Waardeer Voordat Het Te Laat Is Quotes

Appreciate Before It’s Too Late Quotes

Het belangrijkste om te waarderen zijn de mensen die echt van je houden, vooral je familie. Als je dat niet doet, zul je er uiteindelijk spijt van krijgen als ze er niet meer zijn en het te laat is.

Waardeer wat je hebt zoals het tot je komt. Je weet niet wanneer en of je het ooit weer zult zien of hebben. Koester het moment en alles wat erbij hoort.

We moeten waarderen wat we hebben voordat het weg is en beseffen dat het leven elk moment kan worden weggenomen. Toon altijd dankbaarheid en vriendelijkheid aan de mensen om je heen, want je weet nooit of je dat morgen ook nog kunt. Toon waardering voor wat je nu hebt. Accepteer iedereen met liefde en genegenheid.

Met behulp van deze waardeer voordat het te laat is citaten zal je helpen elke dag te leven alsof het je laatste is en elk moment te waarderen alsof het je laatste zal zijn, want elk moment is speciaal, al zijn sommige kort en sommige niet.

Waardeer voordat het te laat is Quotes

We beseffen niet wat we hebben totdat het weg is. Dus, als je een speciaal iemand in je leven hebt, neem hem niet voor lief, waardeer hem voordat het te laat is. Vertel ze dat je van ze houdt, en vertel ze waarom ze belangrijk voor je zijn.

1. Waardeer wat je hebt voordat het weg is, laat elk moment een reden zijn om te vieren. Neem nooit dingen of mensen waar je van houdt voor lief. Er zijn geen herkansingen in het leven, dus leef ten volle en wees dankbaar voor alles wat op je pad komt.

2. Waardeer wat je hebt voordat het weg is. Soms ligt je geluk recht voor je, maar kost het tijd om het te beseffen. Laat het once-in-a-lifetime moment niet voorbijgaan zonder echt te zien hoe geweldig het is.

3. Waardeer de kleine dingen, ze tellen op tot de grote dingen. Van alle liefdes in deze wereld, is de jouwe de grootste voor mij!

4. Je weet nooit echt wat je hebt totdat het weg is. Dus neem niets voor lief. Denk aan de mensen waar je van houdt, de mensen die van jou houden, en blijf ze waarderen zolang het nog kan.

5. Ons leven moet niet worden afgemeten aan hoeveel we verwerven, maar aan hoeveel waardering we kunnen toevoegen aan de wereld.

6. Als je alles in je leven zou waarderen, zou niets vanzelfsprekend zijn.

7. Wees dankbaar voor wat je hebt; je zult uiteindelijk meer hebben. Als je je concentreert op wat je niet hebt, zul je nooit en te nimmer genoeg hebben.

8. Je waardeert niet wat je hebt totdat het weg is. Waardeer de tijd die je doorbrengt met je geliefden, want tijd is het meest kostbare.

9. Wacht niet om je geliefden te laten weten dat ze bijzonder zijn!!! Iedereen verdient liefde en waardering, maar als je ze laat schieten is de kans groot dat je geen nieuwe kans meer krijgt.

10. Wacht niet tot het te laat is. Waardeer wat je hebt nu het er nog is. Degenen waar je echt van houdt zullen altijd een deel van je leven zijn… zelfs als ze slechts een herinnering zijn.

11. We moeten degenen die we liefhebben altijd waarderen omdat ze er niet altijd zullen zijn. Hen het gevoel geven dat ze belangrijk zijn en hen genegenheid tonen, maakt hun dag mooier.

12. Het is nooit te laat om iemand die je liefhebt te waarderen en ervoor te zorgen. Laat dus altijd weten hoeveel ze voor je betekenen en houd jullie band hecht.

13. Tijd en tij wachten op niemand. Nu is het tijd om de kleine dingen in het leven te gaan waarderen voordat het te laat is. Waardeer je vrienden, familie en zelfs jezelf. Want op een dag zal alles uit je leven verdwijnen en zul je spijt hebben dat je niet meer leeft in de tijd die je hebt.

14. We beseffen misschien niet hoeveel geluk we hebben om iemand in ons leven te hebben. Ons leven zou leeg zijn en iets missen als die iemand er niet was. We moeten ze koesteren en ons de gemaakte herinneringen herinneren. Neem ze dus niet voor lief en neem wat tijd uit je leven om de momenten die je met anderen hebt gedeeld te waarderen.

15. Je kunt niet alleen de goede momenten in je leven waarderen. Je moet ook de moeilijke momenten waarderen, want die maken de goede momenten beter.

16. Leef elk moment van je leven. Waardeer alles wat je hebt, maar koester vooral de liefde die je hebt gevonden.

17. Er is geen tijd om erover te huilen. De enige manier waarop we kunnen genezen is door de dingen om ons heen en de mensen in ons leven te waarderen.

18. Waardeer wat je hebt voordat het weg is. Geniet van het leven zolang het nog kan. Als de dingen goed zijn, geniet ervan met dankbaarheid en waardering. En als het slecht gaat, bedenk dan dat het niet altijd zo zal blijven.

19. Neem de tijd om te waarderen wat je hebt. Voor je het weet is het weg. Neem de tijd om te houden van wat je hebt.

20. Ik mis je zo erg. Ik waardeer alle tijd die we samen hebben doorgebracht, maar ik hoop nog vele jaren met jou. De tijd die we hebben doorgebracht is de mooiste tijd van mijn leven geweest.

21. Waardeer de kleine dingen en vergeet niet dat je soms de tijd moet nemen om je interesses na te streven.

22. Vandaag is de dag dat je moet stoppen, even afstand moet nemen van je drukke leven, en een paar seconden de tijd moet nemen om alles wat je hebt te waarderen. Waardeer wat je nu hebt en krijg er in de toekomst geen spijt van.

23. De dingen zijn misschien niet altijd zoals ze nu zijn, maar ze zullen altijd zo zijn. Waardeer wat je hebt voordat het te laat is.

24. Waardeer de liefde die je nu hebt. Het duurt misschien niet eeuwig. Je moet altijd de mensen in je leven waarderen, omdat ze er misschien niet voor altijd zijn.

25. Het probleem met mensen is dat we ze vergeten of voor lief nemen. Waardeer wat je hebt voordat het te laat is.

26. Waarderen wat je hebt voordat het weg is, is een van de krachtigste ervaringen in het leven. Je leert lief te hebben en te zorgen voor de speciale mensen in je leven. Je leert risico’s te nemen en beslissingen te nemen die jezelf verbeteren.

27. Waardeer deze momenten die je deelt met de mensen om je heen, want voor je het weet kan het morgen te laat zijn.

28. Waardeer de kleine dingen in het leven. Ze kunnen het beste zijn wat je ooit is overkomen.

29. Waardeer de mensen in je leven terwijl ze nog in je leven zijn, de kleine dingen die ze doen, de grappige momenten, en alle dingen die onderweg gebeuren. Het is verbazingwekkend hoe snel mensen je leven verlaten zonder enige aanwijzing. Dit zijn dingen die je nooit meer terug krijgt. Leer dankbaar te zijn voor die speciale persoon!

30. Wat is mijn meest gekoesterde herinnering van toen we samen waren? Je lach. Ik genoot van alles aan jou, maar wat ik het meest mis is elke ochtend wakker worden met jouw lach.

31. Wie niet waardeert wat hij heeft, zal nooit gelukkig zijn. We moeten allemaal stilstaan bij wat we hebben in het leven en God danken.

32. Neem nooit alle goede dingen die je in het leven hebt voor lief en vergeet niet ze te waarderen voordat het te laat is.

33. Ik hoop dat je weet hoeveel ik je waardeer! Het leven zou ondraaglijk zijn zonder jou! Je bent alles voor me! Ik koester je liefde, altijd.

34. Houd de mensen die je liefhebt vast. Waardeer je zegeningen, zelfs de kleinste, en laat elke dag tellen.

35. Leef elk moment ten volle en onthoud; dat onze herinneringen ons meer bepalen dan de daden van ons leven.

36. Waardeer het moment. Het heden is alles wat we hebben. Ons leven is onze keuze en bestaat uit een miljoen momenten.

37. Ik hoop dat je weet hoezeer ik je waardeer voor elk klein ding dat je voor me doet, dat je mijn leven geweldig maakt en me helpt mezelf bij elke stap te verbeteren!

38. Wees dankbaar dat je leeft, wees dankbaar voor de mensen in je leven, wees dankbaar voor de dagelijkse simpele dingen zoals een warme douche en een warm bed.

39. Het is niet teveel gevraagd dat mensen je waarderen. Ze zouden de kleine dingen die je voor hen doet en de kleine offers die je brengt moeten waarderen. Waardeer de mensen om je heen, voordat het te laat is.

40. Waardeer wat je hebt voordat het weg is! Doe wat je wilt doen, zeg wat je wilt zeggen en wees wie je wilt zijn. Stop met je zorgen te maken over de mening van anderen en leef je eigen leven.

Waardeer wat je hebt voordat het weg is Quotes

Waardeer wat je hebt voordat het weg is. Voor de rest van je leven kun je spijt krijgen als je niet waardeert wat je hebt, je hebt het misschien nooit meer.

41. Zorg ervoor dat je elke dag met een glimlach op je gezicht en een positief gevoel wakker wordt. Het leven is te kort om tijd te verspillen aan chagrijn of verdriet. Leef elk moment alsof het je laatste is, want echt waar.

42. Ze zeggen dat mensen dingen niet waarderen tot het te laat is. Ik zeg niet dat je je spullen moet pakken en vertrekken, maar koester wat je hebt voordat het weg is. Neem de mensen die van je houden niet voor lief en doe meer moeite voor je relaties!

43. Als je in het leven niet waardeert wat je hebt, maak je steeds weer dezelfde fouten. Waardeer nu, koester later de herinneringen.

44. Waardering is een prachtige manier om anderen te laten weten dat je om ze geeft, en het is een geweldige houding om te hebben. Het leven kan in een oogwenk veranderen, dus zorg ervoor dat je vaak « Dank je wel » zegt tegen je dierbaren.

45. Woorden zijn betekenisloos tenzij wij laten zien dat er betekenis achter onze woorden zit. We moeten waarderen wat we hebben, voordat het te laat is om te vertellen hoe betekenisvol ze voor ons zijn.

46. Er is altijd een tijd om iemand te waarderen en die tijd is nooit. Als iemand een impact op je leven heeft gehad, waardeer hem of haar dan nu hij of zij er nog is. Daar ben ik op de harde manier achter gekomen, want de relaties die ik vroeger had, waren de mensen die me ertoe hebben aangezet de persoon te worden die ik nu ben. Wacht niet tot ze er niet meer zijn om ze te vertellen dat je van ze houdt, vertel het ze elke kans die je krijgt!

47. Het is belangrijk onze relaties te koesteren, en ervoor te zorgen dat we geen spijt hebben, geen onafgemaakte gesprekken en geen onopgeloste gevoelens van bitterheid of woede. Hou van elk moment dat je hebt met je omgeving en moedig hen aan om ook elk moment te koesteren.

48. Neem de tijd om te stoppen en aan de rozen te ruiken. Waardeer de dingen die je al hebt… want voor je het weet zijn ze weg.

49. Als je ophoudt dankbaar te zijn voor wat je hebt, kun je eindigen als mensen die ondankbaar zijn, en plotseling alles verliezen wat ze hebben.

50. Waardeer je leven en de mensen erin, want in een oogwenk kan het allemaal weg zijn.

51. Als je echt waardeert wat je hebt, zul je geluk krijgen en zal succes volgen.

52. Waardeer wat je hebt voordat het weg is. Het was geen toeval dat je iemand ontmoette die je leven veranderde, misschien waren ze daar geplaatst om je in de juiste richting te leiden.

53. Het is makkelijk om dingen voor lief te nemen. Waardeer wat je hebt voordat het weg is. De tijd gaat zo snel, geniet van elk moment en koester degene van wie je houdt.

54. Waardeer je geliefden nu je ze nog hebt. Besteed uw tijd niet aan vanzelfsprekendheden, want als het voorbij is – zult u zich de waarde van hen realiseren, hun positieve invloed op uw leven, hun intelligentie en persoonlijkheid.

55. Het leven is kort, dus ik wil je gewoon vertellen hoeveel ik je waardeer. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Ik wou dat er meer mensen waren zoals jij – vriendelijk, zorgzaam, en er altijd voor me zijn als ik je nodig heb. Ik hou heel veel van je!

56. Je zult nooit weten hoeveel ik alles wat je doet waardeer. Je bent zo onbaatzuchtig dat ik er tranen van krijg. Ik hou van je en dank je!

. Waardeer de beproevingen in je leven. Ze zijn de meest betrouwbare bron van leren en persoonlijke groei. Leer ervan en groei, of ze zullen je verteren en vernietigen.

58. Waardeer de mensen waarvan je houdt zolang ze leven. Morgen zijn ze er misschien niet meer. Ik denk dat mensen daarom zo vaak de tijd nemen om de dingen die ze hebben echt te waarderen voordat het te laat is om ervan te genieten.

59. Waardeer alles in je leven. Voordat het te laat is, waardeer alle kleine dingen in het leven. Het leven is niets zonder vrienden en familie. Denk erover na.

60. Je bent een van de grootste liefdes van mijn leven en ik zal je altijd waarderen, licht op je schijnen en elk moment dat we samen doorbrengen koesteren.

61. Om te waarderen wat je hebt, moet je begrijpen hoe het is om het niet te hebben.

62. Waardeer wat je hebt nu het nog kan. Niets duurt eeuwig en daarom moet je leren het heden te koesteren.

63. Waardeer de kleine dingen. Zoek geluk en sta niet stil bij wat je niet hebt.

64. Er is zoveel te waarderen in het leven – liefde, vriendschap en familie. Ik leef mijn leven met een glimlach omdat ik weet dat er mensen zijn die niet hebben wat ik heb en daar ben ik heel dankbaar voor.

65. Hoe kun je ongelukkig zijn als je zoveel hebt om blij mee te zijn? Je mist het belangrijkste en dat is de liefde van je familie en vrienden. Dus in plaats van te klagen over dingen die je niet hebt, waardeer wat je wel hebt.

66. Waardeer waar je mee gezegend bent… en geloof me het zijn niet eens de kleine dingen in je leven, die zo kostbaar zijn en je gelukkig maken. Het is gewoon een kwestie van waarderen van alle simpele dingen die je zo rijk doen voelen.

67. Waardeer elk moment met je geliefde. Ze zijn een geschenk en je weet nooit wanneer ze je afgenomen worden.

68. Waardering is een prachtige manier om mensen te laten weten dat je om ze geeft. Wanneer u hen wilt vertellen hoeveel u van hen houdt of hoeveel zij voor u betekenen, kan het bedanken voor wat zij doen hun dag echt opvrolijken.

69. Iemand waarderen heeft altijd een positieve invloed op je relatie – of het nu je echtgenoot, partner, ouders, kinderen, vrienden of zelfs je baas is.

70. Waardeer de kleine dingen want op een dag kijk je terug en besef je dat het de grote dingen waren.

71. Elke dag is een zegen en die moet je waarderen. Je weet nooit wanneer het je laatste dag is. Het leven kan in een oogwenk veranderen, dus waardeer de momenten die je hebt en laat niemand los. Hou je stevig vast en laat nooit los, want morgen kunnen ze weg zijn!

72. De mensen die niet in je leven horen te zijn zullen verdwijnen en degenen die er wel toe doen zullen er voor altijd zijn of je onderweg een geweldige levensles leren. Dus zolang je elke dag de tijd neemt om rond te kijken, te glimlachen en dank je wel te zeggen, kan niets je tegenhouden om al je doelen te bereiken.

73. Om iemand te waarderen moet je bereid zijn hem of haar de tijd van de dag te geven; je moet genoeg om hem of haar geven om hun aanwezigheid in je leven te koesteren.

74. Neem de tijd om dankbaar te zijn voor wat je hebt en wie je in je leven hebt. Waardeer elk speciaal moment in je leven waarmee je gezegend bent. Kijk een gegeven paard nooit in de bek en stel nooit dingen uit tot morgen die vandaag gedaan kunnen worden.

75. Waardeer de mensen die van je houden, en die op hun beurt van je houden_ Vrienden, man, vrouw, wie het ook zijn. Waardeer je familie, want zij begrijpen je beter dan wie dan ook.

76. Waardeer wat je hebt voordat de tijd opraakt en je iets verliest dat je nooit meer terug kunt krijgen. De tijd gaat veel te snel voorbij en je zult niet anders kunnen dan met de gevolgen omgaan, maar als je elke dag tegelijk neemt en degenen die je echt na aan het hart liggen koestert, wordt het veel gemakkelijker.

77. Waardeer wat je hebt, voordat het vertrekt. Koester elk moment en leef zonder spijt. Leef elke dag alsof het je laatste is en zorg ervoor dat geen moment tevergeefs verloren gaat.

78. Waardeer alle tijd die je samen had met degenen die je dierbaar zijn, want iets wordt nooit gewaardeerd als er geen tijd meer voor is.

79. Breng in praktijk wat je leert over zelfliefde. Het is te gemakkelijk om een relatie of vriendschap door je vingers te laten glippen doordat je te druk, te moe of te veel met jezelf bezig bent om je te wenden tot de mensen in je leven die er het meest toe doen. Wees niet die persoon. Laat je dierbaren zien dat ze belangrijk zijn. Zeg het met woorden, briefjes, knuffels – doe iets zinvollers dan een sms of Facebook.

80. De mooiste mensen die wij hebben gekend zijn zij die nederlagen, lijden, strijd en verlies hebben gekend en hun weg uit de diepte hebben gevonden. Deze mensen hebben een waardering, een gevoeligheid en een begrip van het leven dat hen vervult met mededogen, zachtheid en diepe liefdevolle bezorgdheid. Mooie mensen ontstaan niet zomaar.

81. Je moet niet wachten tot je bijna weg bent of te laat om alles en iedereen om je heen te waarderen. Je kunt van het leven willen genieten met de mensen van wie je houdt, maar dat kan onmogelijk zijn als ze er niet meer zijn.

82. Elke dag dank ik God dat hij jou in mijn wereld heeft gebracht, en dat hij mij een engel heeft gestuurd die uit de hemel is gestapt om bij mij te zijn. Ik zal altijd van je houden, mijn lieve schat.

83. Het leven is kort. We weten nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren. Wacht niet tot het te laat is om je geliefden te vertellen dat je van ze houdt en waardeert wat ze voor je betekenen.

84. Wacht niet tot het te laat is om die speciale vrouw in je leven te vertellen hoeveel je van haar houdt en haar waardeert. Ze zal je erkenning waarderen en koesteren.

85. Ik ben dankbaar voor de reflectie van jou in de spiegel van mijn ogen. Dank dat je gewoon jezelf bent, je liefde deelt en mijn ware vriend bent. Eindeloze dankbaarheid voor de liefde binnenin om je vanaf dit moment elke dag te omarmen, te eren en te respecteren.

86. Niemand weet wat de toekomst brengt. Waardeer wat je hebt in het huidige moment en je hebt misschien geen tijd om het te missen als het weg is.

87. Vergeet nooit dat iemands passie voor jou vaak groter is dan jouw passie voor jezelf. Waardeer de gulle mensen in je leven en laat ze zien hoeveel je om ze geeft.

88. Waardeer wat je hebt voordat het weg is. Het is makkelijk om te vergeten hoeveel je iets waardeert totdat je het verliest. Dus onthoud, familie is het belangrijkste in je leven. Zij zijn degenen die van je houden en voor je zorgen zoals niemand anders dat kan.

89. Waardeer wat je hebt voordat het weg is. Als je de goede oude tijd mist, grijp dan die kans om terug te gaan en ze te herbeleven.

90. Waardeer wat je hebt voordat het te laat is. Geniet van de kleine dingen in het leven. Wat je nodig hebt ligt misschien vlak onder je neus. Koester je geliefden, want er zijn maar een paar mensen die je door dik en dun steunen.

91. Neem de tijd om de belangrijke mensen en dingen in je leven te waarderen voordat ze verdwijnen.

92. Wees dankbaar voor wat je hebt, neem het nooit voor lief, en vergeet niet degenen die je waardeert in je leven te vertellen hoeveel je van ze houdt.

93. We gooien te veel weg, vooral onze gezondheid. Zie het zo. Je weet niet wanneer je gaat sterven, je weet alleen dat dat op een gegeven moment gebeurt. Dus koester elk moment zolang het duurt, want voordat het te laat is… Waardeer het voordat het te laat is.

94. Waardeer altijd degenen die dicht bij je staan, die je steunen en van wie de liefde nooit zal verdwijnen.

95. Je zult de tijd nooit kunnen stilzetten. Dus neem de tijd om te waarderen wat je hebt voordat het weg is.

96. Het leven is kort en de tijd gaat aan ons voorbij als we niet af en toe een stapje terug doen en al het goede om ons heen waarderen. Zoveel mensen lopen door het leven en zien schoonheid, liefde en geluk zonder het te merken.
97. In het leven nemen we veel dingen voor lief. We zijn zo druk bezig met stappen vooruit te zetten dat we vergeten wat we hebben achtergelaten. Denk aan de geweldige momenten die je hebt gedeeld met je geliefden of de tijd die je hebt doorgebracht met vrienden. Maak je zorgen als je niet genoeg tijd in je dag hebt om het heden waarin je leeft te waarderen.

Waardeer je geliefden voordat het te laat is Quotes

We moeten leren de dingen te waarderen, goed of slecht. De dingen die we hebben en de mensen die bij ons zijn. Waarderen voordat het te laat is.

98. Waardeer wat je hebt voordat het te laat is. Deel je liefde met degenen die belangrijk voor je zijn. Druk de gevoelens uit die je zo lang verborgen hebt gehouden. Vandaag is misschien gewoon een dag, maar onthoud dat morgen geen belofte is en dat overmorgen misschien nooit komt.

99. Er zijn zoveel mensen in de wereld die door het leven gaan zonder echt te begrijpen wat voor impact een speciaal iemand op hun leven kan hebben. Als je die persoon vindt, hou hem dan vast en waardeer alles wat hij voor je doet.

100. Waardering en dankbaarheid voor alle kleine geneugten van het leven maken gelukkige mensen. Mensen hebben een aangeboren behoefte en neiging om de natuur, kunst en soms zelfs eenvoudige dingen uit het dagelijks leven te waarderen, te bewonderen en ervan te genieten. Mensen die leven in het huidige moment behouden een gevoel van ontzag en verwondering en zullen hun zegeningen minder snel als vanzelfsprekend beschouwen.

Wacht niet tot je relatie met iemand om wie je veel geeft ten einde is en je hem of haar kwijt bent. Doe elke dag een inspanning om dichtbij te blijven en quality time door te brengen met degenen die belangrijk voor je zijn, om geen andere reden dan omdat je van ze houdt en ze altijd waardeert.

Bedankt voor het bezoeken en lezen van deze Appreciate before it’s too late quotes.