Toegewezen Citaten Voor Relaties

Soms kunnen de meest triviale dingen heel betekenisvol zijn en zelfs je persoonlijkheid vormen. Een van die triviale dingen is zoiets kleins en onbeduidends als voor lief genomen worden.

Als vanzelfsprekend worden beschouwd in een relatie is iets dat zeer verontrustend kan zijn en waarschijnlijk zal gebeuren als je je niet bewust bent van de dingen die dit kunnen veroorzaken.

Als je je in een relatie als vanzelfsprekend voelt, kan het moeilijk zijn om je hoofd koel te houden. Je hebt je gedragen als de partner die je wilt hebben, en toch lijkt je partner niet te merken dat je zijn leven beter maakt. Ze zeggen geen dank je wel of erkennen niet dat je iets bijzonders doet.

Voor lief genomen worden is een veel voorkomend probleem in relaties, maar er is geen reden waarom dat zo moet blijven. Je kunt je gesterkt voelen door uit te spreken hoe je je voelt. Je kunt deze voor lief genomen citaten voor relaties hieronder gebruiken om uit te drukken hoe je je voelt.

Toegewezen citaten voor relaties

Als vanzelfsprekend worden beschouwd betekent dat men zo vertrouwd is met iets dat het onvriendelijk wordt behandeld. Wanneer dit in een relatie gebeurt, beginnen mensen zich meer een object te voelen dan de geliefde die ze zijn. Ze beginnen zich af te vragen wat er gebeurd is met de genegenheid en aandacht van hun partner.

1. Voor lief genomen worden is een koude schouder krijgen. Voor lief genomen worden is een stem krijgen die nooit gehoord wordt, hoe hard je ook schreeuwt.

2. Voor lief genomen worden is het treurigste wat je ooit kan overkomen, maar degene die je voor lief neemt zal je zo laag doen voelen want het is de grootste vorm van pijn die je ooit kan overkomen.

3. Voor lief genomen worden is het ergste. Hier moeten we allemaal op letten als we dit soort situaties in de liefde willen vermijden.

4. Als je als vanzelfsprekend wordt beschouwd, komt dat waarschijnlijk omdat iemand je als een held heeft behandeld en jij bent vergeten je zo te gedragen.

5. Laat niemand je voor lief nemen. Waardeer degenen die jou waarderen.

6. Niemand wil ooit als vanzelfsprekend worden beschouwd in een relatie, iedereen wil dat zijn partner zich volledig voor hem inzet, omdat hij dat zelf ook wil.

7. Je weet niet hoe stressvol en verwarrend het is om je vanzelfsprekend te voelen in een relatie. Het is kwetsend. Neem je partner niet voor lief, laat hem of haar zich altijd geliefd en speciaal voelen.

8. Als je in een relatie als vanzelfsprekend wordt beschouwd, vergeet dan niet dat je beter verdient.

9. Je verdient het niet om voor lief genomen te worden. En als dat wel zo is, dan is het tijd om weg te lopen en iemand te vinden die jou verdient.

10. Soms heb je het gevoel dat je voor lief wordt genomen en zou je willen dat je de ware gevoelens van de ander kon zien, maar de ander laat ze niet zien.

11. Als ze je aanwezigheid niet waarderen, moet je er misschien maar niet zijn. Als ze je liefde niet waarderen, kun je die net zo goed niet geven. Laat niemand je voor lief nemen.

12. Je bent niet loyaal door bij iemand te blijven die je niet waardeert.

13. Je bent niet in deze wereld om te voldoen aan de verwachtingen van iemand die je nooit ziet.

14. Het is niet vanzelfsprekend dat mensen van je houden. Het is wanneer ze het niet meer tonen dat je je zorgen moet gaan maken.

15. Neem nooit iemand of iets voor lief, want op een dag word je wakker en besef je dat je helemaal alleen bent.

16. Iemand die van je houdt zal je nooit als vanzelfsprekend beschouwen, hij zal nooit vergeten hoeveel je voor hem betekent, en hij zal nooit ophouden van je te houden.

17. Als je in een relatie als vanzelfsprekend wordt beschouwd, voel je je uitgeput.

18. Als je het gevoel hebt dat je in een relatie voor lief wordt genomen, kan dat hartverscheurend en vermoeiend zijn.

19. Als je in een relatie als vanzelfsprekend wordt beschouwd, kun je je leeg en ongeliefd voelen.

20. Voor lief genomen worden geeft ons het gevoel dat we niet gewaardeerd worden en de moeite niet waard zijn.

21. Als je als vanzelfsprekend wordt beschouwd, kan dat je een uitgeput, versleten of zelfs verward gevoel geven. Het is normaal dat je wilt weten waarom je partner alle dingen die je voor hem doet niet meer waardeert.

22. Het is niet gemakkelijk om door je partner als vanzelfsprekend te worden beschouwd. Neem de mensen in je leven nooit voor lief, want je weet nooit wanneer je ze verliest.

23. Voor lief genomen worden door je partner is het ergste gevoel ooit. Neem een moment om na te denken over je relatie en hoe je je dankbaarheid kunt tonen.

24. Voor lief genomen worden in een relatie maakt je alleen maar ongelukkig en bedrogen. Niemand verdient dat ooit!

25. Het is moeilijk als je het gevoel hebt dat je partner je voor lief neemt. Het kan je gekwetst en uitgeput achterlaten, en het is een veel voorkomend probleem waar we allemaal mee te maken hebben.

26. Soms is het niet dat je als vanzelfsprekend wordt beschouwd en je partner je niet waardeert – het is dat je te vaak jezelf niet waardeert.

27. Als je je door je partner als vanzelfsprekend voelt, moet je stoppen en je afvragen wat jij hebt gedaan om de relatie sterk te houden.

28. Voor lief genomen worden in een relatie is klote. Heel eenvoudig. De eerste stap is het herkennen, de tweede is uitzoeken wat er aan te doen!

29. Voor lief genomen worden in een relatie is klote. Heel eenvoudig. Ik ben er geweest, en het is erger dan je denkt. De eerste stap is het herkennen, de tweede is uitzoeken wat er aan te doen!

30. Voor lief genomen worden in een relatie is klote. Je hebt het gevoel dat er van je wordt geprofiteerd en dat je partner alle liefde die je in de relatie stopt niet erkent of waardeert.

31. Voor lief genomen worden in een relatie is niet geweldig. Het is klote voor beide mensen, eigenlijk (hoewel het moeilijker kan zijn om dat te zien als je als vanzelfsprekend wordt beschouwd).

32. Als je je in een relatie als vanzelfsprekend voelt, kan het moeilijk zijn om te weten wat je moet doen. Je partner is zich er misschien niet eens van bewust dat hij je zo behandelt, maar het is belangrijk dat je je uitspreekt en grenzen stelt voordat het uit de hand loopt.

33. Voor lief genomen worden is nooit leuk. Het is een ongemakkelijk gevoel dat je niet kan afschudden, hoe hard je ook probeert.

34. Voor lief genomen worden doet pijn. Je voelt je ondergewaardeerd en alleen. Het is een pijnlijke ervaring waarvan je zou willen dat die nooit had plaatsgevonden.

35. Misbruikt worden is nooit leuk. Als je alles voor iemand hebt gegeven en hij behandelt je niet met hetzelfde respect, is dat een pijnlijke ervaring die je nooit meer wilt herhalen.

36. Niemand wil ooit voor lief genomen worden, en toch wordt jij voor lief genomen – dus ik denk dat het komt omdat ze je behandelen alsof het ze niets kan schelen, jij neemt het en zij nemen het, dus ik denk dat jij het veroorzaakt hebt. Verlaag nooit je standaard vanwege iemand.

37. We moeten allemaal ergens beginnen, en we hebben allemaal een keuze. Je wilt die plek niet verlaten, maar je verdient iemand die veel beter is.

38. Voor degene die echt van je houdt, bestaat er niet zoiets als je voor lief nemen. Houd dus vast aan degenen die van je houden en laat ze nooit los, want zij zijn de grootste geschenken die je kunt krijgen.

39. Liefde is als een mooie roos, maar net als een roos ben jij het niet; Je kunt altijd een andere roos vinden, maar er zal nooit een andere jij zijn.

40. De houding van een man tegenover de liefde van een vrouw is belangrijker dan haar liefde voor hem.

41. Wat jij hebt is iets wat iemand anders ooit had en toen misbruikte, dus wees dankbaar voor wat je hebt, en neem nooit iets voor lief.

42. Besteed aandacht aan je vrienden en de mensen die je liefde tonen.

43. Als je van iemand houdt en die persoon doet je nooit groeten, laat het dan gaan. Je verdient alleen het beste!

44. Er is meer in het leven dan in een relatie te blijven waarin je als vanzelfsprekend wordt beschouwd.

45. De mens is een geschenk waarvoor we dankbaar moeten zijn, een geschenk dat we niet als vanzelfsprekend mogen beschouwen.

46. Als iemand je voor lief neemt, is dat hun verlies, niet de jouwe. Als je een droom hebt, onthoud die dan.

47. Hoe weet je of ze je niet waarderen? Als ze niet van je houden, en als ze niet van je houden, willen ze je niet.

48. Iemand die van je houdt, zal je nooit als vanzelfsprekend beschouwen, zolang je in zijn hart bent, en zal altijd naar je omzien en er zijn als je hem nodig hebt.

49. Als je geliefd wilt zijn, kijk dan hoe je anderen behandelt, je bent het niet waard als je niet tevreden kunt zijn!

50. Je hebt maar één leven, en het is zo kort, dus, maak het iets waard, probeer een goed mens te zijn.

51. Voor lief nemen is iemand de kans ontnemen om je liefde, zorg en aandacht te ontvangen.

52. Het is die speciale persoon die op een eenvoudige manier in je leven komt die we soms voor lief nemen, die speciale persoon die je het grootste geluk geeft.

53. Als iemand die je vertrouwt zegt dat hij van je houdt, vertrouw hem dan. Als ze zeggen van niet, dan doen ze dat niet. Het is niet omdat jij gelukkig bent met hen, dat zij gelukkig moeten zijn met jou.

54. Als we blij zijn, als we verdrietig zijn, hebben we allemaal onze eigen manier om met dingen om te gaan, maar het enige dat ik weet is dat zelfs de meest zachte en zorgzame persoon nooit als vanzelfsprekend wil worden beschouwd.

55. Een man krijgt een geschenk, hij krijgt veel, hij krijgt een kans, daarvoor moet hij kunnen geven en nemen. En het geschenk niet voor lief nemen.

56. Het gevoel dat je ondergewaardeerd wordt is een gevoel dat veel mensen kennen, en voor jou is dit gevoel misschien een beetje een verrassing, omdat de meeste mensen de voorkeur geven aan je aanwezigheid, maar als je je in die situatie bevindt, bied hun dan je afwezigheid aan als ze je aanwezigheid nooit in aanmerking nemen.

57. Je verdient een vriend die om je geeft, je verdient een vriend die er is, die je begrijpt, die je vasthoudt als je huilt, en niet iemand die geen oog voor je heeft.

58. Als je voor lief wordt genomen, is het een tweede kans, een kans om de wereld te laten zien dat je beter verdient, als je iets wilt – je krijgt het zeker.

59. Vertrouwen is geen woord dat iemand kan geven, het is een woord dat iemand moet verdienen, iemand die echt van je houdt zal het je bewijzen, en zal je nooit als vanzelfsprekend beschouwen.

60. Er zijn geen woorden om de liefde die je voelt te beschrijven. Het is het grootste gevoel ter wereld en er is niets dat daarmee te vergelijken is. Wanneer iemand van wie je beweert te houden je altijd voor lief neemt, kan dat zo hartverscheurend zijn, maar toch is het raadzaam om zo’n relatie te verlaten.

61. Een dame verdient een man die haar nooit als vanzelfsprekend zal beschouwen… Ze verdient een man die altijd van haar zal houden, ze verdient een man die er altijd zal zijn, en ze verdient een man die haar altijd zal behandelen als de koningin die ze is.

62. Het leven zit vol grote kansen, de simpele die we soms voor lief nemen, de grote waar we niet eens aan denken, deze simpele is het waard om voor te leven.

63. Je weet nooit wat je hebt totdat je het verliest. Dus, vertel de wereld dat je van ze houdt en neem een vrouw nooit voor lief.

64. Liefde haat niet, liefde kan je niet voor lief nemen liefde zal er altijd zijn, iemand die onvoorwaardelijk van je houdt kan je niet voor lief nemen

65. Je bent geen slaaf in die relatie en je hoeft geen relatie te onderhouden waarin je als vanzelfsprekend wordt beschouwd. Je bent een royalty

66. We zijn hier allemaal maar voor een korte tijd, en als onze tijd erop zit, is onze impact eeuwig. Kijk nooit op iemand neer.

67. Als ze je niet waarderen, houden ze niet van je, en als ze niet van je houden, willen ze je niet.

68. Ik werd voor lief genomen, ik werd bedrogen, ik werd gedumpt en ik voelde me goedkoop. Maar één ding viel me op, ik wist dat ik dat niet verdiende. Dus verliet ik die relatie omdat ik beter verdien! Niemand verdient dat ooit.

69. Want de persoon die jou als vanzelfsprekend beschouwt, is de persoon die jou niet kent. Want als die persoon werkelijk uw visie en doel in het leven begrijpt, zou hij/zij u niet als vanzelfsprekend hebben beschouwd.

70. Soms nemen mensen je voor lief, maar jij neemt hen nooit voor lief. Zo is het leven!

71. Beschouw je partner nooit als vanzelfsprekend, want het grootste geschenk dat je iemand kunt geven ben jijzelf.

72. Niet kunnen weglopen uit een relatie met iemand die je mishandelt is geen loyaliteit, maar lafheid.

73. Geliefden nemen ons nooit voor lief, de liefde van een vader is niet te versmaden, en de zegen van een moeder is iets om te koesteren, en als je in een relatie zit waarin je altijd voor lief wordt genomen en de liefde niet wordt beantwoord, kun je daar maar beter wegblijven!

74. Liefde is als zuurstof; als je het nog nooit hebt gehad, zul je nooit weten hoeveel het betekent… Zoals een mens nooit kan overleven zonder zuurstof, zo zal iemand die van je houdt het moeilijk vinden te overleven zonder jou in zijn wereld. Als je in een relatie zit waar jouw mening, aanwezigheid en woorden er nooit toe doen, dan verdien je het beste en niet zo’n relatie.

75. Niemand verdient het om voor lief genomen te worden. Iedereen zou een kans moeten hebben om geliefd en gekoesterd te worden.

76. Laat iemand zo dankbaar zijn dat hij jou heeft, dat je zoveel meer van hem houdt dan je kunt zeggen, laat hem ook blij zijn dat hij een vriend als jij heeft, dat je hem nooit voor lief neemt.

77. Soms zijn mensen een zegen, soms zijn mensen een vloek, dus als je mensen ziet die oprecht van je houden en om je geven, neem hun liefde voor jou dan nooit voor lief.

78. Er is altijd een andere man die je nooit voor lief neemt, een andere man die er voor je is als je niet weet wat je moet doen, een andere man die van je houdt zonder je het gevoel te geven dat je het niet waard bent om van te houden…

79. Als je kunt dromen, droom dan nu, als je kunt denken, denk dan na over hoe hij een geschenk is, een geschenk van boven en één dat je niet voor lief moet nemen.

80. Het afval van de een is de schat van de ander, als je niet van haar houdt, hoef je haar niet voor lief te nemen. Laat haar, zodat ze de persoon kan krijgen die haar zal koesteren.

81. Ze waarderen je niet, ze zien niet eens dat je er bent, ze beseffen niet eens de waarde van je, ze zien alleen een mooi gezicht.

82. Mishandeling ondergaan van iemand die jouw waarde niet waardeert is een zeker teken van onwetendheid, niet van loyaliteit.

83. Je verdient het niet voor lief genomen te worden, je verdient het niet behandeld te worden als een object. En je verdient het niet om behandeld te worden als een probleem.

84. Als iemand je niet waardeert, waarom zou je dan in een relatie met hem blijven als je met iemand zou kunnen zijn die dat wel doet?

85. Wanneer gij iemands liefde en tijd die hij voor u heeft voor lief neemt, veroorzaakt gij slechts zijn verdriet. Laat dat achterwege!

86. We weten nooit wat we hebben totdat we het verliezen. De grootste rijkdom is tevreden zijn met minder.

87. Het is belangrijk om te herkennen wanneer je mishandeld wordt.

88. Onderschat nooit de kracht van de liefde, het maakt het onmogelijke mogelijk, het zal je gebroken hart genezen en je de gemoedsrust brengen die je nodig hebt. Iemand die nu besluit zijn partner altijd voor lief te nemen, zal zichzelf meer kwaad dan goed doen.

89. Je vraagt je vaak af of je blij of verdrietig moet zijn, of je van streek moet zijn of er gewoon het beste van moet maken, ik bedoel, je houdt wel van je partner, maar overal waar je komt, word je altijd voor lief genomen door je partner van wie je oprecht houdt.

90. Er is absoluut niets in deze wereld dat als vanzelfsprekend moet worden beschouwd, praat niet over een mens.

91. Het is moeilijk te geloven dat er mensen zijn, die misbruik maken van je vriendelijkheid.

92. Als je niet kunt waarderen wat je hebt, zul je nooit vinden wat je elders zoekt.

93. Als twee mensen echt begrijpen, hoe belangrijk ze voor elkaar zijn, weten ze wat het is om voor lief genomen te worden, het is een triest gevoel, als je erachter komt, dat je voor iemand niet zo belangrijk bent als zij voor jou.

94. Een dame verdient een man die haar nooit als vanzelfsprekend zal beschouwen. Ze verdient een heer die nooit haar behoeften zal negeren.

95. Degene die echt om je geeft, zal je nooit als vanzelfsprekend beschouwen. Je bent het grootste wat ze ooit hadden, en ze zullen altijd vechten om je voor de rest van hun natuurlijke leven te behouden.

96. Je verdient beter, liefje, niemand verdient het om voor lief genomen te worden.

97. Als jij een droom hebt en zij niet, zal je droom nooit uitkomen bij zo iemand.

98. Je verdient iemand die je waardeert en je waarden respecteert.

99. Alles wat voor lief wordt genomen, eindigt alleen in spijt.

100. Je hoeft niet te gaan zoeken naar iets nieuws, zoek gewoon naar wat al gegeven is.

Het leven is beter met geliefden. Je moet nooit genoegen nemen met minder. We nemen onze partners soms voor lief, en dan op een bepaald moment, wanneer je het het minst verwacht, besef je plotseling dat je het kostbaarste in je leven bent kwijtgeraakt.

Ik hoop dat je deze voor lief genomen citaten voor relaties nuttig vond. Deel ze alsjeblieft met je vrienden en familie. Dank u.