Soms Moet Je Verdergaan Met Je Leven

Verder gaan is niet altijd gemakkelijk, maar soms wel noodzakelijk. We hebben allemaal mensen in ons leven aan wie we blijven vasthouden, ook al weten we dat ze niet geschikt voor ons zijn. Soms kunnen we het niet helpen dat we ons tot hen aangetrokken voelen, ook al zijn ze volkomen verkeerd voor ons, of misschien wel omdat ze volkomen verkeerd voor ons zijn!

Hoe dan ook, als je merkt dat je vastzit in deze situatie, dan is het misschien tijd om voor eens en altijd van deze persoon af te stappen! Soms betekent verdergaan niet dat je niet meer van die persoon of personen hoeft te houden of dat je niets meer met hem of haar te maken wilt hebben. Het betekent gewoon dat je probeert hen te vergeten en jezelf te verbeteren. Of het nu gaat om een breuk, een verbroken vriendschap of een breuk op het werk, dat maakt niet uit. Soms moet je verder gaan.

Je kunt je niet vasthouden aan iets dat niet voor jou bestemd is of iets dat je geen rust geeft. Weinig dingen zijn het waard om wrok over te koesteren, maar het verleden kun je beter vergeten, vooral als ze vreselijk voor je waren. Je moet gewoon accepteren dat hun tijd voorbij is en dat er mettertijd goede dingen zullen komen.

Verder gaan is niet gemakkelijk, maar soms is het iets wat je moet doen. Deze inspirerende sometimes you have to move on citaten geven je de motivatie die je nodig hebt om het verleden los te laten en verder te gaan met je leven.

Soms moet je verdergaan met je leven

Soms komt er in het leven een tijd dat je verder moet. Het is niet gemakkelijk, maar soms is het nodig om ruimte te maken voor de nieuwe dingen die willen gebeuren. Soms moet je verder gaan en je eigen universum creëren.

1. Soms moet je verder, want het leven gaat over vertrouwen op je gevoel en kansen nemen, verliezen en geluk vinden, herinneringen waarderen, leren van het verleden en beseffen dat mensen veranderen.

2. Het moeilijkste deel van verder gaan is beseffen dat je het kunt. Soms moet je jezelf toestemming geven om verder te gaan, want je verdient beter dan waar je in het verleden genoegen mee hebt genomen.

3. Je verdient een leven vol liefde, avontuur en spannende nieuwe ervaringen, en soms duurt het even voor je zover bent. Maar wanneer je dat doet, en wanneer je eindelijk alle beloftes omarmt die op je wachten, zal het voelen als een hele nieuwe wereld. Je hoeft alleen maar verder te gaan.

4. Het is oké om « volgende » te zeggen. Het is oké om weg te lopen van dingen die je niet meer dienen. Het is oké om afscheid te nemen. Het is oké om te zeggen dat ik hier klaar mee ben, en ik ben klaar met deze persoon; ik ben klaar met deze situatie omdat ik beter verdien dan dit.

5. Het belangrijkste is dat je je best doet om op goede voet te vertrekken, maar soms is weggaan echt de beste optie, en het is altijd een optie als het niet goed met je gaat.

6. Soms moet je je waakzaamheid laten varen en die trieste en eenzame fase achter je laten. Je kunt niet in je comfortzone blijven, anders zul je nooit weten hoe je moet vliegen.

7. Soms moeten we verder van dat liefdesverdriet, we moeten opnieuw leren liefhebben, En om verder te kunnen van ons liefdesverdriet, moeten we genezen van die pijn.

8. Soms kun je die persoon niet houden of de situatie niet beheersen, soms kun je de tijd niet terugdraaien, en soms kun je niet anders dan verder gaan.

9. Je kunt huilen, maar veeg je tranen af. Je kunt boos worden, maar niet voor lang. Je mag hopen, maar geef niet op. Je kunt uitglijden en vallen, maar je moet voortdurend opstaan.

10. Stop met denken, stop met denken over de spijt, stop met denken over wie gelijk heeft en wie niet, en stop met denken over de pijn. Soms moet je gewoon verder gaan.

11. Wanneer je de stukken van je hart weer in elkaar moet leggen, is er geen tijd om te huilen, dus moet je proberen te genezen van dat liefdesverdriet en verder te gaan.

12. Soms moet je gewoon verder gaan. Ja, het verleden is belangrijk, maar het moet niet altijd in de weg staan.

13. Soms moet je even naar buiten, een luchtje scheppen en jezelf eraan herinneren wie je bent en waar je wilt zijn. Laat wat andere mensen zeggen je er niet van weerhouden de beste versie van jezelf te zijn die je kunt zijn.

14. Verspil je tijd niet met uitleg. Mensen horen alleen wat ze willen horen. Concentreer je in plaats daarvan op wat er gedaan moet worden en vind een manier om na elke ervaring sterker en slimmer te worden.

15. Soms moet je loslaten wat kapot was, doorgaan met wat nieuw is en sterker zijn dan je voorheen was.

16. Het verleden is een referentiepunt, geen woonplaats. Soms moet je verder.

17. Soms moet je verder gaan. Soms moet je accepteren dat je niet meer kunt. Geef het nooit op. We worden beter als we moedig en helder zijn. Genees, ga verder. Het gaat beginnen.

18. Soms moet je afscheid nemen van iets dat zo mooi was. Je kunt het niet achterlaten, maar je kunt ook niet doorgaan. Soms moet je verder, soms moet je genezen voor betere dingen die komen.

19. Er zullen tranen in de wind staan, de regen zal vallen, de glimlach op je gezicht zal er zijn, en je zult weten dat alles in orde is. Je hoeft alleen maar verder te gaan.

20. We hebben allemaal liefdesverdriet. Soms is het zo bedoeld, en soms niet, maar één ding is zeker, als je naar de volgende fase gaat, kun je het je niet laten aangrijpen. Je moet gewoon een

21. Soms moet je verder gaan. Maar daarvoor moet je weten wat je waard bent en die stem in je hoofd negeren die zegt dat het allemaal jouw schuld is.

22. Je krijgt niet altijd wat je wilt, maar het is goed om iets meer te willen dan je hebt. Soms moet je verder.

23. Soms moet je verder, laat een gebroken hart geen doorn in het oog zijn. Het verliezen van momenten waarvan je dacht dat ze zouden duren doet je niets anders beseffen dan dat het leven doorgaat, en dat je er weer moet staan.

24. Het is moeilijk om die liefde los te laten, en het is moeilijk om je aan te passen, maar als je geen troost vindt in het verhaal dat verteld wordt, dan weet je dat het tijd is om verder te gaan en een nieuw hoofdstuk te beginnen.

25. Als alles uit elkaar lijkt te vallen, en je hart voelt alsof het breekt, moet je sterk zijn en doorgaan.

26. Je moet die stoom afblazen. Je moet die pijn niet door je aderen laten stromen. Je moet al je pijn achter je laten. Ga verder en maak je hart weer heel.

27. Je moet weg van die plek waar je verblijft; je moet door de pijn en de wolken heen; je moet sterk zijn en niet toestaan dat ze je weg tegenhouden. Je moet verder gaan.

28. Getuige zijn van je liefdesverdriet is als je favoriete baby zien groeien. Alle stoom afblazen is als alle bruggen verbranden. Soms moet je verder gaan.

29. Soms moet je verder, genezen van dat liefdesverdriet, je hart heel maken en ruimte geven voor een nieuw begin, alle stoom eruit laten en groeien.

30. Laat de pijn los en probeer gewoon dat liefdesverdriet en het gebroken hart los te laten.

31. Soms moet je verder, en als je dat niet doet, blijf je hangen in een tijdelijke fantasie. Je hart kan genezen, zodat je geest een manier kan vinden om verder te gaan.

32. Je bent zo perfect, zo mooi, zo vol leven. Je bent gemaakt met een doel, en soms moet je loslaten en verder gaan zodat je heel kunt zijn.

33. Soms moet je verder, genezen van dat liefdesverdriet, je hart heel maken en ruimte geven voor een nieuw begin.

34. Dwing jezelf niet ergens te blijven waar je niet thuishoort. De juiste mensen zullen er nog steeds zijn als je terugkomt, en de verkeerde zullen er niet meer toe doen. Erken gewoon wanneer je verder moet gaan.

35. Soms moet je verder. En ook al zie je de reden niet, er is iets wat je moet doen. Je moet die pijn eruit laten.

36. Soms moet je verder. Je moet doorgaan. Misschien zit het in je geheugen, is je geest nog verdoofd en vergeet je het niet.

37. Je zult nooit een bloem zien bloeien als je te dicht bij de doornen staat. Als je niet verder gaat, zul je nooit sterk worden.

38. Soms moet je verder, genezen van dat liefdesverdriet en een stap vooruit zetten met een nieuwe start. Het is niet makkelijk, maar je weet in je hart dat het de enige weg is.

39. Soms moet je het verleden loslaten en opnieuw beginnen. Je moet gewoon diep ademhalen en nieuwe liefde binnenlaten.

40. Soms moet je verder, soms moet je dingen loslaten en soms moet je accepteren dat je niet altijd kunt hebben wat je wilt.

41. Om te vliegen als de vlinder die je moest zijn en te schitteren als een stralende ster, moet je verder gaan en er ruimte voor geven.

42. Soms moet je verder gaan. Met de pijn van dit liefdesverdriet en de haat die je voelt, leer je te genezen en verder te gaan.

43. Ik ben geen perfect persoon. Ik maak fouten, ik zeg niet altijd wat ik moet zeggen, ik ben gekwetst, en ik ben aan het genezen. Alles wat ik moet doen is loslaten en verder gaan.

44. Laat alle pijn los die je voelde toen je hart werd gebroken. Laat die pijn je niet verteren. Laat het gaan, laat het gaan.

45. Soms is het niet de minnaar, soms is het de geliefde, maar er is een tijd om vast te houden en een tijd om los te laten.

46. Soms moet je verder; als je dat niet doet, zit je vast en kom je nooit de goede kant op. Je zult gesloten zijn en nooit verder gaan, en je zult nooit weten wat er in die lucht is.

47. Soms moet je verder, soms moet je het loslaten, en soms moet je dat liefdesverdriet laten gaan om de vrijheid te vinden die je verdient.

48. Soms, als je down bent, en je bent uit liefde, soms als je geen controle hebt, kan alles wat je hebt gewoon niet veranderd worden, maar je moet opstaan en verder gaan.

49. Soms moet je verder gaan. Dat is alles wat je moet weten. Soms moet je verder, dat is het enige wat je kunt doen.

50. Soms moet je je hart laten helen. Als je die pijn niet laat huilen, ben je niet sterk genoeg om verder te gaan.

51. Om voorzichtig stof op te rapen, moet je een liefde die je geen keus liet, loslaten en verder gaan.

52. Soms moet je verder. Het is niet altijd makkelijk met een gebroken hart, maar probeer elke dag sterker en sterker te worden, en onthoud dat je altijd een keuze hebt.

53. Leven en dood, ze zijn een deel van mij. Hoe kan ik ze loslaten? Ik ben gewoon een deel van jou. Als je wilt dat ik verder ga, zul je hetzelfde moeten doen.

54. Verandering is mooi, maar het kan moeilijk zijn om los te laten wat je ooit wist. Soms moet je je schrap zetten en verder gaan.

55. Het is alsof je in een wervelwind zit, en je kunt niet eens zien wat echt is. Je probeert zo hard om tot de bodem te gaan, maar je draait alleen maar rond. Sta op en ga verder.

56. Soms moet je verder; je moet gewoon loslaten en de pijn laten gaan. Denk aan de goede tijden en de tijden van je leven dat echt was en niet alleen een manier om je leven beter te maken

57. Soms moet je verder, maar wat je doet als je hier bent is een deel van je achterlaten om je verder te helpen.

58. Soms moet je verder omdat je op een gekke trein zit. Soms moet je verder omdat je op het verkeerde spoor zit, maar je moet toch verder.

59. Soms moet je loslaten, opgeven en verder gaan.

60. Soms is het beter om verder te gaan, soms is het beter om te blijven. Soms is afscheid nemen een manier om hallo te zeggen tegen een hele nieuwe wereld.

61. Soms moet je verder zonder bepaalde mensen. gewoon omdat het tijd is voor iets nieuws en anders; als ze in je leven moeten zijn, halen ze je wel in.

62. Soms moet je verder gaan en de verkeerde laten gaan. Omdat de juiste wacht, en hij gaat nergens heen.

63. Er komt een tijd dat je moet stoppen met het oversteken van oceanen voor mensen die niet eens over plassen willen springen voor jou.

64. Soms moet je accepteren dat bepaalde dingen nooit meer worden zoals ze waren. Het doet pijn om los te laten… maar soms doet het meer pijn om vast te houden.

65. De waarheid is dat tenzij je loslaat, tenzij je jezelf vergeeft, tenzij je de situatie vergeeft, tenzij je beseft dat de situatie voorbij is, je niet vooruit kunt.

66. Soms moet je even afstand nemen van de persoon van wie je houdt, de persoon die van je houdt, of iemand die van je gehouden heeft. Soms is het gewoon tijd om uit een giftige relatie te stappen en fris te beginnen.

67. Iemand steelt misschien je geluk, en je moet hem een laatste kans geven. Of misschien zijn jullie al te lang samen en is het tijd om het los te laten. Wat de reden ook is, soms moet je verder.

68. Soms gaan we zo op in onze gevoelens dat we ons niet realiseren dat de manier waarop we over iets denken beperkend kan zijn.

69. Soms maakt het niet uit hoe hard je het probeert, want je geest zal nog harder proberen een reden te vinden om van streek te zijn. Soms moeten we onszelf eraan herinneren dat hoe slecht de dingen ook lijken, het leven doorgaat.

70. Soms is wat je hebt meegemaakt iets waar je overheen moet komen. Je kunt niet terug in de tijd om de ervaring opnieuw te beleven, maar je kunt er wel van leren en het achter je laten, zodat je verder kunt naar het volgende hoofdstuk van je leven en geluk kunt ervaren.

71. Soms is er liefdesverdriet nodig om ons wakker te schudden en ons te laten zien dat we meer waard zijn dan waar we genoegen mee nemen.

72. Soms, als dingen uit elkaar vallen, vallen ze eigenlijk op hun plaats. Als je doorgaat, zal er om de hoek een betere verrassing op je wachten.

73. De enige manier om verder te gaan is vergeven en vergeten. Wrok koesteren helpt niemand op de lange termijn; het weerhoudt je er alleen maar van om vooruit te gaan in het leven.

74. Verder gaan betekent niet dat je niet meer van iemand houdt en hem vergeet. Het is de kracht hebben om te zeggen dat ik nog steeds van je hou, maar dat je deze pijn niet meer waard bent.

75. Het verleden is het verleden en zal er altijd blijven, maar vergeet niet dat wat er gebeurt ook weer terugkomt, en karma zal hen op het juiste moment terugpakken. Het enige wat je kunt doen is verder gaan.

76. Je zult nooit gelukkig zijn als je blijft zoeken naar wat geluk inhoudt. Je zult nooit leven als je op zoek bent naar de zin van het leven. Soms moet je het bestaan van al het andere vergeten en gewoon doorgaan.

77. Verder gaan is gemakkelijker als je niet gevangen zit in de herinnering aan wat verloren is gegaan, maar vergeet niet dat morgen beter zal zijn dan vandaag.

78. Een scheiding is als een gebroken spiegel. Soms is het beter om hem kapot te laten en verder te gaan dan jezelf pijn te doen door te proberen hem te repareren.

79. 75. Vertrouw me, een gebroken hart zal genezen. Laat een slechte relatie je niet weerhouden van nieuwe kansen.

80. Iemand loslaten kan moeilijk zijn, maar soms is het beste wat je kunt doen er een eind aan maken, de pijn accepteren en verder gaan.

81. Doorgaan is moeilijk, maar soms is vasthouden nog moeilijker. Laat je niet ontmoedigen. Het is vaak de laatste sleutel in de sleutelbos die het slot opent.

82. Je hebt misschien niet gekregen wat je wilde, maar God zorgt ervoor dat je krijgt wat je verdient.

83. Wij moeten bereid zijn het door ons geplande leven los te laten om het leven te krijgen dat op ons wacht.

84. Je komt er wel doorheen. Hoe erg het nu ook lijkt, hoeveel dagen je ook gehuild hebt, hoe hopeloos en depressief je je nu ook voelt, je komt er wel doorheen. Soms moet je gewoon doorgaan.

85. Elk verlies is een les. Stop met terugkijken, je gaat niet die kant op. Als het zo moet zijn, zal het zo zijn. Cry me a river, bouw een brug en stap er overheen.

86. Of je nu verder gaat na een scheiding, een relatie of gewoon een deel van je leven, soms moet je gewoon verder.

87. Soms moet je achterlaten wat je niet langer dient om ruimte te maken voor een nieuwe liefde of richting in het leven.

88. Er ligt geluk in de toekomst. De kracht om verder te gaan met je leven zit in je. Het is er voor iedereen, ongeacht hun situatie.

89. Als je blijft bij wat je al kent, mis je kansen op groei en opwinding. Neem het risico en ga achter iets nieuws en iets beters aan.

90. Sommige mensen gaan weg, maar dat is niet het einde van je verhaal. Dat is het einde van hun rol in jouw verhaal.

91. Loslaten is het loslaten van de beelden en emoties, de wrok en angsten, het vasthouden en de teleurstellingen uit het verleden die onze geest binden.

92. Je zult het overleven, ook al voelt het nu onmogelijk. Je hoeft alleen maar te wachten tot de tijd de pijn en spijt diep in je verleden begraaft. De pijn zal nooit helemaal verdwijnen, maar het zal beter beheersbaar worden naarmate de tijd verstrijkt.

93. Soms moet je gewoon je hoofd hoog houden, de tranen wegknipperen en afscheid nemen.

94. Soms moet je verder om sterker te worden en een betere versie van jezelf te worden. Je hoeft niet in één dag verder te gaan. Geef jezelf de tijd.

95. Het is moeilijk om te wachten op iets waarvan je weet dat het misschien nooit gebeurt, maar het is nog moeilijker om het op te geven als je weet dat het alles is wat je wilt.

96. Je kunt minuten, uren, dagen, weken of zelfs maanden besteden aan het overanalyseren van een situatie, proberen de stukjes in elkaar te passen, rechtvaardigen wat er had kunnen of moeten gebeuren…, of je kunt de stukjes gewoon laten liggen en verder gaan.

97. Blijf niet stilstaan bij het verleden, droom niet van de toekomst, en concentreer de geest op het huidige moment.

98. Wat je nu ziet, voelt en ervaart is niet alles wat er is. Morgen is echt, en overmorgen is ook echt. Ooit zul je beseffen dat je verder moet en dat deze breuk het beste was.

99. Totdat je beseft dat mensen teleurstellen, zul je ook beseffen dat je soms verder moet.

100. Je zult slechts zo goed zijn als de mensen om je heen, dus wees moedig genoeg om verder te gaan en degenen die je blijven belasten los te laten.

Het is waar dat je soms verder moet gaan. En dat je soms mensen uit je leven moet schrappen. Maar verder gaan betekent niet dat we moeten vergeten. Verder gaan betekent niet je verleden loslaten, maar het zachtjes neerleggen zodat je het weer kunt oppakken en gebruiken als steun wanneer dat nodig is. Doorgaan betekent weggaan, niet tegengaan.

Ik hoop dat u gemotiveerd bent om verder te gaan met uw leven en niet vast te houden aan het verleden na het lezen van deze, soms moet je hier citaten. Vriendelijk deel deze post met uw vrienden, en geliefden waarvan u denkt dat ze het nodig hebben. Dank u voor het lezen.