Verjaardagsbedankjes Voor Vrienden En Familie

Birthday Thank You Messages for Friends and Family

Het is gebruikelijk om verjaardagswensen van vrienden en familie te ontvangen wanneer je je verjaardag viert en echt, het kan overweldigend zijn om veel felicitaties te lezen op sociale media platforms en zelfs sms-berichten.

Misschien ontvangt u ook een aantal e-mails van uw dierbaren die u het beste wensen op uw verjaardag. Een van de dingen waar we niet veel aandacht aan besteden is hoe we op deze berichten moeten reageren.

Het is misschien niet gemakkelijk voor ons om een bedankbericht te schrijven dat waardering en dankbaarheid voor verjaardagswensen zal tonen. Wanneer u verjaardagswensen ontvangt van uw vrienden en familie, vergeet dan niet hen te bedanken voor hun grote woorden van waardering.

En met zoveel mensen die je moet bedanken voor hun verjaardagswensen aan jou, zijn hieronder enkele van de beste verjaardagsbedankjes voor vrienden en familie die je ooit bent tegengekomen.

Ik hoop dat je een geweldig verjaardagsfeest hebt met je vrienden en geliefden, ik wens je een gelukkige verjaardag en hoop dat het er een is vol liefde en vreugde.

Bedankt Vrienden voor Verjaardagswensen Citaten

Bedankt voor je verjaardagswensen! Het was een echte verrassing. Mijn moeder was de eerste die me wenste. Toen ontplofte Facebook met berichten van vele vrienden. Zelfs mijn collega’s wensten me een gelukkige verjaardag. Ik ben jullie allemaal erg dankbaar.

1. Bedankt voor het sturen van verjaardagswensen. Ik was erg verrast door het aantal telefoontjes en smsjes die ik kreeg. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik zulke geweldige vrienden en familie heb.

2. Bedankt voor al jullie verjaardagswensen. Ik hield van iedereen en zorgde ervoor dat ik jullie antwoordde om niet ondankbaar te lijken. Allemaal heel erg bedankt.

3. Bedankt voor al je verjaardagswensen. Het was zo vriendelijk van jullie om aan mij te denken op mijn speciale dag! Ik ben gezegend met zo’n hechte band met jullie allemaal en kan niet wachten om te zien wat voor geweldige dingen we in de toekomst gaan doen!

4. Bedankt om me een gelukkige verjaardag te wensen. Ik ben zo gelukkig en gezegend met jullie allemaal.

5. Bedankt om me een gelukkige verjaardag te wensen. Het geeft me een speciaal gevoel om zoveel mensen in mijn leven te hebben die om me geven en me het beste wensen.

6. Bedankt voor alle verjaardagswensen. Het was zo’n geweldige dag, en veel mensen wensten me het beste. Het maakte mijn hele jaar goed dat zoveel mensen me herinnerden op mijn dag.

7. Bedankt voor jullie lieve verjaardagsboodschappen. Ik had een geweldige tijd en kon niet stoppen met denken aan de verbaasde blik op veel van jullie gezichten toen jullie me zagen.

8. Bedankt dat jullie mijn verjaardag zo speciaal hebben gemaakt. Met al jullie warme wensen en cadeaus was het mijn beste verjaardag ooit!

9. Bedankt, iedereen, om me een gelukkige verjaardag te wensen! Ik weet dat jullie het druk hebben, dus dit betekent veel voor me. Hopelijk zie ik sommigen van jullie binnenkort.

10. Bedankt voor alle goede wensen. Ik had veel plezier gisteren en waardeer het dat jullie zijn gekomen om het te vieren…

11. Iedereen bedankt voor de kerstcadeaus en verjaardagswensen. Ik waardeer het allemaal!

12. Allemaal bedankt voor jullie verjaardagswensen. Ik heb een geweldige verjaardag gehad, en ik hoop dat jullie er ook van genoten hebben. Ik voel me erg gelukkig met zoveel mensen in mijn leven die om me geven.

13. Heel erg bedankt voor alle verjaardagswensen. Jullie weten dat ik ze graag ontvang. Mijn verjaardag is een spannende tijd, en ik ben erg dankbaar om zulke geweldige vrienden en familie te hebben!

14. Bedankt om me een gelukkige geboortedag te wensen. Ik waardeer al jullie sms’jes, telefoontjes en knuffels.

15. Hartelijk dank voor jullie gelukwensen. Ik vond het leuk om het met jullie te vieren en te zien hoe speciaal ik voor jullie ben op verschillende manieren. Weet dat jullie steun veel voor me betekent.

Bedankt Familie voor Verjaardagswensen Citaten

Bedankt voor uw verjaardagswensen. Het betekent veel voor me, en ik waardeer het zeer. Een paar van jullie hebben op Facebook gepost om me eraan te herinneren, en dat is geweldig want ik heb een geweldige familie en ik waardeer jullie allemaal.

16. Bedankt voor de verjaardagswensen en de attente cadeaus. Jullie zijn allemaal heel bijzonder, en ik heb geluk met zulke geweldige mensen.

17. Bedankt, iedereen, om me een gelukkige verjaardag te wensen. Ik waardeer alle goede wensen. Het was zo’n speciale dag, en ik ben blij dat ik die met jullie allemaal heb doorgebracht.

18. Heel erg bedankt om me een gelukkige verjaardag te wensen en het met me te vieren. Jullie zijn geweldig!

19. Bedankt voor je mooie verjaardagswensen en lieve woorden. Het is altijd leuk om van je te horen. Je bent de beste!

20. Bedankt voor je verjaardagswensen. Ik vind het altijd leuk van je te horen, en het maakt me geliefd en gelukkig om aan je gedacht te worden op een dag die alleen over mij gaat.

21. Bedankt dat je naar me lacht als de zon op mijn gezicht schijnt, en dat je een vriend voor me bent op alle andere momenten. Ik ben zo blij dat ik je in mijn leven heb en deze momenten met je kan delen.

22. Bedankt voor de lieve verjaardagswensen. Het maakte mijn verjaardag zoveel beter!

23. Bedankt voor al je liefde. Ik heb de hele dag gelachen toen ik naar de fotolijst bleef kijken die je me gaf van mijn familie, vrienden en huisdieren. Bedankt dat je er altijd was, door dik en dun. Jullie zijn speciaal voor mij.

24. Ik heb besloten je verjaardag te vieren met een klein feestje. We verzamelen ons rond een tafel met vrienden vanavond om 8 uur, en we zouden het leuk vinden als je erbij bent.

25. Bedankt dat jullie zulke goede vrienden zijn. Jullie hebben zoveel voor me betekend en me door vele moeilijke tijden geholpen. Ik kon me geen sterkere en liefdevollere familie en vrienden in mijn leven wensen.

26. Ik laat je weten dat ik aan je dacht, en ik wilde je bedanken voor alle geweldige dingen die het afgelopen jaar zijn gebeurd. Bedankt dat je er altijd voor me was. Je betekent zoveel voor me!

27. Ik moet zeggen, verjaardagswensen zijn soms vervelend. Bedankt voor de prachtige verjaardagswensen in mijn inbox en aan de telefoon. Toen je belde, maakte het me aan het lachen, maar het maakte me speciaal en gelukkig toen ik je kaarten en e-mail las. Ik hoop dat je dag nog leuker wordt dan de mijne.

28. Bedankt voor het herinneren van nog een verjaardag van mij. Ik waardeer je begrip als ik niet uit wil gaan om het te vieren, en ik gewoon binnen wil blijven en ontspannen. Bedankt voor de verjaardagswens, en ik hoop dat je een geweldige dag hebt.

29. Bedankt voor de verjaardagswensen. Dit jaar heb ik vooral de cadeaus en telefoontjes van mijn verre familieleden gewaardeerd. Ik denk vaak aan je, en ik ben blij dat we dicht bij elkaar zijn.

30. Ik ben dankbaar dat we onze ruimte kunnen delen. Ik hield van je attentheid in alle cadeaus die je me gaf. Ik waardeer ze.

Verjaardagsbericht voor vrienden en familie

Elke dag ben ik dankbaar voor iedereen die in mijn leven is geweest. Bedankt voor de lieve reacties, berichten en wensen. Jullie betekenen zoveel voor me en inspireren me om geweldige dingen te doen. Ik zal jullie eeuwig dankbaar zijn voor jullie steun en aanmoediging! Het is geweldig om zulke mooie en geweldige familie en vrienden te hebben.

31. Bedankt om van mijn verjaardag een van de leukste dagen te maken. Ik ben blij dat onze familie nog steeds samen verjaardagen viert, ook al worden we allemaal ouder en scheiden onze grenzen.

32. Bedankt dat je zo geweldig bent. Door jou voel ik me altijd beter als ik ergens mee zit. Ik weet niet wat ik zou doen zonder jou in mijn leven om me te vertellen dat alles goed komt en dat ik mijn uitdagingen in het verleden heel goed heb aangepakt.

33. Bedankt voor de verjaardagswensen. Ik kijk altijd uit naar je kaarten in mijn brievenbus na mijn verjaardag.

34. Bedankt voor de verjaardagswensen. Ik voel me altijd zo geliefd als je me berichtjes stuurt om « happy birthday » te zeggen of een voicemail achterlaat waarin je Happy Birthday zingt. Ik koester het.

35. Bedankt om mijn verjaardag zo speciaal te maken. Het is verbazingwekkend hoeveel we bereikt hebben sinds onze eerste verjaardag samen. Je betekent de wereld voor me, en ik ben ongelooflijk dankbaar voor je liefde en vriendschap.

36. Bedankt dat je deel uitmaakt van mijn leven. Ik ben blij dat ik jou heb. Gelukkige verjaardag!

37. Bedankt dat je bij me was op deze dag. Bedankt voor de goede wensen en oprechte glimlachen. Ik hoop dat vandaag een prachtige dag wordt, zoals jullie hem gemaakt hebben!

38. Bedankt voor het zingen en dansen, de kleurrijke decoraties, en de taart, natuurlijk! Het was heerlijk om je verjaardag te vieren.

39. Bedankt dat jullie bij me zijn op deze glorieuze dag. Ik ben blij dat ik deze speciale tijd van het jaar kan delen met mijn vrienden en familie.

40. Bedankt voor die verjaardagswensen. Ze zijn altijd leuk om te lezen, en ik blijf de rest van de dag glimlachen. Ik waardeer jullie steun!

41. Bedankt voor de verjaardagswensen. Ik waardeer je interesse in mijn leven.

42. Bedankt voor de mooie verjaardagswensen. Ik ken duizenden mensen op Facebook, en het zou onmogelijk zijn om op iedereen te reageren. Maar ik voelde een warmte in mijn hart door al jullie liefdevolle berichten. Bedankt dat jullie om me geven.

43. Bedankt om me een gelukkige verjaardag te wensen! Ik ben zeer gezegend met een liefdevolle familie en geweldige vrienden, en ik hoop dat iedereen veel plezier heeft gehad op mijn feestje.

44. Bedankt voor alle verjaardagswensen en berichten. Jullie vriendelijkheid geeft me een goed gevoel over mezelf en mijn verjaardag.

45. Bedankt voor al je verjaardagswensen. Ik was erg blij ze te krijgen. Bedank ook iedereen die me een berichtje stuurde. Het betekent veel om te weten dat zoveel mensen in mijn leven om me geven.

Dank aan mijn familie voor verjaardagsfeest Quotes

Bedankt voor het verjaardagsfeestje. Ik vond het geweldig! Ik was zo verrast toen jullie allemaal kwamen en nog meer toen mijn moeder me de cheque overhandigde. Maar mijn favoriete deel van de avond was toen we elkaar omhelsden en kusten als een grote lieve familie. Het leek alsof het niet alleen een verjaardagsfeest was, maar meer een reünie!

46. Bedankt aan mijn mama en papa, mijn broer en zus, voor alles. Ik waardeer het dat jullie me hebben geholpen met het organiseren van een verrassingsverjaardag en ook voor de cadeaus. Het was geweldig.

47. Bedankt allemaal om me te helpen mijn speciale dag te vieren. Ik had nooit gedacht dat zoveel mensen om mij en mijn verjaardag gaven, maar ik ben dankbaar dat het waar is.

48. Bedankt dat jullie er allemaal waren om het te vieren. Ik had een geweldige dag, en door met iedereen te praten voelde ik me nog beter. Weten dat jullie er zijn is een groot deel van mijn leven.

49. Bedankt dat je mijn verjaardag met me komt vieren. Ik kan zien hoeveel je van me houdt en er voor me wilt zijn als ik zie hoeveel moeite je hebt gedaan voor het feest en de taart.

50. Bedankt voor het leuke feestje. Ik weet dat het veel werk was voor mama en papa om het te plannen, maar ik waardeer het – een echte viering van mijn verjaardag met familie, niet alleen uitgaan.

51. Heel erg bedankt voor het geweldige verjaardagsfeest. De plaats was erg mooi, en het was geweldig om iedereen te zien! Alles was perfect!

52. Bedankt voor het feest. Het was erg leuk! Ik vond het heerlijk om pizza en taart te eten met zoveel van mijn favoriete mensen. Ik hou van verjaardagen, en ik ben blij dat ik er nog zoveel in de toekomst heb met jou.

53. Bedankt voor het verrassingsfeestje. Ik had geen idee wat er aan de hand was. Het was zo leuk, en het maakte mijn dag goed. Jullie weten allemaal hoe je me speciaal moet laten voelen.

54. Heel erg bedankt om samen te komen en mijn verjaardag te vieren. Het eten was geweldig, en jullie samen zien was nog beter.

55. Bedankt dat je zo gastvrij en gul was. Ik waardeerde alles wat je deed om het feest te plannen; het was prachtig.

56. Bedankt dat jullie zo’n belangrijk deel van mijn leven zijn. Jullie zijn allemaal zulke goede mensen, en ik heb geluk dat ik zulke geweldige familieleden heb.

57. Bedankt voor alle prachtige cadeaus, feestartikelen en lekker eten. Jullie hebben van mijn verjaardag een speciale dag gemaakt. Ik hield van de glinsterende tiara die oma me gaf!

58. Bedankt voor het verjaardagsfeest. Ik ben dankbaar dat ik zo’n grote, liefdevolle familie heb. Ik heb nog niet veel vrienden in de stad, en ik ben blij dat je hier bij me bent.

59. Bedankt voor het geweldige verjaardagsfeest. Je verdraagt mijn onzin door de jaren heen en wilt nog steeds tijd met me doorbrengen. Ik waardeer je liefde en zorg.

60. Bedankt voor het verjaardagsfeest dat jullie voor me georganiseerd hebben. Het betekent veel voor me dat jullie zoveel voor me doen. Ik ben dankbaar voor jullie liefde en steun.

Dank u verjaardag berichten aan vrienden en familie

Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen en berichten. Ik waardeer het en heb genoten van al jullie verjaardagswensen op Facebook, berichten en teksten. Het geeft me een heel speciaal gevoel om zulke geweldige vrienden en familie te hebben die zoveel om me geven.

61. Bedankt om me een gelukkige verjaardag te wensen. Ik was zo verrast dat ik telefoontjes, smsjes en zelfs berichtjes kreeg van vreemden. Het maakte mijn dag goed.

62. Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor de verjaardagswensen en berichten. Ik had zo’n slechte dag, en door jullie voelde ik me beter. Ik hou echt van jullie allemaal.

63. Bedankt voor je verjaardagswensen. Ze betekenden veel voor mij en maakten mijn dag echt goed. Jouw liefde in mijn leven maakt me echt gelukkig; heel erg bedankt.

64. Heel erg bedankt voor de mooie verjaardagswensen. Mijn dag zou niet zo speciaal zijn geweest zonder jullie attente woorden, en ik kon me geen betere groep mensen wensen.

65. Bedankt allemaal voor de verjaardagswensen; ze maken mijn dag mooier. Het is belangrijk dat jullie ze sturen; het maakt dat ik me gewaardeerd en geliefd voel.

66. Heel erg bedankt. Jullie wensen en woorden zijn zo fijn om te lezen. Ik vind het geweldig en zo aardig dat jullie de tijd nemen om me een bericht te schrijven. Nogmaals bedankt dat jullie zo’n geweldige groep vrienden en familie zijn.

67. Dank u allen voor uw attente verjaardagsboodschappen en telefoontjes. Ik vond het leuk om van jullie allemaal te horen en mijn jeugdherinneringen te herleven.

68. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen. Het was leuk om met zoveel mensen op verschillende plaatsen te praten. Ik voel me erg geliefd.

69. Allemaal heel erg bedankt voor de verjaardagswensen. Ik waardeer jullie, en vergeet niet dat ik mijn hele leven te vieren heb, maar jullie hebben maar een dag of twee om mensen te feliciteren die het geluk hebben om nog een jaar op deze wereld te zijn.

70. Bedankt dat jullie in mijn leven zijn. Ik heb een geweldige tijd met jullie. Elke dag is speciaal, omringd door zulke mensen als jullie. Ik wens ieder van jullie het beste!

71. Bedankt voor de verjaardagswensen en berichten. Ik waardeer jullie, en dit is een enorme motivatie om door te gaan met mijn bedrijf.

72. Hartelijk dank voor de verjaardagswensen en berichten van waardering. Het waren er zoveel dat ik ze niet allemaal kon beantwoorden, maar ik heb ze allemaal gelezen. Het gaf me een geweldig gevoel.

73. Dank u allen voor de attente verjaardagsberichten en wensen. Ik waardeer jullie goede wensen en verjaardagsherinneringen.

74. Bedankt voor alle verjaardagswensen en zegeningen. Ik voelde me geliefd op mijn dag, en dat voelde goed. Het is een mooie herinnering aan hoeveel geluk ik heb met jullie allemaal.

75. Bedankt voor alle verjaardagswensen. Het was een verrassing om wakker te worden en zoveel lieve berichten van jullie te zien. Nogmaals bedankt. Ik hoop dat we elkaar snel kunnen ontmoeten.

Thanksgiving Berichten aan Vrienden voor Verjaardagswensen

Bedankt, jongens, voor de verjaardagswensen. Jullie hebben mijn dag leuker gemaakt dan ik dacht. Al jullie opmerkingen over hoe leuk jullie het vonden om met mij om te gaan, maakten mijn avond goed. Deze speciale gevoelens die jullie voor me hebben geven me het gevoel dat alles mogelijk is. Jullie liefde en steun betekenen alles voor me. Jullie zijn zulke goede vrienden.

76. Bedankt voor al jullie verjaardagswensen; jullie zijn de beste. Bedankt voor de berichtjes en de gelukwensen. Ik waardeer al jullie gedachten.

77. Heel erg bedankt voor de verjaardagswensen! Ik was niet voorbereid op zo’n uitstorting, maar jullie hebben mijn dag geweldig gemaakt. Jullie zijn de beste, en ik hou van jullie allemaal.

78. Bedankt dat jullie zulke goede vrienden en familie zijn. Jullie geven me altijd een reden om te lachen, en ik ben blij dat zulke geweldige mensen me steunen.

79. Bedankt voor je verjaardagswensen, vooral voor de kaart. Het was leuk om over vroeger te praten toen we samen uitgingen, en ik kan niet wachten om het weer te doen. Ik hou van je.

80. Iedereen bedankt om mijn dag speciaal te maken en voor alle verjaardagswensen. Ik ben erg dankbaar dat ik zoveel mensen in mijn leven heb die om me geven.

81. Heel erg bedankt voor de verjaardagswensen. Het betekende veel voor me om jullie lieve woorden te horen, en ik waardeerde alle foto’s die jullie op Facebook plaatsten.

82. Bedankt voor alle verjaardagswensen, ze maakten mijn dag goed. Zonder jullie aanwezigheid en steun, zou ik niet zo goed in het leven staan.

83. Bedankt voor de verjaardagswensen van gisteren. Ik waardeer al jullie attente telefoontjes, teksten en memes, en ik hou zielsveel van jullie allemaal. Ik ben erg blij dat ik jullie in mijn leven heb.

84. Bedankt voor de positieve verjaardagswensen. Als ik iemand hoor die iets goeds te zeggen heeft, voel ik me nog specialer.

85. Bedankt dat jullie er voor me zijn en me de meest geweldige verjaardagswensen sturen. Ik wil niet ondankbaar klinken, maar het beste moet nog komen, dus ik kijk uit naar wat jullie in petto hebben voor mijn 33ste verjaardag.

86. Bedankt dat jullie er voor me waren op mijn verjaardag. Het was geweldig om jullie te zien, ook al had ik veel te doen en niet veel tijd om met iedereen afzonderlijk door te brengen.

87. Bedankt dat je bent wie je bent en om me geeft. Jullie hebben geweldige gaven, vooral jullie vriendschap. Ik heb geluk dat ik jullie als vrienden heb.

88. Bedankt voor de verjaardagswensen. Jullie goede wensen hebben mijn dag zoveel beter gemaakt. Bedankt dat jullie zulke geweldige vrienden zijn. Ik heb geluk dat ik jullie in mijn leven heb. Jullie maken me gelukkig.

89. Bedankt voor alle mooie verjaardagswensen op elk sociaal netwerk waar ik ben. Ik waardeer het dat je de tijd nam om me te laten weten dat je aan me dacht. Je bent zo attent en zorgzaam.

90. Bedankt voor de verjaardagswensen. De taart, het feest dat je organiseerde en ik die karaoke zong betekenen alles voor me. Ik kan niet stoppen met glimlachen. Jullie zijn allemaal geweldig!

Woorden om vrienden te bedanken voor verjaardagswensen

Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen. Het was een prachtige dag, en de herinneringen zullen een leven lang meegaan. Jullie zijn altijd in mijn gedachten, en ik vergeet nooit jullie te bedanken dat jullie zo geweldig zijn. Jullie maken het leven leuk, en ik hoop dat jullie allemaal weten hoe speciaal jullie voor me zijn. Jullie zijn mijn goede vrienden.

91. Bedankt voor alle verjaardagswensen. Jullie teksten en telefoontjes hebben me opgelucht en mijn dag goed gemaakt. Jullie hebben geen idee hoeveel dat voor me betekende!

92. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Jullie geven me een goed gevoel over mezelf, en jullie zijn zo leuk om bij te zijn. Ik wou dat ik meer dan twee handen had om jullie allemaal te omhelzen voor jullie verjaardagswensen!

93. Bedankt voor het lieve verjaardagsbericht dat je op mijn Facebook muur achterliet. Het betekende veel voor me dat je de tijd nam om het te schrijven. Je bent echt een goede vriend.

94. Bedankt voor al jullie verjaardagswensen. Ik ben overstelpt met liefde. Het is de laatste tijd erg moeilijk voor me, maar wetende dat ik zulke geweldige vrienden heb, maakt het de moeite waard.

95. Bedankt voor de verjaardagswensen. Ik moest van jullie allemaal horen, en jullie vriendelijke woorden maakten mijn dag goed. Ik ben zo blij dat we elkaar ontmoet hebben en een geweldige tijd samen hebben gehad.

96. Bedankt voor de verjaardagswensen. Sociale media is een groot deel van het leven van veel mensen geworden, en het is heel attent dat jullie de tijd nemen om me een fijne verjaardag te wensen. Mijn jaar begint goed, dankzij jullie allemaal.

97. Bedankt voor al je verjaardagswensen. Het was een geweldige verrassing om thuis te komen van het werk en ze aan te treffen. Ik waardeer alles wat je voor me doet, en ik hoop dat je weet dat ik je liefde en vriendschap waardeer.

98. Heel erg bedankt voor alle verjaardagswensen. Het maakt me blij te weten dat ik zulke geweldige vrienden heb. Jullie zijn er altijd voor me, en dat waardeer ik boven alles.

99. Bedankt voor jullie verjaardagswensen. Ik ben dankbaar voor elk van hen. Het is geweldig om zoveel vrienden te hebben die om je geven.

100. Ik wilde je bedanken voor alle verjaardagswensen, bloemen en koffie. Ik was ontroerd door hoeveel mensen aan mijn verjaardag dachten. Ik voelde me een beetje down op die dag, maar door jullie vriendelijke gedachten voelde ik me beter.

101. Bedankt dat je er altijd voor me bent, net zoals ik er voor jou ben. Bedankt dat je mijn verjaardag zoveel beter hebt gemaakt met je aanwezigheid en de prachtige en attente berichten die je me de afgelopen dagen hebt gestuurd.

102. Bedankt voor je verjaardagswensen en de cadeaus. Ik voel me erg geliefd! De nieuwe muziekinstallatie klinkt geweldig! Ik had het nodig.

103. Bedankt om me een mooie verjaardag te wensen. Ik waardeer al uw attente woorden. De simpele dingen betekenen zoveel voor me en houden me op de been als ik geen zin heb.

104. Bedankt voor al jullie wensen op mijn verjaardag. Ik voelde me geliefd en gewaardeerd bij deze gelegenheid. De taart was bijzonder zoet, maar de wensen en vriendelijkheid ook.

105. Bedankt voor alle verjaardagswensen van gisteren. Ik waardeerde ze en vond het leuk om te lezen wat jullie zeiden en de leuke tekeningen te zien. Het was een erg leuke dag, en ik hoop dat jouw dag ook leuk was.

106. Allemaal heel erg bedankt voor jullie verjaardagswensen. Ik waardeer het dat jullie de tijd nemen om aan me te denken op mijn verjaardag!

107. Bedankt om me een gelukkige verjaardag te wensen, zoals jullie beloofd hebben. Het betekent de wereld voor me dat jullie er allemaal aan gedacht hebben. Jullie zijn zulke geweldige mensen, en ik ben blij dat ik jullie in mijn vriendenkring heb.

108. Heel erg bedankt voor alle verjaardagswensen vorige week. Ik voelde me erg geliefd, en het was een genoegen om met jullie mee te gaan op deze wilde rit die leven heet.

109. Heel erg bedankt om me een gelukkige verjaardag te wensen. Ik weet dat het verloren kon gaan tussen jullie drukke deadlines, maar toch namen jullie de tijd om aan mij te denken. Ik hou zoveel van jullie allemaal en ben jullie zeer dankbaar.

110. Bedankt om me een gelukkige verjaardag te wensen. Ik heb het gevoel dat vandaag beter wordt dan gisteren door jullie goede wensen. Iedereen is zo bemoedigend voor me geweest, en ik waardeer het meer dan jullie weten!

111. Dank u, dank u, dank u. Ik vind het geweldig dat iedereen even de tijd nam om me een fijne verjaardag te wensen. Ik voel me zo gelukkig om vrienden te hebben zoals jullie allemaal.

112. Bedankt allemaal om van mijn verjaardag een blije gebeurtenis te maken. Ik had zo’n geweldige dag met jullie aan mijn zijde. Ik hoop dat het altijd zo zal zijn. Jullie zijn de beste.

113. Bedankt om mijn verjaardag speciaal te maken. De taart en cadeautjes waren fantastisch, en we hadden veel plezier. Ik was vooral blij dat je er was om deze dag met mij te vieren.

114. Bedankt dat je er voor me bent in goede en slechte tijden. Je bent er altijd als ik je nodig heb, wat er ook gebeurt, en dat betekent veel voor me! Bedankt dat je vandaag zo speciaal maakt.

115. Bedankt. Het was leuk om samen te vieren en blij te zijn dat we allemaal samen waren. We hebben altijd een goede tijd als we samen zijn.

116. Dank u voor al uw goede wensen. Ik waardeer alle kaarten, cadeaus en berichten. Ik hoop dat het goed met jullie gaat en dat jullie levens geweldig zijn.

117. Bedankt voor je verjaardagswensen. Het is grappig hoe snel we allemaal ouder zijn geworden, maar hoe goed we met elkaar blijven opschieten. Het is een mooie herinnering aan hoe geweldig mijn vrienden zijn.

118. Bedankt voor het vieren van mijn verjaardag. Het was heerlijk om bij jou en vele anderen te zijn! De taart en de maaltijd waren erg lekker!

119. Bedankt voor de verjaardagswensen. Het voelt goed om te weten dat ik in jullie gedachten ben op deze dag. Ik hou van al mijn vrienden, en ik heb geluk dat ik geweldige vrienden zoals jij heb.

120. Hartelijk dank voor de gelukwensen en de cadeaus. Ik waardeer alle liefde en steun, jullie vrijgevigheid en attentheid.

Er is geen beter moment dan een verjaardag om dankbaarheid te betuigen aan vrienden en familie. Soms kan het echter moeilijk zijn om de juiste woorden op papier te zetten.

De bovenstaande verjaardagsbedankjes voor vrienden en familie moeten u helpen de juiste mate van dank voor die verjaardagswensen uit te drukken.

Denk er vooral altijd aan om familie en vrienden te bedanken, niet alleen in woorden maar ook in daden. En vergeet nooit de verjaardag van je vriend of geliefde.

Vind je het leuk? Ga je gang en druk op de deelknop.