Thank You Guardian Angel Quotes

Veel mensen geloven dat er tijden zijn van wanhoop en zelfs tranen, wanneer we het gevoel hebben dat niemand ons helpt door de moeilijke tijd die het leven ons geeft. En dan besef je: er is iemand. Ieder van ons heeft een spiritueel wezen dat zich gedurende ons hele leven met ons verbindt – een beschermengel die ons kracht en moed geeft als we op ons dieptepunt zijn. En door hun inspanningen te waarderen scheppen we ruimte voor meer liefde en bescherming van hen.

In dezelfde geest geloven velen dat een engel een geestelijk wezen is dat je kan helpen je door het leven te leiden. Zij zijn boodschappers die uit de Hemel zijn gezonden om je te beschermen, te dienen en kracht te geven. Sommige mensen geloven dat engelen ook mensen zijn die naar de hemel zijn opgestegen en geesten zijn geworden. Dan zijn er nog beschermengelen die een menselijke vorm hebben en voor familieleden of zelfs vreemden kunnen zorgen.

Veel mensen geloven dat beschermengelen hen in de gaten houden en hen altijd helpen. Als je denkt dat de hulp van je beschermengel cruciaal is in je leven en je wilt hen waarderen, dan zul je de citaten hier over dank je beschermengel zeker zeer nuttig vinden.

De hieronder weergegeven dank je wel beschermengel citaten werden geschreven om je te helpen de juiste woorden te vinden om je dankbaarheid tegenover beschermengelen uit te drukken.

Thank You Guardian Angel Quotes

Ik dank u voor al uw hulp. Je krijgt niet genoeg krediet omdat niemand je ziet en niemand weet wat je doet. Ik zie hoe hard je werkt en hoeveel mensen je helpt. Bedankt dat je mijn beschermengel bent, zonder jouw aanwezigheid zou ik verloren zijn in deze wereld.

1. Ik wil je gewoon bedanken en alles waarderen wat je voor me hebt gedaan. Je bent de beste beschermengel die mijn leven ooit zou kunnen vragen! Bedankt, beschermengel!

2. Bedankt dat je mijn beschermengel bent. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest omdat jij er voor me bent. Ik ben erg dankbaar dat je over me waakt vanuit de hemel.

3. Dank je, beschermengel, dat je er altijd voor me bent. Als ik down ben, til je me op. Als ik bang ben, neem je mijn angst weg. Je betekent alles voor me

4. Dank U dat U me veilig houdt en me op de been houdt als ik zwakke momenten heb. Bedankt dat je me helpt positief te blijven en me eraan herinnert de goede dingen om me heen te zien. Dank aan mijn beschermengel.

5. Bedankt dat je er was toen ik een kind was, me alles gaf wat ik nodig had. Ik was veilig en gezond zonder een zorg in mijn wereld, dit is iets waar ik voor altijd dankbaar voor zal zijn. Bedankt, beschermengel.

6. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan om mij buiten schot te houden. Ik weet dat ik je nooit kan terugbetalen, maar ik zal je altijd waarderen.

7. Ik wil jullie eraan herinneren hoe dankbaar ik ben voor jullie steun. Samen zijn we niet te stoppen. Bedankt dat jullie je werk doen, mij en mijn familie beschermen.

8. Bedankt dat je mijn beschermengel bent. Als ik ‘s morgens wakker word en ‘s avonds ga slapen, weet ik dat ik gezond ben. Bedankt dat je over me waakt.

9. Bedankt dat je me hebt beschermd. Ik weet niet hoe ik je genoeg kan bedanken, maar ik weet zeker dat ik er ooit achter zal komen hoe ik je terug kan betalen voor alles wat je voor me gedaan hebt. Bedankt, mijn beschermengel.

10. Bedankt, mijn beschermengel. Hoezeer ik ook voor mezelf probeer te zorgen, soms ben ik niet sterk genoeg om mezelf uit een slechte situatie te halen. Wat er ook gebeurt in het leven, ik weet dat ik altijd op jou kan rekenen voor steun.

11. Bedankt, beschermengel. Mijn leven zou niet hetzelfde zijn zonder jou. Je bent er altijd als ik je nodig heb, helpt me met al mijn problemen en geeft me tips die me helpen succesvol te worden.

12. Dank je dat je altijd over me waakt, mijn daden controleert en me wegleidt van gevaar. Bedankt, beschermengel.

13. Bedankt dat je er altijd bent als ik me niet goed voel en me door de dagen heen helpt. Ik weet niet wat er zonder jou zou gebeuren!

14. Bedankt voor alles wat je voor me doet. Ik ben een slimmer, beter en gelukkiger mens door jouw invloed, ook al wil ik dat niet altijd toegeven. Bedankt, mijn beschermengel.

15. Je wijze woorden hebben me aangemoedigd en hoop gegeven. Ook al kan ik je niet zien, ik weet dat je er altijd bent om me te troosten en me veilig te laten voelen. Bedankt, beschermengel.

16. Dank u, mijn beschermengel, voor uw steun. Je bent er altijd als ik down ben en met mezelf vecht, je zegt me trouw te blijven aan mezelf en te doen wat ik denk dat goed is. Je bent mijn rots.

17. Bedankt dat je me altijd hebt geholpen. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten, maar ik ben blij dat je er in de hemel voor me bent.

18. Bedankt, beschermengel, om over me te waken en me veilig te houden. Bedankt dat je een glimlach op mijn gezicht toverde, toen het mis ging. Dank u, beschermengel.

19. Bedankt om me te helpen mijn leven op de rails te houden. Zonder jou had ik mijn uitdagingen niet kunnen doorstaan. Ik ben zo gelukkig dat je over me waakt.

20. Bedankt, beschermengel, om me zover in het leven te brengen. Ik weet dat je altijd bij me bent en me beschermt. Mijn toekomst zal alleen maar beter en succesvoller worden door jou.

21. Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen. Ik kan me niet voorstellen hoe het zou zijn zonder jou die over me waakt. Bedankt, mijn beschermengel.

22. Bedankt dat je over me waakt in deze moeilijke tijd. Je hebt me zo goed geholpen en dat waardeer ik echt. Bedankt dat je over me waakt en goed voor me zorgt.

23. Bedankt dat je er was toen ik echt iemand nodig had. Bedankt dat je mijn keuzes niet goedkeurde, maar altijd mijn leidraad was.

24. Bedankt dat je me door mijn recente tegenslagen en uitdagingen hebt geholpen. Je weet zoveel over me, dat ik me soms afvraag wat je van plan bent. Bedankt, beschermengel.

25. Dank U voor de vele tekenen, de toevalligheden en serendipiteiten langs de weg van mijn leven. Ik heb grote dingen geleerd en ben gegroeid op manieren die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

26. Dank je dat je me eraan herinnert hoe belangrijk het is om te vertragen wanneer de wereld om me heen raast. Bedankt dat je me hebt laten zien hoe ik kan ademen en in het hier en nu kan zijn. Het maakt alles zoveel helderder. Bedankt, beschermengel.

27. Bedankt dat je mijn beschermengel bent. Ik weet dat je er altijd bent als ik je het meest nodig heb. Je hebt me nooit in de steek gelaten en je verschijnt altijd net op tijd.

28. Bedankt dat je mijn beschermengel was. Je hebt me keer op keer gered van het maken van fouten en slechte beslissingen. Ik ben je mijn leven verschuldigd.

29. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Jij bent de beschermengel die me helpt in tijden van nood. Jouw liefde is wat ons bij elkaar houdt in deze chaos die we het leven noemen.

30. Bedankt dat je mijn beschermengel bent en me begeleidt op deze reis. Ik zou het niet zonder jou kunnen.

31. Bedankt dat je er altijd voor me was, voor de aanmoediging en de liefde. Je bent mijn vermomde beschermengel geweest. Ik ben zo dankbaar dat je in mijn leven bent.

32. Ik wil u bedanken voor al uw hulp door de jaren heen, en ik ben ervan overtuigd dat ik mijn dromen kan verwezenlijken met uw voortdurende begeleiding.

33. Ik ben erg dankbaar dat je over me waakte. Ik voel me gezegend met jou als mijn beschermengel. Bedankt dat je aan mijn zijde stond en me zo goed mogelijk begeleidde.

34. Ik ben zo gelukkig dat jij mijn beschermengel bent. Ik heb geen idee hoe, maar je bent er altijd voor me als ik echt hulp nodig heb, je inspireert en motiveert me om altijd goed te doen. Je bent een speciale engel, die ik graag in mijn leven heb.

35. Bedankt dat je zo’n geweldige spirituele gids bent. Je helpt me de juiste keuzes te maken in het leven en ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben.

36. Je bent een beschermengel, ik kan je nooit genoeg bedanken dat je er voor me bent tijdens de moeilijke momenten. Je stimuleert me om verder te gaan dan wat ik dacht dat mijn grens was, en daarvoor ben ik je zo dankbaar en ben ik je voor altijd verschuldigd.

37. Bedankt dat je er voor me was toen ik je het meest nodig had. Je was mijn beschermengel en hielp me door een moeilijke tijd in mijn leven. Ik weet niet wat er met me gebeurd zou zijn als jij mijn gids niet was!

38. Bedankt voor alles. Soms heb ik het gevoel dat jij de enige bent die mij echt kent, en ik ben dankbaar dat je mijn dromen steunt.

39. Dank je beschermengel dat je er altijd bent. Bedankt dat je ervoor zorgt dat ik altijd veilig ben. Bedankt voor je aanmoediging, liefde en steun.

40. Bedankt dat je altijd voor me zorgt, dat waardeer ik echt. Je bent mijn beschermengel die me beschermt.

41. Bedankt dat je een deel van mijn leven was. Tijdens al mijn successen en teleurstellingen, was je er altijd om me te helpen sterk te zijn. Mijn leven is zoveel mooier omdat jij erin zit!

42. Dank u voor al uw inspiratie, leiding en geweldige zegeningen die u mij heeft geschonken. Je geeft zoveel zonder er iets voor terug te vragen. Bedankt dat je mijn dromen hebt helpen uitkomen.

43. Bedankt dat je er altijd bent. Of het nu slecht weer is, donkere wegen, of gewoon een zware dag. Je bent er altijd om me te beschermen en me in de juiste richting te leiden. Ik had me niet meer kunnen wensen in een beschermengel.

44. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Door al mijn succes en mijn mislukkingen, weet ik dat ik op je kan rekenen om me op de been te houden, zelfs als ik aan mezelf twijfel. Je bent de beste beschermengel die iemand zich kan wensen.

45. Bedankt dat je mijn beschermengel was. Door jou had ik de moed en de kracht om mijn beproevingen te doorstaan. God had geen betere engel kunnen maken. Je zult altijd in mijn hart zijn, ook al zijn we uit elkaar.

46. Ik weet dat er iemand voor me is, die over me waakt en me beschermt. Bedankt dat je mijn beschermengel bent.

47. Bedankt dat je er bent als ik je nodig heb. Je komt door wanneer de dingen het ergste zijn. Ik weet dat je aan mijn zijde staat, klaar om me te helpen als ik je hulp steeds weer inroep.

48. Bedankt dat je er was. Je bent er altijd geweest sinds de eerste keer dat ik over je las toen ik heel klein was. Ook al ben ik niet gelovig, in die tijden dat het leven moeilijk is, houd je me op de been en help je me mijn weg te vinden.

49. Dank U dat U over mij waakt. Sommige dagen vraag ik me af waarom er slechte dingen gebeuren, maar U laat me zien dat ook al gebeuren ze, alles goed komt. Dank U dat U mij veilig en gezond houdt.

50. Bedankt dat je me zover hebt geholpen. Ik weet dat er nog veel uitdagingen in het verschiet liggen, maar ik voel me beter wetende dat je dichtbij bent en nooit van mijn zijde wijkt.

Goed om te zien dat je de dankjewel Guardian Angel quotes hier hebt doorgelezen. Laat je beschermengelen weten dat je ze bedankt met de mooie galerij van citaten en affirmaties.

Ook als je op zoek bent naar een positieve manier om je dag te beginnen, of een prikbord om jezelf te herinneren aan de altijd aanwezige hulp van je beschermengelen, zijn de citaten voor jou. Ik hoop dat ze wat inspiratie in je leven zullen brengen!