees er klaar voor en voorbereid als ze komen.

51. Geduld is de wijsheid om te wachten †» en een deugd die we niet zoveel cultiveren als we zouden moeten.

52. Het wachten is het waard als je nog even kunt wachten en iets meer geduld kunt opbrengen om je leven te leiden zoals jij dat wilt.

53. Als u kunt wachten, is het enige dat van u wordt verlangd geduld; als u niet kunt wachten, is het enige dat van u wordt verlangd geloof.

54. Sommige dingen in het leven zijn het wachten waard – zoals een regenboog aan de horizon, of de kans om iemand te vinden die echt je vriend is, iemand die echt van je houdt om wie je bent.

55. Soms is het wachten het waard omdat al het wachten loont. Het is een andere manier van leven.

56. Wachten op iets goeds is altijd moeilijk, maar het is de beste manier om het te waarderen…

57. Er zijn geen binnenwegen naar een plaats die de moeite waard is.

58. Wachten is het moeilijkste deel, maar laat het wachten niet te lang duren, anders is het het niet waard.

59. Je moet wachten op datgene wat het wachten waard is.

60. Stop met wachten en wensen, ga naar buiten en doe het!

61. Soms is het wachten de moeite waard, soms moet je wachten en kijken, als je het potentieel met eigen ogen ziet, moet je de sprong wagen.

62. Net toen ik het wilde opgeven, besefte ik dat het onmogelijke te lang duurde.

63. Dat maakt het wachten tot een genoegen.

64. Het wachten is het soms waard, want als het iets is dat het wachten waard is, is het iets waar je nooit spijt van krijgt.

65. Ik heb zo lang op je gewacht en ik ben zo blij dat je bij me kwam en je past perfect.

66. Als je erop moet wachten, is het de moeite waard.

67. Dingen die het hebben waard zijn, zijn altijd het wachten waard.

68. Er is iets te zeggen over wachten op de dingen in het leven die de moeite waard zijn, en als je wacht, bouwt de verwachting zich op.

69. Het is goed om te wachten op het juiste moment en te weten dat alles op het juiste moment gebeurt.

70. Alle grote prestaties hebben tijd nodig. Je kunt geen baby produceren in één maand door negen vrouwen zwanger te maken.

71. Als je je gefrustreerd voelt, bedenk dan dat er een reden is waarom je wacht. Het kan een goede zijn. Dus als je het gevoel hebt dat je wilt opgeven, is het misschien tijd om door te zetten.

72. Just when you think you’re out of time, you realize…The wait was worth it.

73. Waiting is a strategy, not a punishment.

74. Mistakes are great because they can teach us patience.

75. Patience is a virtue worth waiting for.

76. While you’re waiting for the good things in life, appreciate those small moments and start appreciating where you are from now.

77. If we stand still long enough, we will see the sky that is waiting for us. And if we stand still long enough, we will see the sky that is waiting for us.

78. In een tijdperk van onmiddellijke bevrediging, is soms het wachten de moeite waard. Denk daaraan als je wacht op iets dat zo belangrijk voor je is.

79. Heb geduld. Het kan even duren, maar de dingen zullen op hun plaats vallen. De juiste mensen zullen op het juiste moment in je leven komen. Wees gelukkig. Geniet van het proces.

80. Sommige dingen zijn het waard om op te wachten. Dus word niet te oud om op dat wachten te wachten.

81. Je moet meestal wachten op datgene wat het wachten waard is.

82. Het leven gaat over leven in het moment en plezier hebben. Daarom is het de moeite waard om te wachten op iets spannends.

83. Er bestaat niet zoiets als een langzame boot als de wereld wacht, als je hart klopt en je ziel verlangt.

84. Soms is het wachten de moeite waard, vooral als je daardoor nog meer van iets geniet dan je voor mogelijk hield.

85. Een beetje geduld kan een deugd zijn. Het is het wachten waard, want niets is overhaast, en dat maakt het verschil.

86. Het wachten op de perfecte partner kan eindeloos aanvoelen, maar het is het allemaal waard als je hem eenmaal gevonden hebt.

87. Dingen kosten tijd. Je kunt een filmrol niet ontwikkelen in minder dan 10 minuten. Je kunt geen taart bakken in 5 minuten. En je kunt geen geweldig bedrijf opzetten zonder er tijd aan te besteden.

88. Soms is het wachten de moeite waard soms duurt het even voor je vindt waar je op wacht soms moet je gewoon wachten – geef het een kans soms kan het wachten de moeite waard zijn

89. Het is helemaal niet wat ik verwachtte, maar het is alles waar ik op hoopte.

90. Het is de moeite waard te wachten op het juiste moment, in plaats van genoegen te nemen met het verkeerde moment. Neem nooit genoegen.

91. Soms is het wachten de moeite waard, ik wacht op dingen waar ik van hou, ik stop en luister als de vogels zingen, en ik stel me alle dingen voor die we zullen doen.

92. Geduld is bitter, maar zijn vrucht is zoet.

93. Soms is het wachten de moeite waard als je alleen maar hoeft te wachten en te kijken, en je weet dat je op een dag het licht zult zien, en het zal al je tijd waard zijn.

94. Geduld is alleen een deugd als er iets is dat het wachten waard is.

95. Wachten op iets speciaals is altijd het wachten waard.

96. Het leven is niet wachten tot de storm voorbij is, maar leren dansen in de regen.

97. Wachten. Het is een van de meest onderschatte deugden. Zonder dat, zouden we allemaal in de problemen zitten.

98. Worstel je met geduld terwijl je staat te popelen om nieuwe dingen te ervaren? Onthoud dat geduld alleen een deugd is als er iets is dat het wachten waard is.

99. Voor hen die alles hebben, is geduld slechts een deugd. Voor hen die niets hebben, is het een overlevingsvaardigheid.

100. We moeten allemaal ergens op wachten, dus waarom niet met geduld?

101. Het is echt makkelijk om je superieur te gedragen tegenover mensen die minder geluk hebben dan jij, behalve geduld.

102. Als je wilt opgeven, bedenk dan waarom je het zo lang hebt volgehouden.

103. Wees geduldig met jezelf, wees geduldig met anderen… wees gepassioneerd over waar je van houdt in het leven.

104. Wens geen makkelijkere tijden, wens meer tijd.

Er zijn momenten waarop we moeten onthouden dat, wat er ook gebeurt, het wachten altijd de moeite waard is, vooral wanneer je je doelen en ambities hebt. Als je hard kunt werken en je dromen kunt verwezenlijken, is er niets mooiers dan dat. Probeer je door niets te laten tegenhouden en zorg ervoor dat je al je energie op de juiste manier kanaliseert. Dan, en alleen dan zal het wachten de moeite waard zijn.

Ik hoop dat deze soms het wachten waard citaten u hebben kunnen helpen beseffen dat het leven soms veel geduld vereist, en als u tenminste nog even kunt wachten, is het de moeite waard.