Vernietiging Is Een Vorm Van Creatie Citaten

Vernietiging lijkt zo’n negatief concept, maar wist je dat het eigenlijk constructief is? Het brengt verandering in een stagnerende wereld. Zonder vernietiging zou de wereld een oninteressante plaats zijn waar niets gebeurt. In wezen wordt vernietiging gecreëerd in een andere vorm.

Ooit afgevraagd waarom vernietiging leven brengt? De meeste mensen zien het als iets slechts, maar dat is het niet. Denk maar aan hoe je huis sterker wordt als je het verbouwt of repareert. Dit feit raakt vele terreinen van het leven; oorlog brengt vrede, dood brengt geboorte, oud wordt nieuw enzovoort. We gaan dagelijks vooruit dankzij de een of andere vorm van vernietiging.

Dit zijn enkele inspirerende vernietiging is een vorm van schepping citaten die iedereen ten minste eenmaal in zijn leven zou moeten lezen om hen eraan te herinneren hoe krachtig ze zijn.

Vernietiging is een vorm van creatie citaten

De vernietiging van iets is de schepping van iets anders. Of misschien is vernietiging de manier om iets nieuws en beters te creëren. Dus, vreemd genoeg, is vernietiging gewoon een nieuw begin.

1. Als we iets vernietigen, leidt dat vaak tot andere dingen. Laat de angst voor verandering je nooit weerhouden om je leven te creëren.

2. Vernietiging is niet slecht, het is nodig om nieuwe dingen tot leven te wekken.

3. Er wordt gezegd dat oorlog vrede brengt, maar pas als de laatste bom is gevallen of de laatste kogel is afgevuurd, kunnen we de waarheid zien in dit « oorlog brengt schepping uit vernietiging ».

4. Vernietiging is nooit gemakkelijk, en het is altijd lelijk, maar het baant een nieuwe weg in het landschap van de geschiedenis, en wij kunnen die weg volgen naar een betere toekomst.

5. Je moet bereid zijn jezelf te verbranden in je eigen vlam. Hoe kun je opnieuw opstaan als je niet eerst tot as bent geworden? Je kunt niets nieuws creëren als je bang bent om te bewegen. Succes komt toe aan hen die zich kunnen aanpassen en verandering omarmen.

6. Het scheppen van iets nieuws gebeurt niet door het intellect, maar door het spelinstinct dat handelt vanuit een innerlijke noodzaak. De creatieve geest speelt met de voorwerpen waarvan hij houdt.

7. Als je erover nadenkt, is het hele leven eigenlijk gewoon een cyclus van deconstructie en reconstructie. Oude ideeën worden vernietigd om plaats te maken voor nieuwe, oude gebouwen worden afgebroken om plaats te maken voor nieuwe, en oude technologieën worden weggegooid om plaats te maken voor nieuwe. Zelfs oorlog brengt uiteindelijk vrede.

8. Verandering kan eng en ongemakkelijk zijn, maar het kan ook een hele nieuwe wereld van mogelijkheden openen. We maken allemaal deel uit van deze creatieve verandering en dat is wat vernietiging zo opwindend maakt.

9. Dingen creëren is altijd een avontuur. Soms moet je dingen vernietigen om ze sterker op te bouwen.

10. Je succes, je rijkdom en je macht kunnen elk moment in duigen vallen. Elke keer dat dit gebeurt, omarm het als een nieuw begin.

11. De beste manier om iets nieuws te krijgen is iets ouds te vernietigen. Creativiteit is vernietiging. Het wordt verondersteld moeilijk te zijn. Als het makkelijk was, zou iedereen het doen. Het moeilijke is wat het geweldig maakt.

12. Verscheur de regels en breek barrières voor verandering af. Creatief zijn heeft alles te maken met durf en risico nemen.

13. Soms verlies je, maar dat betekent niet dat je gefaald hebt. Je kunt het zien als een tweede kans of zelfs een kans om iets nieuws te leren. Het lijkt misschien eerst niet zo, maar dit is een pad dat je naar succes leidt.

14. De enige manier om iets groots te maken is het oude afbreken en iets nieuws opbouwen. Chaos is de moeder van de schepping. Chaos is de baarmoeder die orde baart.

15. Het einde van een ding is het begin van iets nieuws. Elk blok steen heeft een beeld in zich en het is de taak van de beeldhouwer het te ontdekken.

16. Een creatieve geest kan vernietiging zien als een kans voor wedergeboorte. Een creatieve geest kan prestaties vinden in verloren zaken.

17. Alles eindigt. En alles baart iets anders, of je dat nu wilt of niet. De vernietiging van een ding is de geboorte van iets nieuws.

18. Het universum mag dan groot en oud lijken, maar alles wat we ervaren verdwijnt op een dag. We zullen allemaal verdwijnen, of we dat nu willen of niet.

19. Als iets kapot is, geeft dat ons vaak de kans om de dingen anders te bekijken. Het kan ons een nieuwe manier geven om problemen en oplossingen te zien. En soms kunnen we de kans gebruiken om iets beters te bouwen.

20. Vernietiging kan iets goeds zijn. Het is wat we gebruiken om iets beters en bevredigenders te creëren. Vernietig de dingen die je neerhalen, zodat je weer kunt opstaan en de persoon kunt zijn die je had moeten zijn.

21. Verandering leidt tot groei, iets waar iedereen naartoe werkt. Dus onthoud, vernietiging is niet altijd slecht. Het is een teken dat dingen moeten veranderen. Gebruik het om iets te creëren dat beter is dan voorheen.

. Vernietiging is een vorm van schepping. Elk nieuw begin komt voort uit het einde van een ander begin. Zelfs een kapotte klok heeft twee keer per dag gelijk.

23. Falen is gewoon een kans om opnieuw te beginnen, deze keer intelligenter. We moeten eindige teleurstelling accepteren, maar nooit de oneindige hoop verliezen.

24. Vernietiging is als een wedergeboorte. Het bouwt iets nieuws op uit de as van wat er eerst was, en dat is mooi.

25. Vernietiging is een vorm van creatie, oorlog is vrede, vrijheid is slavernij, en onwetendheid is kracht. Soms vallen goede dingen uit elkaar, zodat betere dingen in elkaar vallen.

26. Hetzelfde geldt voor de meeste dingen. Vernietiging is net zo goed een deel van de schepping als de schepping zelf. We waarderen het goede niet zonder het slechte, en we komen niet vooruit tenzij we eerst worden teruggeduwd.

27. Al wat goud is glinstert niet, niet allen die dwalen gaan verloren. Het oude dat sterk is verdort niet, diepe wortels worden niet bereikt door de vorst. Uit de as zal een vuur worden gewekt, uit de schaduw zal een licht ontspringen; vernieuwd zal het blad zijn dat werd gebroken, de kroonloze zal weer koning zijn. Vernietiging is een vorm van schepping.

28. Wanneer een deur sluit, gaat een andere open; maar wij kijken vaak zo lang en zo spijtig naar de gesloten deur, dat wij de deur die voor ons opengaat niet zien.

29. Ken je dat gezegde: « Wat je niet doodt, maakt je sterker » Het is niet voor niets een cliché, want het is waar en vernietiging is een vorm van creatie.

30. Vernietiging is een vorm van creatie, de sloopkogel is een symbool dat een nieuw begin creëert, Het is als « Oh, wat een mooie puinhoop! »

31. Nadat het oude is vernietigd en het nieuwe geschapen, is er een nieuw begin. Vernietiging is een vorm van schepping.

32. Je moet vernietiging begrijpen, Het is een proces van creatie. Het materiaal moet worden vernietigd om ruimte te maken voor nieuw materiaal. Na vernietiging komt een nieuw begin. Vernietig het oude, en maak ruimte voor het nieuwe.

33. Wanneer de geest klaar is en de bomen hoog zijn en de rivieren stijgen, laat dan de rook opstijgen en nooit tot rust komen, en laat de as van de rechtvaardigen uitdoven. Wanneer je vernietigt wat is, bouw je opnieuw.

34. De noodzaak van de dood om plaats te maken voor de geboorte na de duisternis komt het licht,

35. Pas na de vernietiging kunnen we ruimte maken voor het nieuwe.

36. Er is een adem in elk moment, een adem van dood, een adem van leven, en daartussenin een moment van vernietiging en een moment van transformatie.

37. Vernietig het oude om het nieuwe te creëren, zo wordt onze wereld geschapen, daar zijn we allemaal voor, en dat is alles wat het ooit geweest is.

38. De zon zal opkomen, de hemel zal oplichten, de wolken zullen zich scheiden en de vogels zullen zingen. Transformatie begint na vernietiging.

39. Vernietiging is een vorm van schepping, vergeving is een vorm van schepping, leven is een vorm van schepping, en de dood is een vorm van schepping. Het scheppingsproces is de eigen aard van de mens.

40. Vernietiging is een vorm van creatie. Als we niet kunnen vernietigen wat verkeerd is, hoe kunnen we dan creëren wat goed is? Als we het niet kunnen wegnemen, hoe kunnen we het dan aan anderen geven?

41. Het wordt tijd dat we begrijpen dat vernietiging een deel van de schepping is, het is een deel van dit universum, het is een deel van de wet van het delen. Dus als je het ziet gebeuren, omarm het.

42. Vernietiging verscheurt en schept een nieuw deel. Een nieuw begin begint, en een nieuwe wereld komt spoedig. Na vernietiging komt een nieuw begin,

43. De wereld is een enorm organisme dat zijn structuur en functie voortdurend ontwikkelt. De dood is een deel van het leven, en om het leven voort te zetten moet het sterven zodat het herboren kan worden.

44. Destructieve krachten kunnen worden gebruikt als katalysator voor constructieve krachten. Het kan beter zijn te vernietigen dan vernietigd te worden.

45. Vernietiging is een vorm van creatie, en door de duisternis komt een nieuwe dageraad. Een manier om me te zeggen dat het tijd is om los te laten.

46. Vernietiging is een vorm van creatie en een nieuw begin is waar we allemaal naar moeten streven. De cyclus van het leven mag nooit verbroken worden. Het is een levensles die we moeten leren.

47. Telkens als je iets in je leven afbreekt, creëer je iets nieuws.

48. We weten niet waarom vernietiging voor de schepping komt, alleen dat het de bedoeling is. Net als een zaadje, is het er om nieuwe ideeën en een nieuwe vorm te baren.

49. Als de regen valt en de wind waait en uw bomen worden gebroken, komt er na verwoesting een nieuw begin,

50. Na vernietiging komt een nieuw begin. Nadat de chaos uit elkaar is gehaald, zal de orde spoedig getoond worden. Het brengt je dichter bij je verlangen.

51. Vernietiging is een vorm van creatie. De as en omgevallen gebouwen, zijn een nieuw leven dat gecreëerd wordt.

52. Ze zeggen dat er voor alles een tijd en een plaats is, maar ik doe het liever allemaal tegelijk. Na vernietiging komt een nieuw begin.

53. Voor de vernietiging van een eens zo mooie boom, groeit een nieuwe boom. Ondanks de vernietiging zijn we voor altijd veranderd.

54. Vernietiging is een vorm van creatie. Wanneer het onbreekbare wordt vernietigd, is er niets dan mogelijkheid.

55. Vernietiging is een vorm van creatie, Het is wat wij het eerste noemen, Het is die tijd dat wij klaar zijn voor het nieuwe, Het is de tijd van vervulling.

56. Vernietiging is een vorm van creatie. Het is slechts een stap naar wederopbouw. En voor alle pijn en onrust, alle tranen en verdriet, al het lijden en de waanzin, hebben een doel om gebruikt te worden.

57. Als de wereld gebroken is, gebroken tot in de kern, dan kan een nieuwe wereld geboren worden, en worden er nieuwe woorden geschreven. Als vernietiging niet kan worden beheerst, kan het alleen worden beheerst door creatie.

58. Niemand is perfect. Iedereen is dat op een bepaald moment in zijn leven. Het enige verschil is dat sommige mensen het belang van vernietiging als een vorm van creatie niet begrijpen.

59. Wij mensen ook, we zijn niet hetzelfde. We zijn allemaal verschillend, maar we zijn nog steeds hetzelfde. Vernietiging bestaat niet zonder schepping.

60. De behoefte om te begrijpen, vernietiging bijvoorbeeld is de enige manier om te creëren en een nieuwe. Als de hele wereld kapot is en de hele wereld is veranderd, is het tijd om de wereld opnieuw op te bouwen.

61. Vernietiging is een vorm van creatie. Als ik de pijn neem, maak ik er een geschenk van, gebruik het om gezien te worden en breng de schoonheid die ik zie.

62. Daar sta je dan, een hoge toren, een machtig persoon van kracht en moed. En dan is er een storm, en dan is er een val, maar als je jezelf op de bodem vindt, en je bent neergeslagen, wees niet getreurd, een nieuwe dageraad komt eraan.

63. Vernietiging is een vorm van schepping. Net als schoonheid, pijn en de onmenselijkheid van de mens; De wereld zal een prachtige plek zijn als hij vol is en we zullen leven door het genot van een kind.

64. Vernietiging is een vorm van creatie. Een opgebouwde muur is een kans om meer op te bouwen. Alle creaties worden vernietigd voordat ze gemaakt worden.

65. Telkens als we iets vernietigen, creëren we iets nieuws. Destructieve gedachten en gevoelens veroorzaken hartstochtelijke gevoelens en hartstochtelijke gevoelens veroorzaken destructieve gedachten en gevoelens. We vernietigen dingen uit pure liefde om er iets nieuws van te maken.

66. Het is de vernietiging die een vloed van verandering ontketent. De vernietiging van oude manieren, en de creatie van nieuwe. Als vernietiging een creatie is, is het een creatie met een doel om geboren te worden.

67. Als een bloem draagt het prachtige vruchten. De zaden van het verderf worden in de grond geplant en bloeien uit tot een prachtige schepping.

68. Je vernietigt wat je niet bevalt, je creëert wat je wel bevalt. Je breekt af wat je ziet, je bouwt op wat je wilt. We breken af, alleen om opnieuw te bouwen.

69. De vernietiging van de een is de schepping van de ander. Een nieuw blad wordt oud en rot, en de scheuten zijn verkeerd, maar het zit in de bomen, Het zit in de lucht, het zit in het water.

70. De zon zal op een dag opkomen en de wereld zal vol hoop zijn. Als we dit zien en horen, kunnen we begrijpen dat na regen de zon komt.

71. Frustratie is een vorm van creatie en vernietiging is een vorm van transformatie. Als het stof is neergedaald, wordt het een nieuw ontwerp.

72. Alle schepping is vernietiging. De wereld is geen mooie plek. Maar daarin ligt potentieel geboren uit de as, geboren uit het materiaal dat ooit jouw graf was.

73. Een vorm van creatie is een vorm van vernietiging, dus je kunt een vorm van vernietiging creëren of een vorm van creatie vernietigen. Vernietiging is de enige manier om een meesterwerk tot leven te wekken.

74. Vernietiging is een vorm van creatie. Het is wat we onszelf en elkaar aandoen. Het is niet het einde, maar het begin.

75. Vernietig wat je gegeven is en creëer wat je gegeven wordt. Vernietiging is een vorm van creatie en dat is de bedoeling.

76. Vernietiging is een vorm van schepping met als doel iets nieuws te worden. Met het einde van het leven, komt een nieuw begin. Als de nieuwe schepping zal worden gerecycled in de volgende vorm van leven.

77. Het neemt het oude en maakt het nieuwe, het neemt het zwakke en maakt het sterke, het neemt het lage en maakt het hoge, het neemt het lelijke en maakt het mooie. Vernietiging is een vorm van creatie.

78. Vernietiging is een vorm van creatie en een manier om te leren. Er wordt gezegd dat angst een demon is, maar het is slechts een illusie die ons laat dromen.

79. Wanneer vernietigende krachten de overhand nemen, zijn ze niet altijd slecht, ze kunnen een vorm van schepping zijn. En als je geen vernietiger kunt zijn, kun je ook geen schepper zijn.

80. Elke ramp is een deur en leidt naar plaatsen. Alles wat de moeite waard is, is het waard om risico’s voor te nemen. Maar het enige dat telt, is diegene die trouw zijn aan jou.

81. Vernietiging is een vorm van schepping. Uit een vonk van vuur is een boom een boom, een wijnstok een wijnstok, een rots een rots en een skelet een skelet.

82. Als we breken wat belangrijk is en het gebruiken om te groeien en te veranderen om opnieuw te beginnen, wordt vernietiging een vorm van creatie.

83. De enige manier om van een slechte gewoonte af te komen is deze te vervangen door een goede gewoonte. Je kunt verliezen, maar ook winnen.

84. Het universum is een prachtige plek. Een perfecte plaats denk ik om te zijn. Zijn dood is het beste wat kan gebeuren, want het dient de wedergeboorte, en de dood is een weg naar de wedergeboorte.

85. Wanneer de vernietiging komt, zul je merken dat de vernietiging ook een vorm van schepping is, een manier voor jou om je verdriet en je pijn om te zetten in schoonheid.

86. De wereld is vergaan en alles wat was is niet meer. We hebben eindelijk het stadium bereikt waarin totale vernietiging een vorm van creatie is.

87. Vernietiging is een vorm van creatie. Het laat ons onze geest vernieuwen en dromen. En er is geen andere manier om het te zeggen dan dat het een vorm van creatie is.

88. De nieuwe wereld is gemaakt van oude fouten, en nieuw leven is gemaakt van de vernietiging.

89. Dus niets is echt nieuw omdat we repareren wat kapot is. Tenminste, dat is wat ze ons leren. Vernietiging is een vorm van creatie.

90. Vernietiging is de vorm van creatie. Het maakt de weg vrij voor een nieuw begin en laat je weten dat het einde van het oude eigenlijk het begin is van een nieuw.

91. Voor elke traan die valt, gaat er een regenboog omhoog. Voor elk hartzeer komt de zon op. Vernietiging is een vorm van creatie.

92. Vernietiging is een vorm van creatie, en we zijn hier allemaal door de dingen die we gedaan hebben. Ik weet zeker dat mijn oma daarom zegt: « Heb nooit spijt van de dingen die je hebt gedaan, maar wel van de dingen die je niet hebt gedaan. »

93. Vernietiging is een vorm van schepping, zo werkt de natuur.

94. In het leven worden veel dingen vernietigd. Maar soms maakt de vernietiging plaats voor iets nieuws, hoewel niet altijd.

95. Vernietiging is een vorm van creatie. Je kunt zijn kracht gebruiken, maar je moet de wetten leren en het nooit de controle laten overnemen.

96. Vernietiging is een vorm van creatie. Je kunt het een ramp noemen of een zegen, in beide gevallen kun je gelijk hebben.

97. Vernietiging is een vorm van schepping, want als je iets uit het niets schept, kun je het opnieuw maken met wat je bij de hand hebt. Zelfs als het resultaat niet is wat je oorspronkelijk voor ogen had, kun je niet weten wat er uit die nieuwe creatie kan voortkomen.

98. Vernietigen is op zijn tijd net zo belangrijk als creëren. Want alles wat je in de weg staat is een manier om een nieuw tijdperk te creëren.

99. Vernietiging is een vorm van creatie. Een die verfrist en vernieuwt. Het neemt het oude en breekt de mal. Het laat zien dat het beste nog moet komen.

100. Vernietiging is een vorm van creatie. Een ramp maar een manier om te werken, een tragedie maar een manier om te zijn. Het is een oude manier om je bestaan te kennen.

101. Als alles kapot is en alles verloren, maakt het niet uit, je hebt veel te geven, want als er een neergooi is, is er een opheffing.

102. Wees niet bang om te vernietigen, wees niet bang om te bouwen, wees niet bang om te lachen en te huilen. Vernietiging is een vorm van creatie.

103. Het is als een mot naar een vlam. Als het leven je hartzeer bezorgt, gaat het niet alleen om overleven, maar ook om creëren. Vernietiging is een vorm van creatie.

104. Het is het einde van deze oude wereld en het begin van een nieuwe. En alle draken van de eeuwen staan op het punt herboren te worden.

105. De vernietiging van wat je dacht dat geweest was, leidt tot de schepping van iets nieuws en moois. Iets dat je nooit zult kunnen zien omdat het een nieuwe schepping is.

Uiteindelijk is het duidelijk dat zowel vernietiging als schepping nodig zijn voor een volwaardig leven. Het zit hem in de manier waarop je het bekijkt. Dus als de volgende keer iets waar je van houdt ten einde komt, doe dan een poging om het nieuw leven in te blazen. En als je iets hebt dat je graag opnieuw wilt opbouwen, waarom dan geen inspiratie putten uit dingen die gebroken en herboren zijn?

Ik weet zeker dat je de vernietiging is een vorm van creatie quotes hierboven inzichtelijk vond, vergeet ze niet te delen met je sociale netwerk en zelfs op je social media accounts. Laat me weten of er een citaat was dat echt bij je weerklonk in de post.