Take A Leap Of Faith Quotes

Als je je droom wilt verwezenlijken, moet je bereid zijn een sprong in het duister te wagen. Een geloofssprong is een risico nemen terwijl je niet weet wat het resultaat zal zijn. Het is weten dat wat er ook gebeurt, het zo bedoeld is, en als het niet lukt, leer je ervan en ga je verder.

Als je je dromen wilt volgen, moet je risico’s nemen. Je kunt niet blijven zitten en hopen dat alles op zijn plaats valt. Je moet naar buiten gaan en dingen voor jezelf laten gebeuren!

Maak je geen zorgen over wat anderen van je dromen vinden. Maak je alleen zorgen over jezelf en hoe je leven beter wordt als je ze verwezenlijkt.

Als je iets graag genoeg wilt, ga er dan achteraan! Laat niemand of iets je tegenhouden om je doelen in het leven te bereiken! Hier zijn enkele interessante « take a leap of faith » citaten.

Take a Leap of Faith Quotes

Neem in een wereld vol onzekerheden een sprong in het diepe en vertrouw erop dat Gods plan groter is dan het jouwe. Je hoeft geen heilige te zijn om moedig te zijn. Je moet alleen iets meer willen en bereid zijn een sprong in het diepe te wagen.

1. Een sprong in het diepe wagen is de eerste stap zetten en hopen, dan opnieuw stappen zetten en je laten leiden door het universum.

2. Een sprong in het diepe wagen is een daad van moed, dapperheid en risico. Het betekent iets achterlaten en een nieuwe start maken. Het maakt niet uit waar dat over gaat – het verleden of de toekomst – het vereist inzet, hard werken en toewijding om actie te ondernemen om te slagen.

3. Een sprong in het duister wagen is voldoende vertrouwen hebben om te handelen, zonder altijd de uitkomst te kennen. De enige manier om het goed te doen is het risico te nemen dat je het verkeerd doet.

4. Een geloofssprong is een zichzelf vervullende voorspelling. Als je er een neemt en je er volledig op toelegt, hoef je niets anders te doen dan het te laten gebeuren. Opkomen voor je dromen en doorgaan betekent actie ondernemen. Het voelt misschien ongemakkelijk, maar als je niet bent waar je wilt zijn, dan komt dat misschien omdat je de sprong in het diepe nog niet hebt genomen.

5. Die sprong wagen is een van de engste dingen die je kunt doen en het kan ongelooflijk lonend zijn. Maar als je niet weet wat je kunt verwachten, kun je uiteindelijk plat op je gezicht vallen.

6. Een sprong in het diepe wagen is een daad van moed. Hoe verleidelijk het ook kan zijn om in je comfortzone te blijven en het zekere voor het onzekere te nemen, soms moeten we dat bekende pad achter ons laten en onze dromen volgen.

7. Een sprong in het diepe wagen, vertrouwen op iets totaal onbekends, is ongelooflijk moedig. Het vergt moed om in het onbekende te stappen, wetende dat je plat op je gezicht zou kunnen vallen, of dat je acties tot een mislukking zouden kunnen leiden. Dat maakt het zo’n belangrijke beslissing: één die je leven aanzienlijk kan veranderen – en ten goede.

8. Een sprong in het diepe wagen is een van de beste manieren om als persoon te groeien. Door die sprong te wagen, sta je jezelf toe kwetsbaar te zijn en herinner je jezelf eraan dat falen heel goed mogelijk kan zijn. Maar als je geen sprong in het diepe waagt, hoe weet je dan hoe het is om te vallen, tegenslag te ervaren en van die ervaringen te leren? Dat zijn allemaal lessen van onschatbare waarde die alleen voortkomen uit het testen van je grenzen en je buiten je comfortzone te begeven.

9. Een sprong in het diepe wagen gaat over het nemen van die eerste stap, of het nu is om iets voor jezelf te doen of om een nieuw product te proberen. Het kan eng zijn, maar ook spannend als je het probeert.

10. Een sprong in het diepe nemen gaat niet over het nemen van een risico. Het gaat erom de moed op te brengen om alle onzekerheid in je leven weg te nemen, die eerste stap te zetten en die te laten tellen.

11. Een sprong in het diepe wagen is het meest bevrijdende dat je ooit kunt doen. Het nodigt je uit je angsten los te laten en de vreugde van het onbekende te omarmen, al is het maar voor een kort moment in je leven.

12. Een sprong in het diepe wagen is niet gemakkelijk en vereist moed, maar het kan het meest lonende deel van het leven blijken te zijn.

13. Door een sprong in het diepe te wagen, kom je buiten je comfortzone en voel je de kick van het leven.

14. Een sprong in het diepe wagen kan grote beloningen opleveren, maar ook een zekere mate van onzekerheid en risico. Iemand die springt, neemt het risico dat de volgende reeks stappen er zal zijn wanneer hij ze bereikt. Bovendien kan niemand met zekerheid zeggen wat er zal gebeuren. Er kunnen goede of slechte dingen gebeuren, maar de enige manier om het zeker te weten is de sprong te wagen en te zien wat er gebeurt.

15. Een sprong in het diepe wagen betekent een kans wagen. Je weet niet zeker wat er zal gebeuren, maar je hoopt er het beste van. Een sprong in het diepe wagen vereist meestal moed en vertrouwen in jezelf.

16. Een sprong in het diepe wagen is eng. Het is ook ongelooflijk spannend, omdat je je lot in de handen van een hogere macht legt en ziet waar het je brengt.

17. Een sprong in het diepe wagen is eng en spannend. Het is de eerste stap uit je comfortzone zetten en op weg gaan naar een droom die op de een of andere manier zo ongrijpbaar en onmogelijk aanvoelt dat je zeker weet dat hij nooit zal uitkomen.

18. Het is moedig om een sprong in het diepe te wagen. Je moet bereid zijn je kwetsbaar op te stellen, je comfortzone te overstijgen en jezelf bloot te geven. Je moet erop vertrouwen dat er mensen zijn die je zullen helpen als je valt of faalt. En als je slaagt, kan de beloning nog groter zijn dan je dacht.

19. Een geloofssprong is een actie die iemand moet ondernemen om angst en ongeloof te overwinnen. Het is de moed om je intuïtie te volgen en te omarmen wat je gelooft.

20. Een sprong in het diepe wagen betekent loslaten en erop vertrouwen dat je op je voeten zult landen. Zelfs als je bang bent voor wat er zou kunnen gebeuren, heb je vertrouwen in jezelf en anderen nodig om verder te gaan door het risico te nemen.

21. Het leven kan het best worden beschreven als een sprong in het diepe die op een bepaald moment wordt genomen. Elke grote beslissing die we nemen is een gok. We nemen een risico en hopen op geluk, maar vaker wel dan niet maken we uiteindelijk een slechte keuze waar we later spijt van krijgen.

22. Er zijn momenten in ons leven dat we een sprong in het diepe moeten wagen. Je moet beslissen wat het belangrijkste is en het dan doen, zelfs als er een kans is dat je faalt.

23. De sprong van het geloof gaat niet over het nemen van een sprong, het gaat over de keuze om God te vertrouwen met elk detail.

24. Neem een sprong in het diepe en bouw aan je zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke kracht.

25. We moeten vertrouwen hebben. We moeten ons inzetten en hopen dat er iets goeds uit voortkomt.

26. Geloof is als een sprong in het diepe. Je weet nooit of het gaat werken, maar als je het probeert, lukt het misschien.

27. Als je wordt neergeslagen, zelfs nadat je een sprong in het diepe hebt genomen, geef niet op. Het maakt allemaal deel uit van de reis. Ga door, blijf vechten en blijf geloven.

28. Geloof is niet iets dat wordt gegeven. Het is iets dat je voor jezelf creëert.

29. We moeten allemaal een sprong in het diepe wagen. Het kan ons helpen op plaatsen te komen waar we nooit dachten te komen. Je weet nooit waartoe je in staat bent totdat je het probeert.

30. Als je een sprong in het diepe wilt wagen, heb je vaak meer moed nodig dan geloof. Geloof is iets van tevoren geloven; moed is het daadwerkelijk doen.

31. Als je een geloofssprong maakt, zorg dan voor een zachte landing.

32. We leven op een moment in de geschiedenis dat we een geloofssprong moeten maken – een grotere sprong dan ooit tevoren.

33. Geloof is de sprong wagen en zien waar het toe leidt. Laten we durven springen! En genade zal er zijn om ons op te vangen.

34. Geloof is de kunst om de eerste stap te zetten zonder te weten waar je heen gaat.

35. Een sprong in het diepe maken maakt de dingen niet makkelijker, maar beter.

36. De enige manier om angst te overwinnen is een sprong in het duister.

37. Waarom neem je geen geloofssprong? Het is een kans om jezelf opnieuw uit te vinden en opnieuw te beginnen.

38. Het leven ligt voor het grijpen, dus zorg ervoor dat je niet vasthoudt aan een fout of spijt uit het verleden. Maak die sprong van vertrouwen en neem je leven bij de teugels.

39. Er zijn geen sluiproutes naar liefde. Je moet dagelijks een sprong in het diepe wagen, zelfs als je daar geen zin in hebt.

40. Er bestaat niet zoiets als een verkeerde beslissing. De enige verkeerde beslissing is het niet nemen van een sprong in het duister. Het is nooit te laat om een sprong in het diepe te wagen.

41. Geef jezelf een duwtje in de goede richting. Als je er klaar voor bent, neem die sprong van vertrouwen en zie wat er gebeurt.

42. Want geloof is niet iets geloven, maar een sprong in het diepe maken.

43. Een sprong in het diepe is de ultieme reis. Er is geen pad, geen bestemming en geen kaart. Maar je weet wanneer je bent aangekomen, wanneer je je meer thuis voelt dan je ooit had durven dromen.

44. Geloof is een sprong in het diepe maken. Eén dag tegelijk. Eén stap tegelijk. Eén les per keer. En één moment van geloof per keer.

45. Ik heb een plan, maar mijn echte plan is dat ik me moet concentreren op het nu. Dat is het enige dat telt.

46. Geloof is de eerste stap zetten, zelfs als je de hele trap niet ziet.

47. Een sprong in het diepe wagen is het mooiste wat je ooit zult meemaken. Iedereen heeft zijn eigen unieke verhaal en ik denk dat dat deze wereld zo interessant maakt.

48. Hoe vaak is je verteld om een sprong in het diepe te wagen? Deze keer is het echt! Het is tijd om te springen.

49. Ik neem een sprong in het diepe. Ik sluit mijn ogen, grijp het touw stevig vast en bid het universum om leiding. Geloof in het onbekende is wat het leven zo de moeite waard maakt.

50. Neem een sprong van vertrouwen, en je zult zien dat alles wat volgt een wonder is.

51. Vertrouwen, geloof en sprong. Dat is mijn leven vandaag. Wees niet bang, maar spring.

52. Soms zijn de kleine dingen de grootste geloofssprongen.

53. Je kunt niet alles doen. Probeer dat ook niet. Neem de dingen zoals ze komen, een voor een en neem het met een sprong van vertrouwen.

54. Een geloofssprong is wanneer je erop vertrouwt dat iemand anders voor alles zal zorgen. Het is een geloofssprong om in je eigen kunnen te geloven, en een geloofssprong om in anderen te geloven.

55. Een geloofssprong is geen kwestie van springen, maar een daad van geloof.

56. Niemand heeft ooit iets bereikt in het leven door een sprong in het duister te wagen.

57. Aan allen die een sprong in het diepe hebben gewaagd, groet ik jullie. Blijf geloven en doe je best!

58. Je moet een sprong in het diepe wagen. Je moet je angsten opzij zetten en erop vertrouwen dat je in je eigen comfortzone terechtkomt. Dat is waar de magie gebeurt.

59. Wat is een sprong in het duister? Het is een kans nemen, zonder te weten hoe het gaat uitpakken. Maar je kunt niet in de toekomst leven, je moet in het heden leven.

60. Als je een sprong in het diepe waagt, wees dan niet bang om te vliegen.

61. Mensen zijn een product van hun verbeelding – en hun verwachting is dat je gaat van waar zij zijn naar waar zij willen dat je bent. Maar als je hogerop wilt, verwacht dan niet dat iemand anders de sprong voor je maakt.

62. Een sprong van vertrouwen is het mooiste wat je ooit zult doen.

63. Geloof is de eerste stap in het onbekende zetten.

64. Een sprong in het diepe is een risico nemen, zelfs als je niet weet waar dat toe leidt.

65. Geloof is de eerste stap zetten, zelfs als je de hele trap niet ziet.

66. Als je een droom hebt en bang bent om die te leven, zul je nooit worden wie je had kunnen zijn.

67. Zet je leven even stil en laat het geloof het overnemen. Neem een sprong in het diepe en kijk wat er gebeurt.

68. Soms moeten we een sprong in het diepe wagen omdat het pad ons daarheen leidt.

69. Het leven is een sprong in het diepe. Je moet bereid zijn een paar stappen vooruit te zetten en dan weer een achteruit.

70. Als het om geloof gaat, wordt ons vaak verteld dat we dapper moeten zijn, uit het vliegtuig moeten springen en het onbekende moeten omarmen. Maar er is een andere manier om naar geloof te kijken. Het gaat niet om een sprong – maar eerder om het leren nemen van een stap voorwaarts!

71. Laat me je zeggen dat een perfect moment niet bestaat. Er zijn alleen momenten vol mogelijkheden, momenten die we ons eigen kunnen maken of niet. Dat is wat het betekent om in het heden te leven en elke kans aan te grijpen die zich voordoet.

72. Ik geloof dat we op deze aarde zijn gezet om een verschil te maken. We kunnen de kracht krijgen om ons doel te bereiken door grote, moedige stappen in geloof te nemen.

73. Elke dag is een sprong in het diepe. Wacht niet op inspiratie. Ga naar buiten en maak het waar.

74. We mogen nooit uit het oog verliezen dat alles wat we doen gebaseerd is op geloof. Geloof in je familie en vrienden, in je vermogen om hard te werken, door te zetten en te slagen. Geloof in jezelf. Geloof dat je dingen ten goede kunt veranderen.

75. Geloof is de geestesgesteldheid die zegt: « Er is iets meer daarbuiten. »

76. Geloof is de eerste stap zetten in de duisternis, en dan de volgende stap als je niets ziet.

77. Geloof is als een spier. Hoe meer je het gebruikt, hoe sterker het wordt.

78. Geloven in een sprong in het duister is het risico nemen te geloven in het ongelooflijke, want het is de kracht van ongelooflijke dingen die je leven voor altijd kan veranderen.

79. We zijn allemaal op een reis om onszelf te vinden, maar totdat we die sprong van vertrouwen nemen, blijven we verloren.

80. Je wordt niet geacht te kunnen vliegen of van de klif te springen en het te halen. Je moet een sprong in het diepe wagen, wat in het begin eng is, maar altijd, altijd de moeite waard.

81. Er is een verschil tussen moed en roekeloosheid. Er is meer moed voor nodig om de sprong in het diepe te wagen, maar de beloning is veel groter.

82. Ik ben klaar om te springen in wat ik weet dat goed zal zijn. En ik zal dat doen met jou aan mijn zijde.

83. Met geloof is het nooit te laat om je leven te veranderen, want het gaat er niet om waar je landt, maar hoe gezond je het doet.

84. Laat angst je nooit in de weg staan. Geef nooit je dromen op. Zelfs als je valt, vergeet niet door te gaan.

85. De enige manier waarop je ooit zult weten hoe het is om een echte sprong van vertrouwen te maken, is door een Leap of Faith te nemen.

86. We zijn niet normaal als we niet bang zijn om een sprong in het diepe te wagen.

87. Je hoeft geen genie te zijn om een sprong in het diepe te wagen. Stel je geest en hart open voor de mogelijkheid dat er aan de andere kant iets groters dan jij op je wacht.

88. Geloof is de eerste stap zetten ook al zie je de hele trap niet. Geloof is geloven dat je het haalt, zelfs als je niet zeker weet of je het kunt. Geloof is blijven proberen, zelfs als iedereen zegt dat je dromen gek zijn. Geloof is weten dat je stoutste dromen wel eens zouden kunnen uitkomen. Droom groots en blijf sterk! Je kunt het.

89. De enige manier om vooruitgang te boeken is een sprong in het diepe.

90. Alles wat je nodig hebt is een sprong van vertrouwen om je reis te beginnen.

91. Het leven is een sprong in het diepe, dus waag de sprong. Het zal je later goed van pas komen.

92. Geloof is die stap nemen en de uitkomst loslaten.

93. De grootste lessen van het leven komen alleen van de meest moedige sprongen van geloof.

94. We kunnen alleen iets doen als we bereid zijn die eerste sprong in het diepe te wagen.

95. Het leven is een sprong in het diepe en vertrouwen dat je capabel genoeg bent om je aan te passen aan de veranderingen die de wereld je voorschotelt. Het is geloven in jezelf wanneer iedereen zegt dat je dat niet moet doen. Het is weten dat ook al voelt het alsof alles uit elkaar valt, er een reden is voor al deze chaos. Ja, soms voelt het leven als een achtbaanrit, sommige dagen lijkt het glad als boter en andere dagen zijn gevuld met hobbels en blauwe plekken.

96. De sprong van het geloof is het moment dat je je inzet om je leven te veranderen.

97. Er gaat niets boven een sprong in het diepe. Je weet nooit of je op je voeten zult landen, maar dat is niet erg.

98. Je moet gewoon een sprong in het diepe wagen, en de rest valt op zijn plaats.

99. Omarm het moment, waag een sprong in het diepe en kijk wat er gebeurt.

100. De uitdaging aangaan is een sprong in het diepe maken…

101. Een sprong in het diepe is iets wagen waarvan veel mensen denken dat het geen zin heeft.

102. Ook al is er soms veel twijfel, blijf die sprong van vertrouwen nemen. Je zult nooit weten of het gaat lukken of niet.

103. Een sprong in het diepe kan je op plaatsen brengen waarvan je niet wist dat ze bestonden.

104. Een sprong in het diepe is vaak de beste manier om iets nieuws te beginnen.

105. Geloof is de eerste stap in geloof zetten. Moed is de volgende stap zetten.

Ga nu naar buiten en doe wat je wilt doen, en de dingen zullen op hun plaats vallen. Het gaat misschien niet altijd zoals je wilt, maar dat hoort bij het leven.

Onthoud gewoon dat de voordelen van een sprong in het duister veel groter zijn dan de gevolgen van blijven zitten, uitrusten en een andere uitkomst wensen. Ik hoop dat deze take a leap of faith citaten zijn alles wat je wilde, laat me weten wat je denkt van hen in het commentaarvak hieronder.