Woorden Van Aanmoediging Voor Een Dochter Met Een Gebroken Hart Citaten

Words of Encouragement for a Daughter With a Broken Heart Quotes

Dochters zijn vaak tedere en gevoelige wezens, vooral als het gaat om zaken van het hart. Een relatie verliezen kan voor iedereen moeilijk zijn, vooral voor vrouwen als een dochter. Ongeacht de leeftijd doet het pijn om het hart van je dochter gebroken te zien, en het is een onvermijdelijk onderdeel van het opgroeien.

Of zij nu degene was die de relatie beëindigde of dat het onverwacht eindigde, de kans is groot dat ze een verwarrende en pijnlijke tijd doormaakt, en als zorgzame ouder wil je misschien de situatie oplossen en haar pijn doen verdwijnen.

Offering words of encouragement can help alleviate some of the emotional turmoil by reminding her of her own strength. You can help her move forward with a healthy self-image. In addition to offering words of encouragement, give your daughter a hug or other physical signs of affection when she’s feeling down about the breakup. Hugging can have an immediate mood-boosting effect.

Here are valuable and golden words of encouragement for a daughter who is brokenhearted quotes you can offer her. Also, let her know she is not alone in this because being heartbroken is part of the pain, and it is one of the emotional spectrums that every human being will pass through at one time or another.

Woorden van aanmoediging voor een dochter met een gebroken hart Citaten

Je hebt je eerste gebroken hart gehad, en ik weet dat het moeilijk is. Je probeert er een dapper gezicht op te zetten en te doen alsof je in orde bent, maar ik zie dat je pijn hebt. Ik zou je graag de pijn van dit hartzeer besparen, maar ik weet dat het je op de lange termijn sterker zal maken, lieve dochter.

1. Niemand wordt geboren met een hekel aan een ander vanwege zijn huidskleur, achtergrond of religie. Het is gewoon je ex die niet weet wat je waard bent, want als hij dat wel wist, zou hij je voor geen miljoen dollar kwijtraken.

2. Het is beter om single te zijn met hoge eisen dan in een relatie genoegen te nemen met minder. Laat je ex-vriend gaan met zijn vrachtwagen vol bagage. Jouw prins op het witte paard is niet ver gezocht.

3. Heb geduld, lieve dochter. Het kost tijd om te genezen van een gebroken hart, en iedereen geneest anders. Sommige mensen gaan snel verder, terwijl anderen hun emoties langer vasthouden dan nodig is.

4. Het is zo moeilijk om je gebroken hart te zien. Ik weet dat het pijn doet, en ik wou dat ik je pijn kon wegnemen. Je staat er niet alleen voor. We zijn er voor je, en we houden zielsveel van je.

5. Het feit dat je pijn hebt, betekent dat je diep hebt liefgehad. Een hart dat liefheeft is een hart dat gebroken kan worden, maar het is ook een hart dat opnieuw kan liefhebben en opnieuw zal liefhebben, lieve dochter.

6. Laat jezelf de pijn voelen van het verlies van je vriend. Laat de tranen komen en sta jezelf toe om te rouwen. Maar weet dat dit gevoel van verlies voorbij zal gaan, zoals alle gevoelens dat doen. Het hoort bij het mens-zijn om het hele spectrum van emoties te voelen, zelfs verdriet en verlies.

7. Mijn lieve dochter, ik wou dat ik kon zeggen dat dit gebroken hart je laatste is, maar dat kan ik niet beloven. Wat ik wel kan beloven is wat het leven mij heeft geleerd: Je zult weer liefhebben en opnieuw geluk ervaren. Je leven is het waard om geleefd te worden! Dit diepe verdriet zal weer gevolgd worden door geluk – welke vorm het ook aanneemt in je leven – en met de tijd zal deze pijn vervagen, zoals alle dingen met de tijd doen.

8. Ik weet dat je het gevoel hebt dat je hart letterlijk gebroken is. Het voelt alsof iemand het uit je borst heeft gerukt. Ik weet hoe erg het pijn doet. Je voelt je kotsmisselijk. Je kunt niet eten, en je kunt niet slapen. Je kunt je nergens anders op concentreren dan op de pijn, en zelfs als je wilt proberen er overheen te komen en verder te gaan, weet je niet hoe je dat moet doen. Ik weet dat omdat ik dat eerder heb meegemaakt. Maar ik wil dat je je gedachten er vanaf haalt en je richt op het mooiere plaatje dat voor je ligt.

9. Ik wil dat je onthoudt dat deze jongen niet de enige voor je is in deze hele wereld. Er zullen veel meer mensen in je leven komen die om je geven en van je houden om wie je bent. Het is niet erg als deze niet werkt, want er komt een ander die nog beter bij je past dan deze jongen.

10. Laat je niet ontmoedigen door de pijn die gepaard gaat met een gebroken hart, want die duurt niet eeuwig. Als je je beter begint te voelen, beloof me dan dat je iets constructiefs gaat doen met die emoties in plaats van erbij stil te staan of te proberen ze te vergeten door dingen als eten of alcohol (wat nooit werkt).

11. Elk jong meisje zal een gebroken hart ervaren. Het is onvermijdelijk dat het ooit gebeurt en dat het pijn doet, maar het is ook onvermijdelijk dat ze de pijn te boven komt en er sterker door wordt.

12. Mooi meisje, het spijt me zo dat je dit doormaakt. Ik weet dat het pijn doet, en ik wou dat het niet zo was. Ik zie de pijn in je ogen en voel het in je hart. Je hebt een groot verlies geleden in je jonge leven, een die moeilijk te verwerken is. Maar ik hoop dat je kunt genezen.

13. Men zegt dat een gebroken hart de ergste pijn is. Er is ook gezegd dat liefde de krachtigste kracht in het universum is. Als het gaat om het omgaan met een gebroken hart, voelen veel mensen zich machteloos om hun pijn te overwinnen, omdat ze niet weten hoe ze verder moeten.

14. Genezen kost tijd, dus lieve dochter, geef jezelf toestemming om je verlies te rouwen en je emoties te verwerken. Probeer er niet aan voorbij te gaan of ze te negeren, want dat zal je op den duur alleen maar meer pijn bezorgen.

15. Een gebroken hart is niet het einde van de wereld. Het laat je alleen weten dat hij je liefde en hart niet waard was.

16. Meisje, ik weet dat je nu een moeilijke tijd doormaakt. Het is moeilijk om over een gebroken hart en de gevoelens van afwijzing die je hebt heen te komen. Ik wil dat je weet dat ik van je hou, en dat ik er voor je ben. Je kunt met me praten of sms’en wanneer je maar wilt. Je bent niet alleen.

17. Lieve dochter, je bent een goed mens, en iemand zal veel geluk hebben om jou ooit als vriendin te hebben. Jouw liefdesverdriet is niet jouw schuld, het is zijn verlies. Hij weet niet wat hij mist!

18. Als het helpt, ga dan een paar dagen huilen en ga dan verder. Dit is een kleine hobbel in je leven, maar er staan je nog zoveel mooie dingen te wachten!

19. Je komt hier wel doorheen, lieve dochter. Een gebroken hart kan nog steeds worden hersteld en zelfs sterker worden. Je kunt het.

20. Je wordt verliefd op iemand anders. Iemand die je verdient en je goed zal behandelen.

21. Je bent te mooi, slim en geweldig om single te zijn. Maar single zijn betekent niet dat je alleen bent; het betekent alleen dat je eerst wat tijd met jezelf moet doorbrengen voordat er iemand anders komt.

22. Ik weet dat het pijn doet, maar dit is pas het begin. Je hebt nog veel leven voor je.

23. Lieve prinses, je bezit veel goede kwaliteiten en eigenschappen en zult iemand vinden die je waardig is.

24. Je hoeft je ogen niet uit te huilen voor die man. Geloof me als ik zeg dat de juiste persoon voor haar nog niet is verschenen.

25. Het spijt me zo van je hartzeer, lieve dochter. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om een relatie te verliezen, vooral als je er veel tijd in geïnvesteerd hebt. Het voelt alsof de wereld vergaat en je toekomst niet meer rooskleurig is. Je kunt het gevoel hebben dat je je nooit meer gelukkig zult voelen. Maar je hoeft niet de hele dag te huilen. De beste man voor jou moet nog komen.

26. Geloof alsjeblieft niet dat dit het einde van je verhaal is. Gebroken harten zijn iets dat ieder mens op deze aarde wel eens heeft moeten doorstaan. Je beseft het misschien niet, maar veel mensen zijn door soortgelijke situaties gegaan en hebben ze overleefd. Jij zult dat ook doen.

27. Ik weet dat je op dit moment het gevoel hebt dat je de enige bent die ooit zoveel pijn in de liefde heeft gevoeld; weet dat er miljoenen andere mensen zijn die zijn geweest waar jij bent en het hebben meegemaakt. Troost je met de wetenschap dat dit gevoel niet eeuwig kan duren en dat met de tijd je wonden zullen helen en je verder kunt met je leven.

28. Ik wil dat je weet dat ik er voor je ben als je me nodig hebt, een schouder om op uit te huilen, iemand om naar te luisteren, wat je ook nodig hebt. Ik hoop dat onze relatie genoeg voor je betekent om je tot mij te kunnen wenden.

29. Laat een gebroken hart er niet toe leiden dat je je eigenwaarde uit het oog verliest, lieve prinses.

30. Je bent niet alleen de vriendin van één jongen; je bent een dochter, een zus en een vriendin. Je hebt zoveel mensen die om je geven en van je houden, en je liefdesverdriet verandert daar niets aan.

31. Luister niet naar mensen die zeggen dat liefde moeilijk moet zijn. Liefde hoort gelukkig en leuk te zijn, niet constant vechten en ruziën. Liefde moet je een goed gevoel geven over jezelf en de persoon met wie je bent.

32. Er zullen jongens zijn die je leuk vinden om je geest en je persoonlijkheid, niet alleen om je lichaam of uiterlijk. Je hoeft jezelf niet te veranderen omdat één jongen niet alles aan je leuk vond.

33. De zon komt op of je nu wel of niet de wekker zet. Je man zal snel hier zijn, dus vergeet die ex. Hij is een afgesloten hoofdstuk in je leven, dochter.

34. Je kunt hier doorheen komen. Deze pijn lijkt nu misschien ondraaglijk, maar het zal niet eeuwig duren. Er komt een dag dat je wakker wordt en weer lacht zonder dat je jezelf moet dwingen…

35. Wees positief over het leven, lieve dochter. Dit hartzeer hoort gewoon bij het leven, en het zal voorbijgaan.

36. Ik ben trots op je beslissing om de relatie te beëindigen, want je verdient beter dan iemand die haar slecht behandelt.

37. Lieve dochter, ik ben blij dat je de moed had om het uit te maken, want hij verdient het niet om een relatie te hebben met zo’n trouwe vrouw als jij.

38. Ik weet dat je hart gebroken is. Het spijt me zo. Je bent niet alleen. Ik ben hier bij je. En vele anderen die om je geven en je willen steunen in deze moeilijke tijd van je leven.

39. Je pijn is echt. Het is legitiem, en het is geldig. Je hebt alle recht om je zo te voelen. Je hart is nu zwaar. Het voelt alsof het nooit zal herstellen, maar ik beloof je dat het zal genezen en dat de pijn mettertijd zal afnemen.

40. Als moeder kan ik alleen maar van je houden, je vasthouden als je huilt, naar je verhaal luisteren en je vertellen dat de pijn van een gebroken hart na verloop van tijd overgaat. Ik kan niet al je pijn wegnemen; ik kan niet herstellen wat er met hem of tussen jullie twee is gebeurd; noch kan ik dingen beter voor je maken door met mijn toverstokje te zwaaien.

41. Het enige wat ik als moeder kan doen is er op alle mogelijke manieren voor mijn dochter zijn en haar laten weten hoe geweldig, begaafd en mooi ze werkelijk is – van binnen en van buiten!

42. het is oké om je gekwetst of boos te voelen vanwege de breuk, maar laat het er nu allemaal uit, want het geluk zal spoedig volgen, en dan zou je je deze breuk niet meer herinneren.

43. Lieve dochter, ik wil dat je weet dat ik er altijd voor je zal zijn.

44. Ik weet dat je pijn hebt. Ik weet dat het moeilijk is om je een toekomst voor te stellen waarin je weer gelukkig kunt zijn. Ik weet dat je soms zin hebt om op te geven en de wereld buiten te sluiten. Maar doe dat niet. Dit is slechts een tijdelijke tegenslag. Je hebt zoveel voor je en zoveel om naar uit te kijken in het leven. Je zult een geweldige man ontmoeten die je goed behandelt en je alle tijd en aandacht geeft die je verdient. Je zult terugkijken op deze tijd als niets meer dan een bliep op je radar, een verkeersdrempel in je leven.

45. Het is goed om te huilen en alle gekwetste gevoelens eruit te halen, maar geef de hoop niet op.

46. Ik weet dat het nu misschien niet zo lijkt, maar geloof me als ik zeg dat alles goed komt. In feite wordt alles beter dan goed. Het wordt geweldig – ook al lijkt het er nu niet op, ook al voelt het alsof er nu niets beter kan worden.

47. Het leven gaat door na een scheiding, maar ik wil dat je verder gaat met je leven.

48. Het spijt me van je pijn, lieve dochter. Ik weet hoe pijnlijk een gebroken hart is en hoe het alle aspecten van je leven kan beïnvloeden. Er zijn geen gemakkelijke antwoorden, en iedereen moet zijn eigen weg door de pijn vinden.

49. Ik wil dat je rouwt om wat verloren is gegaan, want dat is gezond, maar blijf niet lang in je rouw. Zet je schrap want er komen goede dagen aan, en het beste moet nog komen.

50. De pijn zal niet eeuwig duren, al voelt het nu wel zo. Het zal voorbijgaan, maar er zijn dingen die je kunt doen om jezelf te helpen er gemakkelijker en sneller doorheen te komen.

51. Je hebt zoveel meegemaakt in je jonge leven, en je staat hier nog steeds, groot en trots. Je komt hier ook doorheen.

52. Je bent sterker dan je weet, denkt en gelooft. Dit is gewoon weer een uitdaging die je met moed en gratie zult overwinnen. Ik heb zoveel vertrouwen in je!

53. Verlies je geloof in de liefde niet, lieve dochter.

54. Ik weet dat het voelt alsof je hart in miljoenen stukjes is gescheurd, maar vergeet niet dat God ons niet meer geeft dan we aankunnen. Je voelt je misschien overweldigd door pijn en verdriet, maar je bent een sterke jonge vrouw, en je komt hier doorheen.

55. Prinses, ik ben er altijd voor je als je iemand nodig hebt om mee te praten.

56. Ik weet precies hoe je je voelt, dus ik kan je vertellen dat het met de tijd beter wordt. Als je me nodig hebt om je af te leiden van je gebroken hart, bel me en laten we gaan winkelen.

57. Het is goed om te huilen en te rouwen over het verlies van een vriendje. Zorg er alleen voor dat je verdriet je leven niet opslokt of vriendschappen of andere relaties die nog belangrijk voor je zijn kapot maakt.

58. Een gebroken hart is als elke andere verwonding – in het begin doet het vreselijk pijn, maar na verloop van tijd begint het te genezen. God zal er altijd zijn om te helpen genezen, als je het Hem maar vraagt. Kop op, mijn liefste. Je man komt eraan.

59. Je hoeft niet te snikken over die vent. Hij weet niet dat hij hier de verliezer is. Vergeet hem, alsjeblieft en laat ons vrolijk zijn want we hebben nog een hoop te plannen.

60. Ik weet dat je weet hoeveel ik van je hou. Deze moeilijke tijd zal zeker voorbijgaan. Ik ben trots op alles wat je hebt bereikt in het leven en hoe volwassen je bent geworden.

61. Onthoud dat moeilijke tijden niet eeuwig duren, en ik weet dat je sterk genoeg bent om er doorheen te komen.

62. Vergeet niet alle andere dingen die je in je leven hebt meegemaakt, zoals verhuizen, beginnen met studeren of nieuwe vrienden maken. Dit gaat ook zeker voorbij. Wees sterk, lieve dochter.

63. Elk obstakel in het leven is een leerervaring, en als er een deur sluit, gaat er een andere open.

64. Ik wil dat je weet dat de toekomst nog steeds een prachtige plek is, vol spannende mogelijkheden. Deze breuk definieert jou of je toekomstige relaties niet – dit is gewoon een hoofdstuk van je levensverhaal.

65. Het is oké om verdrietig te zijn en te huilen – deze gevoelens zijn normaal. Maar geloof me, dit gaat voorbij, en naarmate de tijd vordert, zal de pijn afnemen. Het is normaal om je verdrietig en eenzaam te voelen nadat een relatie eindigt, maar er komt een dag dat je wakker wordt en die pijn in je hart niet meer voelt. Je hart zal genezen en sterker worden dan voorheen (en hopelijk ook wijzer).

66. Ik weet dat een gebroken hart op dit moment het ergste is wat iemand kan overkomen, en het is moeilijk om voorbij de pijn te kijken. Maar de waarheid is dat je dit zult overleven. Je zult genezen en er sterker door worden.

67. Het voelt nu misschien niet zo, maar net wanneer je het het minst verwacht, komt er weer iemand in je leven die jouw liefde echt verdient. Hopelijk heb je deze keer geleerd van de fouten die in deze relatie zijn gemaakt en ben je daardoor wijzer geworden.

68. Je staat er niet alleen voor. We zijn er voor je en houden zielsveel van je.

69. Ik ben blij dat je zulke goede vrienden hebt die je echt steunen. Zorg goed voor jezelf en steun op elkaar. Je gaat door een moeilijke periode, maar je komt er wel doorheen!

70. Je bent geweldig zoals je bent! Je hebt een groot hart en bent zo zorgzaam voor anderen. Verander jezelf alsjeblieft niet voor iemand anders. Je verdient iemand die van alles van je houdt – je eigenaardigheden, gebreken en alles daartussenin!

71. Deze jongen is je tranen of hartzeer niet waard. Verspil geen moment meer door aan hem te denken! In plaats daarvan, verander die negatieve gedachten in iets positiefs door goed te doen in de wereld.

72. Geef de liefde niet op vanwege deze man. Hij definieert niet wat liefde is. Je zult iemand vinden die je met respect behandelt en je op alle mogelijke manieren geliefd laat voelen!

73. Je moet nooit veranderen voor iemand anders; alleen voor jezelf als er iets is dat je wilt verbeteren aan jezelf!

74. Liefde doet pijn, maar het is het waard. Vooral als je de juiste persoon vindt, en dat zul je. Deze jongen verdient je liefde niet, en hij beseft niet wat hij verloor toen hij het met je uitmaakte. Vergeet dat nooit!

75. Je bent zo’n aardig en zorgzaam persoon, en ik hoop dat je op een dag iemand ontmoet die je behandelt zoals je verdient behandeld te worden.

76. In de tussentijd, verlies jezelf niet in verdriet. Je bent zoveel meer dan deze breuk. Geef hem niet te veel macht over je leven. Ga uit en maak plezier, laat je gaan met vrienden op feestjes of een concert of gewoon bij iemand thuis. Verspil deze tijd niet met verdriet!

77. Het spijt me zo dat je pijn hebt. Ik weet dat je hart breekt, maar geef alsjeblieft niet op. We zijn er allemaal geweest, en ons hart is wel eens gebroken. Het is zo moeilijk om je gebroken hart te zien. Ik weet dat het pijn doet, en ik wou dat ik je pijn kon wegnemen. Je staat er niet alleen voor. We zijn er voor je en houden zielsveel van je.

78. Ik wil u vandaag aanmoedigen om u vast te klampen aan Gods beloften. Hij alleen kan uw gebroken hart genezen, en Hij zal nooit van uw zijde wijken of u verlaten. Hij is de enige die uw pijn echt kan wegnemen. Klamp je alsjeblieft aan Hem vast in deze moeilijke tijd. Hij houdt meer van je dan iemand op deze aarde ooit zou kunnen!

79. Het zal beter worden, maar het heeft tijd nodig! Een relatie is als een elastiekje: Hoe langer en strakker het uitrekt, hoe harder het zal terugbreken als het breekt! Houd de Heer stevig vast in deze tijd van pijn en smart. Sta Hem toe je gebroken hart te herstellen en onthoud dat God een perfect plan heeft voor ieder van ons.

80. Ik weet dat je veel aan je hoofd hebt, en het kan overweldigend lijken. Ik weet ook dat je sommige dingen waar je aan denkt niet met mij kunt delen. Er zijn tijden dat we iemand nodig hebben die naar ons luistert, en andere tijden dat we advies nodig hebben. Als je ooit over iets wilt praten, ben ik er voor je. Ik begrijp misschien niet precies wat je doormaakt, maar ik zal altijd proberen te helpen op welke manier dan ook.

81. Ik ben eerder in jouw positie geweest. Wees niet boos over de pijn die je nu voelt. Het is een teken dat je diep van hem/haar hield met je hele hart. Dat is mooi en niets om je voor te schamen. Je hart is gebroken, maar het zal genezen met tijd en tedere zorg.

82. Je bent nu een jonge vrouw. Je bent sterk en onafhankelijk. Alles wat er in je leven gebeurt is een kans om te groeien, dus leer van deze situatie en gebruik het als motivatie om de beste versie van jezelf te worden die je kunt zijn.

83. Lieve dochter, ik weet dat het lijkt alsof dit nu het einde van de wereld is, maar geloof me als ik zeg dat dat niet zo is. Er komt een dag dat je terugkijkt op deze situatie en lacht over hoe dom het allemaal was. Op dit moment kun je je niet voorstellen hoeveel beter het voor je gaat worden, omdat je alleen maar kunt zien hoe verdrietig je je nu voelt.

84. Lieve dochter, ik weet dat het lijkt alsof dit nu het einde van de wereld is, maar geloof me als ik zeg dat dat niet zo is. Er komt een dag dat je terugkijkt op deze situatie en lacht over hoe dom het allemaal was. Op dit moment kun je je niet voorstellen hoeveel beter het voor je gaat worden, omdat je alleen maar kunt zien hoe verdrietig je je nu voelt. Misschien denk je zelfs dat niemand je ooit beter of gelukkiger kan laten voelen dan deze persoon, maar ik beloof je dat iemand dat wel zal doen.

85. Je eerste liefde, lieve dochter, is niet je laatste liefde. Je hart kan nu gebroken zijn, en het kan even duren voordat het weer geheeld is, maar geloof me als ik zeg dat het op een dag zal helen. Het lijkt nu misschien niet zo, maar de pijn van een gebroken hart gaat uiteindelijk wel weg.

86. Ik ga geen excuses voor hem maken of zeggen dat hij een fout heeft gemaakt, want het was nooit zijn bedoeling je pijn te doen. Hij was fout, hoeveel hij ook van je hield of hoeveel hij ook om je gaf. Hij was fout, punt! Het spijt me, meisje.

87. Er wordt gezegd dat tijd alle wonden heelt. Hoewel tijd de meeste wonden heelt, heelt tijd niet altijd een gebroken hart – alleen God kan dat! Dus wend je nu tot Hem met al je pijn en verdriet. Hij wil je troosten.

88. Je bent mijn dochter, en ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld! Ik hoop dat de volgende woorden je troost geven in deze moeilijke tijd:

89. Ik weet dat je het gevoel hebt dat je wilt opgeven omdat de pijn te veel is, maar doe dat niet. Er komt een dag dat je terugkijkt op deze dag en beseft hoe ver je bent gekomen, hoe sterk je bent geworden en hoeveel gelukkiger je nu bent dan toen. Je komt hier doorheen!

90. Wees lief voor jezelf. Neem de tijd om te ontspannen en diep te ademen. Wees lief voor jezelf door te gaan wandelen, een bubbelbad te nemen of een massage te nemen. Doe iets aardigs voor iemand anders, al is het maar een willekeurige daad van vriendelijkheid of een klein gebaar van dank voor iets wat ze onlangs voor je gedaan hebben. Dit zal zowel jou als hen opbeuren!

91. Alles wat je meemaakt is normaal. Ik weet dat je er waarschijnlijk geen zin in hebt, maar vertrouw me als ik zeg dat zelfs de sterkste en meest succesvolle mensen dit meemaken. Het zal beter worden. Onthoud dat strijd leidt tot succes. Je komt er wel doorheen, blijf gewoon elke dag vechten.

92. Geef jezelf niet op, lieve dochter. Laat de weg die je gekozen hebt je niet maken of breken. Er zullen slechte tijden zijn, maar uiteindelijk moet je een manier vinden om weer thuis te komen. Het is niet makkelijk, maar het is mogelijk!

93. Het leven is niet altijd gemakkelijk of eerlijk, en soms lijken pijn en hartzeer zwaarder te wegen dan het goede. Als dat het geval is, kan het een hele uitdaging zijn om door te gaan, om vooruit te komen, of om zelfs maar licht aan het eind van de tunnel te zien.

94. Hoe slecht het moment ook is, je moet je kin omhoog houden en hoop houden. Als je het vandaag redt, wordt het morgen beter. En als deze dag achter je ligt, kijk je erop terug als een uitdaging die je sterker en veerkrachtiger heeft gemaakt.

95. Je bent een geweldige vrouw, en je verdient het om zo behandeld te worden. Je verdient het om verwend, bewonderd en gekoesterd te worden. Geen enkele man zou ooit jouw geluk in gevaar mogen brengen, en jij ook niet het jouwe.

96. Geef nooit op. De persoon die je vandaag bent is sterker dan je gisteren was, en morgen zul je nog sterker zijn. Hoe moeilijk het ook wordt, hoe hopeloos het ook lijkt – geef nooit op.

97. Het is beter om single te zijn met hoge eisen dan in een relatie genoegen te nemen met minder. Je ware liefde is er nog steeds, die aan je denkt en wacht tot je hem komt zoeken. Je bent sterk, mooi en tot grote dingen in staat. Je hebt geen man nodig om je waarde te bevestigen, want je weet wie je bent, en dat is genoeg.

98. Je bent een geweldige vrouw, en je moet nooit je normen verlagen voor iemand. Begrijp me niet verkeerd, ik weet dat het moeilijk is om anderen liefde en geluk te zien vinden als je dat zelf niet kunt. Maar waarom zou je genoegen nemen met iemand die je niet waardeert of je het gevoel geeft een prinses te zijn?

99. Je bent een geweldige vrouw, dus laat niemand je overtuigen dat je jezelf moet veranderen voor iemand anders. Je bent perfect zoals je bent, en je moet geen genoegen nemen met minder dan je wensen.

100. Je verdient alleen het beste. Sta niet toe dat iemand je het gevoel geeft dat je op de tweede plaats komt of minder bent dan je werkelijk bent. Je bent geweldig, mooi en speciaal. Niemand mag je het gevoel geven dat je minder bent.

101. De juiste man is er nog niet, want iemand die niet van je houdt zoals je verdient, is het niet waard om op te wachten. Begrijp me niet verkeerd. Ik weet dat het moeilijk is om anderen liefde en geluk te zien vinden als je dat zelf niet kunt.

102. Hou eerst van jezelf; dan komt de juiste persoon in je leven.

103. Waarom genoegen nemen met de gemiddelde man als je de beste kunt krijgen? Je verdient iemand die je gaat aanbidden en aanbidden. Laat niemand je anders vertellen.

104. Je bent een geweldige vrouw en je moet nooit je normen verlagen voor iemand.

105. Je hoeft je normen niet te verlagen of genoegen te nemen met iemand die je niet waardeert…

106. Neem geen genoegen met een man die niet erkent wat een mooie ziel je bent en hoe gelukkig hij is dat hij je gevonden heeft. Maar als hij echt van je houdt, zal hij je nooit laten gaan.

107. Je verdient iemand die het beste in je naar boven haalt. Iemand die je aanbidt en alleen met jou wil zijn.

108. Je bent sterk, intelligent, onafhankelijk en mooi. Verlaag nooit je normen voor andere mensen. Laat je niet dwingen tot een relatie waarin je afhankelijk van de ander moet veranderen.

Een gebroken hart is een ongelukkig maar vaak onvermijdelijk onderdeel van het opgroeien. Als uw dochter ouder wordt, zal ze ongetwijfeld haar deel van de romantische teleurstellingen meemaken.

Als je haar wilt helpen over een gebroken hart heen te komen, probeer dan te voorkomen dat je dingen zegt waardoor ze zich slechter gaat voelen over zichzelf of de situatie. Geef in plaats daarvan woorden van aanmoediging en praktisch advies om haar te helpen het liefdesverdriet achter zich te laten met een positieve kijk op de liefde.

Ik hoop dat je hebt genoten van deze hartroerende verzameling die je kunt gebruiken om je dochter, die net haar hart heeft gebroken, een hart onder de riem te steken.