You Shattered My Heart Quotes

Van iemand houden is niet altijd leuk en aardig. Zelfs als je je hele leven op het spel zet voor je ware liefde, zijn er geen garanties. Alles kan gebeuren, ongeacht het aantal jaren en de offers die je hebt moeten brengen.

Bij een relatiebreuk wordt niet alleen je hart gebroken. Je dromen, bereidheid tot vertrouwen en natuurlijk optimisme voor mensen krijgen ook een klap. Het ergste scenario is dat je zelf je genezing en afsluiting vindt, terwijl je worstelt om je optimistische zelf te behouden.

In ruil voor je kwetsbaarheid en inspanningen doet het pijn om te lijden onder egoïsme en een partner die niet bereid is om voor altijd voor je te vechten om aan je zijde te blijven. Je hebt soms geen woorden om de pijn die je voelt uit te drukken naar iemand anders of naar de dader.

Deze je verbrijzelde mijn hart citaten hieronder zal u helpen die pijn en de volledige lengte van uw pijn en woede te uiten. Misschien vind je ook het respijt en de troost die je nodig hebt om verder te gaan met je leven.

You Shattered My Heart Quotes

Je hebt mijn hart meer gebroken dan ik voor mogelijk had gehouden. Ik weet nog steeds niet hoe ik verder moet, maar ik weet tenminste dat ik mijn best voor je heb gedaan, zelfs als jij dat niet deed. En ik weet zeker dat ik de betere persoon ben, ook al werd ik er het meest door gekwetst.

1. Je hebt mijn hart gebroken, het grootste deel van mijn geluk was afhankelijk van jou. Je kunt je de verwarring en pijn niet voorstellen die ik ervaar sinds je besloot te beëindigen wat we deelden.

2. Ik was gelukkig in mijn eentje en had plannen om een stressvrij leven te leiden. Maar jij moest komen en mijn hart breken en me laten ontsporen. Bedankt!

3. Het is een maand geleden dat we uit elkaar gingen, en ik voel nog steeds de pijn als op de eerste dag. Je hebt mijn hart gebroken, en ik bid dat ik nooit meer iemand zoals jij zal ontmoeten.

4. Als ik kon, ging ik terug in de tijd om de dag dat ik je ontmoette over te doen. Je hebt mijn hart gebroken en ik zie geen mogelijk einde.

5. Ik schaam me omdat iedereen het einde van onze relatie eerder zag dan ik. Je hebt me helemaal kapot gemaakt, en ik hoop dat je gelukkig bent.

6. In welke wereld is het oké om een relatie te beëindigen zonder te proberen het te laten werken? Je hebt mijn hart gebroken, je liet me makkelijk gaan alsof ik het niet waard was vanaf het begin.

7. De pijn die je me hebt veroorzaakt is meer dan ik voor mogelijk hield, je hebt mijn hart gebroken. Ik hoop dat je ooit de helft van de pijn ervaart die je mij hebt aangedaan.

8. Ik kan er niet over uit hoe je me toestond me kwetsbaar en comfortabel bij je te voelen terwijl je wist dat je niet voor altijd met me samen was. Je hebt mijn hart gebroken.

9. Je hebt me een leven van geluk en samenzijn beloofd.

10. Je hebt niet alleen mijn hart gebroken, maar ook mijn ziel. Hoe ben je van gelukkig maken naar de reden van mijn pijn gegaan?

11. Je hebt mijn hart gebroken en nu is er altijd iets dat me elke dag aan je herinnert. Ik wou dat ik de delen van mijn hart en geheugen kon uitrukken die zich jouw geur en aanraking herinneren.

12. Je hebt mijn hart gebroken en nu zie ik niet in hoe huilen helpt in slechte situaties, want ik heb nog steeds geen verlichting gevonden, zelfs niet met de emmers tranen die ik heb gehuild.

13. Niets is te vergelijken met de diepte van de angst in mijn hart op dit moment. Je hebt mijn hart gebroken. Je had me nooit mogen toestaan dromen rond ons te bouwen als je niet voor altijd aan mijn zijde zag.

14. Gebroken harten en verbrijzelde dromen zijn het moeilijkst om mee om te gaan, maar ik weet dat het goed komt. Ik hoop dat ik nooit meer iemand zoals jij tegenkom als het allemaal voorbij is.

15. Als je niet vanaf het begin zeker van me was, waarom speelde je dan met mijn hart zoals je deed? Je hebt mijn hart gebroken, en je acties zijn onvergeeflijk voor mij.

16. Ik begrijp nu waarom mensen zeggen dat je mensen niet volledig moet vertrouwen. Het ene moment waren we gelukkig, en het andere moment, verbrijzelde je mijn hart zonder na te denken over hoe ik het zou overleven.

17. Je hebt mijn hart gebroken. Het is een traumatische afgelopen maand voor me geweest, en ik word nog steeds gek van de pijn. Hoe kon je me zo kwetsen zonder enige waarschuwing?

18. Je hebt mijn hart gebroken. Ik begrijp niet hoe je zo snel verder kunt gaan. Het doet me afvragen of ik ooit het centrum van je wereld was zoals jij dat voor mij was.

19. Elke dag dat ik opsta en aan het werk ga, besef ik hoe sterk ik ben, want de pijn die je me hebt aangedaan is ongelooflijk en genoeg om me lang in één positie te houden. Je hebt mijn hart gebroken.

20. Je hebt mijn hart gebroken naast het deel dat altijd het beste van mensen wil geloven. Ik hoop dat het leven vriendelijk met je omgaat, maar je was niet eerlijk tegen mij.

21. Om te zeggen dat ik er kapot van ben zou een understatement zijn. Je hebt mijn hart gebroken zonder rekening te houden met hoe ik het zonder jou zou moeten doen.

22. Jouw excuus om onze relatie te beëindigen is het zwakste dat ik ooit heb gehoord. Ik dacht dat we verliefd en gelukkig waren, maar dat had ik mis. Je hebt mijn hart gebroken.

23. Je hebt mijn hart gebroken omdat je nooit op de lijst stond van mensen waarvan ik dacht dat ze me pijn konden doen. Het verklaart waarom ik al maanden pijn heb zonder enige verlichting.

24. Iedereen doorzag je leugens, behalve ik. Je hebt mijn hart gebroken. Liefde moet echt blind zijn, en ik hoop dat je duizendvoudige pijn ervaart.

25. Ik gaf onze relatie alles wat ik had en jij hebt mijn hart gebroken. Nu we uit elkaar zijn, weet ik niet wat ik met mezelf aan moet of hoe ik terug moet naar hoe ik was voor jou.

26. Je hield me aan het lijntje en gaf me het gevoel dat ik bij jou veilig zou zijn, en toen brak je mijn hart in miljoenen stukjes. Ik hoop dat je nooit de pijn zult ervaren die ik voel.

27. Je hebt mijn hart en dromen gebroken toen je zei dat onze relatie voorbij was. Ik weet niet hoe ik hier doorheen kom, maar ik kom er wel doorheen. Dank je.

28. Hoewel je mijn hart hebt gebroken, wou ik dat ik de kracht had om je liefde en licht te wensen, maar je hebt me zoveel pijn gedaan dat ik wens dat je ooit minstens de helft van mijn pijn zult ervaren.

29. Je hebt mijn hart gebroken. Deze impact op mijn leven zal onvergetelijk zijn, zowel goed als pijnlijk. Maar ik wens nog steeds dat ik de pijn van liefdesverdriet niet met jou hoefde te ervaren.

30. Ik dacht dat goede mensen alleen goede dingen en relaties aantrokken. Omdat ik er nooit aan zou denken iemand te kwetsen zoals jij mij gekwetst hebt. Je hebt mijn hart gebroken.

31. Je hebt mijn hart gebroken. Het universum moet slapen wat mij betreft want ik begrijp niet hoe ik pijn heb van nog een liefdesverdriet terwijl ik hoopte dat de vorige de laatste zou zijn.

32. Je hebt mijn hart gebroken. Je verzekerde me van eeuwige liefde, maar je koos iemand en dacht er niet aan me te informeren. Kan je slechtheid nog erger zijn? Ik hoop dat je snel je waterloo ontmoet.

33. Ik wil in de toekomst niet meer met iemand als jij te maken hebben. Je was zo wreed en oneerlijk tegen mij, en je hebt mijn hart gebroken.

34. Je hebt mijn hart in miljoenen stukjes gebroken en dat kan ik je niet makkelijk vergeven. Ik hoop dat ik snel over je heen kom en nooit meer iemand zoals jij tegenkom.

35. Ik denk niet dat er ooit genoeg woorden zullen zijn om te beschrijven hoeveel pijn je me hebt gedaan. Je hebt mijn hart gebroken. Ik kan alleen maar bidden dat alles uiteindelijk goed komt.

36. Het ene moment hadden we plezier en het volgende moment maakte je het uit alsof ik niets betekende. Je hebt mijn hart gebroken. Ik kan nog steeds niet geloven dat dit gebeurt.

37. Ik weet niet hoe ik verder moet zonder jou die mijn handen vasthoudt of me aanmoedigt. Je hebt mijn hart gebroken, mijn hart doet zo’n pijn en mijn pijn zit diep.

38. Sinds je mijn hart brak, is de pijn alles verterend, en de tranen lijken niet snel te stoppen. Je hebt mijn hart gebroken en nu doet alles pijn!

39. Je hebt mijn hart gebroken. Ik dacht dat ik de betekenis van verdriet begreep de laatste keer dat mijn hart gebroken werd voor jou. Maar ik had het mis, want de jouwe is de beste.

40. Ik verwijt mezelf dat ik je mijn hart heb laten breken. Zelfs toen ik de tekenen van je geleidelijke desinteresse zag, bleef ik hopen dat mijn liefde genoeg zou zijn voor ons.

41. Je hebt mijn hart gebroken. Ik denk niet dat ik ooit zoveel gebeden heb als de afgelopen twee dagen. Ik wil dat dit liefdesverdriet een nare droom is waaruit ik ontwaak.

42. Toen ik weer begon te dromen, trok je het kleed van mijn voeten. Ik wou dat je mijn hart niet zo brak en dat ik niet verliefd op je werd.

43. Met de vele keren dat ik liefdesverdriet heb gehad, dacht ik niet dat ik weer verliefd zou worden. Maar ik viel voor jou, en jij volgde het verhaal door mijn hart te breken.

44. Mijn hersenen blijven jouw herinneringen ophalen en ik weet niet wat ik eraan moet doen. De pijn van dit liefdesverdriet loopt nu synchroon met mijn hartslag.

45. Hoe kan ik de woorden van een andere man vertrouwen na wat je me hebt aangedaan? Je hebt mijn hart gebroken en ik ben er kapot van.

46. Ik weet dat ik als een gebroken record klink, maar kun je me vertellen hoe we van gelukkig naar uit elkaar gingen? Ik hoop dat dit een nare droom is waaruit ik snel wakker word.

47. Hoe je mijn hart brak was ongevoelig en slecht. Ik hoop dat je nooit op deze manier gekwetst wordt door iemand anders.

48. Je hebt me meegenomen op een weg waar ik hard voor gebeden heb om nooit meer terug te keren. Van alle dingen die ik van je verwachtte, was een gebroken hart het laatste.

49. Ik heb geen woorden om het verdriet te beschrijven dat ik voel van mijn gebroken hart en dromen. Je hebt mijn hart en liefde voor jou vuil gemaakt!

50. Ik heb geprobeerd de woorden te vinden om mijn gebroken hart en dromen uit te drukken, maar er schiet me niets te binnen. Heb ik iets verkeerds gedaan om je te beledigen?

51. Je was de liefde van mijn leven, en ik dacht dat we voor altijd samen zouden zijn. Maar je hebt me verraden en mijn hart in miljoenen stukjes gebroken.

52. Ook al was het moeilijk voor me, ik vertrouwde je met mijn hart. Maar kijk hoe je mij en mijn gevoelens uiteindelijk achteloos behandelde!

53. Ik besefte niet hoeveel ik van je afhankelijk was voor warmte en veiligheid tot we uit elkaar gingen. Nu zit ik vast en probeer ik uit te vinden hoe ik een leven zonder jou moet leiden.

54. Ik hield van je en vertrouwde je omdat ik hoopte dat we het soort liefde hadden dat een leven lang duurt. Kijk hoe je mijn hart in kleine stukjes hebt gebroken!

55. Met de manier waarop ik pijn heb, wil ik terug naar hoe ik was voor jou, toen ik gelukkig was en optimistisch over het leven en mensen.

56. Ik weet niet hoe ik weer moet geloven dat liefde voor altijd is. Kijk hoe je mijn hart hebt gebroken, terwijl je me constant verzekerde dat we altijd samen zouden zijn.

57. Ons hartzeer is het moeilijkste wat me is overkomen, maar ik geloof altijd in een nieuw begin en nieuwe kansen.

58. Je hebt mijn vertrouwen op onvoorstelbare wijze beschaamd, vooral omdat ik dacht dat we zielsverwanten waren en gelukkig samen.

59. Het doet pijn om het te zeggen, maar van jou houden was mijn grootste fout, en ik weet dat ik mezelf nooit zal toestaan iemand anders te vertrouwen zoals ik jou vertrouwde.

60. Je was mijn alles, en ik zag de rest van mijn leven aan jouw zijde. Ik kan niet geloven dat je al je beloftes aan mij zou breken na alles wat we samen hebben meegemaakt.

61. Als je dit ziet, weet dan dat je mijn hart, geest en dromen hebt verpletterd, en ik weet niet hoe ik alleen door deze fase heen kom.

62. Ik moet nog begrijpen hoe je jarenlang tegen me kon liegen zonder wroeging. Je bent erin geslaagd mijn hart te breken en het vertrouwen dat ik van nature in mensen heb weg te nemen.

63. Ik zou blij moeten zijn dat het eindelijk voorbij is omdat je mijn liefde voor lief nam en me kleineerde. Maar ik zou liegen als ik zei dat het geen pijn doet!

64. Ik schaam me dat ik ooit dacht dat onze liefde de tand des tijds kon doorstaan. Wat een dwaas was ik om jou en je beloftes te vertrouwen.

65. Ik weet niet of je ooit zult begrijpen wat je met mijn hart hebt gedaan, maar ik weet dat het goed komt.

66. Ik waardeer het dat je me wilt controleren, maar jij bent de reden dat ik in deze emotionele puinhoop zit. De dingen zijn niet goed tussen ons, en dat zullen ze nooit zijn!

67. In ruil voor mijn liefde en onbaatzuchtigheid, betaalde je me terug met pijn en hopeloosheid. Ik hoop dat ik deze periode achter me kan laten, want het was een hel!

68. Als het nog niet genoeg is dat je mijn hart hebt gebroken, ga je zo door alsof ik niets voor je betekende. Je was helemaal niet eerlijk tegen mij!

69. Jij bent de persoon waarmee ik mijn hele leven dacht door te brengen, maar je hebt me op de een of andere manier de meeste pijn bezorgd.

70. Ik kan nog steeds niet geloven dat je me zoveel verdriet hebt gedaan. Ik was stom om jou en je woorden te vertrouwen.

71. Ik wou dat ik terug in de tijd kon gaan om de momenten van kwetsbaarheid en opoffering ongedaan te maken. Je verdiende nooit de gevoelens die ik over je uitstortte.

72. De wrede manier waarop je mijn hart verbrijzelde deed me beseffen dat ik een dwaas was om te denken dat we voor altijd samen zouden zijn.

73. Wat je me aandeed was verschrikkelijk, en ik wou dat ik kon ontwaken uit deze nachtmerrie en leegte die me vanbinnen doodt.

74. Op dit moment denk ik dat ik niemand meer kan vertrouwen. Ook al heb je beloofd me nooit achter te laten, dat heb je toch gedaan.

75. Wat het meeste pijn doet is dat ik je nooit heb gezien als iemand die me zou kunnen verraden. Ik had absoluut vertrouwen in je, en je doet me meer pijn dan woorden kunnen beschrijven.

76. Dit is de ergste vorm van pijn die ik heb meegemaakt, en het is gek omdat het werd veroorzaakt door iemand waarvan ik dacht dat hij altijd aan mijn zijde zou staan. Zo niet eerlijk!

77. Je gaf me pijn, kwelling en een gebroken hart in ruil voor mijn kleine en grote dromen over ons. Dit hartzeer was niet onze afspraak toen je me vroeg de jouwe te zijn.

78. Je verzekerde me van een leven met jou voor altijd. Ben ik dan degene die lijdt aan een gebroken hart dat jij hebt veroorzaakt?

79. Ik riskeerde alles voor ons, maar hoe je me behandelde was slecht. Behalve dat ik je nooit meer wil zien, voel ik alleen maar haat voor je.

80. Terwijl ik mijn best deed om ons te laten werken, leidde jij me op een ganzenrit die uiteindelijk mijn hart en dromen verbrijzelde. Goed gedaan!

81. Geen enkele fysieke aanval die ik ooit heb meegemaakt komt in de buurt van de pijn van mijn gebroken hart. Ik ben nog steeds geschokt dat je me op deze manier pijn hebt gedaan.

82. Je hebt niet alleen mijn hart gebroken, maar ook mijn tijd verspild en mijn vertrouwen gebagatelliseerd. Dit verraad is het ergste dat me ooit is overkomen!

83. Ik ben al maanden een schaduw van mezelf omdat ik onwrikbaar vertrouwde op jouw woorden om me altijd veilig en warm te houden. Je was wreed tegen me!

84. Je hebt mijn dromen aan diggelen geslagen toen je zei dat het uit was tussen ons. Je was de belangrijkste persoon in mijn leven, en ik begrijp niet waarom je ons dit hebt aangedaan.

85. Ik wou dat tranen het branden in mijn borst konden stoppen, maar de emmerladingen die ik gehuild heb hebben niets gedaan.

86. Ik was tot alles bereid voor jou en onze relatie. Maar blijkbaar was ik gewoon een middel om een doel voor je te bereiken.

87. Het voelt onmogelijk om verder te gaan, vooral met al mijn herinneringen aan ons. Ik haat je omdat je me in deze pijnlijke situatie hebt gebracht.

88. Om redenen die ik niet ken, besloot je mijn hart te breken en me te laten lijden. Je scheurde mijn hart en dromen in een miljoen snippers in één moment.

89. Ik heb alles in mijn hoofd nagelopen om te zien of ik je zo beledigd heb dat we het niet kunnen proberen uit te praten. De enige conclusie is dat je wilt dat ik lijd.

90. Ik troost me door aardig en eerlijk tegen je te zijn toen we samen waren, want je hebt mijn hart gebroken op de meest ongevoelige manier ooit.

91. Je hebt mijn hart gebroken toen je ons verliet. Ik weet niet waarom je het deed, maar het doet me veel pijn. Ik hoop dat jij ook zo behandeld wordt!

92. Ik zette mijn hart op het spel voor jou, maar je bleek hetzelfde te zijn als de anderen die me in het verleden pijn deden. Je hebt mijn hart gebroken.

93. Je brak mijn hart en liet me achter met niets om me aan vast te houden. Hoe moet ik verder gaan alsof er nooit iets tussen ons gebeurd is?

94. Mijn hart voelt alsof het uit mijn borst is gerukt. Je verbrijzelde mijn hart en stampte erop alsof de laatste jaren niets betekenden. Dat is mijn leven en emoties die je verspild hebt!

95. Ik had moeten luisteren naar het deel van me dat me waarschuwde om uit je buurt te blijven. Mensen zoals jij veranderen niet, en het is jammer dat ik gekwetst moest worden om die les op de harde manier te leren.

96. Mijn leven zou beter zijn geweest als ik je mijn hart niet had toevertrouwd. Als ik een kans had, zou ik teruggaan in de tijd en onze ontmoeting ongedaan maken.

97. Je had me nooit moeten verleiden om later mijn gevoelens te kwetsen. Het waren mijn leven en emoties die ik op het spel zette voor ons.

98. Van jou houden heeft me meer pijn gedaan dan al het andere. Ik kan niet geloven dat ik jaren met je heb doorgebracht en toch mijn hart heb gebroken.

99. Ik voel me bedrogen en overrompeld. Ik heb alles voor je gegeven, maar je hebt mijn hart gebroken en nu moet ik nog steeds worstelen om mijn genezing te vinden. Niets aan het houden van jou was eerlijk!

100. Je hebt mijn hart gebroken door de manier waarop je onze relatie hebt beëindigd. Het kost me tijd om te genezen, maar ik weet dat ik beter af ben zonder jou in mijn leven.

Je kunt niet altijd bepalen wie je pijn doet, maar je kunt wel de situatie in eigen hand nemen door je woede en pijn zo veel mogelijk te uiten. Hopelijk zullen deze jij verbrijzelde mijn hart citaten je ook troost en respijt brengen.

Ik hoop dat deze citaten je helpen naar hartelust te ventileren, en dan slaap je en voel je je ‘s morgens beter. Je kunt me vertellen welk citaat voor jou het meest relateerbaar was in de commentaarsectie hieronder. Bedankt.