Wet Van Geven En Ontvangen Citaten

Law of Giving and Receiving Quotes

Onze wereld wordt beheerst door wetten die even waar zijn als de wet van de zwaartekracht en de wet van geven en ontvangen is een van deze universele wetten. Als we aan deze wet denken, lijkt het vanzelfsprekend dat hoe meer we geven, hoe meer we zullen ontvangen. Maar als we ons niet bewust zijn van hoe deze wet werkt, kunnen we de stroom van overvloed in ons leven gemakkelijk saboteren.

We hebben allemaal gehoord van de wetten van aantrekking, toch? Hoe zit het met een coole kleine maar niet zo kleine wet genaamd de wet van geven en ontvangen. Veel mensen gebruiken deze wet om dingen in hun leven te manifesteren.

De wet van geven en ontvangen is een geschenk dat werkt! Het werkt op elk gebied van ons leven, vooral bij het manifesteren van geld. De sleutel tot het verkrijgen van de beste resultaten is het begrijpen en correct gebruiken van deze wet, die veel mensen verkeerd krijgen. Met deze wet van geven en ontvangen citaten hier beneden, kunt u uw leven voor altijd veranderen door het aantrekken van alles wat je wilt.

Wet van Geven en Ontvangen Citaten

Als je meer wilt ontvangen, geef dan meer. Het universum zal overeenkomen met wat je geeft. Het maakt niet uit of je geld, tijd, vriendschap of andere energie geeft. Je moet geven voordat je kunt ontvangen en daar gaat de wet van geven en ontvangen over.

1. Als je een positieve boodschap van het universum wilt ontvangen, stuur dan een positieve boodschap uit. Als we om liefde vragen, moeten we liefde teruggeven. Als we om geld vragen, moeten we geld teruggeven. Als we om hulp vragen, moeten we anderen in nood helpen. Onderneem actie en laat dingen gebeuren!

2. Je geest is je gereedschap om te creëren wat je wilt in het leven. Het is je krachtigste instrument, maar je moet het op de juiste manier gebruiken om je verlangens te manifesteren. Je moet geloven dat de Wet van Geven en Ontvangen werkt op alle gebieden van je leven. Als je geen rijkdom ontvangt maar geld weggeeft, komt dat omdat deze wet op een ander gebied van je leven in werking is. De Wet van Geven en Ontvangen heeft geen voorkeuren; het werkt gewoon!

3. De wet van geven en ontvangen is een belangrijke wet om te begrijpen en toe te passen in je dagelijks leven. Evenwicht is de naam van het spel als het gaat om deze wet. Je kunt van het universum alleen terugkrijgen wat je zelf geeft. Om meer liefde te krijgen, geef je meer liefde. Om meer rijkdom te krijgen, geef meer rijkdom. Om een betere gezondheid te krijgen, geef een betere gezondheid. Om een betere relatie met God te krijgen, zorg ervoor dat je relatie met Hem elke dag verbetert!

4. Je kunt niet ontvangen met gesloten handen – de wet van geven en ontvangen zegt dat wat je geeft, je terugkrijgt. Als je liefde geeft, zul je liefde ontvangen. Als je service geeft, zul je service ontvangen. Geef je vergeving, dan zul je vergeving ontvangen.

5. De wet van geven en ontvangen gaat niet alleen over geld; het gaat over vrijgevigheid met je tijd en energie. Het gaat over geven zonder er iets voor terug te verwachten. Als we echt dankbaar zijn voor wat we hebben, willen we natuurlijk onze zegeningen met anderen delen.

6. Er is een verschil tussen vrijgevig zijn vanwege onze overvloed en geven uit druk of verplichting. Wanneer we ons « gedwongen » voelen om onze middelen te delen, zal dat een negatief gevolg (karma) hebben. Aan de andere kant, als we vrijelijk delen wat we hebben omdat we er oprecht dankbaar voor zijn – zonder verwachting van wederdienst – ontvangen we als antwoord meer geschenken van het Universum als beloning voor het volgen van deze Universele Wet.

7. Geven vanuit een open hart is een van de grootste uitingen van dankbaarheid en liefde in het leven. Rijkdom is wat je wilt dat het is. Het universum heeft je in overvloed voorzien en zal dat blijven doen. Jij hebt de macht en het vermogen om rijkdom, gezondheid en geluk te creëren.

8. De Wet van Geven brengt een gevoel van voldoening en tevredenheid. Het is werkelijk beter te geven dan te ontvangen. Maar om je levensdoel te vervullen, je volledige potentieel te benutten en helder te stralen, moet je kunnen ontvangen.

9. Zoals u geeft, zo zult u ontvangen! Je kunt niet aan iemand geven zonder er iets voor terug te krijgen. Het is misschien niet dezelfde vorm als wat je gaf, maar het zal tot je komen en je moet geloven dat het werkt en dat wat je geeft naar je terugkomt. Dit is een zeer belangrijk punt, want als mensen niet in deze Wet geloven, werkt zij niet.

10. Geef, en gij zult ontvangen. Geef wat je wenst te ontvangen. Wat je geeft komt bij je terug. Wie meer geeft, krijgt meer terug. Zoals je geeft, zo zul je ontvangen. Een gratis lunch bestaat niet. Je oogst wat je zaait. Niets gewaagd, niets gewonnen.

11. De wet van geven en ontvangen stelt dat hoe meer je geeft, hoe meer je zult ontvangen. Dit geldt voor liefde, geld en alle vormen van overvloed. Door te geven wat je zoekt, of het nu liefde, vriendschap of geld is, zul je er meer van aantrekken.

12 Wanneer je je leven bezaaid met daden van vriendelijkheid en vrijgevigheid jegens anderen, zul je spoedig zien dat je daad vele malen naar je terugkomt. Je vrijgevigheid brengt energie in beweging die onverwachts bij je terugkomt wanneer je het het minst verwacht. Je oogst wat je zaait!

13. Je kunt deze wet van geven en ontvangen in daden omzetten door je vandaag voor te nemen anderen vreugde te brengen door je woorden en daden. Elke keer dat je iemand zich op een bepaalde manier speciaal laat voelen – met een vriendelijk woord of daad – voel je je daar echt goed over, want wat

14. Het is belangrijk te onthouden dat de daad van geven niet noodzakelijk betekent dat je geld moet schenken aan een goed doel of iets dergelijks. Als je iemand steun, vriendschap, liefde en aandacht geeft, krijg je precies terug wat je in de wereld zet.

15. De wet van geven en ontvangen zegt dat wanneer je aan anderen geeft, je ook zult ontvangen. Wanneer je vrijgevig bent met je tijd, liefde, aandacht of middelen, geef je. Wanneer iemand vrijgevig is tegenover jou, geeft hij.

16. De wet van geven en ontvangen is de wet van oorzaak en gevolg. Wanneer je iemand iets positiefs geeft – een geschenk, een glimlach, een compliment – zul je op de een of andere manier de effecten van die positieve energie ontvangen. Je kunt het meteen ontvangen of later.

17. Het is een wet van het universum dat wat we weggeven, we ook terugkrijgen. Er zijn twee manieren waarop we onze energie kunnen weggeven. De ene is door het weg te geven en het niet terug te krijgen. De tweede manier is door het weg te geven en meer terug te krijgen dan we gaven.

18. De Wet van Geven en Ontvangen stelt dat de hoeveelheid energie die je ergens in stopt, vermenigvuldigd terugkomt. Als je energie steekt in liefde voor je leven en in wie je wilt zijn, krijg je dit alles vermenigvuldigd terug.

19. Als je niet het beste van jezelf geeft, dan zal wat je terugkrijgt niet goed genoeg zijn. Je moet alles geven wat je hebt om ervoor te zorgen dat wat terugkomt geweldig is.

20. De wet van het geven stelt dat wanneer je geeft, je zult ontvangen. Als je geeft, activeer je de « Wet van Circulatie », wat betekent dat dingen moeten stromen om te groeien. Als we stoppen met geven, stopt alles, want zonder circulatie is groei onmogelijk.

21. De wet van geven en ontvangen maakt deel uit van de cyclus van voorspoed. Deze wet herinnert ons eraan dat om te ontvangen, we eerst moeten geven. We zijn allemaal delen van het geheel, en ieder van ons speelt een integrale rol in de cyclus.

22. Hetzelfde geldt voor liefde. Als je van iemand anders houdt, zal je liefde door hen worden gevoeld, ook al weten ze dat nog niet bewust, en zij zullen reageren met hun liefdevolle handelingen jegens jou of iemand anders die liefde nodig heeft, op precies het juiste moment…

23. Wees voorzichtig met de boodschappen die je naar het universum stuurt. Wat je uitzendt komt terug. Als je negatieve boodschappen stuurt, krijg je negatieve resultaten terug. Wanneer je positieve boodschappen stuurt, zal het resultaat positief zijn. Zo eenvoudig is het. De enige manier om je leven te veranderen is door de boodschappen te veranderen die je elke dag uitzendt. Misschien heb je het gevoel dat er niets verandert in je leven, maar ik kan je verzekeren dat er een enorm verschil is tussen hoe je leven er twee maanden geleden uitzag en vandaag.

24. Het hele concept achter de wet van geven en ontvangen is dat je geen rijkdom kunt creëren zonder eerst waarde te geven. Je kunt niet verwachten geld te ontvangen zonder eerst iets van waarde terug te geven.

25. Het is een eenvoudig concept, maar voor veel mensen moeilijk te begrijpen. Het betekent dat er niet zoiets bestaat als een gratis lunch, en de enige manier om iets gratis te krijgen is door eerst waarde toe te voegen. Dit kan verwijzen naar elke transactie waarvoor je iets terug verwacht.

26. De Wet van Geven en Ontvangen is de sleutel tot een gelukkig en vervuld leven. De wet verklaart hoe wij de omstandigheden van ons leven en de wereld om ons heen creëren. Zij stelt dat men eerst moet geven om te ontvangen. Dit kan op alles worden toegepast, zoals het ontvangen van liefde, goede gezondheid, vriendschap, rijkdom en overvloed.

27. Wil je vrienden of een liefhebbende partner in je leven – wees dan eerst een vriend en heb lief. Als je hulp of inspiratie nodig hebt – help dan eerst iemand anders of inspireer iemand anders met je woorden of daden. En als je je gelukkig wilt voelen – maak dan andere mensen gelukkig! Je kunt niets ontvangen als je niet openstaat en er niet klaar voor bent. Wees open en ontvankelijk. Laat de natuurlijke stroom van levensenergie door je heen gaan.

28. Iedereen zou zich bewust moeten zijn van de wet van geven en ontvangen. Wanneer wij geven wat wij niet nodig hebben, ontvangen wij meer dan wij kwijt zijn. Zo is ons geven een investering in onze toekomst. In feite is geven wat je niet nodig hebt de beste investering die je kunt doen in je persoonlijke ontwikkeling.

29. De wet van geven en ontvangen. Je kunt iets voor niets krijgen, vooral als het gaat om berichtgeving en marketing. Als u wilt dat een boodschap zich verspreidt, moet u uw publiek een reden geven om te luisteren, te delen of te kopen. Dat kan een belofte zijn van een voordeel of een beloning.

30. Stel je een wet voor van geven en ontvangen die zegt: « Als je liefde geeft, krijg je liefde terug. » Stel je nu dezelfde wet voor, toegepast op al het andere in je leven. Hoe meer je geeft, hoe meer je krijgt.

31. De wet van het geven stelt dat wanneer je een gift doet uit pure vrijgevigheid, zonder er iets voor terug te verwachten, deze vermenigvuldigd terugkomt. Als je iets geeft uit verplichting of schuldgevoel, wordt het verminderd.

32. De wet van het ontvangen zegt dat wanneer iemand ons iets geeft, wij het genadig en dankbaar moeten ontvangen. Als wij een uit vrije wil gegeven geschenk niet kunnen ontvangen, is het alsof wij een deel van het geschenk wegduwen.

34. Niet te verwarren met de wet van aantrekking, heeft de wet van geven en ontvangen veel te maken met je energie. Het zegt dat wat je weggeeft bij je terugkomt, dus als je positieve energie weggeeft (zoals aardig zijn voor anderen), zul je die waarschijnlijk op de een of andere manier terugkrijgen.

35. De wet zegt ook dat wat je uitgeeft vermenigvuldigd bij je terugkomt. Dus als je altijd hard werkt en je inzet voor je eigen doelen en dromen, zal dit bij je terugkomen in de vorm van succes in het leven.

36. Deze wet gaat over het opbouwen van goed karma. Als je wilt dat er goede dingen gebeuren in je leven, moet je bereid zijn de goede vibraties door te geven. Doe iets aardigs voor iemand, of spreek hem vriendelijk toe; wanneer deze persoon zich down voelt of een slechte dag heeft, denkt hij misschien terug aan wat je voor hem hebt gezegd of gedaan en doet hij de vriendelijkheid terug.

37. Hoe meer goede daden je verricht voor anderen, hoe groter de kans dat mensen je vrijgevigheid zullen opmerken en terugbetalen met hun vriendelijkheid. De positieve energie die door deze daden ontstaat, kan veel mensen helpen zich beter te voelen over zichzelf en de wereld om hen heen.

38. Geven geeft je een gevoel van voldoening, want wat rondgaat komt terug. Je zou niet egoïstisch willen zijn en altijd verwachten dat mensen je dingen geven die je leuk vindt of nodig hebt zonder iets terug te geven.

39. Elke goede daad komt altijd op het meest onverwachte moment naar je toe. Het maakt niet uit of het een 100% terugkeer van je goede dee is; wat telt is dat het uit het hart kwam en dat het je niet teleurstelde.

40. Je moet eerst geven als je wilt dat iemand je iets geeft. Al is het maar een beetje geld, dat je het gaf zonder iets terug te verwachten betekent veel. Wees alsjeblieft niet egoïstisch, doe niet alsof alles om jezelf draait en niemand anders ertoe doet omdat ze belangrijker zijn dan jij. Je kunt mensen niet zomaar dingen voor je laten doen zonder iets terug te doen. Er moet een gelijke balans zijn tussen geven en ontvangen; alleen dan komt alles goed.

41. De wet van geven en ontvangen stelt dat het universum werkt door dynamische uitwisseling. Geven en ontvangen zijn verschillende aspecten van de energiestroom in het universum, en in onze bereidheid te geven wat we zoeken, houden we de overvloed van het universum in ons leven in beweging.

42. Dat komt omdat we een gebrekkige mentaliteit hebben. Als je denkt dat je slechts een bepaalde hoeveelheid of niveau van overvloed waard bent, dan zul je jezelf er onbewust van weerhouden nog meer dan dat te ontvangen. Neem daarom vandaag de tijd om te mediteren over deze gedachte: « Ik ben het waard dat alle goede dingen in mijn leven komen.

43. Wanneer je in de flowstaat bent, ben je in een staat van ontvangen. Je kunt tegelijkertijd geven en ontvangen; het is niet of/of. Als je meer wilt ontvangen, geef dan meer. Wil je rijk zijn, help dan anderen rijk te worden. Je moet geven voordat je kunt krijgen. Je kunt niet ontvangen wat je niet geeft. Uitstroom bepaalt instroom.

44. Als je gierig bent, als je je inhoudt, en als je je geld, je tijd, je ideeën of jezelf niet deelt met anderen, dan blijft er uiteindelijk niets meer over om naar je terug te keren. Als je bang bent te veel weg te geven en niet genoeg voor jezelf te hebben, wordt die angst een self-fulfilling prophecy. Zolang het aanbod eindeloos is, hoef je niet bang te zijn dat je te weinig hebt.

45. De wet van geven en ontvangen geldt niet alleen voor materiële zaken, maar ook voor liefde en vriendschap. Wanneer wij vrijgevig zijn met onze liefde, wanneer wij onze waardering uitspreken voor andere mensen en hun vertellen hoe belangrijk zij voor ons zijn, wordt ons leven rijker en voller. Door anderen liefde en steun te geven, stellen we onszelf open voor het ontvangen van liefde en steun in ruil daarvoor.

46. Hoe meer je geeft, hoe meer je ontvangt. Er is een natuurlijke wet van wederkerigheid die al het leven beheerst. In de natuurkunde staat deze wet bekend als de wet van behoud van energie. Deze stelt dat de hoeveelheid energie in elk systeem constant blijft. Energie kan niet worden gecreëerd of vernietigd – alleen getransformeerd van de ene vorm naar de andere.

47. De wet van behoud van energie leert ons dat ons vermogen om aan anderen te geven afhangt van hoeveel we hebben ontvangen. Dit geldt zowel voor materiële als voor immateriële zaken. Als je iets van iemand ontvangt, moet je dat in natura of in geld teruggeven. Daarom zeg ik altijd dat een groot deel van succes te maken heeft met het vermogen om hulp te vragen als dat nodig is en met de nederigheid om het aan te nemen als het wordt aangeboden.

48. « Het is beter te geven dan te ontvangen. » Dat is misschien waar in sommige gevallen, maar niet in alle situaties. Soms moet je eerst ontvangen voordat je kunt geven. Ontvangen is tweerichtingsverkeer, waarbij geven en ontvangen partners zijn op dezelfde reis naar succes.

49. « Hoe meer je geeft, hoe meer je krijgt. Om de goedkeuring, waardering en steun van anderen te ontvangen, moet je het eerst geven. Om het gevoel te hebben bij een groep te horen, moet je eerst anderen het gevoel geven erbij te horen. Om goodwill te ervaren van sociale contacten, moet je goodwill naar hen tonen. Om liefde en genegenheid van anderen aan te trekken, moet je eerst liefde en genegenheid geven.

50. Als je een kans wilt op promotie en promotie op je werk, moet je kansen creëren voor anderen om je heen. Als je het respect van je collega’s wilt, moet je hen respect tonen. Als je wilt dat je partner gevoelig is voor jouw gevoelens, wees dan gevoelig voor die van hen.

51. Deze wet stelt dat ieder mens iets van waarde te geven heeft. Dit is wat je te bieden hebt in ruil voor de persoon die je helpt. Het is niet noodzakelijkerwijs geld, maar het kan wel. Het kan ook je tijd zijn, een verblijfplaats, een paar woorden van aanmoediging of iets anders.

52. Voor de wereld ben je misschien maar één persoon, maar voor één persoon ben je de wereld. Wat je zaait, komt terug bij jou. Je oogst wat je zaait; zoals je zaait, zo zul je oogsten.

53. Wanneer je geeft, is het belangrijk te onthouden dat je niet geeft om te krijgen. Je geeft omdat je liefhebt, en als je liefhebt, wil je die liefde uitdrukken en met anderen delen. Als we iets terugverwachten, maakt dat de daad goedkoop. Het neemt de zuiverheid van het geschenk weg.

54. De wet van geven en ontvangen is vergelijkbaar met de wet van oorzaak en gevolg. Elke actie heeft een reactie of gevolg. Als je liefde geeft, krijg je liefde terug; als je aandacht geeft, krijg je aandacht terug; als je geld geeft, krijg je geld terug; als je kritiek geeft, krijg je kritiek terug; als je angst geeft, krijg je angst terug; als je haat geeft, krijg je haat terug.

55. De wet van het geven stelt dat hoe meer je geeft, hoe meer je zult ontvangen. Geven heeft niet alleen betrekking op materiële zaken, maar ook op tijd, aandacht, waardering en steun. Vergeet niet dat het niet alleen gaat om ontvangen van anderen, maar ook om ontvangen van jezelf.

56. Als je aan jezelf geeft, investeer je in je ontwikkeling en welzijn, want dit is een investering voor je toekomst. Dit is een daad van zelfliefde en zelfzorg. Alles wat ons geluk geeft, moeten we omarmen als een geschenk dat we onszelf geven.

57. Door deze twee universele wetten in ons leven op te nemen, kunnen we gelukkiger leven en profiteren van al onze relaties met anderen en onszelf. We moeten ophouden onszelf te beperken door te denken dat we geen goede dingen of geluk verdienen en beginnen met

58. De Wet van Ontvangen is de keerzijde van de Wet van Geven. Als je niet geeft, kun je niet ontvangen, en als je niet ontvangt, blokkeer je de stroom van levensenergie.

59. We moeten geven om te krijgen; dat is een universele wet. Daarom is het zo belangrijk gul te zijn met je tijd, aandacht, geld en energie. We kennen allemaal mensen die denken dat ze anderen iets « verschuldigd » zijn, maar ze lijken nooit te krijgen wat ze willen in het leven. Dat komt omdat ze niet genoeg geven aan anderen.

60. De Wet van Ontvangen geldt voor spirituele energie en fysieke bezittingen of geld. Je moet openstaan voor het ontvangen van hulp van anderen of leiding van het Universum als je dat wilt in je leven. Als je met een open hart geeft, zul je meer ontvangen dan je je ooit kunt voorstellen!

61. De wet van geven en ontvangen stelt dat hoe meer je geeft, hoe meer je ontvangt. Het is belangrijk open te staan voor ontvangen. Deze wet zegt dat wat je weggeeft bij je terugkomt. Voorbeelden van deze wet in actie zouden zijn: als je een daad van vriendelijkheid verricht voor iemand, zal de ander vriendelijker zijn voor jou, of als je vriendelijk bent voor anderen, zullen zij ook vriendelijker zijn voor jou.

62. Wees dankbaar voor de positieve aspecten van je leven. Probeer uw dankbaarheid te uiten in een dagboek en schrijf elke dag drie dingen op die goed gingen en hoe u zich daarbij voelde. U kunt ook proberen « dank u wel » te zeggen wanneer u goede dingen overkomen.

63. De Wet van Geven en Ontvangen verduidelijkt dat wij moeten geven om te ontvangen. Deze wet regelt ook de stroom van energie, dus we horen vaak over het belang van geven en ontvangen. Alles wat je weggeeft komt vermenigvuldigd bij je terug. Hoe meer je geeft, hoe meer je terugkrijgt. Dit is een universele wet, die geldt op elk gebied van het leven.

64. Als we een solide relatie met onszelf hebben, onze daden in overeenstemming zijn met onze waarden, en we het juiste doen voor onszelf, dan voelen we ons niet schuldig als we hulp nodig hebben of om steun vragen. We voelen ons goed over het ontvangen, omdat we weten dat de wet van geven en ontvangen terug zal geven wat we er in stoppen.

65. De Wet van Geven en Ontvangen, het leven geeft altijd terug wat we hebben gegeven, of het nu iets zinvols is of iets willekeurigs dat ons leven toevallig raakte. Door aan anderen te geven en van anderen te ontvangen, kunnen we een echt bevredigend leven leiden. Dit is hoe.

66. De wet van geven en ontvangen is een krachtig instrument dat je kan helpen geld, voorspoed en succes aan te trekken op alle gebieden van je leven. Het betekent niet dat als je geeft, de ander zeker iets zal ontvangen; de wet van geven en ontvangen betekent dat je er beter van wordt als je iets weggeeft.

67. De wet van geven en ontvangen werkt zo; waarom? Want als je liefde, vrede, vreugde en geluk geeft, vult dat je hart en geeft het vervolgens terug aan de wereld met de boodschap dat je anderen helpt. Hoe meer je geeft, hoe meer je zult ontvangen; daarom zijn we er allemaal voor elkaar.

67. Met de boodschappen van de Wet van Geven en Ontvangen is het gemakkelijker om een bevredigend leven te leiden. Je richt je op het geven van waarde en dankbaar zijn voor wat je hebt en ontvangt!

68. De Wet van Geven en Ontvangen zegt dat alles wat je in het universum stopt, positief of negatief, bij je terugkomt. Dit wordt ook wel Karma genoemd. Als je positieve energie uitstraalt, komt die bij je terug. Hoe meer positieve energie je uitstraalt, hoe meer je terugkrijgt.

69. Als je meer vreugde in je leven wilt, begin dan met vreugde weg te geven waar mogelijk! Je kunt dit doen door daden van vriendelijkheid en vrijgevigheid. Help iemand die het moeilijk heeft of doneer geld aan een goed doel. Jouw acties zullen ervoor zorgen dat zij zich goed voelen, waardoor jij je goed voelt!

70. Geef anderen niet de schuld van wat er in je leven gebeurt, want uiteindelijk ligt het ook aan JOU hoeveel geluk er in je leven komt! Als al het andere faalt, onthoud dan: « What goes around comes around ». We hebben de macht om te kiezen. We kunnen onze gedachten, woorden en daden kiezen. We kunnen beslissen wat we aan anderen geven en wat we van hen en in het leven zullen ontvangen.

71. De Wet van Geven en Ontvangen is gebaseerd op het idee dat wij, door vrijelijk onze tijd, talenten, energie, liefde en geld aan anderen te geven, een vacuüm creëren dat het universum vult met een nog grotere overvloed. Dit betekent niet dat je klakkeloos moet geven of wanneer er voor jou niets in zit, maar eerder dat je moet geven wanneer dat gepast is, zonder aan terugbetaling te denken.

72. Wanneer je geeft zonder er iets voor terug te verwachten – of het nu gaat om een compliment aan een vriend of collega, een donatie aan je favoriete goede doel of een gift aan een behoeftige familie – ziet het universum dit als een daad van vrijgevigheid die een beloning verdient. En zoals met alle universele wetten, zorgt de Wet van Geven en Ontvangen ervoor dat de beloning die je ontvangt veel groter is dan wat je oorspronkelijk gaf.

73. Als je je richt op wat je kunt geven, ontvang je automatisch. Je richten op wat anderen je kunnen geven is een zekere manier om jezelf te blokkeren om te ontvangen. Als je je richt op wat anderen hebben en jij niet, krijgt het Universum de boodschap dat jij niet genoeg hebt.

74. We leven in een universum van overvloed, dus er is nooit een tekort aan iets. Als je je richt op gebrek, hoort het Universum dat je gebrek hebt en geeft het je meer om je gebrek te voelen. Als je je richt op wat anderen hebben en jij niet, ontstaat er een energiekloof tussen jou en hen, waardoor de verbinding (en eventuele zegeningen) tussen jullie moeilijker wordt.

75. Hoe meer we aan anderen geven zonder een wederdienst te verwachten, hoe meer we ontvangen in ons eigen leven. Wil je promotie maken? Begin anderen te promoten. Wil je geld? Geef geld weg om degenen te helpen die het nodig hebben. Het zit allemaal in de energie-uitwisseling die bepaalt hoeveel we terugkrijgen.

76. De Wet van Geven en Ontvangen is als een feedback loop: Wanneer wij geven zonder te verwachten of te denken iets terug te krijgen, ontspant onze geest zich en laat zegeningen moeiteloos in ons leven stromen. »

77. De wet van geven en ontvangen is een wet die verklaart hoeveel meer wij in het leven ontvangen wanneer wij leren geven. Hoe meer we geven, hoe meer ons leven wordt verrijkt en vervuld. Volgens deze wet krijg je terug wat je weggeeft, maar er zit een addertje onder het gras: het universum houdt niet precies bij wat je weggeeft. De hoeveelheid van wat je terugkrijgt is gebaseerd op de trilling die je uitzendt, niet op de werkelijke hoeveelheid geld of dingen die je hebt gegeven.

78. De Wet van Geven stelt dat hoe meer je geeft, hoe meer je zult ontvangen. Geven is een heel eenvoudige en krachtige manier om je liefde voor anderen uit te drukken. Geven gaat niet alleen over doneren. Het gaat erom een verschil te maken. Geloof dat als je geeft wat je hebt, of het nu je tijd, geld of je bezittingen zijn, je er altijd meer voor terugkrijgt.

79. De Wet van Geven en Ontvangen is misschien wel de meest natuurlijke wet van het Universum. Maar, zoals alle andere wetten, moet zij bewust worden toegepast als je er maximaal profijt van wilt hebben. Het hele idee achter deze wet is dat alles wat je geeft veelvoudig bij je terugkomt.

80. De Wet van Geven en Ontvangen is misschien wel de meest natuurlijke wet van het Universum. Maar, zoals alle andere wetten, moet zij bewust worden toegepast als je er maximaal voordeel uit wilt halen. Het hele idee achter deze wet is dat wat je geeft veelvoudig bij je terugkomt.

81. De wet van geven en ontvangen is een fundamentele wet van het universum. Wat je weggeeft, ontvang je terug. Het leven is een uitwisseling. Je moet iets geven om iets te ontvangen. Het leven zal aan jou geven wat jij aan het leven geeft. Je bent waar je nu bent in je leven gebaseerd op wat je het hebt gegeven. Wat heb je gegeven? Wat heb je ontvangen? Als je meer wilt, geef dan meer! Geef meer positieve energie, kansen, tijd, vriendschap, liefde en steun!

82. Geef in plaats van te nemen! Geef meer dan verwacht! Geef zonder iets terug te verwachten! Geef vrij en overvloedig! Zoek niet naar anderen om eerst te geven. Wees de eerste die geeft! Wees de eerste die anderen helpt! Wees degene die een verschil maakt in het leven van anderen. Als de wereld vijandig lijkt en de dingen niet gaan zoals jij wilt, denk dan na over deze vraag: « Wat geef ik uit? » Als je niet gelukkig bent met wat er terugkomt, verander dan wat je weggeeft.

83. De wet van geven en ontvangen is essentieel voor het begrip rijkdom, omdat die stelt dat je moet geven om te ontvangen. Onthoud dus dat wanneer je mensen om hulp vraagt, je hen iets te bieden hebt. En als ze interesse tonen om je te helpen, zoek dan uit hoe je hen in ruil daarvoor kunt steunen.

84. De Wet van Geven en Ontvangen is een andere zeer belangrijke spirituele wet die ons leven dagelijks beïnvloedt. Telkens wanneer wij aan iemand anders geven, veroorzaakt onze daad van geven een trilling in het Universum. Deze trilling reist door de ruimte totdat zij de persoon bereikt aan wie wij het geschenk gaven of aan wie wij een gunst verleenden.

85. Normaal gesproken ervaren wij dit verschijnsel als een gevoel van geluk, omdat wij diep van binnen weten dat wij het juiste hebben gedaan en iemand hebben geholpen. Dit is een voorbeeld van hoe de Wet van Geven en Ontvangen in ons leven werkt, maar er zijn ook andere soorten van geven die ons leven kunnen beïnvloeden.

86. Wij ontvangen door te geven. » Als we geven, geven we weg wat we hebben. Als we geven, maken we ruimte voor meer om in ons te komen. Wij ontvangen door te geven.

87. De Wet van Geven en Ontvangen is een fundamentele spirituele wet. Het is een van de belangrijkste wetten in het universum, omdat zij ons eigen leven verbindt met de grotere werking van het universum.

88. De wet van het ontvangen stelt dat geven en ontvangen altijd gelijk zijn. Je kunt niet meer ontvangen dan je geeft. Als je meer wilt ontvangen, moet je meer geven.

89. De Wet van Geven geldt ook voor je handelingen, gevoelens en gedachten. Als je liefde geeft, zul je liefde ontvangen. Geef je haat, dan krijg je haat terug. Als iemand een compliment of een glimlach geeft, glimlacht de ontvanger meestal terug of geeft een compliment terug. De wet werkt: je krijgt wat je uitstraalt.

90. Als we gelukkig en succesvol willen zijn in het leven, moeten we leren onszelf en anderen te respecteren. We kunnen gelukkig zijn als we iedereen als gelijk en respectabel zien. Iedereen heeft zijn deel van geluk en verdriet, dus moeten we vriendelijk zijn voor anderen, zelfs als ze ons niet goed behandelen.

91. De Wet van Geven en Ontvangen is de wet die de uitwisseling van waarde tussen mensen regelt. Met andere woorden, hoe krijg je wat je wilt uit het leven? Iedereen in deze wereld wil iets. Ofwel willen ze geld, een baan, voedsel, kleren of een of ander materieel bezit. Ze willen iets hebben van een andere persoon, plaats of ding.

91. De Wet van Geven en Ontvangen is geworteld in het simpele feit dat je niets kunt krijgen tenzij je eerst iets geeft. Als je liefde wilt ontvangen, geef dan eerst liefde. Als je respect wilt ontvangen, geef dan eerst respect. Als je geld wilt ontvangen, geef dan eerst waarde.

92. Telkens als je iemand iets geeft, ontvang je ook iets. » Dit is een van de belangrijkste wetten in het universum, want het regelt het evenwicht van alles. Als je dit niet gelooft, waarom heb je dan een portemonnee? Omdat je er geld in moet stoppen voordat hij je iets teruggeeft? Moet je geld uit je portemonnee kunnen halen zonder er geld in te stoppen? Alsof dat zou gebeuren!

93. Soms vergeten we deze eenvoudige waarheid en denken we dat als we onze liefde weggeven, de liefde opraakt. Maar het tegendeel is waar! Wanneer wij vrijelijk liefde weggeven, komt er altijd meer naar ons terug uit verschillende richtingen.

94. De Wet van Geven en Ontvangen is de drijvende kracht achter alle schepping. Alles wat je ziet, hoort of aanraakt, proeft of ruikt komt voort uit een of andere vorm van energie die op verschillende frequenties trilt.

95. Wij zijn allemaal energie in de meest elementaire vorm. Deze energie of levenskracht stroomt elke seconde van ons leven door en om ons heen. Je kunt deze energie voelen wanneer je iemand omhelst of iemand een hand geeft. De energie is er voor ons om aan te boren en te gebruiken om alles te creëren wat we willen in ons leven.

96. Wet van Geven en Ontvangen is de universele wet van geven en ontvangen die zegt dat hoe meer je geeft, hoe meer je ontvangt. Het universum is overvloedig, en mensen ook. Als je wilt ontvangen, begin dan met geven. Geven kan van alles zijn – glimlachen, geschenken, waardering, complimenten, hulp, service, enz. Het beste deel is dat wanneer je een geschenk of een glimlach aan iemand anders geeft, je jezelf goed zult voelen.

97. De wet van geven en ontvangen geldt ook voor negatieve energie. Als je een negatief persoon bent, die voortdurend klaagt over alles om je heen, zal de negativiteit in je leven blijven stromen. In plaats van een slachtoffer te zijn van de maatschappij, accepteer dat alleen JIJ de macht hebt om je leven te veranderen. Je hebt elke dag de keuze om blij of verdrietig, blij of boos te zijn en hoeveel macht je geeft aan de gebeurtenissen in je leven bepaal je zelf.

98. De wet van geven en ontvangen stelt dat hoe meer je geeft, hoe meer je ontvangt. Als je vastzit in een sleur (of je een beetje verdrietig voelt), is de beste manier om je op te beuren, te beginnen met geven. Het zal je beter dienen dan elke hoeveelheid positief denken.

99. De Wet van Geven en Ontvangen is nauw verbonden met een andere wet die we al besproken hebben: De wet van aantrekking. Hoe meer je geeft, hoe meer positieve energie je uitzendt naar het universum, en dit zal op talloze manieren aan je worden teruggegeven.

100. De Wet van Geven en Ontvangen volgt op alle andere wetten die we hebben besproken, omdat ze allemaal samenwerken. Hoe meer je deze wetten gebruikt, hoe krachtiger ze worden, en als je ze eenmaal allemaal tegelijk gaat gebruiken, is er niets dat je kan tegenhouden!

De wet van geven en ontvangen is ook een wet van aantrekken. Waarop wij onze gedachten en emoties richten met passie, enthousiasme en dankbaarheid, zal op natuurlijke wijze tot ons worden aangetrokken.

Hoe meer dankbaarheid je voelt voor alles wat je hebt, hoe meer uitbreidingsmogelijkheden zich voor je openen. Het is iets moois!