Verliefd Op Mijn Vriend Quotes

In Love With My Boyfriend Quotes

Liefde is het fijnste gevoel dat je ooit kunt meemaken, en het geeft je geluk en iets om op te hopen. Het is het liefste wat je iemand ooit kunt geven. Liefde blijft voor altijd, ook al is het aan de andere kant van het universum, vooral als het met je geliefde is. Je voelt je warm en geliefd als je bij hem bent.

Als jij verliefd bent op je vriendje en hij op jou, geeft hij je altijd een veilig en verzorgd gevoel. Je bent gelukkig met die speciale persoon aan je zijde. Je weet dat hij altijd jouw behoeften op de eerste plaats zal zetten. Wat er ook gebeurt, hij zal altijd aan je zijde staan. Hij is je beschermer en zal onvoorwaardelijk van je houden. Je zult je veilig voelen als je bij hem bent, gewoon omdat hij van je houdt.

De mooiste manier om je gevoelens uit te drukken is ze in woorden uit te drukken; Woorden kunnen veel zeggen, en deze woorden kunnen je vriendje laten zien hoeveel je van hem houdt. De woorden die uit het hart komen zijn de meest romantische woorden ooit gezegd.

Niets is beter dan verliefd zijn op je vriendje en het ook zeggen. Als de persoon van wie je houdt van je houdt, is dat een geluk dat alle andere overtreft, en je vriendje moet weten hoeveel liefde je in je hart voor hem hebt en hoeveel je hem mist en van hem houdt.

Jij en je vriendje zijn al een tijdje samen. Je houdt van hem met heel je hart en kunt je geen leven zonder hem voorstellen. Soms wil je hem gewoon laten weten hoeveel je van hem houdt. Deze collecties van verliefd op mijn vriendje citaten zullen je helpen jezelf te uiten als het gaat om het tonen van emotie, vooral naar de man van wie je houdt.

Ik hou van je citaten voor vriend

Ik hou zoveel van mijn vriend. Ik heb vlinders in mijn buik als ik met je praat. De gedachte aan jou doet me glimlachen, en je aanraking maakt me rustig. Ik kan geen genoeg van je krijgen. Mijn hart is gevuld met liefde en vreugde door jou, schat! Ik heb me nog nooit zo gevoeld. Elke minuut met jou wordt zoeter, en elke gedachte aan onze toekomst doet me hardop willen schreeuwen!

1. Ik ben zo verliefd op mijn vriendje. Hij is een geweldige man, en ik ben zo gelukkig om hem te hebben. Ik denk niet dat ik ooit zoveel van iemand zou kunnen houden als van hem!

2. Ik ben verliefd op mijn vriend. Je bent alles wat ik me kan wensen. Je hebt me de wereld gegeven, me liefde en genegenheid getoond en me zoveel dingen geleerd; Je hebt me je vertrouwen gegeven en het grootste geschenk dat een vrouw zich kan wensen: een gezin. Aan mijn zijde staan bij alles wat we hebben meegemaakt is iets wat ik elke dag koester. Heel erg bedankt. Ik hou van je.

3. Ik ben verliefd op mijn vriend! Je bent mijn zielsverwant, mijn vriend en mijn alles. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je maakt me aan het lachen zoals niemand anders dat kan. Ik wil je nooit verliezen en je uit mijn leven hebben.

4. Ik ben zo verliefd op je dat ik aan niets anders kan denken of praten. Mijn dromen zijn gevuld met jou; Mijn hart is altijd bij jou. Je bent alles wat ik ooit heb gewenst en nooit heb geweten. Ik zou alles geven om je lach te zien en je bij me te houden. Jij bent mijn wereld en alles waar ik voor leef. Ik hou van je!

5. Ik ben verliefd op mijn vriend, en jij laat me elke dag harder vallen. Je maakt me compleet op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Mijn liefde voor jou groeit met de tijd, en ik zal de rest van mijn leven laten zien hoeveel ik van je hou.

6. Ik ben graag verliefd op je. Het voelt goed om zo gelukkig en positief te zijn. Ik hou van elk moment dat we samen doorbrengen. Ik voel me graag speciaal en geliefd omdat ik jouw enige ben. Ik zal oud worden aan jouw zijde tot de dag dat ik sterf.

7. Elke dag word ik meer verliefd op jou, mijn vriend. Je bent mijn zielsverwant, de liefde van mijn leven. Ik kan nauwelijks geloven dat ik elke dag met jou doorbreng! Ik dank God elke nacht dat je in mijn hart bent gekomen en dat ik elk moment met je mag doorbrengen.

8. Ik hou ervan dat hij mijn hand kan nemen en me overal heen kan leiden. Ik hou ervan dat hij me altijd opvangt als ik ooit val, want het ligt niet in zijn aard om me op de grond te laten landen. Door hem voel ik me veilig, geliefd en, het belangrijkste, als mezelf.

9. Ik werd verliefd op je omdat je ogen betoverend zijn en je glimlach aanstekelijk. Ik werd verliefd op je omdat onze gesprekken aanvoelen als het beste schaakspel ooit gespeeld. Ik ben verliefd op je geworden omdat als ik naar je kijk, ik glimlach. Ik werd verliefd op je omdat de domme dingen die je doet me gelukkiger maken dan voorheen.

10. Mijn leven is beter omdat ik verliefd werd op jou. Mijn wereld is mooier omdat jij erin zit. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven van je te houden, je te knuffelen en te kietelen met je snorharen.

11. Ik hou van je, liefje. Je bent het beste vriendje ter wereld. Je bent mijn droom die uitkomt. Ik zal nooit iets tussen ons laten komen, en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen!

12. Ik ben verliefd op mijn vriend, en het voelt alsof ik je altijd al heb gekend. Alsof we voor elkaar bestemd zijn, en ik me mijn leven zonder jou niet kan voorstellen. Met elke dag die voorbij gaat, word ik meer en meer verliefd op je. Ik ben elke dag zo dankbaar dat ik een vriend heb die zo attent, aardig en liefdevol is als jij.

13. Op mijn vriend: Ik ben zo dankbaar dat ik je gevonden heb. Ik hou van wie je bent. Je glimlach is aanstekelijk en je lach maakt de wereld beter. Jouw armen zijn mijn favoriete plek om te zijn, en jou missen is het ergste gevoel in de wereld. Hoe lang we ook samen zijn of hoe ver we ook uit elkaar zijn, ik wil je altijd aan mijn zijde. Je maakt me compleet en maakt me een beter mens. Bedankt dat je al mijn gekkigheid verdraagt, dat je naar me luistert…

14. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Ik hou van onze kleine familie en alle avonturen die ons te wachten staan. Je bent mijn beste vriend, en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen!

15. Ik ben verliefd op mijn vriendje, en ik kan niet geloven dat het al zo lang geleden is dat we samen waren. Ik herinner me de eerste keer dat we elkaar ontmoetten alsof het gisteren was; ik kon niet stoppen met glimlachen en naar je kijken bij elke kans die ik kreeg! Je was toen zo’n eikel, maar nu ben je helemaal van mij, mijn perfecte man. Mijn liefde voor jou zal nooit vervagen. Ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld, en dat zal altijd zo blijven.

16. Ik hou van je, en elke keer als ik naar je kijk, word ik weer verliefd. Je bent zo schattig! Je bent mijn zielsverwant en de man met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen. Ik zal van je houden tot het einde der tijden!

17. Ik weet dat je mijn zielsverwant bent. Ik hou van elk deel van je. We lachen samen, we huilen samen, en ik wil al mijn morgen met je delen. Bedankt dat je in mijn leven bent en mij een deel van het jouwe laat zijn.

18. Ik hou van je. Ik ben opgewonden voor de komende vijf maanden. Ik ben zo verliefd op je. Het maakt me aan het lachen als ik eraan denk hoeveel we hebben meegemaakt, en toch zijn we hier, sterker dan ooit.

19. Ik ben verliefd op mijn vriend. Ik denk elk moment van de dag aan je. Ik wil altijd bij je zijn. Ik ben zo gelukkig dat ik de perfecte man ter wereld heb gevonden, en ik hoop dat we elkaar nooit uit het oog verliezen.

20. Ik ben al een tijdje verliefd op je. Ik wist het alleen niet. Je bent mijn beste vriend en de man met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen. Kijken hoe je slaapt is een van mijn favoriete dingen om te doen. Alles wat ik wil is voor je zorgen en je gelukkig maken. Ik kan je nooit terugbetalen voor wat je voor me hebt gedaan, maar ik zal het de rest van mijn leven proberen.

Verliefde citaten voor vriend

Ik ben verliefd op je, mijn lieve vriend. Je ogen, je glimlach, je neus, je haar. Het trekt me allemaal aan en elke dag word ik nog verliefder op je. Mijn kijk op het leven is veranderd door jou. Nu is er een nieuwe invalshoek: Onze relatie. Het is onvoorspelbaar, maar het is het beste deel van mijn leven geworden waar ik elke dag naar uitkijk.

21. Ik ben verliefd op mijn vriend, en niemand heeft me ooit zo laten voelen als jij. Je hebt me naar plaatsen gebracht waar ik alleen nooit heen had gekund. Je bent er altijd en altijd zo ondersteunend. Bedankt dat je verliefd op me bent!

22. Ik ben verliefd op mijn vriend. Ik beloof van je te houden zolang we samen zijn, en waar we ook heengaan in het leven, ik zal altijd aan je zijde staan. Je bent mijn beste vriend, mijn enige echte liefde, degene met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen!

23. Ik hou zoveel van je dat het pijn doet. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Jij bent mijn alles, de enige man die ik nodig heb. Jou in mijn leven hebben is een droom die uitkomt, en daarom wil ik elke dag van mijn leven met jou doorbrengen van nu tot in het oneindige.

24. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet wenste dat ik dichter bij je kon zijn. Je bent altijd in mijn gedachten, de meest geweldige man die ik ooit heb ontmoet. Je maakt me gelukkiger dan wat dan ook in het leven. Ik hou meer van je!

25. Ik kan blijven doorgaan over hoeveel ik van je hou, maar dat doe ik niet. In plaats daarvan zeg ik maar één ding: ik hou van je! Ik geloof echt dat je het beste bent wat me ooit is overkomen. Je laat me dingen voelen die niemand anders doet, en je maakt me compleet. Ik hou elke dag meer van je en weet niet hoe het leven beter kan worden dan nu met jou.

26. Ik heb van velen gehouden, maar nooit van iemand zoals ik van jou hou. Jij maakt me compleet. Jij bent die perfecte persoon waar ik ‘s nachts van droomde. Ik kan niet wachten om te zien wat onze toekomst brengt. Je bent mijn alles, en ik heb je nodig in mijn leven. Je maakt me aan het lachen en vrolijkt mijn dag op als geen ander. We waren voorbestemd om voor altijd samen te zijn, vandaag en voor altijd!

27. Ik ben zo verliefd op je. Het doet bijna pijn. Je bent de meest geweldige man die ik ooit heb ontmoet, en ik kan niet geloven dat je van mij bent. Je maakt mijn leven compleet, en ik zou dit voor niets ter wereld willen ruilen! Je bent meer dan perfect in elk opzicht, en ik ben gelukkig om aan je zijde te staan.

28. Lieve baby boy, je weet wat ze zeggen. « Liefde is blind »… Jij bent de liefde van mijn leven. Je maakt me compleet, maakt me heel, en ik kan me niet voorstellen ooit ouder te worden zonder jou aan mijn zijde.

29. Je bent mijn beste vriend en mijn zielsverwant. Ik hou meer van je dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Mijn hart klopt zo hard als ik bij je ben, en ik voel onze harten kloppen als één.

30. Ik hou van je tot aan de sterren en terug. Je bent mijn kracht en mijn liefde! Ik wil de rest van mijn leven aan je zijde doorbrengen.

31. Het kan me niet schelen wat de toekomst brengt zolang ik jou aan mijn zijde heb om mijn hand vast te houden en me door het leven te leiden. Je bent mijn wederhelft en mijn beste vriend, mijn soulmate, en ik hou enorm veel van je.

32. Ik ben zo verliefd, waanzinnig verliefd op je. Je maakt me gelukkig, geeft me een doel, en ik wil nooit meer zonder je. Ik kan niet uitleggen hoe je me laat voelen. Het is onbeschrijfelijk en onverklaarbaar. Ik wilde je vertellen dat ik meer van je hou dan woorden ooit kunnen uitdrukken.

33. Ik kan er niet tegen om je te verliezen. Ik weet dat dat niet kan, maar als ik je nu zo ver weg zie, bekruipt me dat gevoel. Ik zie je niet graag zo verdrietig, want als jij gelukkig bent, ben ik ook gelukkig. En niets voelt beter dan verliefd zijn op mijn vriendje.

34. We hebben samen zoveel meegemaakt, elkaar leren kennen, boos op elkaar geworden, gelachen en gehuild met elkaar. Ik ben verliefd op een geweldige man. Mijn minnaar is iemand die weet hoe hij van me moet houden en me veilig laat voelen als ik bang ben. Ik ben verliefd op een man die mijn lichaam laat zweven van passie en verlangen. Elke dag val ik meer in dit mooie ding dat liefde heet.

35. Ik hou zoveel van je, mijn baby. Je bent de andere helft van mijn geheel. Ik ben zo blij dat ik mijn hart in jouw handen heb gelegd, want ik vertrouw erop dat je het niet breekt. Niets in deze wereld betekent meer dan jij en onze relatie.

36. Ik hou van je. Je bent mijn leven. Je bent de enige die ik wil. Je geeft me het gevoel dat ik op de top van de wereld sta. Toen ik weer bij je was, was mijn leven zoveel gelukkiger.

37. Als ik bij jou ben, heb ik alleen jouw glimlach nodig om mijn dag goed te maken. Jij bent degene tot wie ik me kan wenden als iedereen me in de steek laat. Door jou voel ik me zo geliefd en aanbeden. Ik zal er ook voor jou zijn, want jij verdient alleen maar liefde.

38. De manier waarop je me laat voelen is gewoon onverklaarbaar. Ik hou zoveel van je. Mijn zomer zou niet hetzelfde zijn zonder de tijd die ik mag doorbrengen met de meest geweldige man op aarde. Ik hou van je. Ik hou van je. Ik hou van je!

39. Er zijn momenten dat ik naar je kijk, en geen woorden kunnen de vreugde in mijn hart overbrengen. Je bent de meest geweldige man, die me altijd helpt en opricht als ik dat het meest nodig heb. Dus ook al zeg ik het niet vaak genoeg, ik hou met de dag meer van je.

40. Ik hou ervan dat ik in je ogen kan kijken en je ziel kan zien. Van jou houden brengt het beste in mij naar boven. Het is magisch, mystiek en totaal geweldig. Je bent mijn favoriete droom die uitkomt.

Verliefd op je vriend Quotes

Ik ben zo verliefd op je. Elke keer als ik je stem hoor, klopt mijn hart een beetje sneller. Elke keer als ik je lippen kus, stopt mijn wereld met draaien. Elke keer als je me vasthoudt, voel ik me veilig. Elke keer als we samen knuffelen, word ik nog meer verliefd op je. Je bent het beste vriendje ooit.

41. Ik hou zoveel van je dat ik soms huil omdat het niet eerlijk is dat één persoon me zo goed kan laten voelen. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Ik hou elke dag meer en meer van je.

42. Ik besefte hoeveel ik van je hield toen vandaag uit het niets mijn hart pijn begon te doen toen ik me realiseerde dat ik je stem de hele dag niet had gehoord of je gezicht had gezien. En nu weet ik dat mijn leven niet compleet zal zijn zonder jou erin 🙂

43. Ik heb je lippen gekust en het vuur gevoeld dat in je hart brandt. Het is pure liefde, zoet als wijn en warm als het ochtendlicht. Ik zag hoe je eerder was, maar nu zie ik de volheid van je hart, en het is mijn thuis.

44. Ik hou van je zonder te weten hoe, wanneer of van waar. Ik hou eenvoudig van je, zonder problemen of trots: Ik hou van je op deze manier omdat ik geen andere manier van liefhebben ken dan deze, waarin er geen ik of jij is, zo intiem dat jouw hand op mijn borst mijn hand is, zo intiem dat als ik in slaap val jouw ogen zich sluiten.

45. Ik ben verliefd op mijn vriend. Ik denk de hele tijd aan hem. We lachen samen en gaan samen uit. Hij geeft om mij en mijn gevoelens. Ik geef ook om hem. Als ik hem zie, begint mijn hart heel snel te kloppen. Onze relaties maken me erg gelukkig, we hebben veel gemeenschappelijke interesses, de man heeft een goed gevoel voor humor, en hij is eerlijk tegen me, dit is wat ik in hem waardeer, en we zullen voor altijd samen zijn!

46. Je bent een geweldige vriend, de beste die ik me ooit zou kunnen wensen. In de afgelopen twee jaar dat we samen zijn, ben ik nog nooit zo gelukkig geweest als nu. Ik hoop dat onze liefde voor altijd blijft, en ik zal elke dag meer van je houden.

47. Niets is belangrijker voor mij dan degene van wie ik hou: Mijn vriend. Mijn hele leven draait om mijn enige echte vriend. De man die mijn hart laat zingen, me laat lachen en mijn leven vult met vreugde. De hele dag kijk ik uit naar de dag dat ik met hem herenigd ben. Dat is alles wat me door de dag heen helpt. s Nachts, als mijn hoofd op zijn borst rust, ben ik nergens liever. Hij maakt me compleet met zijn aanwezigheid en liefde.

48. Ik heb geluk dat ik jou als vriend heb. Ik ben je elke dag dankbaar. Ik hou zoveel van je, elke seconde van elke dag.

49. Verliefd zijn is alsof je altijd de persoon van wie je houdt en die van jou houdt in je hart meedraagt. Ik kan me niet voorstellen mezelf te zijn zonder jou. Jij maakt mijn leven zo mooi. We horen absoluut bij elkaar.

50. Verliefd zijn op jou is het meest geweldige gevoel. Je laat me elke dag glimlachen. Ik kan niet stoppen aan je te denken, en ik kan me mijn leven niet voorstellen, hoe hard ik ook probeer, zonder jou erin. Ik hou zoveel van je, meer dan woorden ooit kunnen uitdrukken.

51. Van je houden is het makkelijkste wat ik ooit heb gedaan en het moeilijkste wat ik ooit zal doen. Het is makkelijk omdat je alles bent wat ik wil en moeilijk omdat we zo ver uit elkaar zijn. Je bent mijn enige echte liefde, mijn reden om te leven en te ademen. Je brengt het beste in me naar boven en maakt me elke dag een beter mens. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen.

52. Ik ben elke dag meer verliefd op je. Hou op dezelfde manier van mij, en ik beloof je dat je er nooit spijt van zult krijgen. Alles aan jou is alles wat ik wil, en ik zou nooit gelukkiger kunnen zijn.

53. Je bent mijn beste vriend, en ik hou van je. Je brengt me zoveel geluk dat er geen ruimte is voor iets anders dan vreugde in mijn leven. Ik hou van de manier waarop je gezicht oplicht als je lacht; het laat mijn hart smelten in een kleine plas smurrie elke keer als ik het zie. Ik kan niet wachten om te zien wat onze toekomst brengt.

54. Er is geen andere man waar ik liever bij zou zijn. Ik hou zoveel van je dat het pijn doet. Ik hou van je van mijn hoofd tot mijn tenen, je aanraking, je lach en je alles!

55. Als ik elke minuut van de dag naast je kon liggen; Toch zou ik nooit kunnen uitdrukken hoeveel ik van je hou. Je woorden zijn als poëzie, je gezicht is mijn favoriete plek in de wereld, en je bent altijd in mijn gedachten. Je bent mijn alles.

56. Ik wil mijn leven met jou doorbrengen. Ik wil de rest van mijn leven elke dag van je houden. Ik wil met jou oud worden en je nooit verlaten. Je maakt me compleet en maakt me een beter mens. Ik zal altijd van je houden, mijn liefste!

57. Ik hou zoveel van mijn vriend! Ik hou meer van hem dan van alle sterren aan de hemel, meer dan wat dan ook op deze aarde, en ik zal er altijd voor hem zijn.

58. Ik ben zo verliefd op je, mijn liefste. Elke dag die we samen doorbrengen is gevuld met zoveel liefde en zorg. Je betekent de wereld voor me, en ik zal er altijd voor je zijn, wat er ook gebeurt. Ik koester jouw aanwezigheid in mijn leven, en ik zal ons nooit opgeven; want zonder jou zou het leven een gedoe zonder betekenis zijn.

59. Ik ben verliefd op de meest geweldige persoon. Je behandelt me als een prinses, brengt me bloemen en liefde van over de hele wereld. Jij bent degene met wie ik oud wil worden. Ik denk dat we voorbestemd zijn om voor eeuwig samen te zijn. Ik hou altijd van je.

60. Ik ben zo verliefd op je! Je geweldige persoonlijkheid, vertederende glimlach, charmante ogen en heerlijke lippen. Je bent mijn beste vriend, en ik wil elke minuut van de dag met je doorbrengen. Ik hou zoveel meer van je met elke seconde die voorbij gaat. Ik kan niet wachten tot onze volgende date!

Verliefd op mijn man citaten

Ik hou van je, echt, waanzinnig en diep. Jij bent de enige man met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen. Ik heb het gevoel dat ik alles met jou kan bereiken. Je vult al mijn liefdestanks en houdt ze vol! Ik hoop dat je je net zo gelukkig voelt als ik dat ik iemand heb gevonden die zo geweldig is.

61. De dag dat ik je voor het eerst ontmoette, veranderde mijn leven voorgoed. Je gaf me het veilige gevoel dat onze liefde alles kon overwinnen. Ik zei « hallo, » en mijn leven nam een 180 graden draai ten goede. Je liet me zien hoe echte liefde voelt, en elk moment dat ik met je doorbreng is perfect.

62. We hebben de perfecte relatie waar iedereen naar streeft. Ik hou van je en ben zo dankbaar dat je aan mijn zijde staat; ik weet niet wat ik zonder je zou moeten!

63. Ik denk de hele tijd aan je. Ik lach zonder reden. Alleen al de gedachte aan jou fleurt mijn dag op en maakt me gelukkiger dan voorheen. Ik weet dat we voor elkaar bestemd zijn, want we zijn beste vrienden, zielsverwanten en geliefden in één pakket!

64. Bedankt dat je me het meest speciale meisje van de wereld laat voelen. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen. Ik hou van je!

65. Elke keer als ik je zie, gaat mijn hart tekeer. Als je me in je armen houdt, ben ik veilig en zal niets me ooit nog pijn doen. Je bent de meest geweldige man die ik ooit heb ontmoet, en ik kan me niet voorstellen de rest van mijn leven met iemand anders door te brengen!

66. Ik ben verliefd op je. Ook al heb ik het nooit tegen je gezegd, en ook al zijn we nog niet zo lang samen als we elkaar kennen, het blijft waar dat ik verliefd op je ben. Er zijn sommige dagen dat ik niet zonder je kan, sommige dagen dat mijn hart zo hard lijkt te kloppen dat het uit mijn keel springt, en sommige nachten dat ik mezelf in slaap huil, hopend op de volgende dag om je terug in mijn leven te brengen.

67, jij bent mijn enige verlangen, degene die mijn hart vult met liefde. Ik kus je en vergeet de wereld om ons heen. Mijn droom leven is om dicht bij je te zijn voor de eeuwigheid, maar voor nu, zal ik genoegen nemen met wat we hebben. Je bent een zegen uit de hemel, de ware liefde van mijn leven. Ik heb het gevoel dat ik nooit van je zijde kan wijken omdat je me zo goed en geliefd laat voelen.

68. Mijn vriend, ik hou zoveel van je. Jij bent de reden dat ik gelukkig ben en lach. Je bent mijn rots, mijn zielsverwant en mijn alles. Ik ben dankbaar elke dag dat we elkaar ontmoetten, ook al was het volkomen willekeurig, ook al wist ik toen nog niet dat ik bij jou wilde zijn. Ik ben zo dankbaar voor jou en onze relatie.

69. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel. Ik zal nooit ophouden van je te houden. Ik wil al je wensen laten uitkomen! Jij bent de man van mijn dromen, en dat zal ik nooit vergeten. Ik heb je graag in mijn leven. Je betekent alles voor me!

70. Je geeft me het gevoel dat ik nog steeds in het sprookje kan geloven. Je laat me geloven dat ware liefde bestaat. Ik ben verliefd op je glimlach, en ik ben verliefd op je hart. De eerste keer dat we elkaar ontmoetten, wist ik dat ik mijn hele leven van je wilde houden.

71. Mijn vriend is geweldig. Ik bedoel, hij is echt de leukste, liefste en meest zorgzame man ter wereld! En ik hoef me nooit af te vragen wat hij denkt. Hij vertelt me precies wat hij voor me voelt, en hij meent het!

72. Ik hou zo veel van mijn vriend, en ik weet niet wat ik zonder hem zou doen! Heel erg bedankt, mijn vriend, dat je mijn superheld, mijn rots en mijn jongen bent. Zonder jou, zou ik niets zijn, en er is niets anders dat ik kan beschrijven behalve door te zeggen, ik hou elke dag meer van je!

73. Ik ben verliefd op jou, mijn droomprins, mijn beste vriend, mijn zielsverwant. Mijn liefde voor jou wordt elke dag sterker.

74. Ik wil samen met jou oud worden. Ik wil onze kleinkinderen vertellen over de gekke dingen die we deden in onze jeugd, en ik wil dat ze met hun ogen rollen. Ik wil dat je weet dat elke dag van mijn leven, elke gedachte die door mijn hoofd gaat, aan jou is. Ik ben verliefd op je, en niets zal dat ooit veranderen!

75 Ik kan geen dag zonder aan je denken, je naam hardop zeggen, wensen dat ik je kon bellen en je stem kon horen. Ik hou van de manier waarop je me laat glimlachen als de zon na de regen en hoe je, ook al maken we soms ruzie, me toch het gevoel geeft dat ik de enige vrouw in je leven ben.

76. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je bent zo’n geweldige man en je verdient geen rotzooi die het leven je toewerpt. Ik hou zoveel van je, mijn alles.

77. Het is waar wat ze zeggen, je kunt pas van iemand houden als je van jezelf houdt. Van mezelf houden betekent dat ik je kan aanbidden en alle speciale dingen aan je. Jij brengt het beste in mij naar boven, en ik probeer hetzelfde voor jou te doen.

78. Als ik moest kiezen tussen van je houden en ademen, zou ik mijn laatste adem gebruiken om te zeggen dat ik van je hou.

79. Woorden kunnen niet echt uitdrukken hoe ik me voel over jou en onze liefde. Je bent meer dan geweldig, meer dan fantastisch en meer dan ik me kan wensen. Je bent alles wat ik zocht en alles wat ik ooit nodig zal hebben. Elke dag met jou is een nieuwe ontdekking. Ik hou van je glimlach, je lach, je passie en alles aan jou. Je maakt me gelukkiger dan iemand ooit zou kunnen hopen. Jij bent mijn droomprins die tot leven komt, en ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben…

80. Ik hou meer van je dan van niets, meer dan van wie dan ook, meer dan van het leven zelf. Je bent mijn beste vriend en ergste vijand in één. Je kunt me laten huilen en lachen zonder twee keer na te denken. Maar weet dit, mijn liefde voor jou zal nooit eindigen. Mijn hart is en zal altijd van jou zijn! Ik hou van je.

81. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen zeggen. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Ik zie je graag lachen en het licht in je ogen als je ergens enthousiast over bent. Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld als wanneer we samen tijd doorbrengen. En woorden kunnen niet beschrijven hoeveel ik je koester.

82. Mijn vriend is perfect voor mij: Hij is begripvol, lief, zorgzaam en gewoon een geweldige vent. Ik voel me zo gelukkig dat ik iemand heb die zoveel om me geeft en die mijn leven op zo’n eenvoudige manier zoveel beter maakt. Ik ben zo gelukkig met hem!

83. Hey vriendje! Je bent beroofd van de meest geweldige man die God ooit op deze aarde heeft gezet. Ik kan niet beschrijven wat een geweldige minnaar, echtgenoot en vader ik in jou heb. Door jou voel ik me elke dag de mooiste vrouw. Jij staat aan mijn zijde. In jouw ogen ben ik perfect. Jouw liefde voor mij houdt nooit op.

84. Bedankt dat je zo liefdevol was en me met alles in het leven hebt geholpen. Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet, en ik wil nooit meer zonder je. Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen!

85. Ik ben zo verliefd op je, je bent een geweldige man, en ik voel me heel gelukkig dat ik iemand heb gevonden die zo geweldig is als jij. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken, en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen.

86. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Je maakt me compleet, en ik zou onze tijd samen voor niets willen ruilen. Onze liefde betekent alles. Ik hou van je.

87. Je bent alles wat ik nooit wist dat ik wilde, en elke keer als je lacht, is mijn dag meteen beter. Je geeft me het gevoel dat ik de wereld kan veroveren, en zolang jij aan mijn zijde staat, is niets buiten bereik. Je bent melig, kazig, lief, grappig en sarcastisch in één. Ik hou ervan hoe hard je werkt om me gelukkig te maken; alle kleine dingen die je doet, doen mijn hart een slag overslaan.

88. Jij bent de enige die mijn hart een slag over kan laten slaan. Je bent mijn beste vriend, mijn liefde; je bent alles voor me. Ik zeg je misschien niet genoeg, maar ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld.

89. Ik werd verliefd op je de dag dat ik je ontmoette en elke dag sindsdien.

90. Schat, ik hou zoveel van je. Je bent de liefde van mijn leven, en ik zou me geen leven zonder jou kunnen voorstellen. Je bent mijn dagelijkse inspiratie en mijn droom die uitkomt. Mijn liefste, je bent perfect voor mij.

91. Je bent mijn enige ware liefde, en ik beloof je dat je nooit naar een ander hoeft te zoeken. Je betekent alles voor me, en ik ben dankbaar voor elke dag die ik met je mag doorbrengen. Ik hou zoveel van je dat het pijn doet op een goede manier.

92. Ik hou echt van je. Ik hou van de manier waarop je me laat voelen, en ik hou ervan in je gezelschap te zijn. Als ik het niet genoeg zeg, weet dan dat ik het doe. Je bent meer dan een vriendje voor me. Je bent mijn beste vriend, en ik kan me geen betere wensen.

93. Je bent echt een unieke jongen. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo aardig en zorgzaam is! Ik heb het gevoel dat ik alles met je kan delen en weet dat je me zult begrijpen en steunen. Je laat me speciaal voelen, waardoor ik meer van je hou dan woorden kunnen zeggen.

94. Er is niets mooiers dan van iemand te houden en van die persoon te houden. Ik had nooit de kans om dat te ervaren totdat ik jou ontmoette. Ik hoop alleen dat ik je elke dag kan bewijzen dat ik blij ben dat je in mijn leven bent en dat ik van je hou met heel mijn hart.

95. Er is geen enkel deel van je waar ik niet van hou. Je ogen, je glimlach, je warmte, de manier waarop je ruikt. Ik val elke seconde van de dag voor je en kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je bent mijn hele wereld, mijn beste vriend en de liefde van mijn leven. Ik zal altijd van je houden.

96. Ik heb me nog nooit zo gevoeld. Ik dacht dat liefde iets was om van te dromen. Nu in mijn armen, weet ik dat dromen echt uitkomen. De liefde die we delen is iets dat maar één keer in je leven voorkomt, en ik beloof je dat het nooit zal eindigen.

97. Ik zal altijd van je houden. Ik zal van je houden tot je van jezelf leert houden. Ik zal van je houden tot de dag dat we allebei « ja » kunnen zeggen. Ik zal altijd van je houden, elke dag van mijn leven, elke ochtend, middag en nacht. Ik zal van je houden zolang jouw hart klopt en het mijne de tijd bijhoudt.

98. Ik zou alles geven om één van de meisjes te zijn waar je van houdt, maar dat ben ik niet. Ik weet dat je niet van mij houdt zoals ik van jou hou, omdat ik weet dat het voor niemand mogelijk is om zoveel van een ander te houden als ik van jou. En toch maakt het me niet uit. Je bent mijn beste vriend en mijn soulmate. Niemand zal ooit jouw plaats in mijn hart kunnen innemen.

99. Ik weet in mijn hart dat je morgen, volgend jaar en de rest van mijn leven bij me bent. Ik hou van je met heel mijn hart.

100. Aan mijn enige echte, ik hou van je. Je bent mijn wederhelft, mijn soulmate, de lucht die ik inadem, en zonder jou zou ik sterven. Ik beloof je grootste fan te zijn, je vriend en steun, om met je te lachen en te huilen. Mijn liefde voor jou is zo diep als de oceaan. Welke uitdagingen er ook voor ons liggen, ik zal altijd van je houden!

Druk je liefde en gevoel uit aan je vriendje, want hij verdient elk lief woord van jou.

Voel je vrij om deze verliefd op mijn vriendje citaten te delen, en aarzel niet om je commentaar achter te laten in de commentaarsectie. Bedankt.