Vrienden Zijn Als Engelen

Voor veel mensen gaat er niets boven het hebben van een vriend. Een vriend kan je optillen en je dingen laten doen die zonder hem onmogelijk zouden zijn. Daar zijn vrienden voor, toch?

Vrienden in deze wereld zijn als engelen gezonden door God om de cupido te zijn. Iedereen heeft wel eens een engel nodig. Mensen raken verward in deze zeer competitieve en snelle wereld van vandaag. Deze engeltjes helpen hen uit die verwarring en begeleiden hen op hun reis naar de top.

Je moet nooit denken dat je vriendschap onbelangrijk is, of dat je vriend niet belangrijk is. Een goede vriend zal er altijd voor je zijn, zelfs als hij of zij een andere mening heeft dan jij. Ze zijn als engelen.

Daarom is het concept van deze post dat vrienden als engelen zijn. Ik zal enkele citaten delen over vrienden die engelen zijn. Kijk hieronder naar de beste vrienden zijn als engelen citaten. Het zijn mooie analogieën van hoe goede vrienden ons laten voelen.

Vrienden zijn als engelen

Vrienden hebben die je echt begrijpen en je aanmoedigen om jezelf te zijn, maakt het leven een stuk leuker! Vrienden zijn als engelen, ze tillen ons op als we vergeten zijn hoe we moeten vliegen.

1. Vrienden zijn als engelen – ze tillen je op als je hart er genoeg van heeft.

2. Vrienden zijn als engelen – ze tillen je op als je hart zwaar wordt en dragen je lasten zodat je vooruit kunt blijven gaan.

3. Vrienden zijn als engelen, ze rapen je op als je valt, ze houden van je wat er ook gebeurt en ze zijn er altijd voor je, wat er ook gebeurt.

4. Waar zouden we zijn zonder onze beste vrienden? Zij zijn als engelen, om ons op te tillen en ons te steunen in de hoogte- en dieptepunten van het leven.

5. Onze vrienden zijn als engelen die ons optillen als onze vleugels moeite hebben om te onthouden hoe we moeten vliegen.

6. Als je een beste vriend hebt, moet je dat begrijpen. Ze zullen er altijd zijn, wat ze ook zeggen.

7. Je vriend is je zonneschijn op een bewolkte dag. Het is altijd een goed idee om je te omringen met mensen die je gelukkig maken.

8. Vrienden zijn als engelen; ze komen wanneer je ze het meest nodig hebt.

9. Beste vrienden zijn als engelen die in je oor fluisteren dat je geweldig bent zoals je bent. Ze zijn als engelen.

10. Je beste vriend is je vermomde engel. Jouw glimlach kan kilometers pijn verbergen.

11. Vrienden zijn er om je te helpen, ook al zijn ze het niet altijd met je eens. Ze zijn als engelen.

12. Ik geloof in engelen, het soort dat de hemel stuurt. Ik ben omringd door engelen, maar ik noem ze mijn vrienden.

13. Vrienden zijn er altijd voor je en staan altijd aan jouw kant. Ze zijn als engelen.

14. Vrienden zijn als engelen; ze tillen je op als je down bent en stimuleren je om het beter te doen als je denkt dat je het niet kunt.

15. Sommige vrienden zijn als engelen, uit de hemel gezonden. Ze maken je aan het lachen, ze laten je huilen, en ze zijn er altijd voor je.

16. Beste vrienden zijn als sterren. Hoe ver ze ook zijn, je kunt ze altijd helder zien schijnen aan de hemel.

17. Vrienden zijn als engelen, ze waken over je en beschermen je.

18. Rondhangen met vrienden is als bijpraten met je beschermengelen – het tilt je op en vult je met goede vibraties.

19. Vriendschap is als engelen, het zegent ons bij elke stap. Er is een speciale plaats in de hemel voor hen die vrienden zijn.

20. Hoe vaak we ook zeggen dat ze moeten stoppen, onze vrienden zullen er altijd voor ons zijn. Vrienden maken de ergste problemen beter, en de beste tijden duren eeuwig.

21. Ik realiseerde me vandaag dat ik de beste vrienden heb. Ze geven me nooit op. Ze houden van me zelfs als ze niet in mijn leven zijn. Ze weten me altijd te laten lachen. Ze zijn als engelen.

22. Je vrienden en familie zijn er voor je in goede, slechte en slechte tijden. Ze zullen er voor je zijn, wat er ook gebeurt. Ze zijn als engelen.

23. Vrienden zijn als engelen. Ze peppen je op als je down bent, moedigen je aan om het beter te doen en helpen je om mijlpalen in je leven te vieren.

24. Vrienden zijn als engelen die je optillen als je struikelt.

25. Vrienden zijn onze engelen op aarde, die ons optillen als we vallen, ons aanmoedigen om onze doelen te bereiken, en altijd achter ons staan.

26. Als je vrienden hebt zoals jij, is het niet moeilijk om ze voor te stellen als engeltjes met vleugels.

27. Vrienden zijn als engelen, ze kunnen er voor je zijn op manieren die niemand anders kan. Daarom moeten ze altijd een speciaal plekje in je hart houden.

28. Vrienden zijn als engelen, ze tillen je op als je valt, verpletteren de insecten die je boos maken, en helpen je elke dag beter te worden.

29. Ik ben gezegend met een geweldige groep vrienden die als engelen zijn! Ze hebben de mooiste harten en brengen altijd een glimlach op mijn gezicht.

30. Als je iemand hebt om de kleine dingen mee te delen, heb je een echte vriend. Ze zijn als engelen.

31. Vrienden zijn als engelen. Je hebt ze, je houdt van ze en dan vliegen ze weg.

32. Vrienden zijn als engelen, ze tillen je op als je wegvalt van jezelf.

33. Vrienden zijn als engelen in de lucht, soms doe je alles samen en soms ben je alleen, maar dat is niet erg want ze zullen er altijd zijn als je ze nodig hebt.

34. Een beste vriend is eigenlijk een engel. Een engel kan een wonder lijken, maar een beste vriend is een schat.

35. Een vriend is als een engel, iemand die alles van je weet en toch van je houdt.

36. Een vriend is iemand die de waarheid en de pijn in je ziet, maar ook de schoonheid en het wonder.

37. Vrienden zijn als engelen, uit de hemel gezonden om ons op te tillen als we vallen.

38. Een vriend of familielid hebben waar je altijd op kunt rekenen is echt een geschenk van boven. Vrienden zijn als engelen die onvoorwaardelijk van ons houden.

39. Bedankt dat je een vriend bent. Vrienden zijn als engelen, gezonden van boven. Om ons eraan te herinneren dat wanneer onze dromen vliegen, we een vriend hebben die ze niet laat sterven.

40. BFF’s zijn als engelen. Ze peppen je op als je down bent, vertellen je geheimen over de persoon waar je verliefd op bent en herinneren je eraan dat je niet moet stressen over gefaalde toetsen.

41. In je leven heb je een paar vrienden die gaven zonder iets terug te verwachten. Ze zijn als engelen.

42. Een vriend is iemand die je sterke en zwakke punten kent en je toch goed behandelt.

43. Vrienden zijn er niet alleen voor de goede tijden. Vrienden zijn er ook voor de slechte tijden. Vrienden zijn als engelen, ze tillen je op als je valt en leiden je naar waar je heen moet.

44. De beste momenten gebeuren als je met vrienden bent. Vrienden zijn als engelen die ons optillen wanneer onze vleugels niet meer kunnen vliegen.

45. Het leven is hard. Vrienden helpen je ermee om te gaan en vooruit te komen. Ze zijn als engelen.

46. Goede vrienden zijn moeilijk te vinden, moeilijker te verlaten en onmogelijk te vergeten. Ze zijn als engelen.

47. Vrienden zijn als engelen, ze tillen je op als je je neerslachtig voelt, troosten je als je somber bent en vullen je leven met geluk en liefde.

48. Vrienden zijn als engelen, er om je op te beuren als je het moeilijk hebt en met je mee te vieren als je succes hebt!

49. Vrienden zijn als engelen, ze tillen je op als je valt en ze kunnen heel vervelend zijn.

50. Stap naar buiten en spreid je vleugels. Wees niet bang om te vliegen. Je vrienden zijn als engelen, ze vangen je op als je valt.

Vrienden zijn engelen

Niet alle engelen zijn die met vleugels. Soms zijn het degenen die nog steeds weten te glimlachen en je beter laten voelen ondanks wat er gebeurt. Het zijn vrienden die er altijd voor je zijn.

51. Vrienden zijn engelen. Waar je ook gaat of wat je ook doet, je vrienden zullen altijd bij je zijn.

52. Vrienden zijn engelen, er zijn er zoveel die wachten om gevonden te worden. Dus doe een wens en bewaar hem veilig.

53. Vrienden zijn engelen. Als je zulke vrienden hebt, dan ben je echt gezegend.

54. Als je een zware dag hebt, gaat er niets boven je beste vrienden om mee te lachen en te huilen. Vrienden zijn als engelen.

55. Als je vrienden hebt, ben je een gelukkig mens, en als je engelenvrienden hebt, ben je echt gezegend.

56. Een vriend is iemand die je verleden begrijpt en je keuzes respecteert, je doelen steunt en je accepteert zoals je bent. Het zijn engelen.

57. Vrienden zijn als engelen, ze tillen je op als je gevallen bent en houden hun ogen van bovenaf op je gericht.

58. Vrienden zijn als engelen; gezonden om ons op te tillen als we vallen, ons te behoeden voor kwaad, en ons eraan te herinneren hoe gezegend we zijn.

59. Er is niets waardevollers dan je vriendschappen. Vrienden zijn als engelen die ons optillen en onze doelen steunen.

60. Vrienden zijn als engelen die van boven zijn gezonden. Hun liefde is zuiver als sneeuw, en hun vleugels zijn gemaakt van klei.

61. Er waakt een engel over me. Vrienden zijn als engelen. Ze tillen je op als je down bent en brengen je altijd weer bij.

62. Een nieuwe beste vriend is als een nieuwe rol toiletpapier: zacht van buiten, sterk van binnen.

63. Vrienden zijn als engelen, ze tillen je op als je hart vleugels heeft.

64. Je vrienden zijn als engelen, die elke dag opvrolijken en je zo gelukkig maken als maar kan.

65. Er zijn dagen dat je je engelen en vrienden nodig hebt om je eraan te herinneren dat je een goed mens bent.

66. Beste vrienden zijn als engelen, uit de hemel gezonden om je op te tillen als je valt en extra geluk in je leven te brengen.

67. Soms als het leven moeilijk wordt, zijn je vrienden degenen die je optillen. Het zijn engelen.

68. Je vrienden zullen je optillen als je je down voelt, je successen vieren en je onvoorwaardelijk steunen. Vrienden zijn engelen die ons optillen naar ons hogere zelf.

69. Je weet dat je er een voor de eeuwigheid bent als je beste vriend een Engel is. Zegeningen op zegeningen.

70. Vrienden zijn er als je valt. Vrienden zijn er om je op te rapen. Vrienden zullen er altijd voor je zijn. Het zijn engelen.

71. Echte vrienden zijn de familie die we voor onszelf kiezen. Het zijn engelen.

72. Onze vrienden weten wat ons gelukkig maakt en zorgen ervoor dat we het krijgen.

73. Ik voel me zo gezegend met mijn vrienden en familie. Ze zijn er altijd voor me als ik iemand nodig heb om mee te praten, of een schouder om op uit te huilen.

74. Er is iemand in je leven die je het beste toewenst. Ze willen je zien slagen en gelukkig zijn. Het zijn vrienden als engelen.

75. Het is misschien een cliché, maar vrienden maken echt de beste herinneringen als je met ze kunt reizen.

76. Vrienden zijn de mensen die het leven beter maken, dus geef ze alles wat ze verdienen.

77. Je beste vriend kent het liedje dat in je hoofd blijft hangen, de manier waarop je je koffie drinkt en precies wat hij moet zeggen om je op te vrolijken.
Er zijn geen woorden om onze vriendschap te beschrijven. Het is als een familie.

78. Mijn vrienden geven me het beste advies, ze zijn mijn klankbord en kennen me beter dan wie dan ook. Het zijn engelen.

79. Vrienden zijn er voor je tot het einde, ze rapen je op als je valt. Dus wees aardig en behandel ze goed.

80. Vrienden zijn als een klavertje vier, moeilijk te vinden en gelukkig om te hebben. Ze zijn als engelen.

81. Vrienden zijn als planten – diep in het hart geplant. Zij brengen een vleugje kleur in ons leven en houden ons standvastig en geworteld wanneer het leven onverwachte stormen stuurt.

82. Vrienden zijn als kussens. Ze worden beter met de jaren.

83. Als je down bent, zijn het je vrienden die je weer overeind helpen. Proost op goede vrienden.

84. Vrienden zijn als snoep. Je krijgt elke keer een andere smaak. Het zijn engelen.

85. Een beste vriend is iemand die alles van je weet en toch van je houdt.

86. Vrienden zijn engelen, ze zijn als herinneringen, als je ze vergeet, zullen ze je nooit verlaten.

87. Vrienden zijn engelen in menselijke vorm, ze laten vrienden niet dronken rijden.

88. Een vriend is een van de mooiste dingen die je kunt hebben. Ze zijn als een engel.

89. Vrienden zijn als goed ondergoed: comfortabel, ondersteunend en altijd dicht bij je hart.

90. Ik denk dat vrienden het zonnetje in het leven zijn. Ze maken de grijze dagen mooi en vullen de lege plekken in ons leven.

91. Wat ik het meest waardeer aan vriendschap is dat het je iemand geeft om van te houden en iemand om van jou te houden – iemand om je hand vast te houden als je in de gevangenis zit, en iemand om je vrij te kopen.

92. Vrienden zijn als sterren, altijd aanwezig aan de hemel, ook al kunnen we ze soms niet zien.

93. Vrienden zijn als engelen, ze zijn er altijd voor ons. Ze vragen zich nooit af waarom. En als ze dat wel doen, houden ze het voor zichzelf.

94. Vrienden zijn er niet om ons gelukkig te maken of ons te geven wat we denken dat we willen. Vrienden zijn er om van ons te houden, hoe we er ook uitzien, het zijn engelen.

95. Een echte vriend zal altijd bij je zijn in moeilijke tijden, je steunen als iedereen je de rug toekeert en aan je zijde blijven tot het einde. Ze zijn als een engel.

96. Vrienden zijn engelen en zijn als bijzettafels. Ze tillen ons op – maar op een goede dag kunnen ze ook onze voeten omhoog houden.

97. Vrienden zijn als sterren… je ziet ze niet altijd, maar je weet dat ze er altijd zijn.

98. Vrienden zijn als bladeren. Uiteindelijk vinden we allemaal onze weg terug naar onze wortels.

99. Vrienden zijn engelen die je gezelschap houden op je levensreis.

100. Vrienden zijn engelen, ze waken over je en steunen je altijd en overal.

Je weet dat goede vrienden als engelen zijn die je optillen wanneer je vleugels moeite hebben om te onthouden hoe je moet vliegen. Nu, dankzij de citaten hier die altijd zullen dienen als een herinnering waarom je het geluk hebt iemand in je leven te hebben die niet alleen je vriend is, maar ook je engel – in figuurlijke en misschien zelfs letterlijke zin. Ik weet zeker dat je de quote(s) hebt die jouw gedachten het beste weergeven.

Ga je gang om ze te delen met je lieve vrienden en familie, zij kunnen de citaten ook nodig hebben