The Sun Will Shine Again Quotes

The Sun Will Shine Again Quotes

We leven tegenwoordig in een wereld waar veel dingen gewoon oneerlijk en verkeerd lijken. Maar ondanks je geluk, geef nooit op. Wat er ook gebeurt, de zon zal weer schijnen. Want het leven gaat door en je moet doorgaan. De zon staat altijd aan de hemel, ongeacht wanneer je moeilijke tijden tegemoet gaat. Dus als je ooit het gevoel hebt dat er geen hoop meer is in deze wereld, probeer het van de zonnige kant te bekijken en besef dat het erger kan.

Ontberingen en uitdagingen komen voor in het leven. Het maakt niet uit of je een CEO van een bedrijf bent of een vrijwillige brandweerman, soms moeten we er allemaal aan herinnerd worden dat de zon weer zal schijnen. Zelfs als alles wat fout kan gaan ook fout gaat, zelfs als je het gevoel hebt dat je er nooit doorheen komt, weet dan dit. De zon zal weer voor je schijnen.

Net zoals de lichtstralen door de duisternis heen prikken en alles in een gele modderige waas veranderen, zo kan jouw positieve instelling alles om je heen veranderen.

Als je in een neerwaartse fase van je leven zit, kunnen die nare wolken soms de zon blokkeren en lijkt het alsof er niets goeds gaat gebeuren. Maar net zoals de zon weer zal schijnen suggereren citaten, is er hoop voor jou, zelfs als het nu onmogelijk lijkt.

The Sun Will Shine Again Quotes

De beste manier om van regenwolken af te komen is omhoog te blijven kijken. En als je geen lichtpuntje kunt vinden, wees er dan trots op dat zelfs aan donker en stormachtig weer uiteindelijk een einde komt. Ondanks moeilijke tijden zal de zon weer schijnen over een mooie toekomst.

1. We kunnen de dingen die ons overkomen niet controleren, maar we kunnen altijd kiezen hoe we reageren. Er zijn geen mislukkingen in het leven, alleen geleerde lessen. Het is waar dat de duisternis om de hoek ligt. Maar het licht van de hoop is er altijd.

2. De zon schijnt altijd. Maar als de wolken komen, betekent dat niet dat de zon er niet is. Het betekent alleen dat je hem nu niet kunt zien. En « nu » zal eindigen. Blijf gaan voor die betere dagen!

3. Als het donker wordt kun je de sterren zien. Blijf gemotiveerd, want niets zal je tegenhouden om je dromen te bereiken.

4. Laat de levens die je wilt veranderen niet wegkomen omdat je niet hard genoeg geprobeerd hebt. Kies ervoor om te doen wat juist is, en ga het dan doen!

5. Als je je verslagen voelt, alsof de wereld je geen kans geeft, kijk dan naar de sterren; zij zullen je eraan herinneren dat al het leven kostbaar is, zelfs de kleinste microbe. Ondanks moeilijke tijden groeien we samen beter.

6. Wolken kunnen de zon een tijdje bedekken, maar geef niet op. We moeten allemaal naar de horizon blijven kijken als we de zon weer willen zien.

7. Als het donker wordt, kijk dan naar de sterren. Maak je geen zorgen als het nu bewolkt is, de toekomst is helder. Laat je niet ontmoedigen. Motivatie komt altijd als je begint, niet ervoor.

8. De zon heeft een manier om zelfs de donkerste dag te verlichten. Hoe slecht de dingen er nu ook voorstaan, je kunt er doorheen komen. Als een zware dag je neerhaalt, bedenk dan dat het donkerste uur altijd net voor zonsopgang is.

9. Het is tijd om op te staan en het voor elkaar te krijgen. Overwin je dag, de wereld ligt aan je voeten. Hoe slecht dingen ook lijken, je kunt nog steeds het beste maken van elke situatie. Kijk naar de sterren en geloof dat je er kunt komen.

10. Omarm de storm. Je bent sterker dan je denkt en de wolken zullen verdwijnen. Over een gelukkig einde gesproken. Een nieuwe zonsopgang gebeurt elke 24 uur, gisteren is voorbij en morgen is nooit beloofd. De beste tijd om te beginnen is nu, dus sta op en begin.

11. Als het donker wordt kun je de sterren zien. Ook deze moeilijke tijd gaat voorbij. De donkerste, stormachtigste dagen kunnen leiden tot de helderste, mooiste ochtenden.

12. Geen duisternis meer. Geen wolken meer. De zon zal opkomen en een nieuwe dag brengen om te overwinnen. Hoe slecht het vandaag ook lijkt, laat je niet ontmoedigen, want de zon komt eraan.

13. Soms hebben we het moeilijk en proberen we uit het donker te komen. In deze tijden is het moeilijk te geloven dat dingen beter zullen worden. Maar er is altijd hoop. De zon zal weer schijnen.

14. Wanneer je het gevoel hebt dat je het opgeeft en je dromen moeilijk te verwezenlijken zijn, bedenk dan dat de zon altijd achter de wolken schijnt.

15. Hoe hard je ook valt, je zult weer opstaan. Dus blijf doorgaan. Laat de regen je vonk niet doven. Hoe moeilijk je situatie ook is, blijf groots denken. Je zult je doelen bereiken.

16. Geef vandaag alles. Niets kan je in de weg staan. Soms gaat het mis, maar het zal niet altijd zo zijn. Er zullen goede tijden komen.

17. De beste manier om regenwolken af te schudden is achterover leunen en genieten van een drankje als ze uit elkaar gaan. En als je geen lichtpuntje kunt vinden, wees dan trots op het feit dat zelfs aan donker en stormachtig weer uiteindelijk een einde komt…

18. Blijf gefocust. Hard werken zal beloond worden. Volhouden! Zelfs als het regent, schijnt de zon omdat ze nooit opgeeft.

19. De zon schijnt, de vogels zingen en het briesje is verfrissend. Alles komt goed. Denk aan de uitdagingen waarmee je op je werk wordt geconfronteerd. Hoewel het regenwolken lijken, bekijk ze eens van een andere kant, en je kunt concluderen dat het uitdagingen zijn met een belangrijke kans.

20. Er is geen beter gevoel dan een nieuwe dag beginnen met vertrouwen en positiviteit. Geef nooit op. Ongeacht of de duisternis je weg vertroebelt, blijf geloven en vecht elke dag.

21. Overwin de duisternis, overwin de wolken, overwin de zon – en zij zal u een nieuwe dag brengen. We hoeven niet bang te zijn voor uitdagingen of tegenslag. Het is hoe we ermee omgaan wat belangrijk is.

22. Het is niet altijd makkelijk om je aan je doelen te houden, maar het is de moeite waard. Je weet nooit hoe dicht je bij echte verandering bent, dus geef niet op! Voor elke storm die komt, is er een regenboog die op je wacht. De storm gaat voorbij en de regenboog komt tevoorschijn om te spelen!

23. Doe het vandaag. Zelfs als je faalt, doe het morgen weer. De duisternis van deze nacht zal niet eeuwig duren, dus sta op en omarm de zon als die komt.

24. Hoe slecht het vandaag ook lijkt, raak niet ontmoedigd want morgen is er weer een nieuwe dag. Het is makkelijk om je verloren en alleen te voelen. Maar onthoud altijd dit: dat de zon weer zal schijnen. En dat het universum je in de juiste richting leidt.

25. Hoe moeilijk het nu ook lijkt, herinner jezelf eraan dat er altijd goede tijden en een heldere hemel in het verschiet liggen. Wees hoopvol, want het wordt altijd beter.

26. Als het moeilijk wordt, blijf geconcentreerd. Dit is jouw moment om een verandering teweeg te brengen. Blijf niet hangen in het verleden en leer van je fouten. Je kunt het! Als het leven je ballen gooit, blijf zwaaien. Uiteindelijk zullen de klappen makkelijk komen.

27. Hoe stormachtig het weer ook is, blijf naar de horizon kijken. De zon zal weer schijnen. Hoe slecht het ook gaat, je hoeft niet op te geven. Maak je geen zorgen als de dingen niet gaan zoals je had gepland. Blijf het gewoon proberen en het komt goed. De toekomst is nog niet geschreven.

28. De zon zal opkomen. De duisternis en de wolken die je ervaart zullen vervagen, want de zon zal opkomen en licht brengen in je leven. Vergeet gisteren, vandaag begint je boek.

29. De zon komt op, en een nieuwe dag begint. Je bent nu sterker dan gisteren. Je hebt de energie en de vasthoudendheid om alles te overwinnen wat je in de weg staat naar succes.

30. We beginnen niet alleen een nieuwe dag, we beginnen een nieuwe toekomst. Vandaag zul je overwinnen. Er zijn twee manieren om je leven te leven. De ene is alsof niets een wonder is. De andere is alsof alles een wonder is.

31. Ondanks de onzekerheid, duisternis en wolken zie je het einde van de storm. Het is helder en hoopvol. Je komt er wel doorheen. Zelfs als de zon niet schijnt, blijf zoeken naar die regenboog. Die pot met goud aan het eind wacht op je.

32. Hoe donker de dingen nu ook lijken, er is nog steeds licht en hoop. Het beste moet nog komen! Als je het nu moeilijk hebt, denk eraan: Ook dit gaat voorbij. Ook al ziet je situatie er misschien somber uit, laat je niet ontmoedigen, want binnenkort zal je wereld helder worden.

33. Welke storm je ook tegenkomt, heb vertrouwen dat hij voorbij zal gaan. Er komen betere dagen aan, maar alleen als je vooruit blijft kijken. Het ziet er nu misschien somber uit, maar er is een zilveren randje aan de wolk. Blijf omhoog kijken en je zult het licht zien.

34. Als het donker wordt kun je de sterren zien. Kijk naar de toekomst, want hoe bewolkt het ook is deze keer zullen de dingen beter worden. Als je naar de toekomst kijkt, zul je zien dat de dingen er altijd beter uitzien dan voorheen. Wat in het verschiet ligt, is belangrijker dan wat ervoor kwam.

.

35. Er is altijd een manier omdat jij altijd de controle hebt. Laat negatieve omstandigheden je situatie niet bepalen. Laat optimisme je leven bepalen en bereik grootsheid.

36. Je kunt het. Je moet in jezelf geloven en het blijven proberen. Het is nu misschien moeilijk, maar als je diep graaft en die innerlijke kracht vindt, kun je de overkant halen.

37. De zon zal weer opkomen. Hoeveel duisternis je ook tegenkomt, hoop kan de weg verlichten. Geef nooit op, hoe donker het nu ook lijkt. Als je voor een uitdaging staat, is je eerste reactie opstaan en overwinnen. Een tegenslag kan je niet stoppen omdat je weet dat je er komt.

38. Ooit zal een leven vol zonneschijn naar je toekomen. Zelfs als de wolken momenteel je uitzicht belemmeren. Als je het gevoel hebt dat de wereld tegen je is, denk dan aan waar anderen mee te maken hebben. Het zal allemaal snel overwaaien.

39. Hoeveel obstakels er ook op haar pad komen, hoe moeilijk de reis ook is, blijf je dromen volgen. Onthoud dat er altijd betere dagen in het verschiet liggen. Blijf positief en duw je door de stormen heen. Je zult er sterker door worden.

40. Hoe bewolkt of zelfs regenachtig het ook is, de zon gaat weer schijnen. Welke obstakels je ook tegenkomt, blijf doorgaan. Met hard werken, geloof in jezelf en vastberadenheid, kun je elke uitdaging die tussen jou en succes staat overwinnen.

41. Hoe bewolkt de lucht ook is, er komt altijd een betere dag. Geef niet op. Dingen zullen beter worden! Wat het ook is, motiverende citaten kunnen je helpen door te gaan en je een positief perspectief geven als negatieve gedachten je overvallen.

42. We weten allemaal hoe het voelt om wakker te worden en te worstelen om motivatie te vinden. Misschien maakt de regen buiten je depressief, misschien heb je pijn van verlangen, misschien voel je je gewoon niet goed genoeg. Je kunt het. Wij geloven in je.

43. Soms kan het zwaarste weer de richting van je leven veranderen. Het zijn deze tijden die je leren sterk te worden en je dromen te volgen, wat er ook gebeurt. Blijf positief, blijf gemotiveerd, en straal!

44. Het is altijd het donkerst voor de dageraad. Je hoeft niet bang te zijn, hoe somber de dingen nu ook lijken, het zal snel beter gaan. De beste manier om verdriet te overwinnen is door positief en toekomstgericht te blijven. Onthoud ook dat elke regenwolk een zilveren randje heeft.

45. Hoe donker de dingen ook lijken, richt je op het licht. Onthoud altijd dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Sommige dagen zul je geconfronteerd worden met zware stormen, andere dagen zul je je koesteren in de warmte van een prachtige zon. Hoeveel wolken er ook komen en gaan, ze zullen weer schijnen.

46. We zijn er allemaal geweest. Soms maakt het leven ons depressief en hebben we een herinnering nodig dat het beter wordt. Hoe slecht het ook lijkt, blijf hopen. Je kan het halen als je nooit opgeeft.

47. Als je een slechte dag hebt, bedenk dan dat het alleen maar beter kan worden. Geef niet op! Als het fout gaat, moet je het goed doen; zelfs als dat betekent dat je je zon moet opwekken.

48. Je hebt gisteren misschien gefaald, maar je hoeft vandaag niet te falen. Sta op en begin opnieuw. Onthoud, zelfs als de zon niet schijnt, is er nog steeds licht in ieder van ons. Het gaat nooit weg.

49. Als het weer te bewolkt is om de horizon te zien, probeer dan zoveel mogelijk omhoog te kijken. Als het donker en stormachtig wordt, bedenk dan dat het niet lang zo kan blijven.

50. De beste manier om van regenwolken af te komen is omhoog te blijven kijken. Zelfs aan de donkerste en stormachtigste dagen komt uiteindelijk een einde. Het zal niet gemakkelijk zijn. Je zult hard moeten werken. Maar na al je harde werk, zul je eindelijk het licht aan het einde van de tunnel zien.

The Sun Will Shine on Us Again Quotes

De zon geeft ons de energie om in onszelf te geloven, ons best te doen en grootse dingen te doen in deze wereld. De zon hoeft niet te proberen of hard te werken. Ze bestaat gewoon en geeft van nature energie, licht en warmte aan de wereld. Zonneschijn heeft de kracht om te inspireren, om hoop en geluk in ons leven te brengen. Wat je ook meemaakt, de zon zal altijd weer schijnen.

51. De kracht van de zon herinnert ons eraan dat we deel uitmaken van deze wereld. We voelen onze verbondenheid met de natuur en onszelf.

52. Als je naar de zon kijkt, laat je jezelf stralen met meer zelfvertrouwen en persoonlijke kracht. Je bent een bron van kracht en passie voor anderen.

53. De zon geeft ons licht om te zien en warmte om comfortabel te zijn. Haar kracht drijft onze wereld aan, geeft ons energie en verspreidt onophoudelijk haar energie over ons allen.

54. De zon herinnert ons eraan dat niets onmogelijk is; zij geeft ons de energie om in onszelf te geloven en ons best te doen. De zon herinnert ons eraan om door te gaan en grote dingen te doen in deze wereld.

55. Zonneschijn geeft leven, voelt goed en inspireert ons. Wij worden geïnspireerd door al jullie succesverhalen, laat ze maar komen! Wij geloven dat de zon ons briljante ideeën kan geven, ons kan inspireren om de beste versie van onszelf te zijn en ons kan laten zien dat het leven mooi is.

56. De zon schijnt op ons neer met eindeloze mogelijkheden. Het inspireert ons om verder te reiken en harder te werken, waar we ook zijn. Gebruik deze inspiratie elke dag en volg je dromen.

57. De zon zal morgen weer opkomen. Het is een belofte van de duisternis dat er een nieuwe dag komt. Push jezelf om iets nieuws te proberen, droom groter en straal helderder.

58. De zon is je vriend. Zet een glimlach op je gezicht, doe je best en probeer je niet te veel zorgen te maken over wat anderen denken. Hoe bewolkt de lucht ook is, niets kan de zon ervan weerhouden om te schijnen.

59. Elke dag is een nieuw begin. Er is altijd een kans om beter te worden en je leven te verbeteren. Het is aan jou om de volgende stap te zetten en je doelen te bereiken.

60. De zon kan ons leven brengen en ons helpen de wereld mooi te zien. Gebruik haar inspiratie elke dag, waar je ook bent.

61. Stel je een wereld voor waarin het altijd donker is. Als je je kantoor, huis of cocon van warmte en comfort verlaat, geven de onbekende schaduwen om je heen je een angstig gevoel.

62. Wat voor dag je ook doormaakt, zonneschijn kan je vreugde en geluk brengen. Zonneschijn vult elk deel van je wezen met de machtige positieve energie van de natuur.

63. Je zult je dromen nooit verwezenlijken als je niet elke dag opstaat en er werk van maakt. Je moet je elke dag consequent inspannen, zelfs als je je niet gemotiveerd voelt.

64. Het vergt discipline, creativiteit en toewijding om je ideale zelf te worden. De enige constante is verandering. Koester je creativiteit, leer van het verleden, leef voor het moment en beheers je toekomst.

65. Het doel van zonlicht is de menselijke geest te versterken, de geest te openen en ideeën te inspireren. De zon kan ons helpen de wereld positief te zien, en brengt licht en inspiratie op een koude en regenachtige dag.

66. De zon inspireert ons om te verkennen, te spelen en ons levendig te voelen. Ze zet ons aan om nieuwe horizonten te veroveren. Zij bevordert optimisme, energie en focus. Zoals de zon je zelfverzekerder en gelukkiger doet voelen, is de enige manier om je doelen echt te bereiken, dat vertrouwen te eren voor een inspirerend doel.

67. De zon is een symbool van warmte, leven en groei. Zij geeft ons de kracht om onze ideeën te laten groeien, onze dromen waar te maken en ons te verbinden met de wereld om ons heen.

68. Als je ‘s morgens opstaat, moet je een keuze maken. Doe je hetzelfde als gisteren? Of neem je een sprong in het diepe en haal je het beste uit de zon? Elke dag is gevuld met eindeloze mogelijkheden. Ga ze grijpen.

69. De kracht van de zon verbindt ons direct met de wereld, de natuur en onszelf. Waar je ook bent, gebruik de inspiratie van de zon om je de hele dag meer energie te geven.

70. Laat de zon je inspireren om iets groots te doen. Laat de warmte van de zon je motiveren om iets zinvols met je leven te doen.

71. Zoek het licht achter de wolken. Wij zullen aan uw zijde staan en u een beetje motivatie geven om op te staan, actief te worden en zich verzorgd te voelen. Wanneer je onze hulp nodig hebt, zullen we er zijn.

72. Noem het geluk of toeval, maar sommige mensen zijn geboren kampioenen. Ze streven naar succes, overwinnen uitdagingen en inspireren anderen om hun best te doen.

73. Zonneschijn brengt hoop. Zonneschijn inspireert ons. Zonneschijn heeft de kracht om ons humeur te verbeteren en ons te helpen de zonnige kant van het leven te zien. Als een verenigde natuurkracht streven wij ernaar de wilskracht van ieder individu te voeden om gebruik te maken van de energie die ons ter beschikking staat om ons leven zo goed mogelijk te leven.

74. De kracht van de zon is grenzeloos. Haar energie kan ons inspireren om hoop en geluk in ons leven te brengen.

75. De ochtendzon geeft ons de energie die we nodig hebben om ons zelfverzekerd, krachtig en geïnspireerd te voelen. Het geloof dat de kracht van de zon ons naar een betere toekomst kan leiden, verenigt ons.

76. Zonlicht is een van de krachtigste dingen ter wereld. Het verlicht ons en verbindt ons met onze planeet. Laat het je leiden naar een nieuw begin.

77. Laat de zon je leven verlichten. Je zult schitteren en stralen en een mooie wereld om je heen creëren, waar je ook gaat. Iedereen heeft zonneschijn in zich. Ontdek de jouwe, maak er maximaal gebruik van, en deel het met de wereld!

78. De kracht van de zon kan niet worden onderschat. Zij kan warmte, hoop en geluk in ons leven brengen, hetzij door de warmte die zij geeft om leven op aarde te scheppen, hetzij door haar vermogen om een broodnodig sprankje hoop te geven in onze donkerste momenten.

79. Om elke ochtend uit bed te komen en het hoofd te bieden aan wat het leven je voor de voeten werpt, heb je motivatie nodig. Daarom doen we wat we doen. Het geeft ons de moed om onze dromen te volgen, om te zijn wie we willen zijn, zonder beperkingen.

80. Een mooie dag is een perfect moment om ons te herinneren hoe goed we het allemaal hebben en om dankbaar te zijn voor wat we hebben. De zon geeft ons een reden om elke ochtend uit bed te komen.

81. De zon inspireert ons. Zij brengt ons licht in de duisternis, verwarmt onze koudere dagen en verwelkomt ons elke dag in een nieuwe ochtend. Gebruik haar inspiratie elke dag, waar je ook bent.

82. Je hoeft niet altijd gelukkig te zijn. Maar je kunt ervoor kiezen gelukkig te zijn. Als er een golf komt, stap dan op en berijd hem. Gebruik de zon als je motivatie. Je bent een product van wat je in je leven stopt, dus geef alleen het beste, en zie dan hoe je leven opbloeit.

83. Een mooie dag is een perfect moment om ons te herinneren hoe goed we het allemaal hebben en om dankbaar te zijn voor wat we hebben. De zon geeft ons een reden om elke ochtend uit bed te komen.

84. Zonneschijn is niet alleen aangenaam weer. Zonneschijn is een gemoedstoestand. Het maakt ons hoopvol en optimistisch, het doet ons streven naar betere dingen en onze doelen bereiken.

85. Hoe slecht het vandaag ook lijkt, raak niet ontmoedigd want morgen is er weer een nieuwe dag. Het is makkelijk om je verloren en alleen te voelen. Maar onthoud altijd dit: dat de zon weer zal schijnen. En dat het universum je in de juiste richting leidt.

86. Zonneschijn is vrijheid. Zonneschijn regenereert ons en verhoogt ons humeur. Vind je passie, jaag je dromen na en maak herinneringen met je geliefden.

87. De kracht van de zon brengt ons samen en verbindt ons met de wereld, de natuur en onszelf. De zon inspireert ons elke dag, ongeacht waar op de planeet we ons bevinden. Ze herinnert ons eraan om positief en fris te blijven.

89. Leef met volle teugen. Omarm elke dag als een avontuur en wees moedig genoeg om buiten je comfortzone te treden. Je krijgt maar één kans, dus hou je niet in! Zonneschijn inspireert ons om te verkennen, te spelen en aanwezig te zijn. Het geeft ons energie en optimisme.

90. Stel je voor wat je kunt bereiken door de kracht van de zon te gebruiken. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Deze citaten zijn perfect om je op te beuren op een regenachtige dag. Vergeet niet dat regen gewoon de zon is die huilt en je eraan herinnert hoe gelukkig we zijn om de zon te hebben.

91. De zon geeft je energie en geeft je een warm en optimistisch gevoel. Ze inspireert je om te spelen, te verkennen en aanwezig te zijn.

92. Wacht niet tot de wereld je vertelt dat het zonnig is. Grijp elke kans en creëer je eigen zonneschijn.

93. De zon geeft ons een reden om elke morgen uit bed te komen. Hoewel de wereld koud en schemerig kan zijn, wacht de zon altijd op je om helder te schijnen.

94. Word wakker en ruik de zon. Waar je ook bent, het kan je energie geven om je interesse te wekken voor de wereld om je heen.

95. De zon geeft ons een reden om elke morgen uit bed te komen. Ze drijft ons ertoe onszelf uit te dagen, onze grenzen te testen en het beste uit elke dag te halen. Het inspireert ons om voorbij uitdagingen te kijken, door de duisternis heen te gaan en vooruitgang te boeken in het leven.

96. Door de hitte, het water en het zand is de zon altijd aanwezig. Niets kan hem tegenhouden om elke ochtend op te staan en onze huid te beroeren met zijn warme stralen.

97. Zelfs op de donkere en bewolkte dagen staat de zon altijd op je te wachten. Het drijft ons om onszelf voorbij onze comfortzone te duwen en het onbekende te omarmen.

98. Het doel van zonlicht is de menselijke geest te versterken, de geest te openen en ideeën te inspireren. De zon kan ons helpen de wereld positief te zien, en brengt licht en inspiratie op een koude en regenachtige dag.

99. Zonneschijn inspireert ons om te onderzoeken, te spelen en aanwezig te zijn. Het geeft ons energie en optimisme. We hopen die positieve energie te verspreiden in alles wat we doen.

100. De hemel mag dan donker zijn, maar de zon zal weer schijnen. Heb vertrouwen!

Het leven is een wonderbaarlijke reis die ons onderweg waardevolle lessen leert. Hoewel het waar is dat de zon weer zal schijnen, zijn er geen garanties qua timing. Het leven kan zich op elk moment in allerlei bochten wringen.
Dus als je weet dat de zon weer zal schijnen, heb dan geduld en geef het de tijd.

Onthoud altijd dat het goede altijd zal gebeuren, hoe moeilijk je geluk nu ook is. De zon zal weer schijnen en je hoop zal weer stijgen.