Troostende Citaten Voor Een Gebroken Vriendin

Comforting Quotes for a Broken Hearted Friend

Wanneer een vriend een breuk meemaakt, is het niet ongewoon dat we ons afvragen hoe we er voor hem of haar kunnen zijn. We willen onze vrienden steunen en hen laten weten dat we er voor hen zijn als ze ons nodig hebben.

Het probleem is dat hun liefdesverdriet ertoe kan leiden dat ze zich eenzaam en geïsoleerd voelen, zelfs wanneer hun vrienden hen omringen. Een vriend troosten die rouwt om het verlies van een relatie vereist dat je je eigen gevoelens opzij zet en je richt op de gevoelens van je rouwende vriend.

Iedereen gaat anders om met liefdesverdriet, maar je verloren en alleen voelen is universeel. Als je vriend(in) pijn heeft en getroost moet worden, bied dan geen gemeenplaatsen aan. Moedig hem of haar in plaats daarvan aan om op dit moment aanwezig te zijn door te zeggen dat je er voor hem of haar bent.

Als je vriend liefdesverdriet heeft, hebben ze iets nodig om zich op te beuren. Ze zijn niet alleen. Deze troostende citaten zullen hen helpen te genezen en zich beter te voelen. Als je vriend van streek is of pijn heeft, is het belangrijk hem te troosten en hem een positieve gedachte te geven om zich aan vast te houden.

Troostende citaten voor een gebroken vriendin

Herinner je vriend met een gebroken hart eraan dat de pijn deel uitmaakt van het proces en dat alles uiteindelijk beter wordt. Inclusief hun hart.

1. Het is oké om je nu gebroken te voelen. Je zult je snel beter voelen, dat beloof ik. Blijf sterk.

2. Ik weet dat je een moeilijke tijd doormaakt. Ik wil je gewoon laten weten dat dit niet eeuwig zal duren. Het komt goed met je.

3. Het spijt me zo dat je nu pijn hebt. Maar laat me je vertellen, het zal niet altijd zo moeilijk zijn. Er is licht aan het einde van de tunnel.

4. Het is nooit makkelijk om je hart gebroken te hebben. Het is oké om je verloren, verdrietig of zelfs boos te voelen. Ik ben er voor je. We komen hier samen doorheen.

5. Soms moet je gewoon weten dat het goed is. Je bent niet alleen in je strijd. Het is oké om down te zijn, zolang je weet dat er altijd hoop is…

6. Als je iets doormaakt, ben je niet alleen. Blijf sterk en ga door. We vechten voor je.

7. Ik weet dat je nu een moeilijke tijd doormaakt. Je komt hier wel doorheen.

8. Geef niet op. Je kunt het! Je bent sterk, en je bent een ster. Onthoud dat altijd.

9. Wees sterk en mooi. Je staat er niet alleen voor. Ik weet hoe je je voelt. Ik ben geweest waar jij nu bent, en ik ben er voor je als je me nodig hebt.

10. Ik ben er voor je. Ik zal naar je luisteren en je vasthouden als het moeilijk is. Ik zal je eraan herinneren dat het goed komt. We gaan allemaal door moeilijke tijden, en we komen hier samen doorheen!

11. Ik zal er altijd voor je zijn als je me nodig hebt; ik weet dat het nu misschien niet zo voelt, maar ik zal er altijd zijn; ik hou van je.

12. Het is oké om niet oké te zijn. Ik ben er om je door de moeilijke tijden heen te helpen.

13. Ik ben hier om je eraan te herinneren dat het leven doorgaat. Dit gaat ook voorbij, en er zullen betere dagen komen.

14. Het voelt nu misschien niet zo, maar ook dit gaat voorbij, en betere tijden liggen in het verschiet.

15. Ik ben hier om je te vertellen dat je sterker bent dan dit moment. Ook al voelt het zo, we zijn niet alleen. Ik beloof je dat je hier doorheen komt.

16. Ga door. Je leven heeft waarde. Tragedie definieert je niet, tenzij je het toelaat.

17. Je hebt dit. Je hebt altijd moeilijke tijden doorstaan en je zult het weer redden.

18. Je bent sterk. Je zult overleven. Je zult verder gaan. De pijn wordt energie die je sterker en wijzer maakt.

19. Je bent sterk. Er is leven na deze tegenslag, en het komt goed. De pijn die je nu voelt zal energie worden die je sterker en wijzer maakt dan voorheen.

20. Er is een verschil tussen zeggen dat je in orde bent en in orde zijn. Neem je tijd, en wees niet bang om een beetje gebroken te zijn terwijl je jezelf wegcijfert. Ooit zul je weer kunnen lachen om alles. Dus neem je tijd, overhaast het niet. En in de tussentijd, onthoud dat je geliefd bent.

21. Ik weet dat het nu moeilijk zal zijn, maar je zult weer een liefde vinden en die dagen zullen tot het verleden behoren.

22. Er is hoop. De pijn zal een kracht worden die je sterker en wijzer maakt.

23. Soms hoef je alleen maar hardop te horen dat het goed met je komt, omdat je geliefd genoeg bent en het verdient om gelukkig te zijn.

24. Huil niet omdat het voorbij is; lach omdat het gebeurd is.

25. Het komt wel weer goed met je. Je komt hier overheen, en je wordt beter. De pijn die je nu ervaart heeft een doel. Het maakt je sterker en wijzer en je wordt er een beter mens door.

26. Soms is het leven eng en donker. Maar je bent niet alleen. Ik ben hier bij je.

27. Het komt goed. Huil niet omdat het voorbij is. Lach omdat het gebeurd is. Alles komt goed.

28. Ik weet dat het nu moeilijk is. En ik beloof je dat je een manier zult vinden om hier sterker door te worden.

29. Hoewel het triest was dat het voorbij was, was er geen reden om te huilen. Je moet lachen omdat het gebeurd is, en het komt goed.

30. Het komt wel goed. Hou je hoofd omhoog.

31. Tijd heelt alle wonden. Dit is gewoon een deel van het leven, en het zal voorbijgaan. Je komt hier doorheen en het komt goed.

32. Alles komt goed. Laat je niet klein krijgen.

33. Alles komt goed. Je hebt erger meegemaakt, en je komt hier wel doorheen.

34. Het leven is niet makkelijk. Je bent sterk, en je komt er wel doorheen. Verlies de hoop niet.

35. Je bent sterker dan je denkt. Alles komt goed.

36. Je hoeft je geen zorgen te maken. Laten we even diep ademhalen en hergroeperen. Het komt wel goed.

37. Ik weet dat het er nu slecht uitziet, maar het komt allemaal goed. Maak je geen zorgen.

38. Relax. Je bent gedekt. Alles komt uiteindelijk goed. Als dat niet zo is, is het niet het einde!

39. U bent in goede handen. Wij staan klaar om u te helpen met al uw behoeften.

40. Het zijn moeilijke tijden, maar hou vol. We moeten hier allemaal samen doorheen.

41. Zorgen en angst zijn overal om ons heen. Laat ze je leven niet beheersen. Haal diep adem en wees gewoon.

42. Vertrouw op jezelf. Je hebt veel overleefd, en je zult alles overleven wat er komt.

43. Het is oké om je gekwetst te voelen. Je bent niet alleen. We zijn er voor je als je iets kwijt wilt.

44. Het is oké om verdrietig te zijn, lieverd. Ik weet dat het nu pijn doet, maar vertrouw erop dat alles goed komt. Je bent sterk, en het komt goed met je.

45. Het is oké om je verloren en gebroken te voelen. Je zult een manier vinden om te overleven, niet om de ontberingen in je leven onder ogen te zien. Je bent nu sterker en zult nog sterker worden bij elke uitdaging die op je pad komt.

46. Ik wil dat je weet dat ik er voor je ben. Ik weet dat dit moeilijk is, maar het zal beter worden. Als je iemand nodig hebt om mee te praten, bel me dan.

47. Wat het leven je ook brengt, geluk zal er altijd zijn, wachtend tot je het vangt.

48. Dingen zullen beter worden. Je komt er wel doorheen. Je bent sterker dan je denkt. En het belangrijkste, er is iemand voor iedereen daarbuiten, alleen misschien niet voor jou.

49. Het is oké om te huilen. Iedereen voelt zich wel eens verdrietig en eenzaam.

50. Soms moet je een stap terug doen en beseffen dat niemand anders schuld heeft aan je beslissing dan jijzelf. Je hoeft er niet verdrietig om te zijn, maar je moet accepteren dat het voorbij is.

51. Je maakt nu een moeilijke tijd door, maar het zal beter worden. Laat je niet breken door deze moeilijke tijden, ze zullen je maken. Je bent sterk en wijs en je zult je hier doorheen slaan. Geloof altijd in jezelf.

52. Het leven gooit je onverwachte dingen toe, maar hoe je ermee omgaat is belangrijk. Je komt hier doorheen en kunt het navertellen…

53. Wees niet verdrietig! Laat je niet neerhalen door het leven. Kijk altijd naar de zonnige kant van het leven – in een wanhopige poging om er weer bovenop te komen.

54. Soms moet je gewoon beseffen dat het uiteindelijk niet goed komt. Je moet gewoon een manier vinden om ermee te leven en proberen nieuwe vreugde in je leven te vinden. We kunnen hopen op het beste en ons voorbereiden op het ergste.

55. Weet dat iedereen struikelt. Iedereen. Het gaat er niet om altijd perfect te zijn of te vallen; het gaat erom de moed en de kracht te hebben om telkens weer op te staan.

56. Ga je problemen niet uit de weg. Loop naar ze toe! Maak je geen zorgen. Alles komt goed. Probeer er lering uit te trekken en ga verder. Er is een zonnige kant!

57. Je bent een schat voor de mensen van wie je houdt. Er wordt van je gehouden en voor je gezorgd op manieren die je misschien nooit zult weten. Houd je hoofd hoog en weet dat zelfs in dit verdriet, je oké bent. Je komt hier doorheen.

58. Het spijt me zo. Het leven is te kort om verdrietig te zijn, en ik weet dat je door deze moeilijke tijd heen komt. Je bent gewoon te sterk voor mij om me zorgen te maken. Blijf sterk, schoonheid.

59. Wanneer het pijn doet om terug te kijken, en je bang bent om vooruit te kijken, kun je naast jezelf kijken, en je beste vriend zal er zijn.

60. Wees niet bang om het uit te huilen. Onthoud dat er mensen zijn die echt om je geven en er voor je zijn.

61. Het is moeilijk om je te zien gaan. Ik ben dankbaar voor elk moment dat we hebben gedeeld. En ik zal voor je blijven juichen omdat je het waard bent.

62. Alles gebeurt met een reden, en alles komt goed. Als het niet goed komt, is het nog niet het einde.

63. Het leven kan hard zijn, maar jij bent sterker. Je komt door de moeilijke tijden heen en komt er weer bovenop.

64. Het spijt me. Ik weet dat je pijn hebt. Ik wou dat ik het allemaal beter kon maken. Maar woorden zijn alles wat ik nu heb. Ik ben er voor je als je wilt praten.

65. Ik wou dat ik het allemaal beter kon maken. Maar woorden zijn alles wat ik nu heb. Hoewel ik je pijn niet altijd begrijp, ben ik hier om naar je te luisteren en je op elke mogelijke manier te steunen.

66. Wat er ook gebeurt, je moet je niet laten neerhalen door het leven. Neem elke dag de tijd om iets te vinden om blij mee te zijn.

67. Maak het jezelf niet moeilijk. Het is goed om verdrietig te zijn. Ontspan je even.

68. Ik denk aan je in deze moeilijke tijd. Ik wou dat het anders was. Ik ben er voor je als je wilt praten.

69. Het spijt me zo van uw verlies. Ik weet dat geen woorden je pijn kunnen wegnemen, maar weet dat ik er ben om je te steunen. Ik ben hier als en wanneer je wilt praten.

70. Weet dat het beter wordt, en weet dat je niet alleen bent. Haal diep adem en ga door. Ik ben er voor je als je wilt praten.

71. Ga je door moeilijke tijden? Voel je je neerslachtig? Je bent niet alleen. Hartzeer kan moeilijk zijn, maar het komt goed. We hebben het gered. Vraag om steun, vind kracht in je omgeving en weet dat het allemaal goed komt.

72. Ik wou dat ik er nu bij kon zijn. Maar dat kan ik niet. Weet dat wat ik ook doe, het niet belangrijker is dan jou, waar ik ook ben. Je bent belangrijk voor me.

73. Het is goed om je soms down te voelen. We zijn tenslotte ook maar mensen. Het belangrijkste is dat je de hoop niet opgeeft als het moeilijk wordt.

74. Ik kan niet uitleggen hoe verschrikkelijk dit is. Ik wou dat ik de pijn van je kon wegnemen.

75. Onthoud: Wat er ook gebeurt in het leven, er komen goede dingen aan.

76. Je zult mettertijd beter worden. De pijn zal afnemen, lieverd. Hou zoveel mogelijk van jezelf.

77. Het is oke. Het is niet zo slecht! Haha. Maak je geen zorgen, en huil gewoon niet meer. Ik geloof dat alles met een reden gebeurt. En ook al zie je het nu niet, er is een doel voor dit alles. Iedereen heeft een reis in het leven; Dit is de jouwe; Geniet van de rit en neem het stap voor stap want het zal snel genoeg beter worden, geen zorgen.

78. Soms heb ik een herinnering nodig dat alles met een reden gebeurt. Alles is mooi, zelfs de dingen die je op dat moment niet kunt begrijpen.

79. Ik kan niet beloven dat de tijd je pijn zal genezen, maar ik kan wel beloven dat je niet alleen bent. Je zult de kracht vinden om door te gaan en weer lief te hebben.

80. Als het leven je neerhaalt, is het eerste wat mensen horen te doen je helpen jezelf op te rapen.

81. Ik weet dat dit de moeilijkste tijd in je leven is. Ik weet ook dat je hier doorheen komt.

82. Je bent mooi, je bent geliefd, en je kunt je beter voelen. Neem wat tijd om te genezen, en onthoud dan dat je waarde niet afhangt van wie er wel of niet in je leven is.

83. Je bent geliefd. Je bent speciaal. Jij bent jij. En dat is genoeg. Je bent bedoeld voor grote dingen. Blijf vechten.

84. Als je je down en out voelt, denk er dan aan: Er is altijd een moment waarop zich een regenboog vormt.

85. Je hebt veel meegemaakt. Je weet dat je alles kunt doorstaan, zelfs dit.

86. Je kunt je gevoelens niet vertrouwen. Je moet ze ontmantelen en ernaar kijken, ze begrijpen.

87. Het is oké om te huilen; Je mag je verdrietig voelen. Al je gedachten opschrijven helpt je er doorheen, en bij iemand zijn die om je geeft helpt veel.

88. Het is oké om te huilen. Je mag je verdrietig voelen. Laat het eruit in een brief, en help jezelf er doorheen door contact te maken met iemand die om je geeft.

89. Je emoties uiten kan therapeutisch zijn, en bij mensen zijn waar je om geeft helpt veel. Je bent niet alleen. Ik ben er voor je.

90. Iemand hebben die er voor je is in moeilijke situaties is iets wat iedereen verdient. Praat over wat je verdrietig maakt en laat anderen hun gevoelens uiten.

91. Je mag best huilen. Het doet pijn, maar we slepen je hier doorheen. Je bent niet alleen. We zullen er voor je zijn.

92. Als je het eruit laat, voel je je veel beter. Als je niemand hebt om mee te praten, vraag dan om hulp en wij kunnen je in contact brengen met iemand die naar je wil luisteren.

93. Ik wou dat je pijn verdoofd was. Ik denk aan je en hoop dat dit gevoel niet lang duurt.

94. Het spijt me dat u dit doormaakt. Ik ben hier om te luisteren en te helpen. Hoe voelt u zich nu?

95. Laat jezelf de pijn voelen, maar weet dat het voorbij zal gaan. Loop er niet voor weg, en je zult je weg er doorheen vinden.

96. Hoe moeilijk de tijden ook worden, de dingen zullen beter worden. Altijd.

97. Je bent sterker dan alle ontberingen. Je bent moediger dan je denkt. En je bent slimmer dan je denkt.

98. Je bent sterker dan je denkt. Het komt wel goed

99. Het leven is te kort om iets anders dan gelukkig te zijn.

100. Je bent moediger dan je denkt, sterker dan je lijkt, slimmer dan je denkt.

Uiteindelijk is het beste wat je voor een vriend met liefdesverdriet kunt doen er gewoon zijn. Luister met je oren en je hart. Er is niets mis mee om hen aan te moedigen of advies te geven.

Probeer hen er ook aan te herinneren dat elke relatie ups en downs heeft. Er zal waarschijnlijk een nieuwe kans zijn voor hem of haar om het goed te maken met zijn of haar ex. Dat hoort tenslotte bij het leven.

Voel je vrij om deze citaten te delen, en aarzel niet om je commentaar achter te laten in de commentaarsectie. Bedankt.