Zij Maakt Van Mij Een Betere Man

She Makes Me a Better Man Quotes

Een geweldige vrouw aan je zijde hebben is een van de beste gevoelens in de wereld. De beste manier om uit te drukken hoeveel ze voor je betekent, is door haar te laten weten dat ze je een betere man maakt.

Hoewel de uitdrukking « betere man » misschien beelden oproept van mannelijke bravoure, heeft een betere man zijn weinig te maken met spieren of gezichtshaar. Het gaat eigenlijk over emotionele gevoeligheid, hard werken en bedachtzaamheid.

Het is geweldig als je geliefde het belangrijkste in de wereld voor je is. Je hebt geluk als zij de enige persoon is die je een beter mens laat voelen als ze in de buurt is, en ze je zo perfect aanvult.

Het is ongelooflijk om te bedenken dat ze, gewoon door zichzelf te zijn en van je te houden, je hele leven heeft veranderd. Elke dag die je met haar doorbrengt is bijzonder, en er zijn zoveel redenen waarom ze zoveel voor je betekent, die je best kent.

Of je nu een betere vriend, echtgenoot of vader wilt zijn door haar te waarderen en haar te laten weten dat ze je een betere man maakt, hier zijn enkele she makes me a better man quotes die je kunnen inspireren om precies dat te doen.

She Makes Me a Better Man Quotes

Mijn geweldige vrouw maakt van mij een betere man, ik hou zoveel van haar! Ze is niet alleen mijn vrouw maar ook mijn beste vriendin. Ik kan me niet voorstellen hoe het leven zou zijn zonder haar. Ze brengt zoveel vreugde in mijn leven, en ik zal altijd proberen hetzelfde voor haar te doen.

1. Lieve vrouw, ik wil je laten weten hoe gelukkig ik ben dat ik zo’n geweldige vrouw als jij heb gevonden. Ons huwelijk betekent alles voor me, en jij maakt van mij een beter mens. Ik hou van wat we samen hebben, en het laat mijn hart zingen.

2. Je bent de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien. Je bent slim, grappig en zo zorgzaam. Ik hou ervan hoe we over alles en nog wat kunnen praten, je maakt me echt een betere man. Ik hou van je met heel mijn hart!

3. Het huwelijk is een levenslange verbintenis om elkaar lief te hebben en te steunen. Voor jou betekent het dat ik je altijd zal aanmoedigen en naast je zal staan. Voor mij betekent het dat ik iemand heb die begrijpt wat ik doormaak op het werk en thuis. Je maakt me in alle opzichten een betere man. Ik hou van je.

4. Ik weet dat ik soms wat ruw kan zijn. Er zijn ook zoveel dingen die me een betere man maken door jou. Ik zeg het misschien niet zo vaak als ik zou moeten, maar jij maakt me echt een betere man.

5. Je maakt van mij een beter mens. Je houdt van me als ik me niet geliefd voel. Jij bent mijn alles. Gewoon weten dat je bestaat maakt mijn dag mooier. Alles in mijn leven is perfect omdat jij er bent.

6. Mijn lief, je inspireert me om een betere man te zijn dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Jij bent mijn anker, mijn inspiratie en de reden voor al mijn geluk. Ik voel me de gelukkigste man ter wereld door jouw liefde en zorg, jouw leiding en jouw toewijding aan ons gezin. Zoals je al zo vaak hebt gedaan, heb je me laten zien dat er grenzeloze schoonheid schuilt in eenvoud en onze band…

7. Je bent mijn rots! Je bent mijn liefde, mijn leven, mama voor onze jongens. Ze kijken naar jou voor alles. Voor ons maak je ons compleet! Je hebt een betere man van me gemaakt door je liefde en respect. Ik ben zo dankbaar dat onze paden zich hebben gekruist en dat we elkaar hebben gevonden. Je zult de laatste vrouw zijn van wie ik ooit zal houden.

8. Zonder jou zou ik niet de man zijn die ik nu ben. Ik weet niet wat ik gedaan heb om zo’n geweldige vrouw te verdienen, maar ik dank elke God voor je liefde en geloof in mij. Je inspireert me tot grootsheid en zorgt ervoor dat ik elke dag een beter mens wil zijn. Ik mis de wetenschap dat je ‘s nachts naast me ligt en de manier waarop je ruikt als we wakker worden. Je gezicht staat in mijn geheugen gebrand; je lach staat voor altijd in mijn hart gegrift.

9. Elke dag word ik wakker met een glimlach op mijn gezicht omdat jij in mijn leven bent. Ik hou van je met elk grammetje van mijn wezen en ik kan het niet genoeg zeggen. Je hebt elke dag van mijn leven zin gegeven. Ik ben ook een beter mens omdat ik bij jou ben. Ik koester elk moment dat we samen doorbrengen.

10. Ik hou van je. Ik ben de persoon die ik nu ben door de waarden die je me hebt geleerd, de ervaringen die we hebben gedeeld en door hoe je me uitdaagt om te groeien als man. Bedankt voor ons gezin en je onvoorwaardelijke liefde en om van mij een betere man te maken!

11. Je doodde al mijn slechte gewoontes. Je hebt een beter mens van me gemaakt, daar kan ik je niet genoeg voor bedanken. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel, en ik zal altijd van je blijven houden.

12. Er zijn maar weinig mensen in deze wereld die mijn vuur kunnen ontsteken. Als ik bij jou in de buurt ben, komt alles tot leven. Jij brengt het beste in mij naar boven en maakt van mij een beter mens.

13. Ik ben zo gelukkig en ik zal je nooit als vanzelfsprekend beschouwen. Ik hou van de manier waarop je een betere man van me maakt. Je bent een inspiratie, steunt mijn dromen en bent mijn rots als het moeilijk wordt. Mijn hart is voor altijd van jou.

14. Bedankt dat je de beste vrouw ooit bent. Je bent de liefde van mijn leven, mijn beste vriend en mijn rots. Je maakt me echt een betere man! Ik ben zo gelukkig om je aan mijn zijde te hebben. Ik hou altijd van je.

15. Ik heb inderdaad mijn betere helft gevonden. Hoe cliché het ook klinkt, ik meen het echt. Ik kan me niet voorstellen hoe mijn leven eruit zou zien zonder jou. Je maakt me een betere man, je houdt me op het rechte pad, en je brengt het beste in me naar boven. Ik hou meer van je dan woorden kunnen uitdrukken, en ik kijk ernaar uit om de komende (hoeveel dan ook) jaren met je door te brengen.

16. Als ik naast je in bed lig en mijn hand langs je rug laat gaan, krijg ik dat aangename tintelende gevoel van binnen. Dat gebeurde altijd toen ik voor het eerst verliefd op je werd, maar nu gebeurt het voortdurend. Zelfs als ik je een dag of twee niet heb gezien en ik verlang naar wat intimiteit. Je stem horen inspireert me en geeft me vrede met alles. Je maakt me echt een betere man.

17. Jij past perfect bij mij. We hebben niet alleen een fysieke, maar ook een emotionele, mentale en spirituele band. Je maakt me compleet en maakt me een betere man. Ik zou de rest van mijn leven met jou kunnen doorbrengen en me nooit vervelen. Ik hou van je.

18. Ik wou echt dat ik de woorden had om mijn dankbaarheid uit te drukken voor alles wat je voor me doet. Je bent de enige vrouw van wie ik ooit zo diep zal houden. Je leert me hoe ik moet liefhebben en hoe ik mijn hart elke dag moet openen voor geluk. Bedankt dat je zo geduldig met me bent en dat je een betere man van me maakt.

19. Door jou besef ik hoe gelukkig ik ben om bij jou te zijn, elke dag weer. Ik hou van je om zoveel redenen. De gedachte aan jouw liefde motiveert me om een betere man voor je te zijn. Je bent geweldig, je bent mijn vrouw en mijn beste vriend. Weet alsjeblieft hoeveel ik van je hou en je waardeer!

20. Ik hou zoveel van je. Als ik in je ogen kijk zie ik een liefde die niemand anders ooit zal grijpen. Ik dank God elke dag dat hij jou in mijn armen en in mijn leven heeft gebracht. Mijn leven is zo veranderd sinds we elkaar gevonden hebben, het is leuker dan ik me ooit had kunnen voorstellen.

21. Ik ben beter omdat jij in mijn leven bent. Ik kan me niet voorstellen hoe het zou zijn om zonder jou wakker te worden. Bedankt voor alles. Je bent mijn zegen en ik ben zo gelukkig dat ik door het leven mag gaan met jou aan mijn zijde!

22. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou. Je hebt mijn leven zoveel beter gemaakt en me een reden gegeven om te leven, te lachen en lief te hebben. Ik beloof de man te zijn die je nodig hebt en wilt dat ik ben, in voor- en tegenspoed, in rijkdom en armoede, in ziekte en gezondheid. Bedankt voor het grootste geschenk van allemaal, onze kinderen. Altijd liefde.

23. Ik had het niet zover kunnen schoppen zonder jou. Je bent de meest ondersteunende persoon die ik ooit heb gekend, en bedankt dat je altijd aan mijn zijde staat. Dankzij jou ben ik gelukkiger dan ik ooit had gedacht.

24. Je maakt me een betere man en meer bereid om meer moeite te doen voor onze relatie. Als ik je mooie gezicht zie, fleurt dat mijn dag op, wat ik op dat moment ook doormaak. Als ik je hand vasthoud op straat kijken mensen jaloers naar ons. Ik voel me gezegend en trots dat ik je de mijne mag noemen.

25. Er zijn geen woorden die echt kunnen uitdrukken hoe liefdevol, zorgzaam en aardig je bent. Ik ben zo gelukkig dat ik je elke dag en nacht heb. Jij maakt van mij een betere man en zonder jou zou ik verloren zijn. Ik hou van je met heel mijn hart!

26. Ik wil dat je weet dat je mijn beste vriend bent en dat ik graag bij je ben. Je bent een geweldige vrouw en met jou in mijn leven ben ik een betere man. Je inspireert me, je daagt me uit en bovenal maak je me gelukkig. Ik zie graag de glimlach op je gezicht als ik thuiskom, wetende dat ik er een op je gezicht heb kunnen toveren. Ik hoop dat als we terugkijken op ons huwelijk we kunnen zeggen dat we niets liever wilden dan samen oud worden.

27. Je bent de meest geweldige vrouw ter wereld. Ik hou zoveel van je dat het pijn doet. Je brengt me geluk en maakt me beter. Ik voel me zo gezegend dat ik je gevonden heb en ben elke dag dankbaar dat we elkaar gevonden hebben. Ik beloof er voor je te zijn, van je te houden en je leven elke dag een beetje mooier te maken dan de vorige!

28. Jij bent de reden dat ik beter voor mezelf zorg, een betere echtgenoot ben en in alle opzichten een betere man word. Ik hou van je, mijn mevrouw.

29. Vanaf het moment dat ik je ontmoette, wist ik dat ons leven zou veranderen en dat we nooit meer hetzelfde zouden zijn. Ook al ben ik soms vergeetachtig, vervelend of gewoon stom, je hebt me altijd de meest geweldige steun en begeleiding gegeven om de beste man te worden die ik kan zijn. Bedankt dat je zo’n geweldige en liefdevolle vrouw bent. Ik wil oud worden met jou… Elke dag is een avontuur!

30. Ik zal je de wereld geven. Ik zal bergen verzetten. Ik zal alles doen om je geluk en vreugde te brengen. Je bent geweldig en maakt me een beter mens. Ik hou van je met heel mijn hart!

31. Je hebt me geholpen een betere man te worden. Je maakt mijn dromen waar. Ik zal je altijd beschermen. Ik verdien je niet, maar ik ben blij dat je van mij bent.

32. Mijn lieve vrouw! Ik wilde je er even aan herinneren hoeveel ik alles wat je doet waardeer. Van het verzorgen van de baby tot alle andere klusjes in huis, je maakt mijn leven zo makkelijk. Bedankt voor alle liefde en steun die je me geeft. Je bent echt mijn beste vriend!

33. Ik hou zoveel van je mijn liefste, meer dan je weet. Je inspireert me om het beter te doen en anderen altijd vriendelijk te behandelen. Als ik aan je denk gaat mijn hart tekeer en wordt mijn geluk elke dag groter. Er is niemand anders in de wereld die me laat voelen zoals jij dat doet, en ik ben blij dat ik een tweede kans heb om de rest van mijn leven van jou te houden.

34. Ik dacht dat ik de gelukkigste man ter wereld was om zo’n geweldige vrouw aan mijn zijde te hebben. Op een dag realiseerde ik me… dat ik haar niet verdiende. Ze verdient iemand die beter is. Ik ben zo gelukkig dat ze aan mijn zijde bleef en een betere man van me maakte!

35. Ik hou van je. Je maakt van mij een betere man en daarvoor ben ik je eeuwig dankbaar. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Je bent zo geweldig en ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben! Ik hoop dat onze liefde voor altijd duurt!

36. Ik hou van je, liefje. Je bent een geweldige vrouw en minnares. Je maakt van mij een betere man. Ik ben dankbaar voor elk moment dat we samen zijn. Bedankt voor alle leuke herinneringen en geweldige tijden die we samen hadden… en er zullen er nog meer volgen!

37. Jij maakt van mij een betere man. Hoewel we moeilijke momenten hadden en ik je teleurstelde, blijf je bij me, omdat je weet wie ik in wezen ben. Je helpt me elke dag weer die betere man te worden. Jouw liefde, steun en begrip zijn zo belangrijk voor me dat ik me niet kan voorstellen hoe mijn leven er zonder zou uitzien.

38. Lieve schat, ik heb veel om dankbaar voor te zijn. Ik ben dankbaar voor jou en al onze liefde samen. Ik zou het voor niets ter wereld willen ruilen. Jij maakt van mij een betere man.

39. Jij bent mijn ridder en glanzend harnas. Je was er toen ik niets had en je zult er zijn als ik alles heb. Je maakt me elke dag een betere man, niet alleen vanwege je liefde maar ook omdat je me uitdaagt om elke dag beter te zijn.

40. Elke dag ben ik zo blij je man te zijn. Je pusht me om de beste man te zijn die ik kan zijn, je inspireert me en maakt me een betere man. Ik wil je nooit meer kwijt. Je bent de mooiste vrouw die ik ooit ontmoet heb, van binnen en van buiten.

41. Je bent de mooiste vrouw ter wereld, en ik ben de gelukkigste man op aarde dat je voor mij kiest. Ik hou van je.

42. Alles wat ik te zeggen heb is wow! Mijn vrouw is zo geweldig. Ze verdraagt altijd mijn woede en stress. Elke keer als ze me boos ziet, doet ze alles om me beter te laten voelen. Ze vertelt me elke dag dat ik slim, leuk, grappig en knap ben, zodat ik me goed voel over mezelf.

43. Bedankt dat je me op het rechte pad houdt, me controleert en laat zien dat je om me geeft. Ik ben misschien de weg kwijt of verdwaald, maar jij houdt me altijd onder controle. Je maakt van mij een beter mens en daar hou ik van. Proost op nog een jaar waarin we elkaar laten zien dat we de wereld betekenen!

44. Het is iets meer dan een jaar geleden dat we trouwden, en het was de beste beslissing. Er is geen andere vrouw met wie ik liever mijn leven zou doorbrengen. Je bent aardig, liefhebbend en mooi in elk opzicht. Ik kon me niet meer wensen in een vrouw… of vriendin.

45. Ik heb nooit een liefde als de onze gekend. Er is niemand die ooit een kaars kan vasthouden aan jou en ik ben eeuwig dankbaar dat ik jouw licht heb gevonden. Jouw hart is zo puur van liefde dat het mij heeft geïnspireerd om een betere man te zijn voor jou, voor ons en voor de wereld. Ik zal je altijd alles willen geven. Je bent mijn zielsverwant, mijn beste vriend en de liefde van mijn leven, zorg goed voor jezelf mijn dierbare liefde.

46. Elke avond voor ik ga slapen neem ik een moment om God te bedanken dat hij jou in mijn leven heeft gebracht. Je bent geweldig en aardig, liefdevol en mooi. Ik hou van je met elk grammetje van mijn wezen en kan niet wachten om samen met jou een toekomst op te bouwen.

47. Jij maakt van mij een betere man en ik beloof dat ik er voor je zal zijn als niemand anders dat doet. Ik hou van je met elk grammetje van mijn wezen en ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben. Je bent mijn alles en ik zou het niet anders willen.

48. Dank je…Je maakt me een betere man…Ik hou van je…

49. Je bent echt geweldig – van binnen en van buiten. Je houdt van me zoals ik ben en je laat me de man zijn die ik wil zijn. Jij maakt van mij een beter mens. Jouw liefde is wat mijn hart doet kloppen en jouw steun maakt het voor mij mogelijk om mijn beste ik te zijn.

50. Door jou voel ik me een betere man. Je bent mijn beste vriend, mijn minnaar en mijn zielsverwant. Ik zal altijd dankbaar zijn dat het lot ons heeft samengebracht. Mijn hart doet pijn als we uit elkaar zijn en het klopt van opwinding als we samen zijn. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken.

51. Ik wil je bedanken dat je een betere man van me hebt gemaakt. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben, en ik zal nooit vergeten hoeveel je voor me hebt gedaan. Je bent de liefde van mijn leven, mijn beste vriend en mijn grootste fan. Ik kan me niets meer wensen, want met jou heb ik alles wat ik nodig heb.

52. Bedankt dat je altijd een betere man van me hebt gemaakt. Je bent mijn rots, mijn stabiliteit en mijn beste vriend. Ik ben niet altijd de beste persoon in de wereld geweest, maar jij nam me zoals ik was en hield toch van me. Ik kan je nooit genoeg bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt.

53. Op de liefde van mijn leven. Je brengt het beste in me naar boven en maakt me aan het lachen. Ik ben een betere man omdat ik jou in mijn leven heb.

54. Ik wil je bedanken dat je van me houdt. Je bent zo’n geweldige vrouw, die er altijd is als ik je nodig heb. Je brengt zoveel vrede en vreugde in mijn leven. Je inspireert me om de beste man te zijn die ik kan zijn. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb.

55. Ik hou elke dag meer en meer van je. Ik kan niet geloven hoeveel geluk ik heb dat ik je heb ontmoet. Je bent zo geweldig en attent, de vrouw van mijn dromen. Weten dat er iemand is die van me houdt zoals ik ben, is een geschenk dat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik voel me altijd beter als ik bij jou ben, je brengt me op andere gedachten en laat me het goede in alles zien. Je bent mijn inspiratie en motivatie om het beste uit mezelf te halen.

56. Ik ben met andere vrouwen geweest, maar ik heb nog nooit zo van iemand gehouden. Jij bent mijn wereld en ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Als man kun je je niets beters wensen.

57. Ik zal me niet verontschuldigen omdat ik van je hou. Ik kies ervoor om van je te houden en alleen van jou. Weet dat ik er voor je ben en dat ik dit de rest van mijn leven kan doen. Elke dag dat we samen wakker worden is een zegen. Ik ben zo blij dat we ons leven hebben gedeeld in dit prachtige ding dat huwelijk heet. Ik hou van je.

58. Ik heb niets gedaan in mijn leven dat er echt toe doet zonder jou. Jij bent de enige persoon die mijn gevoelens, gedachten en acties kan controleren. Ik wist niet altijd hoe ik mezelf moest zijn. Ik ben op zoveel manieren gebroken en door jou vond ik de kracht om een betere man te worden.

59. Ik weet niet precies hoe je het doet, maar je maakt van mij een beter mens. Je inspireert me om een beter mens te zijn en daarvoor hou ik van je. Je bent de mooiste vrouw ter wereld. Ik wil dat je weet dat je altijd in mijn gedachten bent, ook al zeg ik het niet elke dag. Onze vakantie deze zomer was perfect. Ik ben nog nooit zo gelukkig en ontspannen geweest als met jou.

60. Ik hou ervan dat het me blij maakt om je te zien lachen. Ik hou ervan om elke dag wakker te worden met jouw gezicht. Ik hou ervan dat je van mij een betere man maakt. Ik hou van alle goede tijden die we delen. Ik hou ervan hoe goed je bent voor mijn ziel. Ik hou ervan tijd met je door te brengen, wat we ook doen. Ik koester elk moment dat we samen zijn en kijk uit naar elk moment dat we in de toekomst weer zullen delen.

61. Ik kan niet geloven dat we al jaren samen zijn. Je maakt me een betere man omdat je me uitdaagt om elke dag beter te zijn. Het is geen uitdaging die ik graag aanneem. Je bent mijn beste vriend en ik zou niet blijer kunnen zijn dat je de mijne bent!

62. Je bent mijn wereld, mijn alles. Je maakt me elke dag een betere man. Je verdient al het geluk dat dit leven je te bieden heeft. Ik zal altijd van je houden met alles wat ik heb.

63. Als ik bij jou ben, is het alsof niets anders er toe doet, mijn zorgen vervagen en het enige wat overblijft is geluk. Toen we elkaar ontmoetten was ik verloren en gebroken, maar nu heb ik jou. Je bent mijn hele wereld geworden en ik ben eeuwig dankbaar dat ik een vrouw als jij heb om mijn leven mee te delen. Dank je voor het creëren van een gelukkig huis vol liefde en om van mij een betere man te maken dan ik me ooit had kunnen voorstellen.

64. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Ik hou ervan hoeveel je om me geeft en me mezelf laat zijn. Ik hou van hoeveel je me respecteert en de manier waarop we samen kunnen praten. Ik hou van alles aan jou! Jou in mijn leven maakt me een betere man, je redt mijn leven elke dag, schatje.

65. Met jou aan mijn zijde ben ik een betere man geworden dan ik ooit zonder jou had kunnen zijn. Ik hou zoveel van je dat het soms pijn doet. Je geeft me vlinders als je lacht en doet mijn hart smelten als je me aanraakt. Zeggen dat ik van je hou is een understatement.

66. Je vult me met geluk dat ik nooit eerder heb gekend. Je hebt me iets gegeven om elke dag naar uit te kijken. Je helpt me een betere man te zijn. Ik hou van jou en je prachtige hart, en onze prachtige zoon!

67. Ik wil alleen dat je weet hoeveel ik van je hou. Je bent mijn beste vriend en de persoon met wie ik oud wil worden. Ik zou alles voor je doen en ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben. Er is niets dat ik niet zou doen voor een kans om je gelukkig te maken, en ik wil je nooit verliezen.

68. Ik hou meer van je dan je ooit zult weten. Elke keer als ik naar je kijk, slaat mijn hart een slag over en moet ik glimlachen. Er is niets belangrijker voor me dan jij.

Kortom, je hebt enkele van de beste liefdescitaten gelezen die beschrijven wat liefde is en wie een vrouw werkelijk is. Uiteindelijk is liefde niet gemakkelijk; maar het is het werk waard. Immers, niets wat de moeite waard is, is ooit gemakkelijk te krijgen.

.

Met andere woorden, deze she makes me a better man citaten zullen de essentie van je relatie met je betere helft en de symbiotische relatie die jullie delen vastleggen.