You Are My Guardian Angel Quotes

Een beschermengel wordt beschouwd als een hemelse, niet-fysieke entiteit van onbekende oorsprong. Hij wordt in verschillende religies opgevat als een spiritueel wezen dat een persoon beschermt en begeleidt tijdens zijn leven. Afhankelijk van het geloof vervullen beschermengelen verschillende rollen. Zij kunnen beschermers, leraren of genezers zijn.

Beschermengelen zijn echter niet alleen degenen die vanuit het bovennatuurlijke over ons waken, ook mensen die ons bijstaan, ons beschermen, ons corrigeren en veel voor ons opofferen kunnen beschermengelen worden genoemd. Ze helpen ons als we ergens mee willen stoppen, ze geven ons moed en advies, en ze vullen ons hart met liefde en hoop.

Het hebben van zulke mensen in ons leven vraagt om waardering, erkenning en eer. Een beschermengel citaat zal je helpen om je dierbaren te laten zien hoeveel ze voor je betekenen.

Als je behoefte hebt aan je bent mijn beschermengel citaten om te waarderen en erkennen degenen die hebben gestaan als beschermengelen voor u, gebruik dan een van deze lijst van hartverwarmende je bent mijn beschermengel citaten hieronder.

You Are My Guardian Angel Quotes

Je bent er voor me als ik hulp nodig heb. Je verdraagt mijn gekke stemmingswisselingen. Je kalmeert me altijd als ik gestrest ben. Je bent er altijd om me op te vangen als ik val. Je zorgt voor me en begrijpt me zoals niemand anders dat kan. Je bent mijn beschermengel.

1. Jij bent mijn beschermengel, dus ik ben altijd veilig met jou in de buurt. Bedankt dat je er altijd voor me bent.

2. Jij bent mijn beschermengel, ik ben niets zonder jou aan mijn zijde. Jij bent de speciale engel die vandaag over mij waakt. Ik ben blij dat je in mijn leven bent.

3. U bent mijn beschermengel, dus ik weet dat alles goed komt. Wat er ook gebeurt, ik weet dat U er altijd zult zijn om me te beschermen tegen de dingen die er minder toe doen, en me te laten zien wat belangrijk is.

4. Jij bent mijn beschermengel, gezonden van boven. Ik beloof je lief te hebben, bij je te zijn in alle ups en downs van het leven, en je te behandelen als de ‘special’ die je bent.

5. Je bent mijn beschermengel, je bent het licht in mijn donker. Je bent iemand waar ik altijd van zal houden en je zult er altijd voor me zijn, wat er ook gebeurt.

6. Je bent mijn beschermengel, gezonden vanuit de hemel daarboven. Je zult altijd bij me zijn, je zit in mijn hart en ziel.

7. Bij jou zijn is thuis zijn. Mijn enige liefde, jij bent mijn beschermengel, die mijn wereld met zoveel betekenis vult. Jij bent mijn lot. Ik hou van je, altijd.

8. Je bent mijn beschermengel. Je geeft me het gevoel dat ik alles ben wat je ooit wilde of nodig had. Jouw eindeloze liefde vult alle lege plekken in mijn hart.

9. Je bent mijn held, mijn beschermengel en mijn alles. Ik hou van je met heel mijn hart. Je bent de beste echtgenoot die iemand zich kan wensen, je zorgt zo goed voor me.

10. Ik kan je niet genoeg bedanken! Ik zie hoe hard je elke dag werkt om ons een comfortabel leven te geven en ik wil je laten zien hoeveel ik dat allemaal waardeer. Je bent mijn beschermengel.

11. Ik hou van je. Je bent mijn licht in de duisternis, mijn beschermengel, mijn stem van verstand en mijn hart. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou. Je houdt me gezond en geaard. Je bent het beste wat me ooit is overkomen.

12. Je bent mijn favoriete persoon om bij te zijn, en aan het eind van elke dag kan ik niet wachten om je weer te zien. Je bent mijn beschermengel.

13. Je bent mijn beschermengel, mijn leven en de belangrijkste persoon voor mij. Ik heb je zo hard nodig dat mijn hart een slag overslaat bij elke gedachte aan je mooie gezicht.

14. Ik heb veel beschermengelen gehad in mijn hele leven, en misschien waren ze allemaal jou, dus bedankt dat je er altijd was.

15. Je bent mijn beschermengel, je bent mijn beste vriend geworden, mijn partner in het leven. Ik aanbid je… met heel mijn hart, en ziel ben ik dankbaar dat je in mijn leven bent, dat ik je gevonden heb.

16. Mijn beschermengel, elke dag verbaas je me, of het nu met je schattige glimlach is of zelfs met een van je duivelse grijnzen. Je bent alles voor me, en ik ben niet meer bang om dat te zeggen. Ik hou van je met heel mijn hart!

17. Je bent mijn beschermengel. Ik kan niet geloven dat ik dit schrijf na alle geweldige dagen die we samen hebben gedeeld. Ik ben blij dat het leven me de kans heeft gegeven je te ontmoeten en bij je te zijn.

18. Hoe meer dagen er voorbij gaan – hoe gelukkiger ik word wetende dat je altijd aan mijn zijde staat, wat er ook gebeurt. Je bent mijn beschermengel. Je geeft me zoveel steun in alles. Ik hou heel veel van je!

19. Jij bent mijn beschermengel. Je hebt me de gave van kracht, moed en liefde gegeven en ik weet niet waar ik zonder jou zou zijn.

20. Als ik in je ogen kijk en daar de liefde zie, is het als een spiegel van mijn eigen genegenheid voor jou. Je bent mijn beschermengel die van boven komt. Ik zal je nooit kunnen bedanken voor de liefde die je me hebt laten zien. Mijn hart is onvolledig zonder jou.

21. Je bent mijn beschermengel mijn stralende zon, mijn alles. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben.

22. Jij bent de liefde van mijn leven. Mijn beschermengel, ik ben zo blij dat je in mijn leven kwam en ik ben zo blij je aan mijn zijde te hebben. Jou kennen doet me glimlachen, weten dat je van mij bent maakt me zoveel gelukkiger. Mijn leven is vol vreugde door jou.

23. Ik dank God elke dag dat ik jou in mijn leven heb. Je hebt alle pijn, zorgen en angsten doen verdwijnen. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten, je bent echt mijn engel.

24. Mijn beschermengel, bedankt dat je altijd aan mijn zijde stond, ik weet dat het niet makkelijk is en dat ik soms de slechtste ben. Jij was de sleutel tot mijn geluk, vanaf het moment dat ik je glimlach zag wist ik dat jij de ware voor mij was.

25. Als ik moest kiezen tussen ademen en van jou houden, zou het voor mij hetzelfde zijn. Geen lucht in de wereld kan de liefde die ik voor jou heb vervangen. Jij bent mijn beschermengel.

26. Waak over mij, leid mij en bescherm mij tegen de negatieven in mijn leven. Help me het goede te zien in elk persoon en ding om me heen. Ik kijk elke dag naar je op, mijn beschermengel.

27. Jij bent mijn beschermengel. Ik geloof in je. Als ik down en eenzaam ben, ben jij er.

28. Je bent mijn beschermengel. Dank U dat U er voor mij bent. Dank U dat U zoveel van me houdt. Dank U dat U achter me staat bij alles wat ik doe.

29. Je bent mijn beschermengel en ik zal voor eeuwig bij je zijn.

30. Jij bent mijn beschermengel, gezonden van boven. Om mij wensen van liefde en geluk te geven. Ik zal altijd van je houden omdat jij en ik het zijn.

31. Je bent mijn beschermengel. Als jij er bent, verdwijnt de hele wereld en blijft alleen mijn hart voor jou over. Helemaal van jou.

32. Mijn liefde voor jou is groter dan ooit. Je bent mijn beschermengel die mijn leven heeft gered en me heeft gemaakt tot wie ik nu ben. Ik hou zoveel van je met heel mijn hart.

33. Elk moment met jou is kostbaar en heilig en ik koester ze allemaal. Je brengt me vreugde en vrede in je aanwezigheid, je brengt me liefde… er is niets dat ik kan zeggen of doen om je ooit genoeg te bedanken. Je bent mijn beschermengel.

34. Ik wil je bedanken dat je mijn perfecte levenspartner bent, en dat je meer van me houdt dan wie ook ter wereld. Jij bent de beschermengel die me laat zien hoe puur liefde is.

35. Jij bent mijn beschermengel. Degene die constant over me waakt en ervoor zorgt dat alles met een reden gebeurt. Ik weet dat onze paden elkaar weer zullen kruisen. Bedankt om me door deze reis te helpen, mijn beschermengel. Ik hou van je.

36. Ik ben blij je in mijn leven te hebben. Je bent mijn speciale vriend, die ene persoon die me altijd kan laten lachen, die ik kan vertrouwen en op wie ik altijd kan rekenen. Iemand die luistert, me begrijpt en me door alles heen steunt. Je bent mijn beschermengel.

37. Je bent mijn beschermengel. Wat er ook gebeurt, onthoud dat ik er voor je ben en dat ik zoveel van je hou.

38. Je bent mijn beschermengel, je vult mijn leven met gelach en vreugde. Ik hoop dat ik er altijd zal zijn om de tranen weg te vegen en je te helpen lachen. Ik hou zoveel van je.

39. Jij bent mijn beschermengel, ik ben zo blij om bij jou te zijn. Ik voel me als een prinses in je armen! Door jou voel ik me zo speciaal. Je vult mijn hart met vreugde en houdt het altijd veilig.

40. Er is niemand zoals jij, niemand zal dat ooit zijn. Je bent mijn beschermengel, ik hou van je tot het einde der tijden. Niets kan me ooit van gedachten doen veranderen. Jij bent zonder twijfel de ware voor mij.

41. Ik hou van je en ben dankbaar voor je. Je bent mijn wereld, ik zou alles voor je doen. Je bent mijn beschermengel en ik zal nooit ophouden van je te houden.

42. Ik kan niet geloven dat je mijn beschermengel bent sinds de dag dat we elkaar ontmoetten. Bedankt dat je me nooit hebt opgegeven en me altijd hebt gesteund. Ik ben zo gelukkig om jou te hebben!

43. Ik had nooit gedacht iemand als jij te vinden. Je bent alles wat ik ooit heb gewild. Het verbaast me nog steeds dat je er altijd voor me bent, ongeacht wat of wanneer. Je maakt elke dag beter en helderder, net als de zon aan de hemel. Bedankt dat je mijn engel en mijn beste vriend bent.

44. Er zijn zoveel mensen in de wereld, maar ik heb het gevoel dat er maar één voor mij is. Er zijn miljoenen redenen waarom ik van je hou, en zoveel woorden die ik zou kunnen gebruiken om het te beschrijven. Je bent mijn beschermengel.

.

45. Sommige mensen zoeken vriendschap, anderen zoeken liefde, maar ik zocht jou en vond jou. Ik hou van je omdat je mijn beste vriend bent, omdat je naar me luistert als anderen niet willen luisteren en omdat je me nooit opgeeft. Ik ben zo blij dat jij mijn beschermengel bent.

46. Door jouw liefde voel ik me levend en vrij als een vogel. Jij bent de enige die mijn hart zo kan laten zingen. Jouw liefde is de liefde van een engel, van boven, en daarmee komt het helderste licht van allemaal.

47. Er komt nooit een einde aan ware liefde. Het heeft geen vervaldatum. Je bent altijd in mijn hart, mijn beschermengel.

48. De engelen moeten dichtbij geweest zijn toen ik je zocht. Hoe had ik anders zo’n perfect iemand kunnen vinden? Bedankt dat je mijn beschermengel was.

49. Nooit in mijn leven heb ik zo’n schoonheid gezien tot de dag dat ik jou zag. Ik hou van je met elk grammetje van mijn wezen en kan niet wachten op de dag dat we eindelijk samen zijn. Ik heb geen woorden nodig om je te vertellen wat ik voor je voel. Je bent mijn beschermengel.

50. Hoe gaat het gezegde? Jij maakt me compleet? Ja, ik geloof het, want zonder jou in mijn leven, ben ik een heel stel stukjes. Je bent mijn beschermengel.

51. Het zijn de kleine dingen die er het meest toe doen die onze liefde zo perfect maken. Ik ben zo dankbaar dat God me toestond verliefd op je te worden. Ik kan geen dag zonder je stem te horen, mijn beschermengel.

52. Beschermengelen zijn altijd bij ons. Er is iemand die voor mij zorgt, mij altijd bewaakt met uw liefde en mij behoedt voor alle ontberingen.

53. Jullie zijn echt de beste. Bedankt dat jullie deel uitmaken van deze reis met mij, ik zou het niet zonder jullie kunnen. Je bent mijn beschermengel.

54. Je bent mijn beschermengel. Lieve vader, ik hou van je met elk bot in mijn lichaam. Bedankt dat je altijd mijn beschermengel bent.

55. Hou je hoofd omhoog en blijf sterk als iedereen tegen je is. Je hebt een beschermengel die je begeleidt en over je waakt.

56. Mijn beschermengel houdt me gezelschap aan mijn zijde, heel erg bedankt dat je mijn beschermengel bent.

57. Mijn beschermengel is niet iemand die me beschermt tegen dingen waar ik bang voor ben, maar iemand met wie ik mijn diepste angsten kan delen, in de wetenschap dat hij/zij er altijd is om te luisteren en me aan te moedigen om door te gaan.

58. Beschermengelen zijn er om ons te beschermen. Geef uw beschermengel een speciale plaats in uw huis met dit ornament.

59. U bent de bewaker van mijn vreugde en de beschermer van mijn verdriet. U bent degene die mij ziet door alles wat ik ben, ben geweest en zal zijn.

60. Bedankt, mijn beschermengel. De wereld is veilig met jou aan mijn zijde. Ik hou van je.

61. Je ouders zijn je eerste en sterkste beschermers, die je leren hoe je moet leven. Ik zal altijd op je letten. Door jou kan ik alles doen waar ik van droom.

62. Ik kan niet beloven dat ik al je problemen oplos, je behandel als een prinses, elke boo-boo beter kus. Maar ik kan wel beloven dat ik er voor je zal zijn als je iemand het meest nodig hebt. Ik zal je door de moeilijke tijden heen helpen en dankbaar zijn voor de goede. Ik zal je beschermengel zijn.

63. Ik hou van het idee van ons tweeën tegen de wereld. Jij bent mijn beschermengel, degene waar ik voor gebeden heb.

64. Je bent mijn troost als de lucht grijs is, je bent mijn frisse lucht, je bent mijn beschermengel.

65. Ik wil altijd je beschermengel zijn en je beschermen tegen al het slechte in de wereld.

66. Ik zal er altijd voor je zijn, ik zal de rest van mijn leven van je houden en je beschermen.
Ik ben hier om over je te waken, dus hou je ogen op mij gericht.

67. Dank je, beschermengel, dat je er altijd bent om me te helpen als ik het het meest nodig heb.

68. Voogdij is een eervol iets. Het is de enige macht en autoriteit die dingen over je hebben Ik ben niet alleen je vriendin, ik ben ook je beschermengel.

69. Je gaf me geen leven, je gaf me een familie. Je gaf me geen hart, je gaf me moed. Je bent mijn beschermengel, en ik zal je nooit kunnen terugbetalen voor de liefde en zorg die je me gegeven hebt.

70. Wie is mijn beschermengel? Ik wil je bedanken dat je voor me zorgt als ik je het meest nodig heb. Ik zal je nooit verlaten, mijn schat. Ik zal je beschermengel zijn voor het leven.

71. Iedereen heeft een beschermengel aan zijn zijde nodig. Om over je te waken en je door het leven te leiden.

72. Behandel jezelf als de engel die je bent, en ik zal de bewaker zijn die altijd over je waakt.

73. Een beschermengel is een geest die over mensen waakt, om hen te helpen en te beschermen tegen gevaar.

74. Ik ben er altijd voor je. Ik hou van het gevoel elke morgen wakker te worden wetende dat jij de mijne bent en ik de jouwe, jij bent mijn beschermengel.

75. Als je van iets houdt, laat het dan vrij. Als het bij je terugkomt, is het voor altijd van jou. Zo niet, dan was het dat nooit. Als ik mijn zegeningen tel, tel ik jou twee keer. Jij bent mijn beschermengel.

76. Jij bent mijn beschermengel, naar beneden gestuurd om over mij te waken.
Jij bent mijn beschermengel, naar mij gestuurd van boven.

77. Voor de wereld ben je een persoon, maar voor mij ben je mijn beschermengel.

78. Ik sta op een paarse berg Ik sta op een toren. Ik ben een beetje een uitslover, maar ik kan nu niet stoppen. Je bent mijn beschermengel, en je waakt altijd over me.

79. Jij bent mijn beschermengel en ik de jouwe. Ik leerde de betekenis van een beschermengel. Ik leerde dat engelen zelden op mij lijken. Ik heb ook geleerd dat jij mijn beschermengel bent.

80. Beschermengelen zorgen op mysterieuze wijze voor ons. Bedankt, beschermengel!

81. Ontspan je ogen, en laat je ziel mijn liefde voelen als een beschermengel.
Deze engel zal je beschermen tegen verdriet en je altijd rugdekking geven.

82. Je bent mijn beschermengel en daar ben ik zo dankbaar voor.

83. Ik heb geen beschermengel nodig om me te beschermen. Ik heb jou nodig om me te beschermen tegen al het kwaad in de wereld.

84. Bedankt dat je altijd mijn beschermengel bent geweest. Ik hou van je aanwezigheid in mijn leven, je zal voor altijd mijn papa engel zijn.

85. Vergeet niet dat het leven van een beschermengel nooit gemakkelijk is. Alleen door anderen te helpen zijn ze in staat zichzelf te helpen.

86. Afscheid nemen is nooit makkelijk, maar je beschermengel bij je hebben maakt het net iets makkelijker.

87. Er is een beschermengel in mij, die mij beschermt tegen gevaar, wees voor altijd bij mij.

88. Mijn beschermengel is bij me als ik slaap. Zodat ik nooit wakker word in een nachtmerrie.

89. Niets zal me ooit van je afhouden. Mijn engel, bescherm me tegen kwaad. Je hebt mijn rug, en ik heb de jouwe. Ik stuur je helder wit licht om je veilig en gelukkig te houden.

Jij bent mijn beschermengel citaten 2

90. Elke jongen heeft een meisje als jij nodig in zijn leven. Je zorgt voor het goede en beschermt hem tegen het slechte. Je bent mijn beschermengel!

91. Je bent mijn beschermengel, en ik zal alles doen om je bij me te houden.

92. Jij bent mijn beschermengel en ik de jouwe, samen komen we er wel doorheen.

93. Laat nooit iemand je vertellen hoe je je moet voelen, en wie je moet zijn. Ik wil die onschuld beschermen en vechten voor jouw recht om gelukkig te zijn. Jij bent mijn beschermengel.

94. Jij bent mijn beschermengel. Een beschermengel waakt over je. Je hoeft ze niet te zien, om te weten dat ze er zijn.

95. Mijn beschermengel zit in mij en ik zit in mijn beschermengel.
Zonder mijn beschermengel zou de wereld veel enger zijn.

96. De gelukkigste plek op aarde is de plek waar ik je gevonden heb.
Er zijn engelen onder ons. Zij beschermen de dingen waar we het meest van houden en koesteren…

97. Je bent mijn beschermengel. Ik heb niets anders nodig, jij bent mijn favoriete ding in het leven.

98. Jij bent mijn beschermengel. De engelen die uit de hemel komen om over mij te waken, waar ik ook ga.

99. Je bent mijn beschermengel, je bent mijn hemel, je bent de twinkeling in mijn ogen, en je laat me dubbel zo levend voelen.

100. Ik ben je beschermengel, dus wees niet bang. Ik hou van je en God zegene je nu en altijd.

De you are my guardian angel quotes hierboven zijn de beste om ooit langs te komen, om je dankbaarheid uit te drukken en je beschermengel te laten weten wat ze voor je betekenen.

Als je een goed citaat vindt, motiveert het je om door te gaan en houdt het je op de been, zelfs in moeilijke tijden.